Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

8 57.14%
  • Ankaraspor

5 35.71%
  • Beraberlik

1 7.14%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 131 sonuç

Konu: Beşiktaş - Ankaraspor [ TSL 14. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tartışmalı bir penaltı pozisyonunda hakem devam dedi tartışılır ama bence değil
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006

Bu maç çok konuşulacak... Kırmızı kart doğru mu bilmiyorum... Bir kaç defa daha izlemem lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kırmızı Kart Kesinlikle Doğru Sivok Resmen Ayağına Basıyor Rakibinin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok çok doğru Sivok rakip topa kayınca zıplayıp kasğına bastı çok doğru bir karar hakemi tebrik etmek lazım ayrıca demin Theeo mix e Tello yumruk attı. Hem de yardımcı hakemin gözü önünde ama kart vermediler
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Delgado Islıklarla kenarda ..Holosko girdi ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takım asla başarılı olamaz. İnanılmaz bir taraftar baskısı altında oynuyor oyuncular. Rahat hareket edemiyorlar bana göre. Delgado yuhalanıyor. Taraftar iyi günde iyi kötü günde kötü olacaksa bu takımda işler yürümez yazık diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok yanlış yaptı M.Denizli bence Serdar Özkan çıkmalıydı bu arada Ankaralı oyuncular çok cömertçe harcıyorlar pozisyonları
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sivok'un düşürdügü oyuncunun lifi koptu sanırım orasını tutuyordu Sivok gibi adamlar nasıl Beşiktaş'ta oynuyor anlamıyorum resmen adamı katletti!!
    Last edited by Nocna Mora : 06.Aralık.2008 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Çok yanlış yaptı M.Denizli bence Serdar Özkan çıkmalıydı bu arada Ankaralı oyuncular çok cömertçe harcıyorlar pozisyonları
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sivok'un düşürdügü oyuncunun lifi koptu sanırım orasını tutuyordu Sivok gibi adamlar nasıl Beşiktaş'ta oynuyor anlamıyorum resmen adamı katletti!!
    Sivok u suclu bulmamak lasım isteyerek yaptıgını düşünmüyorum ki sadece bu maçta öyle bir hareketini gördüm sen .Tjikuzu , Lugano , Hürriyet vs imüdahelelerini izlemiyorsun herhalde..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

elbetteki de seyrediyorum onları ama bence Sivok bilerek yaptı o hareketi ayağını öne de atabilirdii
    Last edited by Nocna Mora : 06.Aralık.2008 at 21:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    .

Yönetim istifa çığlıkları yankılanırken Ankaraspor 3-1 öne geçti.Çok dramatik bir an oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

3-1 Bilal..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Yönetim istifa sesleri arasında Ankara 3.golü attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3-1 oldu. Ankara farkı kaçırdı. Ama 3. golü buldu maç 10'a kadar giderdi. Bu arada Beşiktaş taraftarları Ankaraspor'u alkışlıyorlar...

Beşiktaş mağlubiyeti haketti. Ankara farkı kaçırdı. Ankaraspor'u tebrik ederim. Bu arada olay çıktı İbrahim Üzülmez rakibe saldırdı tokat attı rakibine......... mevzu var...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İbrahim ü. yakışan hareketler..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayıp be İbrahim ayıp..

Nesil
    2006

İbrahim Üzülmez ve Yıldırım Demirören futboldan ilişkisini kesmeli...Bu maçın tek özetidir. Gönder gül gibi teknik adamı... Bunlar müstahaktır Demirören için...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İnönü Beşiktaşın en büyük kozu Anadolu rakipleri isterlerse 3-0 öne geçsin Beşiktaş çevirir.Ama;
    Bu maçın böyle olacagını düşünmüyorum Ankaraspor maçı 1-0 yada 2-1 alıcagı kanısındayım
    Tahminim çıktı , İddiada da böyle oynamıstım son bi maç kaldı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bjk tribünleri felaket baskı kuruyor beşiktaş üstünde. Ben bile sıkıldım izlerken maçı. Tebrikler ankaraspor.. Hakettiler bence.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl hala İbrahimleri takımda tutuyorlar anlamıyorum resmen saldırıyorlar...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İbrahime bak yahu.. ayıp.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Nasıl hala İbrahimleri takımda tutuyorlar anlamıyorum resmen saldırıyorlar...
    Zaten sezon başında belliydi İbrahimleri affettigi an orda iş bitti.Birileride çıkıp asıcaz kesicez,giremezler dedi sonra affettik ufak bir tartısma dedi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ediyorum Ankaraspor'u.İyi oynadılar ve 3 puanı 3 golle aldılar.Beşiktaş yönetimi ve taraftarları aynı tas aynı hamam devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor beklemediğim şekilde harika oynadı. Sivok atıldıktan sonra iyice baskı kurdular. Murat Tosun fanteziye kaçmasaydı 3. gol daha erken gelirdi.

Tebrikler Ankaraspor'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Babam benim Belediye'de çalışıyor ve Beşiktaş'ın yöneticilerini falan tanıyor Yıldırım Demirören için çok çok kötü diyor(aslında öyle demiyor ama kibarca bu)

Bazı arkadaşlar Denizli'yi suçluyorlar. Suç tamamen Yıldırım Demirören'de arkadaşlar o takımdan gittiği gün Beşiktaş tekrar yükselişe çıkar

Yorumlarda Kaptan Sanlı kırmızı kartın 3 kere kırmızı kart olduğunu söyledi neredeyse adamın ayağını kırııyordu da dedi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006

Bilgili'yi zamanında küfür edip göndermeyecekti Beşiktaş taraftarı, giden geleni arattı Demirören o şahane takımı batırdı...

Kırmızı kart pozisyonu 50 kere kırmızı kart. Doğru bir karar.

Ankaraspor, eğer istese çok daha fazla gol atabilirdi. Üçüncü golü kendi bencilliklerinden kaçırdılar. Beşiktaş taraftarı için üzülüyorum böyle bir başkanı hak etmiyorlar. Hatta bu stadın çimlerinde futbol bile izlemek işkence. Bari şu çimleri yaptırın...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ankaraspor harika oynadi tebrik etmek lazim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor galibiyeti hakeden taraftı. Hatta farkı kacırdılar diyebilirim. Bilal ve M.Tosun cömertce harcadılar pozisyonları. Sivok'un gördügü kart bence doğruydu. Rakip kaydıktan sonra ezdi resmen adamı.

Mac sonu İ.Üzülmezin rakibinin üstüne yürümesi hoş degildi.
    Delgado cok kötü. Islıklandı da taraftarlar tarafından. Bobo dendi . Bugun sahada yoktu. Holosko ve Nobre bence bu takımın forvetleridir. İ.üzülmez gibi bir de sol beke sahipsen o kanatını rakip felc eder. Bugun de özellikle ilk yarı o kanat felç oldu.

Tebrikler Ankaraspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş adına sahada olumlu hiçbirşey yoktu.

Tello ve Üzülmez'in de artı kırmızı kart görmesi gerekiyordu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çimler yapılı olduğu maçtan önce belirtildi. Kış geldiği için kum atmışlar çimlere yoksa hiç bir problem yokmuş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ankaraspor galibiyeti hakeden taraftı. Hatta farkı kacırdılar diyebilirim. Bilal ve M.Tosun cömertce harcadılar pozisyonları. Sivok'un gördügü kart bence doğruydu. Rakip kaydıktan sonra ezdi resmen adamı.

Mac sonu İ.Üzülmezin rakibinin üstüne yürümesi hoş degildi.
    Delgado cok kötü. Islıklandı da taraftarlar tarafından. Bobo dendi . Bugun sahada yoktu. Holosko ve Nobre bence bu takımın forvetleridir. İ.üzülmez gibi bir de sol beke sahipsen o kanatını rakip felc eder. Bugun de özellikle ilk yarı o kanat felç oldu.

Rakibin üzerine yürümeyi geç VURDU rakibine

Tebrikler Ankaraspor.
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Beşiktaş adına sahada olumlu hiçbirşey yoktu.

Tello ve Üzülmez'in de artı kırmızı kart görmesi gerekiyordu.
    İkisine de katılıyorum abi..
    Last edited by Nocna Mora : 06.Aralık.2008 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri