Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Galatasaray - İBB [ TSL 11. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçtaydım,arda önce bi sakatlık pozisyonu vardı oyun durmuştu arda kenara geldi önce diz çöktü ben sakatlandı sanmıştım sonra su istedi birkaç dk sonra
    Saha kenarına geldi yere yattı..Ciddi birşeyi yok sanırım..Geçmiş olsun..
    Lincolnün attığı gol güzeldi..Ayhanın kaçırdığı pozisyon için söyleyecek söz bulamıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Arda korkuttu bizleri neyse ki iyiymis
    zaten macı Gsnin alacağını cümle alem biliyordu ve de öyle olmus....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tebrikler Galatasaray.Maçın özetini izledim ilk golde savunmanın hatasından Kewell güzel bir kafa golü atmış ikinci golde ise golün oluşumu tamamen şans sadece son pozisyonda Lincoln kaleciyi çalımlayıp topuğuyla vuruyor.O da fena değildi ama asıl aklıma takılan konuya gelelim;

Galiba bu resim Galatasaray'ın resmi sitesinden alınmış.İyi tamam herşey güzelde altta yazan tesehürat Fenerbahçe'ye ait değimi yahu?Ki zaten sonuda çok uyumsuz olmuş neden koymuşlar ki?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Galiba bu resim Galatasaray'ın resmi sitesinden alınmış.İyi tamam herşey güzelde altta yazan tesehürat Fenerbahçe'ye ait değimi yahu?Ki zaten sonuda çok uyumsuz olmuş neden koymuşlar ki?
    Bende bizim diye biliyorum ama Zaten sonu çok uyumsuz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@a.arıcı-11

Onun kime ait oldugu bilinmiyor. Galatasaraylılar bizim, Fenerliler bizim diyor. Kısır döngü

(bkz: ciao bella - [BJK-GS]
    (bkz: çocuklar inanın - [BJK - FB]
    vs. vs.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce düşündüğüm gibi Galatasaray evinde oynamanın verdiği avantajla maçı kazanmasını bildi.İBB sürpriz yapabilir demiştim.Yapabilecek pozisyonuda buldular;fakat Erman pozisyonu değerlendiremedi.

2.golde Lincoln'ün kaleciyi geçişi ve şık vuruşu güzel bir gol olmasına sebebiyet verdi.Lincoln bu sezon gerçekten bir başka oynuyor.Aldığı paranın hakkını veriyor..

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Evinde favori olduğu bir maçı kayıpsız atlatarak zirveyle aranın açılmasına izin vermediler..
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri