Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim daha çok güzelle birlikte olur?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • GReeN BeReT

17 38.64%
  • Sekopej

27 61.36%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: İspanya'nın Issız Koylarında Güzellerle Birlikte[Ortak Kariyer]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk transferimizi Türkiye’den gerçekleştirdik. Fenerbahçe ile ilgili gönül bağım olduğunu bilen basın bu transferin yanlış ve duygusal olduğunu yazıyor. Ben ise Gökhan’ın faydalı olacağına eminim.

Gökhan’ın daha iyi performans gösterebilmesi için yanına bir arkadaşını da almak gerekiyordu. Hem forvette yeri geldiğinde kullanabileceğimiz hem de beğendiğim bir oyuncu olan Semih Şentürk’ü kadromuza kattık. Şimdilik başka transfer yapmayı düşünmüyoruz.

İlk hazırlık maçımızı da yaptık, henüz hangi sistemi kullanacağıma net karar veremedim. İlk maçta oynanan oyun beni mutlu etti. Maçı 5-0 kazandık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Atletico Madrid oldu Atletürko Madrid Gökhan ve Semih güzel transferler olmuş.

Sana ve Emre kardeşime kariyerinizde başarılar diliyorum.Keyifle takip edeceğim bir kariyer geldi sonunda.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Valencia'da 2.Türk!
    Ajanslarımıza gelen son haberlere göre Valencia takımının başına getirilen Emre Şahin'in ayağının tozuyla transfer çalışmalarına başladığı belirtildi.Hugo Viana'yı çok yavaş olduğu gerekçesiyle1.3 Mn Euro karşılığında elden çıkaran teknik direktörün anlaştığı isim ise ülkede şok etkisi yarattı.Gurbet ellerde yalnız kalmayayım diyen Valencia teknik direktörü 2.5 Mn Euro peşin,24 ay içinde 7.5 Mn Euro,50 maç oynaması karşılığında 10 Mn Euro,toplamda 20 Mn Euro karşılığında Galatasaray'dan vatandaşı Arda Turan'ı transfer etti.Yüksek meblağlı bu transfer karşısında taraftar gruplarının kulüp binasına yürümeye başladığı gelen haberler arasında."Burası Türklere para yedirme yeri değildir" pankartlarının her tarafta açıldığı gözlemleniyor.Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Valencia'da ValenciAnadolu olmuş

sakary Ali Misafir

Türk milli takımı Valencia ve At.Madrid'den çıkacak herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok neşeli bir kariyer olacak heralde

Başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abilerim orları sömürgeleştirceniz iyice .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri