Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

H.Ünsal takımı kötülemekten çok kendi zamanını söylemiş.Yani biz kazanacağımıza hiç inanmazdık demiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    H.Ünsal takımı kötülemekten çok kendi zamanını söylemiş.Yani biz kazanacağımıza hiç inanmazdık demiş.
    ee o onun dönemi..
    Euro 2008de en çok pes etmeyen takım türkiye değilmiydi?
    Bak bakalım kaç oyuncu gönderdik milli takımda ve cek cumhuriyeti maçında kaç gs'li oynadı.

Nesil
    2006

Kesinlikle tek forvet oynamalıyız.

Volkan

Gökhan Lugano Edu Carlos

Deivid Josico Selçuk Uğur

Alex

Semih

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Sonuçta öyle ama; bu düşünce nesilden nesile geçebilir.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    ee o onun dönemi..
    Bak bakalım kaç oyuncu gönderdik milli takımda ve cek cumhuriyeti maçında kaç gs'li oynadı.
    Servet, Hakan Balta, Mehmet Topal, Arda ve Sabri... Ama oradaki zaferi saedece bir takıma yüklemek hata olur orada herkes çıktı ve kazandı. Orada Türkiye kazandı.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Hakan Ünsal "Orada sahaya çıkan Galatasaray'lı futbolcu bu psikolojiyle çıkar, şimdi de öyle olacak ve Galatasaray en fazla beraberlik alacak kadar oynayabilir"e getirmiş lafı. Kendi zamanından filan bahsetme değil yaptığı kesinlikle. Neyse, konumuz bu değil zaten ama gerçekten ayıp bu kadarı da.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçta Deivid'i 11 e almalı bence hoca geçen sene derbilerde golleri var derbi tecrübesi olan bir oyuncu Burak o baskıyı kaldıramaz

Çok güzel bir maç muhteşem derbi olacak.Galatasaray Şükrü Saraçoğlu stadında pek başarılı değil.Aragones kadroyu tam oturtmadı.Cimbom Benfica maçındaki gibi oynarsa kazanır ama Fenerbahçe en kötü zamanında olsa bile genede büyük takımları stadlarında mağlup ediyor.
    Ama herşeyin bir ilki vardır.Galatasaray kazanır bu maçı

Aragones'in Güiza'yı yedeğe çekeceğini hiç sanmıyorum,tek forvet oynarsak yedeğe çekilecek isim Semih olur.

Deivid kesinlikle ilk 11'de başlamalı.Ortasaha 2lisi Josico-Emre olmalı.Uğur Boral'dan da iyi bir maç çıkarmasını bekliyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Aragones'in Güiza'yı yedeğe çekeceğini hiç sanmıyorum,tek forvet oynarsak yedeğe çekilecek isim Semih olur.

Deivid kesinlikle ilk 11'de başlamalı.Ortasaha 2lisi Josico-Emre olmalı.Uğur Boral'dan da iyi bir maç çıkarmasını bekliyorum.
    Emre iyileşmişti ben onu unuttum. Selçuk Emre olmalı. Selçuk derbi havalarını çok iyi biliyor. Ve zaten istediği zaman neler yapabileceğini göstermiş bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lig TV'de Fenerbahçe çift forvet oynayacak diyorlardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Resimli derbi tarihi!

F.Bahçe ile G.Saray futbol takımları Turkcell Süper Lig'de yapacakları 2007 yılının son derbisiyle birlikte, tarihlerinde 358. kez karşı karşıya gelecek. 17 Ocak 1909 tarihinde, şimdiki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu ''Papazın Çayırı'' olarak adlandırılan yerde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 97 yıllık ezeli rekabette, galibiyetlerde ve gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü göze çarpıyor.
    Sarı-lacivertliler, geride kalan 354 maçtan 132'sini kazanırken, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 114 kez galip geldi. Ezeli rakipler 108 maçta da eşitliği bozamadı..
    Gazetelere yansımış manşetlerini siz Sporx.com okuyucuları için derledik. Tarih içinde eğlenceli bir yolculuğa hazır mısınız?
    İşte resimli Galatasaray - Fenerbahçe derbi tarihi
    Manşetlerin üstüne basarak o günkü gazetenin tam sayfasını görebilirsiniz.

*Resimler ortalama 600-700kb olduğundan açılması uzun sürebilir.

Maç Tarihi: 10.06.1959

Maç Tarihi: 14.06.1959

Maç Tarihi: 18.12.1960

Maç Tarihi: 05.12.1965

Maç Tarihi: 24.01.1966

Maç Tarihi: 27.02.1966

Maç Tarihi: 06.04.1969

Maç tairih: 07.06.1969

Maç Tarihi: 05.06.1983

Maç Tarihi: 03.05.1989

Maç Tarihi: 17.05.1989

Maç Tarihi: 15.04.1990

Maç Tarihi: 11.04.1993

Maç Tarihi: 20.04.1995

Maç Tarihi: 22.03.1996

Maç Tarihi: 24.04.1996

Maç Tarihi: 20.09.1998

Maç Tarihi: 26.03.2000

Maç Tarihi: 06.11.2002

Maç Tarihi: 11.05.2005

Maç Tarihi: 28.11.2005

Maç Tarihi: 08.03.2006

Maç Tarihi: 22.03.2006

Maç Tarihi: 22.04.2006

Maç Tarihi: 03.12.2006

Maç Tarihi: 19.05.2007

Maç Tarihi: 03.02.2008

Maç Tarihi: 28.02.2008

Maç Tarihi: 28.04.2008

07.11.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İnsan duygulanıyor be

Nesil
    2006

Bundan otuz yıl sonra pazartesi günkü gazete manşetleri böyle konulacak. Vay be biz burada tartışıyoruz ama...

Nesil
    2006

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=68914

Anket açtım katılmanızı bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe kötü bir dönemde her ne kadar Arsenal maçından beraberlikle dönülse de ben pek beğenmedim oyunu sadece iyi mücadele etti Fenerbahçe Arsenal karşısında bu sezon başınsan beri. Galatsaray formda Benfica'yı yendiler ama ilk yarıda Benfica maçı koparabilirdi de.

Sanıyorum maçın kaderini savunmalar çözecek. Daha az hata yapan savunma kazanacak ve bu takım nedense Galatasaray olacakmış gibi geliyor bana.

İki takımada başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ee o onun dönemi..
    Bu mudur acaba zihniyet?
    Orada Galatasaraylı Fenerbahçeliler değil Türkiye kazandı.İstersen 15 tane gönder.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu maçı kazanacağımı düşünüyorum Çünkü geçen kabus gibi aylardan sonra futbolcular bu maçı kurtuluş maçı olarak görecekler bu da ek motivssyon sağlayacaktır Ayrıca çevremde de gördüğüm kadarıyla Galatasaray arkadaşlar bu maçı kaybetseler bile çok sarsılmayacaklar Çünkü onlar asıl heyecanı Avrupa maçlarında yaşıyorlar onlar için öncelikli Avrupa oldu

Umarım çok heyecanlı bir maç izleriz Pazar Gününü sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şu ana kadar gerçekten çok oLgunca ve mantıkLı mesajLar atıyorsunuz. Maç öncesine kadar ve maç sonrasına kadar böyLe oLmanız diLeği iLe.

Her iki takıma da başarıLar. ÖnemLi oLan ezeLi rekabette biLe oLgunLuğumuzu koruyabiLmek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum.Ama Galatasaray bizi normal şartlarda bu oyunla rahat yener.Fakat bizim futbolcuların bu maçtaki hırsı,Kadıköy farkı ve Galatasaray'a olan genel üstünlüğümüzle alırız diye düşünüyor ve istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'de uzun zamandır oynayan oyuncular bu maçı kazanarak uzunca bir süre rahatlayacaklarını biliyorlardır. Çünkü takım ne kadar kötü olursa olsun, bu maçtan alınacak galibiyet, çok kötü oyun ve 1-0'lık da olsa- taraftarı ve camiayı mutlu edecek, bir süre sorunların gündeme gelmemesini sağlayacak.

Kaybedilmekte olan sezonu kurtarmak için son şans, bunun baskısı olabilir oyuncularda, bu baskı altında da ezilmemeleri gerekiyor tabi ki.

İşin psikolojik boyutunu biz bilemeyiz ama 2 takım da en iyi şekilde kafa olarak bu maça hazırlanacaktır.

Aragones'in çıkaracağı takımı çok merak ediyorum. Alex oynayacak durumda olursa Emre ve Alex bir arada oynar mı? Ve bu ikisinin önünde de çift forvet? İşte o zaman tam bir cümbüş olur.

Cezalı Kazım'ın yerini - ki Kazım da kötü durumda- ne Ali ne de Burak doldurabilir. Deivid'in de ne kadar hazır olduğunu bilemiyoruz. Tam hazır değilse oynatılması ne kadar doğru olur tartışılır.

Alex oynarsa muhtemelen Semih yedek kulübesine gelecek. Kulübede bekleyen bir Semih ilerleyen dakikalar için avantajımız olabilir yedeklerden girip de oyunu çevirebilecek oyuncu sayımız çok az ama Kazım'ın yerine Deivid hazır değilse Semih'i koyma ihtimali de çok yüksek. Emre de bu maçta sergileyeceği oyunla taraftarıyla iyice bütünleşmek isteyecektir, bu nedenle hırslı ve istekli olacaktır. Aragones için gerçekten zor bir maç, en doğru 11'i sahaya sürer umarım.

Skibbe ise kazanan takım bozulmaz düşüncesinde mi olacak merak ediyorum? Topal iyileşti, Meira'yı geriye çekip Benfica maçının yıldızlarından biri olan Emre kulübeye mi gelecek yoksa aynı 11 devam mı edecek? Dinlendirilen Kewell bu tür maçların havasını çok iyi bilen Ümit'i mi kesecek yoksa Baros'u mu?

Tercihler ne olursa olsun keyifli bir maç bizi bekliyor, keşke taraf olmasaydım da daha bir keyifle maçı izleseydim. Önceki sayfada tarihe geçmiş maçlar var, bu maç ne ilk ne de son. Bu maçlarda birbirimize nefretimizi kusacağımıza o heyecanı, keyifi yaşamak en doğrusu, bu iki takım daha 100lerce maç yapacak aralarında.

İyi olan kazansın yorumunu yapamayacağım, Galatasaray tek kale de oynasa 20 topları direkten de dönse 1-0 olsun bizim olsun. Umarım maç sırasında tatsız şeyler yaşanmaz, oyuncular ortamı geren hareketlerden uzak dururlar ve centilmence bir maç olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bu mudur acaba zihniyet?
    Orada Galatasaraylı Fenerbahçeliler değil Türkiye kazandı.İstersen 15 tane gönder.
    Orada anlatmak istediğime bi daha bakmanı tavsiye ederim....
    Last edited by goosfraba : 08.Kasım.2008 at 01:13

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bir Fenerbahçeli olarak bu maçın Fenerbahçe için 2 ucu ...lu değnek olduğunu düşünüyorum sebebe gelirsek ;

Yenersek ; Yine ezeli rakibimize üstünlük sağlamış olacağız ancak ARAGONES kovulmayacak ve büyük ihtimalle bu maçın gazı ile sezon sonuna kadar bize ıstırap çektirmeye devam eder.

Yenilirsek ; ARAGONES kontratında kaç para yazıyorsa bi güzel ödenip gönderilir ancak ezeli rakibimize kaybetmiş olmak bize acı verir..

Şimdi görünüşe göre 2.seçenek daha avantajlı en azından benim için. Yenilgiyi en fazla 1 ay hissederiz ve sonra unuturuz ancak yenersek ARAGONES bu takımın başında kalırsa sezon sonuna kadar ıstırap çekeriz.

İki güzide kulübümüze de başarılar ..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Orada anlatmak istediğime bi daha bakmanı tavsiye ederim....
    Şimdi tekrar sakin kafa ile okudum , hata bende özür dilerim ancak mesajın benim dediğim yoruma çekilmeye müsait
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    @Sekopej
    Skibbe ise kazanan takım bozulmaz düşüncesinde mi olacak merak ediyorum?
    Almasın abi Kewell'ı kadroya , zaten Kazım yok kanatta belirttiğin gibi orayı koridor yapar Kewell paşa gönlü bilirKazanan takım bozulmaz diye bişey yoktur.

Elinde daha iyi oynayacak bir adam varsa takıma eklersin.İyi oynayıp oynamayacağını bilemezsin demeyelim , nerden biliyorsun kazanın takımın aksamayacağını.
    Last edited by JunkChorn : 08.Kasım.2008 at 05:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki takımda çok yorgun. Son yılların en kötü derbisini izleyebiliriz. Son yılların en gollü derbisinide izleyebilir.
    Ama çok disiplinli dengeli bir maç olacağını sanmıyorum. Bir çok basit hata olacaktır
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Yıllardır yaşadığımız büyük heyecana sadece 1 gün kaldı, en büyük spor yorumcularına saatlarce takım analizleri yaptırın ortaya çıkan sonuç tam tersi olabilir...

bu nedenle...falanın kadrosusu böyle filanın oyun taktiği bu gibi yorumların da bu maçlar nazara alındığında hiçbir anlamı yok...

lorantın fenerbahçesinin 6 gol atacağını veya haginin Galatasarayının 5 tane atacağını bilen bir yorumcu varsa yorum dinlerim ... ama yok...

tek gördüğüm gerçek bu iki dev takım kendi evlerinde kolay kolay kaybetmiyor...

TEK BİLDİĞİM ŞU Kİ: eğer yenersek amcama ziyarete gidip sofraya yayılacak ahkam keseceğim...ben gideceğim...eğer galatasaray kazanırsa yaklaşık 10 kişilik tamamı Cimbomlu misafirlerime hem ellerimle çay ikram edip hemde maç yorumlarını dinlemek zorunda kalacağım...

bizim ailede galatasaray ile fenerbahçeliler iç içedir ve sonuç ne olursa olsun muhakkak bol muhabbet vardır... bi tek beraberliklerde fazla muhabbet olmaz...o yüzden tek istemediğim sonuç bu (e tamam biraz yalan oldu)

çünkü ben yengemi aradım pazara akşamına hazırlık yap diye amcamda eşimi aramış bolca pasta yap diye...

hepinizin derbisi bol muhabbet ve neşe ile geçsin...

fenerbahçeliler şimdiden kasım ayı cimboma uğurlu gelmez...onlar bilir derken...

galatasaraylılarda onlara 1 tane arda bi tane baroş bi tanede edu atar 3-0 alırız diyebilirler...

Çocukluğumuzdan beri en büyük heyecanımız Fenerbahçe- Galatasaray derbisi umarım adına yakıştığı gibi geçer..

başlangıçta sunucu belli olmaz dedik ama hadi bir atış da biz yapalım...

Fenrbahçenin durumu çok kötü olduğu için,
    fenerbahçenin kadrosu bu sene döküldüğü için,
    fenerbahçe galatasaraydan çok daha formsuz olduğu için,
    fenerbahçelilerin bile fenerbahçeden çok fazlla beklentisi olmadığı için,

fenerbahçe kazanır...tarih böyle yazıyor kızmayın bana...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Maçın sonucu ne olursa olsun kazanan Beşiktaş ve özellikle Trabzonspor oLacaktır

Tabi umarım Fenerbahçe kazanır bu maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kadıköy Fobimizi Bu Maçta Sona Erdireceğiz. Formsuz Fenerbahçeyi Geçebilicek Güçteyiz. Kendimi Bildim Bileli İlk Defa Kadıköydeki Maçı Rahat İzliyeceğim. Maçı 1-2 Kazanırız Gibime Geliyor. Umarım Hakeden Kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex derbide yok
    Fenerbahçe'de Galatasaray derbisine 1 gün kala Alex'ten gelen haber adeta şok etkisi yarattı.

Eskişehir maçında aldığı darbe sonrası Arsenal maçında oynamayan ve günlerdir yoğun bir tedavi uygulanan Brezilyalı futbolcunun oynama şansının her geçen dakika biraz daha azaldığı belirtildi.

Arka adalesinde zorlanmaya dayalı yoğun bir ödem tespit edilen ve yapılan tedavilerde kesin bir cevap alınamayan Alex'in, Galatasaray derbisinde oynamasının çok zor olduğu öğrenildi.
    Günlerdir oynayıp oynamayacağı merak konusu olan ancak sabah saatlerinde derbide oynamayacağı kesinleşen Brezilyalı futbolcu Alex'ten gelen haber Teknik Direktör Aragones'in bütün planlarını da alt üst etti.

Galatasaray derbisi öncesi Alex'in oynama ihtimalinin olması nedeni ile bütün planlarını bu yönde yapan İspanyol hocanın her geçen dakika ibre aleyhine dönerken Aragones'in Alex'in yerine orta sahada bu görevi sakatlıktan yeni kurtulan Emre'ye vereceği öğrenildi.

Teknik Direktör Aragones’in, büyük derbi öncesi kafasındaki on biri şekillendirdiği ancak bunu futbolcuları ile paylaşmadığı belirtilirken defans ve orta sahada bir kaç futbolcusunun yerinde değişiklik yapmayı düşündüğü ifade edildi.

Aragones'in yardımcıları ile maç kasetlerini defalarca izledikleri Galatasaray'ın özellikle sağ kanattan yaptığı atakların çok tehlikeli olduğunu belirttikleri, bu nedenle sol kanatta Roberto Carlos - Vederson değişikliği yapılabileceği belirtildi.

İspanyol hocanın ayrıca orta sahada ise Maldonado'yu yedek kulübesine çekerek bu mevkide Josico'yu oynatabileceği ifade edilirken bu kararını maç saatinden önce yapılacak olan maç toplantısında vereceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi takımda bu gelişmeler olurken yönetimin ise derbi öncesi Samandıra tesislerine giderek oyuncular ve teknik heyetle moral yemeğinde bir araya geleceği belirtildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: YILMAZ DİRİM

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Daha önce derbiye yetişeceği duyurulan Kaptan Alex, riske edilmeyecek.
    Tamamen düzelen Emre ise eski takımına karşı ilk 11´de forma giyecek.
    Ağrıları artınca...

Eskişehir maçında sakatlanan ve Arsenal sınavında forma giyemeyen Kaptan Alex, derbide oynama beklentilerini boşa çıkardı. Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışıldığı açıklanan Brezilyalı yıldızın ağrıları artınca, riske edilmemesi kararlaştırıldı. Takımın en önemli silahından yoksun kalacağı için sıkıntıya giren teknik direktör Aragones, Emre’ye sarıldı. Kayseri maçından bu yana sahalardan uzak kalan yıldız oyuncunun, iyileştiği ve ilk 11’de forma giyeceği kaydedildi.

‘Sakata gelmeyelim’Emre'nin yanında ise Selçuk görev yapacak. Teknik direktör Aragones’i tek düşündüren konu, cezalı Kazım’ın yerine sağ kanatta kimi oynatacağı. Tecrübeli hocanın, “sakata gelmemek için, tam iyileşmeyen futbolcularını sahaya sürmemeyi kararlaştırdığı” belirlendi. Bu arada Benfica-Galatasaray maçını yardımcılarıyla birlikte evinde izleyen Dede’nin, ezeli rakiplerini formda olduğu bir maçta seyredip, daha iyi analiz etme şansı yakaladığı için memnun kaldığı belirtildi.

‘Kafamız rahat olmalı’UEFA’nın resmi internet sitesine konuşan Kaptan Alex, derbide her şeyi bir kenara bırakıp, kafaları rahat şekilde oynamaları gerektiğini vurguladı. Geçen sezon Devler Ligi’nde çeyrek finale çıkarak herkesi şaşırttıklarını ifade eden Sambacı, “Herkes bizi tanıdı. Tabii ki, aynı sorumluluklara sahibiz. Aslında geçen yıldan bir farkımız yok, aynı takımız. Ancak iki kulvara da kötü başladık. Bunun nedenlerini açıklamak zor, ama hâlâ düzeltmek için zamanımız var. Zico ile Aragones arasında farklar bulunuyor. Ancak Zico da buraya geldiğinde aynen Daum gibi eleştiriliyordu. Aragones takımda kalır ve kendisine gerekli zaman verilirse, Fenerbahçe ile başarılı olacaktır” dedi.

FB taraftarı psikolojisi=FB takımı psikolojisi.

Tüm taraftar biz ne kadar kötü oynarsak oynayalım Cimbomu yeneriz evimizde diyor. Takımda da bunu yaşayan Alex,Deivid,Volkan gibi oyuncular çoğunlukta. Onlarda biz Cimbomu en kötü halimizde yenmişiz, şimdi mi yenemiyeceğiz diyorlardır bana göre.

Ama unuttukları birşey var. Bu takıma üst düzey tecrubeleri olan oyuncular geldi.. Kewell,Baros,Meira,Sanctis... Bunların yanında Arda her maçı kaldırabilecek düzeyde. Lincoln de beklediğimiz kıvama geldi sonunda. Ümit zaten bu maçları sever. Kısacası biz artık tam bir takım olduk. İster kadıköyde, ister orda burda, heryerde. Eğer istersek maçı, bu FB değil, en kral FB gelsin. Ama istemekten kasıt - herkes her maçı kazanmayı ister- Benfica'daki oyun. Ve onu sağlarsak, bu maç bizim için değil, FB için zor olur.

1994'tü galiba yanlış hatırlamıyorsam. Kadıköyde FB'yi 1-4 yendikten sonra taraftarlar kale direklerini falan sökmüş. Eğer o beklediğimiz oyunu sergilersek, bunların tekrarı olabilir diye düşünüyorum ben. Çünkü gerçekten FB'nin durumu iyi değil. Taraftarın takıma verdiği son şans. Bunu kazansalar tekrar bir güven olacak. Ama kaybederlerse olaylar çıkar.

Skora gelirsek 0-2 kazanırız diye geçiyor içimden. Gollerden birini Arda atsın da diğerini Edu atsa da olur.

Son Yillarin belkide En güclü Galatasaray'i Kadiköy'de galibiyet arayacak.

Tek istegim cok güzel bir mac olmasidir. Insallah kavga filanda cikmaz.

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri