Güzel puan tebrikler
Güzel puan tebrikler
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
güzel gidiyorsun Nedim.Galatasaray'a yenilmen iyi olmuş.
favorim GS![]()
FTK D Grubu İlk Maç
Beşiktaş 3-1 Bursaspor
Bursa gibi bi takımı rahat yendiğimiz için mutluyum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
TSL 10.Hafta
Beşiktaş 0-0 Ankaraspor
Sıkıcı bir maçtı,2 puan kaybettik.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
UEFA Kupası B Grubu İlk Maç
Beşiktaş 4-0 Sparta Prag
Süper oynadık,Gruplara süper bir başlangıç yaptık.(Bu arada Sivok 2 golünüde frikikten attı
)
İlk Maçımız Sonucu Konumumuz:
Yorum Yokk
TSL 11.Hafta
Kayserispor 2-3 Beşiktaş
Kayseri deplasmanınıda geçtik,yükselişimiz sürüyor
TSL 11.Hafta Puan Durumu
Şimdilik bu kadar...
Yorumları bekliyorum...
prag maçı mükemmel olmuş güzel gidiyorsun aynen devam
Evet prag maçı çok güzel olmuş
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
güzel gidiyorsun UEFAda şampiyonluk bekliyorum.![]()
fena gitmiyorsun dostum bende yeni başladım ve fena gitmiyoruz sayılır ama derbi fobine çare bulmalısın![]()
yeni maçlar istiyoruz![]()
Devamı birazdan...![]()
FTK D Grubu 2.Maç
Kartalspor 4-3 Beşiktaş
Maçın Yıldızı:Ali Tandoğan
büyüyk şok.Kalite farkı gücünü gösteremedi![]()
Küççük kartal büyüğü yendi![]()
Futbolcu Bilgileri
Bazı nedenlerden dolayı kariyere verdiğim arayı bitirmiş durumdayım.Ve birazdan bikaç maç yapıp buraya eklerim
![]()
TSL 12.Hafta
Beşiktaş 3-0 İBB
Çok ilginç bir maçtı.Duran toplarda baya etkili olduk Tello ile ve kazandık,mutluyuz(Bu arada Zapo penaltıyı kaçırmasaydı hat-trick yapacaktı
)
TSL 13.Hafta
Trabzonspor 2-0 Beşiktaş
Derbi fobimiz devam ediyor,bi türlü çare bulamıyorum(Bu arada lider Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkıda 6'ya çıktı
)
UEFA Kupası B Grubu 2.Maç
Napoli 1-1 Beşiktaş
No Comment ! Gerçekten üst düzey mücadele verip,bu deplasmandan puanla dönmeyi bildik...
Yorumları bekliyorum...
Pek iyi gittiğin söylenemez Nedim.Toparlanman lazım.
neden yorum yok yahu :s
gerçi ben tek başıma ilerliyorum ama neysebirazdan bikaç maç eklerim.
Geçen seneki Sivas gibi büyüklerden 0, Anadolu'dan 3 3 gidiyorsun. Avrupa'da da başarılısın. Bol şans.
Teşekkürler.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
TSL 14.Hafta
Beşiktaş 2-0 Sivasspor
Holosko'nun 2 dakikada attığı 2 gollekazandık,mutluyuz...
Bu maçın yıldızı Holosko seçiliyor:
Tello Haftanın Karması'nda:
UEFA Kupası B Grubu 3.Maç
Beşiktaş 2-1 Cska Moskova
UEFA'da gerçekten bir başkayız.Bu maçıda kazanıp bu zor Gruptan çıkmayı garantiledik.
Yorum,Yorum,Yorum ! Bekliyorum artık
ehh bence acıkcası cok ıyı sayılmazsın
buyuk takım dedıgın buyuk macları almalı yoksa kalıte farkıyla kucuk macları zaten kazanmalısın ama menejerlık farkı buyuk maclarda ortaya cıkar
bu arada bıraz fazla elestırı oldu basarılar
bırde bence devre arasında takıma takvıye yap