Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bordo'nun galibiyeti güzel
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Güzel Bir Kariyer Olacak Gibi.İkinizede Başarılar...
    Ama Kadro Olarak Marsilya Daha Güçlü Gibime Geliyor.Ama Bu Durumu Transferlerle Değiştirmek Mümkün.Fransa Ligi Güzel Bir Lig.Bol Gollü Maçların Geçeceğine İnanıyorum(Özellikle Baba Hamdi 3 Forvetle Oynayacağım Dedikten Sonra).
    Bu Arada Monica'yı Falan Boşverin Memlekette Kız Mı Kalmadı.Alalım Size Bi Ayşe Bi Fatma Tamam Olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taylancım valla bu çerez maçlarda olmasa başka nasıl hava atıpta rakibin moralini çökerteceğiz.Ligde havamız sönene kadar idare eder işte ama neticede hedef 15. likte olsa Marsilya'nın üzerinde yer almak

Vuque bencede Marsilya daha güçlü ama bizim altyapımız fmdeki tüm takımlara 5 basar,eğer 1-2 sene iyi dayanırsak sağlam oyuncular geliyor bedavaya

Bu arada Ayşe,Fatma olamaz artık malesef.O bizim gençliğimizin idolüydü.Artık buraya kadar gelmişiz kaptırmak olmaz

Bu arada Şu anki ideal 11'imiz:

Kalede:Enyeama

Savunma:Chalmé,Henrique,Planus,Wendel
    Orta saha: Diarra,Fernando,Yoann Gourcuff
    Forvet:Cavenaghi,Chamakh,Yoan Gouffran

Alacağımız oyuncu öncelikle ofansif ortasaha olacak.Eğer ucuza kapatabilirsem bir defans daha alarak transferi tamamlayacağız.Şu an için Gourcuff a alternatif olsun diye Belçikalı bir yıldızla temas halindeyiz.Çünkü Gourcuff çok iyi oyuncu olmasına rağmen Milan'dan kiralık ,sezon sonu alamayabiliriz Milan'dan tamamen.O yüzden yetişsin o da o arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Bordo'nun galibiyeti güzel
    Buldu mahalle takımını hava basıyor işte

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Güzel Bir Kariyer Olacak Gibi.İkinizede Başarılar...
    Ama Kadro Olarak Marsilya Daha Güçlü Gibime Geliyor.Ama Bu Durumu Transferlerle Değiştirmek Mümkün.Fransa Ligi Güzel Bir Lig.Bol Gollü Maçların Geçeceğine İnanıyorum(Özellikle Baba Hamdi 3 Forvetle Oynayacağım Dedikten Sonra).
    Bu Arada Monica'yı Falan Boşverin Memlekette Kız Mı Kalmadı.Alalım Size Bi Ayşe Bi Fatma Tamam Olsun
    Kadro iyi ama kalıplı bir forvetim yok maalesef. Siz Baba Hamdiye kanmayın 3 forvet der 4-6-0 oynar yada diarrayı forvete koyar o Bir önceki kariyerde Diarra ile ŞL almıştık bu kez rakip takımın gülü olarak karşıma çıkacak hedef ilk maçta kendisini revire göndermek yanınada Saiveti yollamak canı sıkılmasın

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Hamdi Bey kalecisini bulmuş gibi görünüyor..7-0'da güzel galibiyet..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiç sorma abisi.Enyeama'yı istedim 10 kulup üzerine çullandı.Dedim bu kaleci artık bana kalmaz.Ben Ochoa'ya döneyim dedim.4 milyon euro tık yok.5 milyon euro tık yok.5.750 dedim bu seferde başka talipler var demeye başladı.8 de dim 10 dedim 12 dedim yok yok yok Tam o sırada Enyeama'dan iyi haber geldi de 12.5 milyon euro cepte kaldı.600 K ya transfer ettim Enyeama'yı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Monica için kariyer açılmış bu kıza değer abi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

EE abi o kalan parayı ne yapmayı düşünüyorsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Parayı zimmetime geçirip Hatuna 1 malikane birde ferrari alıcam diye tutturdu Yapma bak ezilecen ligde sonra kovacaklar diyorum dinlemiyor Ayrıca eski oyuncum Hamsik transferde kendisine yüz vermediği için bozuk biraz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim kadrom yeter kankacım,hatunuda memnun etmek lazım oyuncuya mı yatıracaz sermayeyi?

Hem Hamsik'i ben öylesine denedim sonra bir baktım ben bu oyuncuyu niye istiyorum ki kadronun en şişik yeri orası

Şu anda istediğim Belçikalı iki oyuncudan birini alabilmek çünkü Fransa ligine çabuk adapte oluyorlar.Bir de genç olması lazım takımla uyumu ilk senede yedek olarak sağladıktan sonra 2. sene görevi alsın ilk 11'de.Şu anda taslak olarak kafamdaki iki isim Defour ve Wjnaldum. Fakat her an surpriz yapabilirim.Buanonotte Jimenez Kranjcar Mathias Fernandez bir çok defa beraber oynadığım oyuncular o yüzden tercih etmek istemiyorum ama yinede akşama bir anda inadımdan vazgeçebilirim Bir ara gözüm Romaric'e doğru şöyle bir kayıverdi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Beni Bounanotte, Mati, Kranjcar, Jimenez deyip tırsıtmaya çalışıyorsun ama sana bırakmam bu işi Ben açıklamıyorum sessizim diye iddiasız olduğum sanılmasın aslanlar gibi transferimizide yapıcaz evelallah. İstediğim adam da imzayı attığında bütün transfer piyasası duyacak namımı Tek sorun şu star alıp tribünümü coşturayım, adam alıp takımı mı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence Kaan abi önde bitirir, Serkan abiyi de yenge döver
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Bence Kaan abi önde bitirir, Serkan abiyi de yenge döver
    Şşt Ses yapma No:6 Junior sen karıştırmasana ortalığı. Kaandan rüşvet mi aldın benim kulüp daha zendin ben sana 2 mislini vereyim

sakary Ali Misafir

ikinizede başarılar marsilya bu yarışı kazanır bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslanım İlhanım en doğru yorumu sen yapmışsın abisi Zaten baktım benden önde bitirdi açacam bir telefon,yenge bir oklava mesafede zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Aslanım İlhanım en doğru yorumu sen yapmışsın abisi Zaten baktım benden önde bitirdi açacam bir telefon,yenge bir oklava mesafede zaten

Bak ihaleye fesat karıştırmayın ben de kozlarımı sürerim ortaya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    ikinizede başarılar marsilya bu yarışı kazanır bence
    İşte FM den anlayan PA sı -9 olan bir genç
    Last edited by King_Theoden : 03.Aralık.2008 at 15:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alırım Di Santo'yu görürsün.Bak almıyorum kankacım,zorla aldırtma bana

Kozun ne kankacım maça mı? Neyim var ki saklı?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kanka aldıracan bana Pandevi sonunda bak

Bide neyim varki saklı diosunya Bak o kadar iyi saklamışınki kendin bile bulamıyorsun
    Not : Bu kariyer karakolda biter Yada TSI da bizim nickler üzeri Zorro Z si ile çizilmiş olarak gözükür

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pandev'i alırsan gerekirse ceketimi satar Yeste'yi alırım kankacım

Görelim kozlarını kankacım.Ne de olsa hesap vereceğim bir sefkilim yok ya da var da ben mi bilmiyorum?Bilmiyorsam öğreneyim çnükü bilmemek ayp değil öğrenmemek ayıp Ama yok ben yinede Monicacığımdan cicişimden minik kelebeğimden vazgeçmem

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Allaaaaaaaaaaaaaaaaah ! Tutmayın beni Güdük nerde Açık tahrik var alıyorum Pandevi Hem sen ne öyle kelebeğim falan şimdiden havaya girdin bakiim. Sezon sonu kelebek gibi uçacan bu diyarlardan kankacım Hemde yapayalnız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu ben minik kelebeğim mi demişim.Eski dil alışkanlığı.Neyse

Ben sanki son düzlükte Marsilya'yı arı gibi sokacam gibi geliyor kankacım

Bakalım son gülen iyi gülermiş.İkimizde güldüğümüze göre demekki Lyon gülecek

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence bunLar didişirken Lyon ikinisini de yiyecek. Monica da bana kaLıcak
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bence bunLar didişirken Lyon ikinisini de yiyecek. Monica da bana kaLıcak
    Şu an görükle civarındayım. Sizin bina hangisiydi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Monica hanginizi destekliyo abi oda çok öenli burda

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben iş yerindeyim Serkancım. Hatta yanımda dev cüsseLi müşteriLer de var. İstersen vereyim adresi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Denizcim Monica beni destekliyor ama benim kankacım çok kıskanç çekemiyor abisi

Kırk yılda bir kısmetim çıktı onada zıpladı olmuyor ama ,neyse sahada konuşacağız biz

Bi de minik kankacımda zıplıyor arada.Onlar birbirleriyle buluşma mekanı ayarlarlarken bende yengelere gerekli muhimmatı sağlayayım kafalarında oklavaları paralasınlar diye

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yenge mi? OkLava mı ?

Re Re Re Baba Hamdi çok yaşa. En büyük Baba Hamdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslanım benim.Tezaruhat dediğin böyle olur

Bak işte kankacım,sen en iyisi bırak bana kızı kurtul.Bak ikimizde rezil olacaz sonunda

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1)Lyon
    2)PSG
    .
    .
    .
    19)Bordeux
    20)Marsilya
    bence sıralama böyle olur Monica'da ben takımını küme düşüren menajer istemem deyip kendine Antalya semalarından genç bir sevgili yapar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Brütüs'e bakın hele

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri