Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

2 10.53%
  • Galatasaray

11 57.89%
  • Beraberlik

6 31.58%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Ankaragücü - Galatasaray [ TSL 14. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barosss 3 Oldu Lincoln Şov Yapıyor Şov 3 Asist

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

3 oldu. Lincoln asist hattrick'i yaptı . Gol Milan Baros.

Nesil
    2006

Tebrikler Galatasaray, beş dakikada üç gol. Baros ve Kewell takımı sırtlardı götürüyor. Lincoln gene asistini yaptı.

3 oldu,Lincoln asist,Baros gol.

Dedigim gibi ilk yarida sansizdik,2.yari da golü bulunca rahatladik ve devami geldi.

Lincoln cosuyor,costuruyor ...

Baros affetmiyor.Canavar gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Böyle goller atılmaz. Nasıl 3 gol öyle. Lincoln şov. 3 asist. Sektir Lincoln Sektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lincoln'e laf edenler nerde? Hadi şimdi çıksınlar o sahtekar yorumcular...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Lincoln'e laf edenler nerde? Hadi şimdi çıksınlar o sahtekar yorumcular...
    Vallahi geçen sene lincoln hakkında yazdığım herşeyi bulabilirsin forumda. Hep eleştirdim. Hala da eleştirilerime devam ediyorum. Her zaman iyi kumaşa sahip ama istikrar yoksunu biri olduğunu üstüne basa basa söyledim. Yani ben geçmişte ve şu an lincoln'e sık sık laf edenlerdenim. Hala hakemi aldatmaya yönelik kendini atmalardan bıkmadı. Zaten 10 dakika da işi halletti Gs. Lincoln'ün payı büyük.

Gs bugün maçı baştan sona haketti demek yanlış olmaz, iki tarafta çok pozisyon buldu, ama Gs'nin buldukları daha net pozisyonlardı. Murat resmen katletti bugün ankaragücü ataklarını. Her pozisyonda hata yaparak takımında temposunu aşağı çekti. Lincoln golde ve golden sonra takımı tek başına sırtladı diyebiliriz.
    Kewell'in futbol zekası mükemmel. Gerçekten şahane. Tebrik etmekten başka da yorum yapılmaz Gs'ye. Bu arada hakem bazı hatalar yaptı. Bu konulara değinmeye gerek yok aslında ama belirtmek istiyorum; Ankaragücü 10 kişi kalmalıydı. Kewell'in kesilen atağında kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. Orada bariz bir çekme, el müdehalesi var.
    Skor da çok net. 3-0.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tribünler coştu

demin yapılan tezahurata dikkat "Lalalaylaylaaay Saldır Galatasaray" Bu tezahurat bazı tribünlerde alıntı yapılmaya başlandı. Çalıntı demiyorum Alıntı diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve maç bitti 3 gol 3 puan
    Hangi tribünlerde?
    Last edited by EreN : 07.Aralık.2008 at 22:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Taraftarlarimiz müthis destekliyor bizi.ASY de oynuyoruz sanki.
    Eee ne kadar övünsek az,Ankara deplasman sayilmaz.(=

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sanki samiyende oynanıyor maç
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Lincoln´ün 14 asisti olmus(+7 gol),terbiyesizlesme Lincoln,daha ligin 2.yarisi var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Lincoln´ün 14 asisti olmus(+7 gol),terbiyesizlesme Lincoln,daha ligin 2.yarisi var

Oh be Baros'ta kendine geldi Lincoln süper zaten (:

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bakalım Lincoln e laf edenler susacakmı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Forza L10

3 assist :P

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünler coştu

demin yapılan tezahurata dikkat "Lalalaylaylaaay Saldır Galatasaray" Bu tezahurat bazı tribünlerde alıntı yapılmaya başlandı. Çalıntı demiyorum Alıntı diyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve maç bitti 3 gol 3 puan
    Last edited by Nedvedmania : 07.Aralık.2008 at 21:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tribünler coştu

Ciddi misin sen, kim kimden (ç)alıntı yaptı acaba?Böyle konulara sonuç alamayacağınızı bile bile girmeyi ne kadar çok seviyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ciddi misin sen, kim kimden (ç)alıntı yaptı acaba?Böyle konulara sonuç alamayacağınızı bile bile girmeyi ne kadar çok seviyorsunuz
    Bu bir şarkının melodisi zaten..İlk olarak da Fenerbahçe kullandı bileklik nerden çıktı diye Hiç kimsenin bestesi falan değil yani. İlk olarak GFB kullandı sadece

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    İlk olarak bizim tribünlerde kullanılan bir melodi bu kerem. Bileklik tezahüratımız var, malum stadımızda uygulanan bir olay maratonda. Bir hafta sonra aynı melodi üstüne beşiktaş tribünleri söz yaptı... Sonra gs tribününe geçti. Tezahüratlar birebir aynı olunca sıkıntı oluyor, gs ve bjk arasında bir çok tezahüratta var bu sıkıntı.. Melodinin aynı olması pek farketmiyor yine de. Ama olaya farklı bakmak lazım. 3 takımda istanbul takımı. Tribünleri benzer karakteristik özelliklere sahip, bağıran kesim için söylüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Aydın nasıldı arkadaşlar ben maçı seyredemedim de?
    Bildiğin aydın işte . İyi oynadı...
    Last edited by EreN : 08.Aralık.2008 at 12:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fazla söze gerek yok...

İyi futbol,iyi futbolcularla oynanır...

Tebrikler G.Saray...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

bermuda şeytan üçgeni gibi mübarek, top arka arkaya Kewell-Lincoln-Baros'un ayağına değince gol oluyor
    bir de Arda'yla Kewell arasında kıskançlık olduğunu, anlaşamadıklarını söyleyenlere Kewell'in golü sonrası ilk yanına koşup üzerine atlayanın kim olduğuna dikkat etmelerini rica ediyorum

Kewell İngiltere'den geldiğini belli ediyor o nasıl goldü öyle...Lİncoln bu maçta çok iyiydi...Baros yine affetmedi...Ama Arda'yı pek göremedim yorgunluktan olsa gere...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Bu arada Ünal Karaman istifa ettiğini açıklıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    Bu arada Ünal Karaman istifa ettiğini açıklıyor.
    İzledin mi Lincoln'ü ?

Lincoln-Kewell-Baros 5 dakikada işi bitirdik.
    Aydın da oyuna sonradan girip sag tarafa dinamizm getirdi. Çok iyi mac cıkardı. Mehmet Topal döndü Ayhan daha rahat şimdi. Çok daha iyi oldu. Barış da sag bek oynamasına ragmen sırıtmadı. Çok iyiydi. Sakatlanarak çıktı ama Skibbe önemli birseyinin olmadıgını söylemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    İzledin mi Lincoln'ü ?
    Yok stada gitmek kısmet olmadı evde seyrettim

Maça gelince Galatasaray etkili oyuncularıyla yine sonuca gitmesini bildi.Lincoln özel bir oyuncu,geçen sene bazı problemlerden dolayı kayıp bir sezon geçirmişti ama bu sezon kendini gösteriyor.Ankaragücü ise ligi bırakmış içişleri ile uğraşıyor resmen.Taraftarlar "Sensiz 66 gün cennet gibi gelir" diyecek kadar çok seviyorlar başkanı.Bu olaya çözüm bulamazlarsa ligden düşmeleri kaçınılmaz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı Eren abiyle beraber izledim.Maçın sonucuna pek üzülemiyorum onla buluştuğum için zaten 5dk da 3 gol atınca baya şaşırdık kendimize gelemedik Galatasaray haketti Lincoln maç içerisinde fazla yoktu ama gollerde önemli rol oynadı.Tebrikler Galatasaray...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln ayıp ya 3 asist yapılır mı !.
    Dünya yıldızlarımız ile farka gittik .Tebrikler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Lincoln'ü eleştirenler susacak mı bakalım? gibi yorumlar yapmayın lütfen Lincoln bu sene daha iyi geçen seneyi nasıl değiştirsin ki? Yarın bugün formsuzlaşsa Lincoln biz mi diyelim Lincoln'ü övenler nerde diye...Tamam Lincoln süper buna lafımız yok ama laf sokarak abartmayın lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

5 dk oynamamız yetti çok teknik oyucularımızda var gerçekten Ardada gerçek performansına ulaştığında bizi durduracak defans göremiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Servet hafa toplarında başarılıydı ama yine çok büyük hatalar yaptı bazı yerlerde ama birde gol cıkardı Ayı boğan
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri