Ankaragücü
Fenerbahçe
Beraberlik
herhangi bi kart gelmedi sonucta degil mi abooo ? lugano'ya
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yardımcı hakeme neden bayrak kaldırmadığını işaret ediyor, hakemin görüş açısında değil ve hakemin görmemesi doğal.
"YÜCE ATATÜRK"
Lugano'nun bayrak anlayışı biraz farklı galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende kart işareti diye iddalaşmıştım ama Maraton'da gösterdiler, üstelik orta hakemin olmadığı tarafa neden kart işareti yapsın ki durduk yere?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kale arkasından yapılan çekimde Lugano'nun o hareketi Fırat Aydınus'a değil de yan hakeme bayrak için yaptığı açıkça görülüyor.Yan hakeme kart işareti yapacak değil sonuçta
bayrak hareketi degişmiş olmalı resmen kart işareti yapıyor
Kamera arkasından çekilen görüntüyü ve orta hakem ile yardımcı hakemin pozisyonlarını gördün mü?
Yardımcı hakeme neden kart işareti yapsın ki zaten orada top taca çıkmıştı sanırım Lugano önceki pozisyon için yardımcı hakeme söylenirken ve oyun hemen başladı belki de yardımcı hakem bile görmedi.
"YÜCE ATATÜRK"
İyi de ben de diyorum ki hakem görmedi, hatta yardımcı bile görmemiş olabilir çünkü topu hemen oyuna soktular ve oyun devam etti, Lugano o sırada o işareti yaptı. Eminim ki hakem görse kartı verirdi. Çok konuşulacak, üzerinde durulacak bir durum diye düşünmüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben diyorum ki direk hakeme dönüp işaret yapmıyor, pozisyon geçiyor, olay bitiyor, taç atışıyla oyun başlıyor, Lugano da yan hakeme dönüp neden bayrağını kaldırmadın diyor.
Ha hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor Lugano'yo bilerek kart göstermediler diyorsan bunun üzerine tartışalım. Hakemden kart istemek sarı kart gerektirir, bu açıkca bellidir ama bu durumla hakemden kart istemeyi karıştırmayın diyorum ben. Olayın gerçekleşme şekli ve amacı çok farklı.
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam uzamasın konu![]()
Stoperler çoğu pozisyonda yan hakeme ofsayt itirazı yaparlar daha ofsayt itirazından kart gören bir oyuncuyu hatırlamıyorum.