sende gönlümüzde taht kuran noumacan koy be abi
sende gönlümüzde taht kuran noumacan koy be abi
yok ya sonra çocuğumun eli şortu çıkmaz,para yetiştirememOriginally Posted by sanalman_34
![]()
benim köpeğimin adı JAY JAY dı![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tiganaya çok güveniyorum
saha yı istiyorsa bi bildii vardır
Saha BJK forması giyerse sevinirim
bence beşiktaşın ilacı
Transfer şampiyonu olmak için transfer yapmaktan vazgeçmek
ve özellikle üstüne basa basa söylüyorum
Türk liginden yabancı transfer etmeyi kafasından çıkarmasıdır.
arkadaşlar..sinan engin sadece bir misaldir..bu işi şimdiye kadar en iyi yapan kişidir..beşiktaşıma neler ettiğini sizler kadar bedne biliyorum(lucescu'nun altını oyması mesela)..ama tüm bu eksilerinin yanında artılarıda var..zaten sinan engin bu kulüpten içeri bi daha zor girer..önemli olan onun gibi birini bulmak..bu arada ridvanu sölediklerinde tamamen haklısın (saha hariç)..bizim öncelikle ligdeki yabancıları almaktan vazgeçmemiz lazım...
ama ısrarla sölüyorum dünya çapında marka bi isim şart...Sissoko bu isim mi derseniz hayır derim..o paraya daha tanınmış biri şart.prestij için bile olsa dünya straı almalıyız..hem takıma güven hem trübüne neşe versin..isim derseniz bir sponsor desteğinde zidane olabilir mesela(r.carlos fenerle anlaşmak üzere aynı şartlarda)..neden olamasın ?
zidane'dansa sissoko yu tercih ederim.zaten isim olsun diye aldığımız transferlerden başımız yandı kaç kere.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
3 oyuncunun bonservisi toplam 18milyon$
sissoko:11 yaş:20
kalou:3,5 yaş:28
piquenne:3,5 yaş:27
ama sadece biri gelcekse sissoko gelsin.(yaş'a ve özelliklere bakılırsa)
besiktasa ibrahima bakoyoko gibi bir golcu, mariano gonzalez gibide sag kanat lazım)
celsinho(17) ve mikel obi(19) olabilir.
hehheh oldu olucak
kerlon la vitti yi alsın forvete
tigana bence doğruyu bulacaktır.bence defansa thuram ı falan alır.(tecrübe açısından)forvette(wiltord la ve kluivert)gibi bide defansif orta saha olarak klebersonun yanına sissoko gibi süper olur.
demırorenın babası bence gereklı parayı ogluna vercektır..hırs yapıcak nerdeyse adam verdıgı her para bosa gıttı..cok degıl az-öz transfer lazım bjk ye..
adam o paraları klübe hibe etmioki, sakın öyle 30-40 mil pound luk bütçe yapmasınlar bu yönetim altında klüp batar onu söliyeyim, gs şuanki durumuna 2 sene içinde gelirizOriginally Posted by imperius
demirören haddini bilsn, ona göre bütçe hazırlasn, (bugün klübe hibe ediorm ayağına yatar,ilk seçimde saltanattan aşağı inice benm klüpten alacağım wardı olur)
tekrar söliyeyim, bu yabancı sınırlaması kalkıcak,ozman bizmde arsenal den farkımız kalmıcak;fransızlaşma bakımından diorm yannış anlaşılmasn
ama bu fransızlaşma olayının suyu çıkmaması lasım, ztn tigana 2 genç türk daha istiomuş,böyle dengeli bi biçimde giderse çok güsel bi takım ortaya çıkarcağına inanıorm
kleberson ve cordoba kalsın.öbür yabancı thuram-wiltord-kluivert-sissoko lazım.türk olarak g.ünal m.topal m.batdal fln olabilir.
ne gerek var wiltorda falan anlamıyorum bence ne saha ne wiltord ne thuram ne kluivert hiç bi işe yaramaz, genc brezilyalı veya afrikalı oyuncuların alınması daha yararlı olucaktır nitekim tigana da oyle yapar bence
evet tigana genç oyunculardan iyi bir kadro kurmaya çalışacaktır.
ben gazetelerden okuduğuma göre geremiyi fln yazdım.ilk geldiğinde demişlerdi zaten 16-20 yaşında afrikalı ve brezilyalıları alıyo ondan yazmıştım şu üçünü celsinho(17)-sissoko(20)(liverpooldaki)-mikel obi(19)
abedi pele 2. ve 3. fransa mali ve ünlü ama 21 yaşına kadar oyuncular araştırıyo çok merak ediyorum kimleri alcak bide 500bin$ mehmet batdal'ı alacakmış.boy:1.98
kendi adrosundaki bobo yetenekli bide saha gelse bide miccoli alınsaydı güzel olurdu