Tekke Süper Olmuş
Tekke Süper Olmuş
Sakatlıklar kötü ama maçlar güzel![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ne Chelsea'ymiş arkadaş, tüm Galatasaray kariyerlerinde chelsea var![]()
ToparLanırsın merak etme CheLseaya yeniLmek reziLLik değiL....
Aradan dolayı özür dilerim, uzun zamandır oynayamıyorum, malum ÖSS dolayısıyla dersaneden vakit kalmıyor. Neyse devam edelim...
Turkcell Süper Lig 2. Hafta:
Turkcell Süper Lig 3. Hafta:
Turkcell Süper Lig 4. Hafta:
Turkcell Süper Lig 5. Hafta:
Şampiyonlar Ligi E Grubu 1. Maç:
Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. Maç:
Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi az daha deviriyorduk Sami Yen'de. Deco'nun 5. dakikadaki tek pozisyonu gol olunca böyle bir sonuç ortaya çıktı.
Güzel maçlar çıkarmışsın tebrik ederim abi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Güzel giden kariyere ÖSS denen illet yüzünden son vermek durumundayım. Hepinizden özür diliyorum...
Vay vay vay.. Göktuğ Cimbom kariyerine başlamış klasik bir şekilde.
Bu seride de yine bi 10-15 tane Galatasaray kariyeri yaparsın herhalde![]()
İnternet imkanı buldukça göz atarım kariyere.
Yıldırım taktiğini hala unutmadım senin bana çok kupa kazandırmıştı
Edit... :
ÖSS yüzünden ara verdiğini şimdi farkettim. Sağlık olsunBen de aynı şekilde bu sene biraz uzak kalacağım FM'den ve TSİ'den. (Maalesef
)
Göktug,bu forumda 1 tane kariyerin uzun sürsün,ben fmi birakirim
Hade bakalim,umarim diger Galatasaray kariyerlerinde bu sansizligi kirarsin.
Baran, 3 yıl süren kariyerim de vardı be hacı. ÖSS den kısmet değilmiş. Yaza artık oyun bozulana kadar oynarız yahuVazgeçtim bırakmaktan zaten. Hiç değilse ilk yılımı bitirmeye çalışacağım. Bitirememe durumu oluşursa yöneticilerden birine haber veririm artık...
Uzun bir aradan sonra devam ediyoruz...
Turkcell Süper Lig 6. Hafta:
Turkcell Süper Lig 7. Hafta:
Turkcell Süper Lig 8. Hafta:
Turkcell Süper Lig 9. Hafta:
Turkcell Süper Lig 10. Hafta:
Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. Maç:
Fortis Türkiye Kupası C Grubu 1. Maç:
Her kulvarda yolumuza devam ediyoruz, bütün kupalara talibiz...
Ben de ÖSS'ye talibim![]()
Haccettepe maçı hariç süpersin![]()
Futbolcu Bilgileri
Turkcell Süper Lig 11. Hafta:
Turkcell Süper Lig 12. Hafta:
Turkcell Süper Lig 13. Hafta:
Fortis Türkiye Kupası C Grubu 2. Maç:
Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. Maç:
Ankaragücü maçı çok ilginçti. Lincoln 2 tane mükemmel frikik golü attı, penaltıyı dağlara taşlara vurdu. Maçın sonuna kadar elimi ağzımdan indiremedim.
Öte yandan, iyi gidişata rağmen sakatlıklar, Meira'nın kart sıkıntısı ve Baros'un bitmek bilmeyen formsuzluğu canımı sıkıyor...
İyisin iyi![]()
Futbolcu Bilgileri
Gecikme için kusura bakmayın, ancak hafta sonları ve cuma akşamları vakit bulabiliyorum oynamak ve koymak için.
Turkcell Süper Lig 14. Hafta:
Turkcell Süper Lig 15. Hafta:
Turkcell Süper Lig 16. Hafta:
Turkcell Süper Lig 17. Hafta:
Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. Maç:
Şampiyonlar Ligi E Grubu 6. Maç:
Fortis Türkiye Kupası Toplu Sonuçlarımız:
Turkcell Süper Lig 17. Hafta Puan Durumu:
Aldığımız sonuçlarla Şampiyonlar Ligi'ne veda etmek durumunda kaldık. Hedefimiz yine 3 kulvarda başarı, ama Avrupa'da hedef artık UEFA Kupası...
Uefa'yı alabileceğini düşünüyorum. Ligde iyi sayılırsın![]()
Futbolcu Bilgileri
Hocam vezgeçtim ondan, haftada 1-2 saat ayırabileceğime karar verdim... Malum sınavı kazanayım derken kafayı bozmamak gerek...
EVet azda olsa vakit ayırmak gerekir
Futbolcu Bilgileri
Bilgisayarımın kaldırılması ihtimali doğdu. 2 hafta buralarda görünmezsem konu kapatılabilir. Konunun yarım kalması ihtimalinden dolayı şimdiden özür diliyorum herkesten.
Devre arası transfer dönemini Franco Zuculini, Abdülkadir Kayalı ve Mesut Gültepe'yi alarak değerlendirdik. Ayhan'ın ise sözleşmesi feshedildi.
Turkcell Süper Lig 18. Hafta:
Turkcell Süper Lig 19. Hafta:
![]()
Last edited by IcedEarth : 20.Aralık.2008 at 22:33
Zuculiniyi bende almıstım kendi oyunumda.Tam görev adamı genç yaşına rağmen...