Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 58 arası toplam 58 sonuç

Konu: Fm 2008 Türkçe yaması 2009'u da açabilir mi?

Hybrid View

Quote Originally Posted by FM_Mania View Post
    Arkadaşlar hangi yamadan bahsediyorsunuz, yahu oyun resmi olarak 14 Kasım'da çıktı bugün ayın 17si biraz insaflı olun. Buradaki çeviri ekibi hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen bize senelerdir Türkçe yama hazırlıyor. Biraz sabırlı olun, Turksportal bizi hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı yine bırakmaz emin olun
    Bizi yarı yolda bırakmazlar rahat olun arkadaşlar.

Arkadaşlar hangi yamadan bahsediyorsunuz, yahu oyun resmi olarak 14 Kasım'da çıktı bugün ayın 17si biraz insaflı olun. Buradaki çeviri ekibi hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen bize senelerdir Türkçe yama hazırlıyor. Biraz sabırlı olun, Turksportal bizi hiç bir zaman yarı yolda bırakmadı yine bırakmaz emin olun
    hiç bi zorunlulukları yokmu zannetmem arkadaşım kimse babasının hayrına o kadar kelimeyi çevirmez onun için oyunu çalıştır dediğimizde jilet reklamı izliyoruz

Konuyu yanlış anladın galiba.Biz şuan Tr yama çıkarsınlar diye bir talepten bulunmadık.2008 için olan Türkçeyi 2009 da kullanabilirmiyiz onu sorduk..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkçe yama neysede bu kulüp logolarının oldugu yama çıksa çok daha güzel olur...

Böyle çok kuru kalıyo ekran logosuz formasız... olmazsa olmaz bence..

arneas diye bi arkadaş vardı Dünyadaki tüm logoların oldugu bi yama yapmıştı .. ondan bu çalışmayı tekrar yapmasını bekliyoruz..

Okadar kelimeyi günlerini saatlerini harcayarak çeviriyorlar.Tabiki bu işten bi gelir elde etmek onlarında hakkı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bir tavsiyem var Turksportal'a. Bilmiyorum yapılabilecek boyutta mı? Elbetteki benden önce düşünmüştür bunu Mustafa hocam.

Olsun ben yinede yazayım. Oyun çıkmadan 1-2 ay önce test sürümleri vs çıkartılıyor. Sonrasında demo vs. 2-3 aylık bir sürede Mustafa abimiz ve arkadaşları bu oyunu test ediyorlar.

Benim fikrim şu. Bu kadar önemli bir emek heba olmasın. Profesyonal maaşlı çalıştırılabilecek bir ekip kurulsun... 3 ayda bu işe emek verilsin çalışılsın. Oyun çıkmasıyla birlikte. Turksportal'ın Türkçe yamasıda çıksın. Madem oyun yapamıyor siz yaparsınız...

Ve buna reklam da alınabilir. Ayrıyetten de para ile satılabilir. Bu oyunu Türkçe oynamak çok önemli bazıları için. Özellikle benim gibi cahiller için

Fayda fiyat analizi yaptığımda 100 de 100 ü Türkçe olan bir yamaya ben... 20 ile 30 ytl arası bir fiyat biçebilirim.

Benim gibi bir çok kişide öder sanıyorum bu civar bir ücret.

Ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
    Fikirlerim burada

Default .

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Benim bir tavsiyem var Turksportal'a. Bilmiyorum yapılabilecek boyutta mı? Elbetteki benden önce düşünmüştür bunu Mustafa hocam.

Olsun ben yinede yazayım. Oyun çıkmadan 1-2 ay önce test sürümleri vs çıkartılıyor. Sonrasında demo vs. 2-3 aylık bir sürede Mustafa abimiz ve arkadaşları bu oyunu test ediyorlar.

Benim fikrim şu. Bu kadar önemli bir emek heba olmasın. Profesyonal maaşlı çalıştırılabilecek bir ekip kurulsun... 3 ayda bu işe emek verilsin çalışılsın. Oyun çıkmasıyla birlikte. Turksportal'ın Türkçe yamasıda çıksın. Madem oyun yapamıyor siz yaparsınız...

Ve buna reklam da alınabilir. Ayrıyetten de para ile satılabilir. Bu oyunu Türkçe oynamak çok önemli bazıları için. Özellikle benim gibi cahiller için

Fayda fiyat analizi yaptığımda 100 de 100 ü Türkçe olan bir yamaya ben... 20 ile 30 ytl arası bir fiyat biçebilirim.

Benim gibi bir çok kişide öder sanıyorum bu civar bir ücret.

Ne diyorsunuz bu konu hakkında ?
    Çok güzel olur böyle bir uygulama.

ben senelerdir oynuyorum ve oyunda o kadar büyük bi degişiklik olmadı menüleri filan ezberledim sayılır tabi türkçe olsa daha iyi olurdu ama bu şekilde idare etcez artık.türkçe yama bi kenara da bence oyundaki diger 10 larca sorun çözülse ilk başta daha iyi olacak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hrn View Post
    Türkçe yama neysede bu kulüp logolarının oldugu yama çıksa çok daha güzel olur...

Böyle çok kuru kalıyo ekran logosuz formasız... olmazsa olmaz bence..

arneas diye bi arkadaş vardı Dünyadaki tüm logoların oldugu bi yama yapmıştı .. ondan bu çalışmayı tekrar yapmasını bekliyoruz..

yabancı sitelerde grafik dosyaları var logo,forma vs. ama herifler okyanusya liginin logolarını bile koymuş türkiye ligi yok.araştırmalarım devam ediyor bulunca eklerim...
    Last edited by byvirus : 19.Kasım.2008 at 06:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ya bu yamanında cıkması 6 ay surerse

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

elimde türkçeye çevrilmiş english.ltc var oyundaki tüm english.ltc dosyaları ile değiştirdim.yine de ingilizce oluyor.
    english.ltc dosyalarının yanına ismini değiştirerek türkçe ltc yapıp oyundaki languages den türkçe seçeyim dedim yine olmuyor.
    english.ltc dosyasını ltc editörden değil de not defterinden açıp türkçe olan dosyanın içindekileri buraya kopyaladım english.ltc dosyası tamamen türkçe oldu ama oyun yine ingilizce oluyor.belki bir fikir vermişimdir.
    LÜTFEN KONUYU İYİ BİLEN ARKADAŞLAR İLGİLENİRLERSE SEVİNİRİZ.BELKİ TÜRKÇE YAPABİLİRİZ.
    İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Lightbulb

Quote Originally Posted by yet25 View Post
    elimde türkçeye çevrilmiş english.ltc var oyundaki tüm english.ltc dosyaları ile değiştirdim.yine de ingilizce oluyor.
    english.ltc dosyalarının yanına ismini değiştirerek türkçe ltc yapıp oyundaki languages den türkçe seçeyim dedim yine olmuyor.
    english.ltc dosyasını ltc editörden değil de not defterinden açıp türkçe olan dosyanın içindekileri buraya kopyaladım english.ltc dosyası tamamen türkçe oldu ama oyun yine ingilizce oluyor.belki bir fikir vermişimdir.
    LÜTFEN KONUYU İYİ BİLEN ARKADAŞLAR İLGİLENİRLERSE SEVİNİRİZ.BELKİ TÜRKÇE YAPABİLİRİZ.
    İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
    Arkadaşım bende kendi çapımda türkçe yama hazırlıyorm ama .ltc uzantılı olan değilde .ltf uzantılı dosyanın türkçe içerikli olması gerekiyor.Fm 09'da biçok yeri türkçeleştirdim şimdi basın toplantısına geldi ama burda tıkandım kaldım bu konuda bilgisi olan bana özelden ulaşabilirmi...

12. Default

bir site çıkartmış ama bilmiyorum burdan mı çalmışlar

arkadaşlar ben bu türksport masaüstü fm 2008 bilgisayarıma indirdim ama nasıl oyunu türkçe yapacagımı yani nasıl kuracagımı bilmiyorum??? bana yardım edrmisiniz lütfen acele

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben oyuncu arastırırken özelliklerin Türkce olmasını istiyorum. Aslında idare edecek ingilizcem var ama Türkce olunca daha hızlı bir sekilde genc oyuncuları inceleyebiliyorum. Acaba gecen seneki türkce yamasından sadece oyuncu özellikleri ile ilgili olan kısmı bir sekilde 2009a adapte edebilir miyim? Bu konuda fikri olan var mi?

beylerrr müjdemiii isterimmmm türkçee yama çıktıı bir nevi ama bizi idare ederr isteyen adresi ögrenmek isteyen warsa [email protected] ekleyin sölim burda öteki adresin reklamnı yapmak istemiyorum ondan yanlış anlaşılmasınn herkesee iyi oyunlarrr =)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by osmanjanjan View Post
    beylerrr müjdemiii isterimmmm türkçee yama çıktıı bir nevi ama bizi idare ederr isteyen adresi ögrenmek isteyen warsa [email protected] ekleyin sölim burda öteki adresin reklamnı yapmak istemiyorum ondan yanlış anlaşılmasınn herkesee iyi oyunlarrr =)
    Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu yıl Turksportal Masaüstü 2009 yazılımımız Vista/XP uyumlu olarak çıkacak. Yalnız 2008 dil dosyasında farklılıklar var. Eski dosyaları yüklerseniz oyun yavaşlıyor ve beklenmedik anlarda hata veriyor. O yüzden geçmiş dönemlerde yayınlanan bizlere ait 2005'ten kalma olup 2009 diye yutturulan yamalara güvenmeyin

Mustafa abi yukarıda cevabı vermiş sanırım
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

yokk abiii
    Last edited by osmanjanjan : 23.Kasım.2008 at 12:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Unhappy

fm 2009 zaten 2008 e benzer birçok kelimeyi geçen seneki %96 türkçe yamadan biliyoruz. Asıl önemli olan oyuncu etkileşimi ve menejer yorumları( Yani yeni eklenen şeyler) bu konuda lazım

Hep fmden yavaş yavaş sıkıldıktan snra ve yeni fm yaklaşırken türkçesi çıkıyo ve biz zaten fmnin yenisini beklerken arada kaynıyo... Doğruya doğru şimdi...
    Tmm adamlar çalışıyolar ama artık erken çıksa biras bu kadarcıkta lüksümüz olsun ama...yoksa verdiğiniz emek pek uzun sürmeden gidiyo...
    Last edited by ercux22 : 24.Kasım.2008 at 23:09 Reason: İşte

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Onların emeklerini karşılıksız bırakmamak için "türksportal klüp" üyesi olalım.
    Aidatlar çok düşük. Ben yıllık 20.-YTL ödedim.
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by acivic View Post
    Onların emeklerini karşılıksız bırakmamak için "türksportal klüp" üyesi olalım.
    Aidatlar çok düşük. Ben yıllık 20.-YTL ödedim.
    kesinlikle katiliyorum..herkezin üye olması sitede bir çok işi hizlandırır ve kaliteyi arttırır düşüncesindeyim

hayır açmazz

Alıntı yamalarla oynamayın millet..

fm 09 turksportal çalışması türkçe yaması çıktımı acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Dahaca çıkmadı ama çalışmalar sürüyor bildiğim kadarıyla ..

arkadaşlar 2009'un türkçesi ne zaman çıkıcak bir bilgi verseniz en azından 2-3 hafta sonra dense başka sitelerde görüyorum türkçesini ama indirmiyorum. sonuçya turksportal gibi güvenilir olamaz.ama bir bilgide bekliyoruz.

walla ben %50 civarlarında Turkish oynuyorum. Spiker EngLish Ama Diğer Özelliklerin Çoğu TUrkish..

Örnek: haber konu başlıkları vs. Türkçe Mesaj İçeriği yarı yarıya Türkçe..

Turkce yani Ortalama %50-60 civarlarinda Turkce..

Turksportal.Netin Eski yapımLarından deqiL. Programı Kuruyorsunuz kendini Oyuna Enjecte oLuyor.. Oyunu Orjinal Football Manager 2009 Kısayolundan Çalıştırıp Oynamaya Ba$Lıyorsunuz

http://www.dcteam.org/oyun-paylasimi...-download.html

Link Burada Reklam Amacli Deqil. Amac Paylasim ve Yardimci oLmak...

Jackal!
    Last edited by Regger : 07.Ocak.2009 at 22:57

arkadaşlar Turksportal masaüstü 2008 indirdim. Cache dosyasını sildim. Ayarlardan games seçtim fakat oyuna başla butyonuna tıklayınca "oyuna ait uygulama dosyası bulunamadı hatası veriyor. yardım eder misiniz?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri