Mac beraberlik macıydı. 2 takımdan biri bizim yaptığımız gibi golü ikram ederse esitlik bozulurdu; biz elimizle ikram ettik. Saglık olsun.
Mac beraberlik macıydı. 2 takımdan biri bizim yaptığımız gibi golü ikram ederse esitlik bozulurdu; biz elimizle ikram ettik. Saglık olsun.
Dediğim çıktı, iyi götürdüğümüz şeyi iyi bitirdiğimiz nerde görülmüş ki zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özeti verecek kanal var mı beryler bu arada?
Last edited by Redrum : 27.Kasım.2008 at 23:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kazanacağımız maçı Servet altın tepside ikram etti, maçın özeti yok başka.
Ben anlamıyorum, günde 6 saat antrenman yapıp, her hafta en az bir kere profesyonel futbol maçına çıkıp bir oyuncu nasıl bu kadar kontrolsüz olur ve nasıl bu kadar kendinden bi haber olup yapamayacağını inatla yapmaya çalışır.
Yahu anladık, kalas geldin kalas gideceksin, belki de bu yüzden Türkiye' den başka yerde oynayamayacaksın. Ama bir futbolcu, süper lig futbolcusu, Galatasaray futbolcusu, uefa futbolcusu filan değil; bir futbolcu, kendi futbolunu bilir ve ona göre maç içinde hangi pozisyonda ne yapacağını bilir. Ne yapamayacağını da bilir. Denemez onu. Ona göre stratejisi olur. Her maç Servet' in kendi kalesine dönük aldığı top ve her maç nabız 180 'e vuruyor, bu kadar dengesiz olunmaz. Bunu tek maç yüzünden konuşmuyorum. Her maç bunu yapıyor, bir kurtuluyor, iki sıçrıyor, üçüncüde ya penaltı yapıyor ya gol hediye ediyor. Madem kendini geliştiremiyorsun / geliştirmiyorsun, bırak artık geleni tutma ayağında, vur taca, vur kornere o da olmadı.. Daha iyidir bundan. Buna bencer, ama çizgiye daha yakın pozisyonlarda da, olur olmadık perdeleme yapmaya çalışıyor, yarısı aslında faul ile karışık..
Bir değil iki değil, artık öğrenmesi lazım. Bu maçın telafisi var ama Servet bu kafayla giderse üç maçta bir bunu izleriz, hiçbirşey değişmez.
Laubali oynadık, Bu maçta Servet'in ne kadar gereksiz bir defans oyuncusu oldugunu anladık artık gitsin yahu yeter . 1 degil 2 degil .Baros gol atamıyor ama isterse 100 gol kaçırsın defansı dagıtıyor ümit karan hele boş topcu.Skibbe,Servet,Ü.Karan,Volkan yaman gitsin yeter
Bizim takım bilere oynamadı Skibbe gitsin diye...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ne zaman takımdan Baros'u çıkarsa ilerde rakibe pres yapamıyoruz ardından gol yiyoruz hala anlamadı skibbe...Ümit Karan'ı niye alıyo anlamıyorum Nonda'yı koy veya ikili forvete dön...
Baros'u çıkarmak hata. Zaten gol atamıyorsun. Baros'u ileride tut. Rakibi yoruyor. Onun yanına ortasahadan veya defansdan birisini çıkarıp yanına Ümit Karan'ı veya başka bir ismi al çift forvete dön. Artık evinde oynuyor al bu riskleri...
Vallahi Volkan yaman'ın yerine beni koysanız sırıtmazdım volkan gibi bune yahu yazıkalr olsun volkan sana
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçı seyretmeyi düşünüyordum iyiki seyretmemişim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tamamen şanssızlık ve beceriksizlik..
Topa hakim olan taraf bizdik iyide mücadele ettik metalist sarhoş oldu bi ara..
Gol attık ofsayt yoktu saymadılar..
Servetin asistide bitirdi maçı..
Zaten metalist in gol atması için bir kırmızı karın yağması bide bizim asist yapmamız gerekiyordu..
Galatasaray'ın sorunu sistemde. Baros, sonra da Ümit Karan yalnız kaldı. Rakip iyi alan daraltan, fizikli bir ekip. Çift forvet oynanmalı ki ilerde top tutulabilsin. Kanatlar ortalarda isabet bulamadılar. Metalist stoperleri karşısında Baros ve Ümit eridi.
Rakip savunma sabitti, bekler ileri çıkmadı, beraberliğe razıydılar, bir hata sonucu golü buldular. Skibbe ise maçı kazanmak için bir hamle yapmadı. Halbuki Barış'ı alacağına Baros'u çıkarmadan Ümit'i veya Nonda'yı alıp tek ön liberoya dönseydi, maçın seyri daha farklı olurdu.
Galatasaray'a bu mağlubiyet çok birşey kaybettirmedi gruptaki durumu açısından ama Skibbe'nin sistem anlayışında biraz daha değişikliğe yatkın olması gerektiğini gösterdi bu maç.
Maçın adamı olarak Ayhan'ı seçtim. çok önemli müdahelelerde bulundu, defansını toparladı. Topu ileri taşıdı, dikine paslarda iyiydi.
Barış da defansif yönden iyiydi ama sakatlıktan yeni çıktığı için basit hatalar da yaptı. Oynadıkça çok daha iyi olacak.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Feldkampin geri geldigi anlasiliyo ....
Galatasarayin en kolay kazancagi macti, rakibi iyi analiz edememis Skibbe.
Sen git Portekiz'de Benfica'ları yen gel.Kendi sahanda Metalist Kharkiv'i yeneme.Bunun mantıklı bir açıklaması yok.
Yapma be abi , o kadar güzel giderken 6 puan almışsın yediğin gol yok.Tamam yine her halükarda gruptan çıkar Galatasaray fakat keşke Kharkiv'i bi evir çevire yenebilseydik.
Servet'i senelerdir izlerim , fizik gücü dışında hala söylüyorum tekniği aynı.Hep aynı hatalar.Hiç şaşırmadım.
Yine de haklısın yapacak bişey yok.
Maçı seyretmedim ama yazılan yorumlardan ve takımlar arasındaki güç dengesinde nasıl bir maç olduğu anlaşılıyor.
Bu sene Galatasaray'ın en büyük sorunu olan Servet'in topla değişik varyasyonlar yapmaya çalışması sonucu gene golü yemiş Galatasaray.Servet'i zaten beğenen bir değilim.Fiziği ile işi kurtaran birisi.Ne doğru dürüst kafa vurabilir nede ayak hakimiyeti vardır ama fiziği ile işi götürür.
Bilmiyorum Galatasaray sayılmayan golü dışında net pozisyonlar buldumu ama eğer bulduysa ve değerlendiremediyse bana göre antrenörün bir suçu yoktur.Sonuçta o sistem topu santraforun ayağına kadar getiriyorsa ceza sahasında gerisi santraforun işidir antrenörün değil.
Eğer bu maçtan sonra Galatasaray yönetimi altını oyduğu Skibbe'yi gönderirise şu Metalist'le bir maçta bizimkiler yapsında Aragones'ide bi zahmet yollasınlar![]()
Teknik'den çok zeka yok. Bugün yapılan hatayı hiçbir takım yapmaz. Yıllar önce Fenerbahçe, G.Rangers ile Şampiyonlar Ligi ön elemede eşleşti. İlk maç İskoçya'da golsüz bitti. Son dakikalarda İskoç ekibi gol atmak için ileri çıkacağına kendini riske atmadı ve son topu kalecilerine geri pas olarak gönderdiler. Taraftarda bu yapılana alkış tutarak takımını destekledi.
Servet Çetin, artık orada kahramanlık arayacağına hızlı bir şekilde topu kalecisine veya taca atsaydı bugün Galatasaray o golü yemeyecekti. Ama artık iş işten geçti bu saatten sonra Servet'e o topu taca atacağını kimse öğretemez. Umarım yetişen yeni nesil futbolcular futbolun basit kurallarını öğrenir ve gelecekte bu tip hatalar yapmazlar.
Galatasaray Skibbe kaldıgı sürece bazı maçlarda avrupa devlerini deviri bazı maçlarda da en kolay rakibe boyun eğer. bunun sebebi taktik,teknik ya da oyuncu kalitesi değil bence. tek sebebi Skibbe'nin disiplini sağlayamamış olması.Arda,Sabri,Baros gibi disiplin edilmediği durumlarda dagılan topçularla maç kazanmak imkansızlaşıyor.Fenerbahçe deplasmanında Arda'nın maç boyu tek olumlu yanı yok! Ankaraspor maçında da aynıydı, dün de aynıydı... her maç küfür yemek bunlara zevk veriyor anlaşılan. GS'de oynamak istemeyene kapı sonuna kadar açık olması lazım. Adamı yedirip içirip yıldız diye el bebek gül bebek edersen sonu böyle olur. Yıllarca popescu ve hagi GS de yıldız statüsünde oynadılar ama Fatih terim hiçbir zaman disiplini elden bırakmadı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benfica dediğin takım Olimpiakos'tan 5 yedi.
Neyse artık yapacak birşey yok. Şurada grup liderliğini garantileceğimize üstüne birde yenildik. Servet'in futbol zekasını artık geliştirmesi lazım. Herkes asmış kesmiş Servet'i. Servet o pozisyon dışında kötü de oynamadı bu maçta. Oyun zekasını geliştirmesi şart.
Konuyu görünce yazayim dedim
Maçtaydım. 5 derecede . Saha sularla doluydu.Maçtan önce yağan yağmur stadı sularla doldurmuştu. Koltuklarda ayakta durmaya kalksak su var ayağımıza su kaçardı. Bizde ayağımızla ittirdik sular. O sırada su kaçtı gene. 90 tezahurat yaptık ama beliminizin altını hissetmiyorduk
Maç için söyleyeceğim tek birşey var.
Morgan tam anlamıyla berbat bir kaleci. Yada bu maçta tam anlamıyla berbattı. Degaj dikemiyor. Dikse en fazla ortasahayı geçmiyor.
Bu maçtata yediğimiz gol tam önümde oldu. Morgan maçta sakatlandı (kameralar çekmedi bunu) ve kalede sekerek ısınmaya çalışıyordu. Sonra kenara beni değiştirin işareti yaptı. aradan 1-2 dk geçti tamam iyiyim dedi ve ondan sonra bir atak geldi ayağı kaydı düştü golü yedik. Sakatsan çık. Kalecilik futbolda en önemli mevki .
Hatırlıyorum mondragonda Barça maçında sakatlanmıştı ve ısrarla çıkmamıştı. O maç akıl almaz goller yemiştik.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved