Barosss 3 OlduLincoln Şov Yapıyor Şov 3 Asist
Ankaragücü
Galatasaray
Beraberlik
Barosss 3 OlduLincoln Şov Yapıyor Şov 3 Asist
3 oldu. Lincoln asist hattrick'i yaptı. Gol Milan Baros.
Tebrikler Galatasaray, beş dakikada üç gol.Baros ve Kewell takımı sırtlardı götürüyor. Lincoln gene asistini yaptı.
3 oldu,Lincoln asist,Baros gol.
Dedigim gibi ilk yarida sansizdik,2.yari da golü bulunca rahatladik ve devami geldi.
Lincoln cosuyor,costuruyor ...
Baros affetmiyor.Canavar gibi![]()
Böyle goller atılmaz. Nasıl 3 gol öyle. Lincoln şov. 3 asist. Sektir Lincoln Sektir.
Lincoln'e laf edenler nerde? Hadi şimdi çıksınlar o sahtekar yorumcular...
Vallahi geçen sene lincoln hakkında yazdığım herşeyi bulabilirsin forumda. Hep eleştirdim. Hala da eleştirilerime devam ediyorum. Her zaman iyi kumaşa sahip ama istikrar yoksunu biri olduğunu üstüne basa basa söyledim. Yani ben geçmişte ve şu an lincoln'e sık sık laf edenlerdenim. Hala hakemi aldatmaya yönelik kendini atmalardan bıkmadı. Zaten 10 dakika da işi halletti Gs. Lincoln'ün payı büyük.
Gs bugün maçı baştan sona haketti demek yanlış olmaz, iki tarafta çok pozisyon buldu, ama Gs'nin buldukları daha net pozisyonlardı. Murat resmen katletti bugün ankaragücü ataklarını. Her pozisyonda hata yaparak takımında temposunu aşağı çekti. Lincoln golde ve golden sonra takımı tek başına sırtladı diyebiliriz.
Kewell'in futbol zekası mükemmel. Gerçekten şahane. Tebrik etmekten başka da yorum yapılmaz Gs'ye. Bu arada hakem bazı hatalar yaptı. Bu konulara değinmeye gerek yok aslında ama belirtmek istiyorum; Ankaragücü 10 kişi kalmalıydı. Kewell'in kesilen atağında kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Orada bariz bir çekme, el müdehalesi var.
Skor da çok net. 3-0.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hangi tribünlerde?
Last edited by EreN : 07.Aralık.2008 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Taraftarlarimiz müthis destekliyor bizi.ASY de oynuyoruz sanki.
Eee ne kadar övünsek az,Ankara deplasman sayilmaz.(=
Sanki samiyende oynanıyor maç![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Lincoln´ün 14 asisti olmus(+7 gol),terbiyesizlesme Lincoln,daha ligin 2.yarisi var![]()
Forza L10
3 assist :P
Tribünler coştu
demin yapılan tezahurata dikkat "Lalalaylaylaaay Saldır Galatasaray" Bu tezahurat bazı tribünlerde alıntı yapılmaya başlandı. Çalıntı demiyorum Alıntı diyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve maç bitti 3 gol 3 puan
Last edited by Nedvedmania : 07.Aralık.2008 at 21:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İlk olarak bizim tribünlerde kullanılan bir melodi bu kerem. Bileklik tezahüratımız var, malum stadımızda uygulanan bir olay maratonda. Bir hafta sonra aynı melodi üstüne beşiktaş tribünleri söz yaptı... Sonra gs tribününe geçti. Tezahüratlar birebir aynı olunca sıkıntı oluyor, gs ve bjk arasında bir çok tezahüratta var bu sıkıntı.. Melodinin aynı olması pek farketmiyor yine de. Ama olaya farklı bakmak lazım. 3 takımda istanbul takımı. Tribünleri benzer karakteristik özelliklere sahip, bağıran kesim için söylüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bildiğin aydın işte. İyi oynadı...
Last edited by EreN : 08.Aralık.2008 at 12:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fazla söze gerek yok...
İyi futbol,iyi futbolcularla oynanır...
Tebrikler G.Saray...
bermuda şeytan üçgeni gibi mübarek, top arka arkaya Kewell-Lincoln-Baros'un ayağına değince gol oluyor
bir de Arda'yla Kewell arasında kıskançlık olduğunu, anlaşamadıklarını söyleyenlere Kewell'in golü sonrası ilk yanına koşup üzerine atlayanın kim olduğuna dikkat etmelerini rica ediyorum![]()
Kewell İngiltere'den geldiğini belli ediyor o nasıl goldü öyle...Lİncoln bu maçta çok iyiydi...Baros yine affetmedi...Ama Arda'yı pek göremedim yorgunluktan olsa gere...
Bu arada Ünal Karaman istifa ettiğini açıklıyor.
İzledin mi Lincoln'ü ?
Lincoln-Kewell-Baros 5 dakikada işi bitirdik.
Aydın da oyuna sonradan girip sag tarafa dinamizm getirdi. Çok iyi mac cıkardı. Mehmet Topal döndü Ayhan daha rahat şimdi. Çok daha iyi oldu. Barış da sag bek oynamasına ragmen sırıtmadı. Çok iyiydi. Sakatlanarak çıktı ama Skibbe önemli birseyinin olmadıgını söylemiş.
Yok stada gitmek kısmet olmadı evde seyrettim
Maça gelince Galatasaray etkili oyuncularıyla yine sonuca gitmesini bildi.Lincoln özel bir oyuncu,geçen sene bazı problemlerden dolayı kayıp bir sezon geçirmişti ama bu sezon kendini gösteriyor.Ankaragücü ise ligi bırakmış içişleri ile uğraşıyor resmen.Taraftarlar "Sensiz 66 gün cennet gibi gelir" diyecek kadar çok seviyorlar başkanı.Bu olaya çözüm bulamazlarsa ligden düşmeleri kaçınılmaz olur.
Maçı Eren abiyle beraber izledim.Maçın sonucuna pek üzülemiyorum onla buluştuğum içinzaten 5dk da 3 gol atınca baya şaşırdık kendimize gelemedik
Galatasaray haketti Lincoln maç içerisinde fazla yoktu ama gollerde önemli rol oynadı.Tebrikler Galatasaray...
Lincoln ayıp ya 3 asist yapılır mı !.
Dünya yıldızlarımız ile farka gittik .Tebrikler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu arada Lincoln'ü eleştirenler susacak mı bakalım? gibi yorumlar yapmayın lütfen Lincoln bu sene daha iyi geçen seneyi nasıl değiştirsin ki? Yarın bugün formsuzlaşsa Lincoln biz mi diyelim Lincoln'ü övenler nerde diye...Tamam Lincoln süper buna lafımız yok ama laf sokarak abartmayın lütfen![]()
5 dk oynamamız yetti çok teknik oyucularımızda var gerçekten Ardada gerçek performansına ulaştığında bizi durduracak defans göremiyorum![]()
Servet hafa toplarında başarılıydı ama yine çok büyük hatalar yaptı bazı yerlerde ama birde gol cıkardı Ayı boğan![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir