Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Futbolcular 2 sezonda bir yaşlansa?

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Bencede çok mantıklı bi seçenek değil. Sonuçta örneğin Ronaldinho yaşlanırken oyun icinde onun yerini alabilecek bi oyuncu gelişiyor.Yani gerçek olmasada yıldız adayını oyundan takip edebiliyoruz. Ayrıca eğer 2 senede bi oyuncu yaşlanırsa bizim bulduğumuz genç yetenekler hep genç kalıcak demektir Oyunun baha haz veren taraflarından biride giden yıldızlar yerine yenilerini bulmak bu şekilde ona ihtiyaç olmicak o yüzden pek tercih edilmez bana kalırsa..

madem öyle oynamak istiyorsanız programcılar şöyle bişey geliştireblirler ki çokta zor olmasa gerek:

oyunu açarken strart date gibi bişeyler var. tr ligini seçince oyuna 20 haziran 2008gibi bi tarihte katılıyoruz. bu seçenekler olabilir mesela

20 haz 2007
    20haz2006
    20haz2005
    ....

gibi gerilere gidebilir.tabi burda her yıl için ayrı bi data gerektirirki eğer 15 yıl geçtikten sonra ronaldinho kaka c.ronaldo gibi yıldızlarlar aynı takımda olabilmesi için oyunda gigabyte.larca data oluşması gerekir. belki başka bi çözüm yolu bulunabilir .

örneğin neredeyse hepimizde cm den bugüne karadki oyunlar bulunmaktatır.mesela bende fm05,fm06,fm07,fm08,fm09 var şuanda. yani bu şu demek FM09 da date secebilme özelliği olsa 2005 yılında oyuna başlayabilirim..ve her yıl belli bi düzenle 06 datasına geçer açtığımız oyun(uzun süreli sakatlıklar fln a göre.oyuncunun futbool hayatı bitebilir gibi vs.vs) daha sonra 2007 ye geldiğimzde 2007 datasını kullanmaya başlar eskisiyle oluşanla birlikte..böylece devam edebilir bu...

yada denklemler fln yazılabilir sectiğniz yıla göre oyuncular yok olabilir yada yaşlarına göre CA/PA değerleri otomatik olarak gerileyebilr.böylece hem arkadaş istediği gibi oynayabilir hemde bizler oyuna 2008den itibaren girebilirz.

zor bi durum değil ama çok uğraş gerektici die düşünüorm programcılar için...ayrıca elimizdeki PC lerin böyle geniş kapsamlı bi datayı okuyup yorumlamasıda baya uzun sürecektir...

zorrr ama imkansız değil
    Last edited by baristayfur : 02.Aralık.2008 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bende 2yılda bir yaşlanma olayına katılıyorum ancak seçeneğe bağlı olmalı bu bence hiçte zor birşey değil 3d 'yi yapan mühendislerin bu olayı gerçekleştirmesi çok zor değil gerçi ben kullanırmıyım belki kullanmama çünkü zaten kaplumbağa hızında oynuyorum oyunda geziyorum falan filan maçları uzun özet izliyorum 5dk'da taktik değiştiriyorum ama bu olayı destekleyenlerdenim zor birşey değil

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

konuyla alakasız ama takımın yaş ortalamasını nereden görebilirim?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

information bolumunde olması lazım kulubun.soldaki listeden bulabilirsin

bence takımlar daha az transfer yapmalı

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bence takımlar daha az transfer yapmalı
    10 sezon sonra Galatasaray'a giriyoruz yapılan transfer 2-3. gerçekte böyle mi?

Quote Originally Posted by Coupet View Post
    10 sezon sonra Galatasaray'a giriyoruz yapılan transfer 2-3. gerçekte böyle mi?
    gelen menajer başarısız olmuştur kulübün ekonomisi bozulmuştur..herzmn transfer yapmak zorunda değilki bi takım..

Fm'nin ruhuna tamamen aykırı, gerçekçiiliği öldürecek bana kalırsa saçma bir öneri

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    gelen menajer başarısız olmuştur kulübün ekonomisi bozulmuştur..herzmn transfer yapmak zorunda değilki bi takım..
    her kulüp için böyle oyunda. transfer yapmak zorunda değiller ama gerçek hayatta yapıyorlar. gerçi fm 2009'u çok fazla bilmiyorum uzun süre oynamadım bu versiyonda çoklaştırılmış olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AdamLar gittikçe oyunu gerçekLeştirmeye çaLışıyorLar, siz tamamen hayaL ürünü oLan bir oLaydan bahsediyorsunuz. İmkansız gibi birşey
    Al benden de o kadar

Nesil
    2008
    Yer
    fm

bu olaya saçma diyen arkadaşlar, adamlar oyunu gerçekleştirmeye çalışıyor bu öneri imkansız diyen arkadaşlar, oyunda tamamen hayal ürünü futbolcularla oyna diye bir seçenek ya da oyuna başlarken transfer bütçesi verme diye bir seçenek yok mu? bu seçenekler oyunu gerçekçiliğe yaklaştırmak için yapılmış şeyler mi?

bu oyunu oynayan bir oyuncu gerçek futbolcular yerine bilinmeyen adamları bulmak için uydurma isimlerle oyna diyor ve tamamen regenlerle oynuyor, başka biri de diyor ki futbolcular 2-3 yılda bir yaşlansın ya da hiç yaşlanmasın, bunun için de bir seçenek eklenebilir. bu sadece bir seçenek olarak eklensin deniyor yani. eğer oyun bu şekilde çıkarsa zaten ben bile oynamam. nekadar çok seçenek olursa okadar kişi kendi zevkine göre ayarlama yapıp daha fazla eğlenebilir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri