-
07.Aralık.2007, 21:22
Peki öyle olsun. 
Premier Lig 2.Hafta

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu 2.Maç

Dennis Bergkamp'tan Arsenal TV'ye son iki maçın değerlendirmesi:
-İyi oynuyoruz ancak çok gol atamıyoruz Portsmouth maçında en az 2 gol hakettik. Ancak zamanla daha iyi olacağımızın bilincindeyim. Tek forvet oynarsak Adebayor'un çok daha iyi işler yapabileceğinin farkındayım bundan dolayı ileriki maçlarda tek forvete dönmek istiyorum. Ancak bunun için gerçekleştirmemiz gereken bir transfer daha var bu transferde umarım 1-2 gün içinde netlik kazanır..
Yorumları bekliyorum..
-
07.Aralık.2007, 23:50
transferi merakla bekliyoruz
-
08.Aralık.2007, 00:00
Miguel Veloso Arsenal'de..!

Premier Lig 3. Hafta

Şampiyonlar Ligi Grubumuz: Arsenal, Fenerbahçe, Villarreal, Zenit
Premier Lig 4.Hafta

Şampiyonlar Ligi F Grubu 1.Maç

Son olarak bütün transferler

Yorumlarınız olmadan bu kariyerin ilerlemesi beklenemez lütfen biraz daha yorum.
-
08.Aralık.2007, 00:57
Hiç yorum olmamasına rağmen kariyeri takip eden 1-2 kişi olduğu için devam ediyorum.
Premier Lig 5.Hafta

Maç tam anlamıyla bir komediydi. Gallas topu kendi kalesine doğru vurdu, Buffon ıskaladı ve gol oldu. 
English League Cup 3.Tur Maçı

Premier Lig Puan Durumu

Bergkamp'tan değerlendirme: Taktiğimizi oturttuk. Oyuncularda alıştı takıma. Bence bu sezonun kesin favorisiyiz oynadğımız maçlarda bunu ortaya koyuyor. Şampiyonlar ligindeki grubumuzdaki ilk maçta Zenit'i eze eze yendik bu sene Şampiyonlar Ligi'nde minimum hedef yarı final,umarım gerçekleşir. Transferlere gelince Gianluigi Buffon'dan çok çok memnunum kolay kolay hata yapmıyor, karşı karşıya kalınca çok iyi kurtarışlar yapıyor. Wijnaldum'u taraftarlarım çok beğendi,bu çok sevindirici. Şimdiden ilk 11'deki vazgeçilmezlerden. Ve tabii ki Veloso'yu unutmak mümkün değil. Oynadığı maçlarda fevkalade bir performans gösterdi, gelecekte daha iyi olacak...
-
08.Aralık.2007, 00:59
velaso mükemmel tranfer olmuş ligte de kazanıyorsun tebrikler
-
08.Aralık.2007, 04:16
Vela'yı satman kötü olmuş çok iyi bir genç yetenek 1-2 yıla kadar oyunun en iyilerinden oluyordu .
-
08.Aralık.2007, 18:24
Vela'yı satmana üzüldüm umarım yerine iyilerini alırsın
Veloso süper bu arada
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
08.Aralık.2007, 18:50
Carlos Vela'yı kaybetmen gerçekten çok çok kötü olmuş. . Ama Veloso'da çok iyi transfer olmuş.Hak ettiğin yere gelirsin inş
-
08.Aralık.2007, 22:36
-
09.Aralık.2007, 19:23
Yorumlar için teşekkürler...
Premier Lig 6.Hafta

Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Maç

Dennis Bergkamp'ın son 2 maç hakkında yorumu: Son iki maçta gayet güzel oynadık. Özellikle Manchester City maçından şüpheliydim ancak 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Villareal maçında aldığımız beraberlik beni ciddi derecede üzdü. Çünkü o maçın net hakimiydik. Ancak Mati'nin şutu beni yıktı. Çok güzel oynadık ancak olmadı... Şu ana kadar iyi gittiğimizi düşünüyorum...
Yorumlanınızı bekliyorum.
-
09.Aralık.2007, 22:36
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
-
09.Aralık.2007, 23:39
güzel maçlarda hakkaten vela'yı resmen çerez fiyatına satmışsın
bırak arsenal'in oyunun en iyisi oluyor vela 2-3 sene sonra... adam wonderkid
-
10.Aralık.2007, 00:40
city maçı güzel olmuş Villareal i yenmen gerekirdik grup 1.liği için
-
10.Aralık.2007, 05:30
veloso gelir gelmez sakatlanmış durumu nasıl ??
-
10.Aralık.2007, 19:50
Veloso 1 ay sakat. Bu arada Vela konusunu kafanıza takmayın, City Vela'yı yedek tutuyor,seneye tekrar alırım. Veloso'yu almam için para lazımdı bende Vela'yı sattım.
-
10.Aralık.2007, 20:06
Kariyerimi sonlardırma kararı aldım... Yöneticilerden konunun silinmesini talep ediyorum.
Mesaj Yetkileri