nasıl yeter ya...deliriyordum maçta...adam hakemin gözünün önünde elle oynuyor...z.ö.i. nerde görcek ya da yan hakem...
artık eliyle top çıkardıya bi yerlere mesaj gönderiyor galiba...beni de transfer edin bende filenin sultanıyım diye...
galatasaray kazanır
berabere
erciyes kazanır
nasıl yeter ya...deliriyordum maçta...adam hakemin gözünün önünde elle oynuyor...z.ö.i. nerde görcek ya da yan hakem...
artık eliyle top çıkardıya bi yerlere mesaj gönderiyor galiba...beni de transfer edin bende filenin sultanıyım diye...
olaabilir belki voleybola geçerOriginally Posted by nart_susruko
pozisyonu izledim elle müdahele var ama çarpmamıdır kasıtlımıdır bunu kesinlikle tvden izleyerek anlayamayız.anlık bir pozisyon çünkü.o yüzden ben pek süzemedim.neyseki galatasaray maçı kazandı.
voleyboldan bahsetmiyorum sen beni yanlış anladın...filenin sultanları...Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
nasıl tv den anlayamayız ya(bu pozisyon için tabii)...top adama doğru kısa mesafede bir anda gelmiyorki...adam göğsüyle de vurabilirdi topa...
penaltı değil mi diyorsun sen...
Biz Beşiktaşlılar artık alıştık.Geçen Ahmed Hassan'ın verilmeyen golü vardı ama hiç bu kadar mevzu olmadı.Ama sanırım Galatasaray'lılar pek alışkın değil hemen kükrediler.Pozisyonu görmediğim için bir şey söylemem güç.Neyse yinede Galatasaray kazanmış.Tebrikler.Önemli olan buydu zaten.
ya bizde alıştıkta artık sus sus nereye kadar. şimdi erman toroğlu bile yorum yaparken 4 bariz gol şansımızı kesen yardımcı hakemlere ve bariz penaltıyı vermeyen hakeme laf söledi feyyaz kardeş maçı bi seyret anlarsın ne demek istediğimiOriginally Posted by FeYYaz1989
penaltı yada değil diye bir yorum yapmıyorum ben kendimde bir zamanlar amatör olarak top oynadığım için o olayların anlık olduğunu anlatmaya çalıştım.o topun gidiş süresi nefes alıp vermenden bile kısa bunu söylemeye çalıştım benOriginally Posted by nart_susruko
gördüğüm kadarı ile top beş metre civarından geliyor.15-20 metre olsa kesin penaltı derim ama mesafe kısa olunca tvde aldatıcı oluyor topun şiddeti açısından anlaşılmıyor.çıplak gözle görenler daha iyi anlar onu anlatmaya çalıştım
bu arada voleybol konusu anladım ama gereksiz yere polemik çıkmasın bazı arkadaşlarımızı kırmayalım diye yazmadım![]()
ben de oynadım amatör...bilirim anlık pozisyonları...Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
ama pozisyon o kadar açık ve netki adam resmen kanat çırpar gibi çıkardı topu...
Ya tamam haklısın TÜrkiyedeki hakemlere artık alışmamız lazım. Ben alıştım hiç bir pozisyonu takmıyorum. Ha başka liglerde (La liga'da) aynı olay olursa Barcelona'nın alehine kararlar verilirse deliririm. Ama türkiyedeki hakemleri takmıyorum artık ben. Ama buna federasyonunda el atması gerekiyor bence. Böyle yürümez bu iş. Böyle yapan hakemleri görevden atsalar ne güzel olur.Hem diğer hakemlerin de aklı başına gelir.
bıraksınlar yabancı sınırını kaldırmayı...adam gibi hakem yetiştirsinler...
14 kişi bir oldu yine de yenemedi galatasarayı.bu muhteşem galibiyeti tüm değerli hakem camiasına ve muhterem kişilik aziz yıldırıma hediye ediyorum.
hayda gel şimdi burdan yak...
o geçenleri biz de sayarsak destan olur...
Arkadaşım bana diyorsan,geçenleri sayarsam burdan uzaya yol olur.Ben sadece onu örnek verdim.Hatalar devamlı oluyor,buna rağmen kazanmışsınız ne mutlu sizeSallamayın demek istedim.Originally Posted by nart_susruko
evet kardeş sana dedim...ne yapalım kazanınca susalım kaybedincemi yakalım yıkalım...Originally Posted by FeYYaz1989
neyse bu,size çok oldu bize çok oldu muhabbetini uzatmayalım...
Tekrar ediyorum.Ben sana oldu bana oldu muhabbeti yapmadım.Devamlı hatalar oluyor dedim sadece.Artık maç yorumlarından çok hakem hatalarının konuşulmasından sıkıldım.Neyse tamam zaten beni ilgilendirmez,karıştığım içinde özür dilerim.Hadi eyvallah.
eyvallah kardeş kızma hemen...tamam konuşmayalım hakemleri...Originally Posted by FeYYaz1989
maçın 2.yarısında Gerets ısınması için Kabze yi gönderince...hafta içinde yaşanan tatsız olayın belirtiler devam diyor diye düşünüldü...ama 3. golden sonra bütün takımın KRAL'ın yanına gitmesi ve Gerets'in Kral ile "Kıskananlar Çatlasın" dercesine sevinmesi...herşeyi açıklıyordu...
haftalar ilerledikçe takımlar arası rekabet kızıştığından herkes canını dişine takarak oynuyor. hakemlere de bu durumda çok iş düşüyor doğal olarak. çünkü bu haftalardan sonra kolay maç olmaz hiçbir zaman. ama gelin görün ki sadece gs - kayseri erciyes maçı diil hemen hemen diğer tüm maçlarda hakemleri oyunu bi katledişi göze çarpmakta. ama gene de haklı olan taraf kazanıyor. bazen de kazanamıyor ondan sonra boyna küfür yiyolar tabi.
beni üzüldüğüm lig tvde maçtan sonra hasanın soyunma odasına giderken hakeme : "hocam 8 aydır para alamıyoruz emeğimize yazık diil mi?" diye bağırması oldu. çünkü haklılar! haklının hakkı yeniyorsa mutlaka itiraz etmesi baş göstermesi gerekiyor bu kim olursa olsun. ister gs ister fb ister amatör ister anadolu takımları...
hakeme yuh diyorum , gördüğümü çaldım diyor .. yazık adam artniyetli de değil, kör ..
devran'ı kutluyorum. hem elle kontrol ettiğini hem de agalinin kırmızı kartının doğru olduğunu söyledi. işte futbolcu dediğin böyle olmalı! aldığı para annesini ak sütü gibi helal olsun!
ne helalı abi önce yap sonra itiraf et,sonra da herkes seni baş tacı yapsın olmaz öle seyhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon8.gifOriginally Posted by Çağrı Zorkol
Angry
maratonda izledim...hakemle devran arasındaki bir sürü şey var.oksijen azot karbondioksit ve diğer gazlar...görmemsi doğal!!!
hakem düzgün yönetse süper maç olarak geçecekti belki de..
cenk işler enfes oynadı kayseri de..
lakin 3. gol . anlatamam o sevinci tribündeki..
maçtan sonra zaten cümle alem görmüş elle vurduğu söylese ne söylemese ne...
yaa one biçim hakem yaa sinir etti beni yaaa adam elleriyle çıkarıyo oynayın diyo+ 3 golümüzü vermedi(sözde ofsaytteki ler devam atseydi üçüde %90 goldü)
ama herşeye ramen KAZANDIIIK!!!![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
sadece tribündeki mi?
ya saha içindeki ? hakan şükür ağladı daha ne olsun ? eric gerets yerinden çıktı köşe bayrağına hakanın yanına kadar gitti sarıldı kucakladı fln.. takım gerçekten birbirine inanmış. ben galatasaray'ı uzun zmndır bu kdr birbirine bağlı bu kdr candan ve içten görmemiştim. helal olsun çocuklara... ben hiç bir takımın bu şartlar altında çıkıp da böyle top oynayacağını düşünmüyorum açıkçası...
Erik Gerets'ten maç yorumu: Korku filmi gibiydi
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, çok değişik bir maç izlediklerini ifade ederek, ''Sonuna doğru neredeyse bir korku filmini andırdı'' dedi.
Gerets, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında 2-0 öne
geçip, 3. golü atmak isterken, kendi kalelerinde gördükleri golün
oyuncularını telaşlandırdığını belirterek, ''Maalesef bugün çok
güvendiğimiz oyuncular formda değildi. Bu yüzden kalemizde pozisyonlar
yaşadık'' ifadesini kullandı.
Normalde oyun sistemlerinde değişiklik yapmaktan taraf
olmadıklarını anlatan Belçikalı teknik adam, ''Bunun için oyuncu
değişikliği için bekledik. 3-4-3 oynamak istiyorduk, bazı
disiplinsizlik ve oyuncularımız kendini kaptırdığı için bazen forvet
sayımız orta sahadan fazla oldu, bunları öğrenmeliyiz. Sonuçta 2-2'lik
sonuçtan sonra risk almalıydık'' diye konuştu.
-''ELLE OYNAMA ÇOK NETTİ''-
Basın mensuplarının Devran'ın kale çizgisi üzerindeki pozisyonu
ile ilgili sorusu üzerine Gerets, bu pozisyonda elle oynamanın çok net
olduğunu ileri sürdü.
Erik Gerets, pozisyonları kulübeden çok iyi göremediklerini
kaydederek, ''Ancak sonradan televizyondan bu pozisyonu gördük. Elle
oynama çok net. Bunları değerlendirmemiz yersiz. Yan hakem ile orta
hakemin çok iyi anlaşamadıkları görülüyor, ama burada herhangi bir
suçlamaya girmiyoruz'' diye konuştu.
Hakem olaylarında ocak ayından itibaren bazı şeylerin düzelmeye
başladığını anlatan Gerets, ''Bazı şeyler objektif olmaya başladı.
Bugün bir soru işareti oluştu, ama genelde düzelme var'' dedi.
Gerets, oyuncuların stresli olduğunun belirtilmesi üzerine de,
''Halen liderlikte iddialıyız. Oyuncular maçın ilk dakikasından son
dakikaya kadar stresle yaşamak mecburiyetindir'' ifadesini kullandı.
Belçikalı teknik adam, Fenerbahçe maçında Mondragon'ın oynayıp
oynamayacağı sorusuna ise ''Çarşamba günü görürsünüz'' yanıtını verdi.
Sabri'yi de değerlendiren Gerets, ''O gerçekten Trabzon'da güzel
oyun sergilemişti. Kendi sahamızda oynadığımızdan, daha fazla ofansa
katılsın diye düşündük. Bugün Trabzon'daki seviyesine tam olarak
ulaşamadı'' dedi.
İliç'in yerine Aydın'ı alması konusunda sorulan bir soruyu da
Gerets, ''Ayhan'ı sol kanattan içeri alıp, Aydın'ın bireysel
yetenekleriyle daha fazla atak yapabilmek istedik. Burada sadece
ofansta daha atak olma düşüncesi nedeniyle bu değişikliği yaptık.
Ayhan'ı da oyundan alabilirdim'' yanıtını verdi.
Hakan Şükür'ü öven Gerets, Trabzon'daki oyundan çok memnun
kaldığından dolayı bu oyuncuya şans vermediğini belirterek, şunları
kaydetti:
''Trabzon'daki iyi oyundan dolayı takımda çok fazla değişiklik
yapmadım. Hakan Şükür'ü bu nedenle ilk 11'de oynatmadım, ama Hakan
bugün takım için ne kadar değerli oyuncu olduğunu gösterdi. Tüm kafa
toplarını kazanan, yetenekli bir oyuncu. O her zaman kaliteli bir
oyuncu. Cihan Trabzonspor maçında iyi oynadığı için Volkan'a şans
vermedim, bu zor bir seçimdi. Cihan bu akşam güzel bir futbol
oynadı.''
...Alıntıdır...
Hakem penaltiyi nasi gormedi veya nasi degerlendirdi anlamak mumkun degil.
Belki de penaltıyı vermemesi daha iyi oldu.Son gelen gol ve tribünler Galatasaray'ın birbirine daha da kenetlenmesine ve inanmasına neden oldu.
4 sayfadaki en beğendiğim yazı bu olsa gerek takım süper sevindi yaOriginally Posted by #10 Osmanozc
Hakemin eyyamcılık ötesi tutumu, art niyet aramayanları bile buna zorlayan kararları ve skandal yönetim tarzıyla damgasını vurduğu maç olmuştur. Bravo, Türk futbolunu çok iyi bir noktaya taşıyorsunuz.