Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 10. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Hacettepe
-
Beraberlik
-
Yattara'nın hopteğini arşivime ekledim .. Adam her maç sonu sadece bunu yapsın yeter 
Ayrıca taraftarda sezonun en iyi maçını çıkardı .. Özellikle kale arkası ile maraton arasında horon kıvamındaki dale cavese yaratıcıkta son nokta idi .. bunu aklına getiren arkadaşın ellerinden öpüyorum
-
Colman; hakimiyet bizdeydi!
08 Kasım 2008 / 23:47
Trabzonspor'un galibiyeti getiren golü kaydeden Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, önemli olanın takımın kazanması olduğunu vurguladı.
Maça iyi başladıklarını belirten Colman, “İlk yarı boyunca oyunun hakimiyeti bizdeydi. İkinci yarıda biraz geride kaldık. Buna rağmen 3 puan kazandığımız için mutluyuz” dedi.
Colman, “Geçen hafta penaltı konusunu çözüme kavuşturduk. Bugünde benim golüm sonrası kazandık. Zaten önemli olanda kazanmamız. Şimdi bu maçı geride bırakıp Salı günü oynayacağımız Beşiktaş müsabakasına konsantre olmalıyız” diye konuştu.
Vuuurr diyen ses Kime aitti..
08 Kasım 2008 21:48
Colman’ın nefis golünün perde arkasındaki sır..
Trabzonspor’un Hacettepe’ye galip geldiği karşılaşmada golü atan Colman, nefis golünün oluşunu ve perde arkasındaki sırrını açıkladı.

Colman, rakibi ile ikili mücadele esnasında meşin yuvarlağın önüne düştüğü bir anda önce topu kontrol edip, duvar pası ile kaleye inmeyi planladığını ama gerilerden çığlığı andıran bir sesin “Vuuurrrr” dediğini duyduğunu belirterek şut çektiğini belirtti.

O ses kime aitti.
Bu da gün ışığına çıktı. Colman’a vur diyen Eğemen’di. Eğemen’de özellikle yabancı futbolcuların ”Ver, bende, bırak, geriye dön, ileriye git ,vur taca at” gibi ortak sözcükleri bildiklerini belirtti..

Mesaj Yetkileri