Everton çok iyi takım kurmuş.
Everton çok iyi takım kurmuş.
Uğur Yıldırım Everton'da !
Serbest durumda bulunan Türk asıllı Hollanda'lı frikik ustası Everton'da. Yetenekli oyuncu için Murat Özdemir isminin takımın başında olmasının yeterli olduğu öğrenildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Totenham'ın bu kadroyal bu kadar kötü gitmesi taktik yüzünden olmalı güzel bir taktik bulman lazım mesela bende var![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Her Oyunu Açtığımda Uğur Farklı ÇıkıyorGüzel Çıktıysa Güzel Transfer
Gereksiz transfer...
Bence İş görür,bu adamBaşarılar,Favorim Boro
![]()
başarılar ikinizede![]()
UEFA Kupası 1.tur ilk maçı
EPL
League Cup'ta Şok !
Yedek ağırlıklı kadromuz mağlubiyetten kurtulamadı.
EPL
Manchester United'ı 85. dakikada Rooney ipten alıyor.
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı
EPL
Kanat ağırlıklı taktikten orta saha göbek ağırlıklı taktiğe geçtim. Oyun olarak istediğimiz kaliteye ulaştık fakat bu seferde son vuruşlardaki beceriksizlik nedeniyle zorlanıyoruz.
UEFA Kupası Grubu
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
UEFA Kupası 1.Tur Maçları
İlk Aris maçında sakatlanan Cardozo yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kaldı.
Premier Lig
Frikikten yediğimiz golü zorlanarak çıkardık ancak galibiyet sayısını bir türlü bulamadık.
Lig Kupası
Uğur Yıldırım'ın final penaltısıyla üst tura adımızı yazdırdık.
Premier Lig
Rakip 10 kişi kaldıktan sonra inanılmaz kapandı birtürlü açamadık bu kilidi son dakikada gelen kontragolüyle de puansız döndük evimize.
Premier Lig
Kendi evimizde Hull'u yenemedik.Orta alanda ciddi sıkıntımız var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
valla giresunlu olmasından dolayı favorim murat abi başarılar ikinizede
İki takımın gidişatıda belirsiz.Favorim yok![]()
her ikinizede başarılar.kariyer hayırlı olsun
favorim Chelsea![]()
Bu kez bizsiz ha. Başarılar dilerim. Benimde favorim yok ne yazık ki![]()
Tottenham oyunun en zevklı takımlarından ama bende bır turlu ılk senede tam dengeyı yakalayamamıstım.Basarılar.Favorım Chelsea![]()
Herkesten özür diliyorum arkadaşlar 3 günlük bir ayrılıktan sonra bu gece devam edeceğiz![]()