Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

5 55.56%
  • Kocaelispor

2 22.22%
  • Beraberlik

2 22.22%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: Trabzonspor - Kocaelispor [ TSL 14. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Golüde zaten Gökhan'ın direkten dönen şutundan sonra yedik.
    Yediğimiz gol gerçekten çok ilginçti dedigin gibi Gökhan %100lük pozisyonu direğe nişanladı ardından Song'un müdahale etmemesi ve bence en büyük hata Sylva'nın inanılmaz derecede hatalı pozisyon alarak topu çelememesi.Neyse 3 puan önemliydi herşeye rağmen onu almak güzel.Ayrıca evet Tayfun'un golden sonrada benim aklımada Sultan geldi.Keşke dönsede bu golleri tekrar izletse bizlere...

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ya gerçekten ben inanamadım kaLeye yavaş yavaş gidişi beni derinden yaraLadı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu arada sakatlanan Serkan'la ilgili bişey söylendimi? Ciddi bişeyi yoktur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Oyun alanını sedyeyle terkeden ve yerini Ferhat Çökmüş'e bırakan milli futbolcunun adele spazmı geçirdiği ancak durumunun iyi olduğu belirtildi..

Serkan ya adamım benim ortasaha da canla başla savaşıyor. Savaşırken de öle sadece top kapmakla kalmayıp takımı atağa da çıkarıyor. Kaleye etkili şutları da var Serkanım ne ayaksın sen dedim maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

serkanda buyuk gelısme var bu yıl gercektende

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Şimdi birde Kocaeli 2-1 yendik diye Trabzon'da iş yok derler .. Ee bahaneleri kötü oyundu bu maçta onu demeyeceklerine göre .. Nese 14.Haftayı da lider kapadık ..

Gökhan hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum .. Bize geldiğinden beri en iyi oyunlarından birini oynadı fakat yine çok net harcıyor be abi .. Neyse Umut-Gökhan ikilisi form tuttugu takdirde çok daha rahat kazanırız bu maçları ..

Sempati duydugum Kocaeli takımı için ;

Tipik bir Y.Vural takımı olmuş .. Öne geçtiğinde oyunu olabildiğince sogutup çirkinleştiren ,bırakın kale vuruşunu taç bile kullanmaya yanaşmayan ve antipatik bir yapıya bürünen takım .. Kümede kalmak istiyorlarsa Y.Vural gibi bir hocayla zor ..

Bir lafta rakip taraftara .. Helal olsun.. İlk defa rakip takım tribünü bu kadar doluydu ..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

trabzonspor maça yine bildiğimiz gibi fırtına gibi başladı golü yemesine rağmen yine atak üstüne atak yaptı.tabiki kocaelisporun açık oynamasınında etkisi vardı.hakedilmiş bir galibiyet oldu.bi parantez gökhan ünala açmak istiyorum maçtan çıkarken bir grup taraftarın yuhalaması vardı kesinlikle yanlış bir olay.maç öncesi yorumumda gökhan ünalın bir patlama yapacağını söylemiştim patlamanın kıyısından döndü kaçırdığı gollerle. umut bulutun müsait pozisyonlarda gökhana pas vermemesi ayrı bir konu zaten hep ben hep ben olmaz arkadaş bu takım oyunu ya umut

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugun bana sorcak olursaniz

Yattara - Serkan - Tayfun macin adamlariydi.

Yattara simdi hazir, bu hali ile her hafta 90 dakika oynasin ayrica kaptanlikta yakisti

Serkan vuruyo top kaleciden geri gelio yine topa Serkan yetisiyo. Sol ve sag kanatlari iyi kullandilar Yattara ile beraber, kesinlikle orta sahada oynatilmasi gerekiyor, defansta harcaniyor. Serkan'in milli takima cagrilmasina karsi olanlara iyi cvplar veriyor.

Tayfun, sagdan cikti hep ileri, verilen sansi bence cok iyi degerlendirdi. Belkide ilk defa stadda kufur yemeden bi mac bittirdi. Golu ise muhtesem.

2 haftadan beri Gokhan ve Umut iyi anlasiyor. Biri topu indirdimi digeri topu kapabilior. Ins dahada iyi olcaklar, comertce harcamasalar pozisyonlari suanda belkide daha fazla puanda olurduk. Ve ikiside gol kraligi yarisinda ilk siralarda olurlardi.

Mac sonu kolbasti sov vardi yine, bizim turklerden cok afrikali oyuncularimiz oynuyo. Yattara zaten usta olmus

Last edited by Bordo61Mavi : 08.Aralık.2008 at 05:52

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Serkan Balcı gerçekten de mutheşemdi dün. Gerçi bu sene çok formda Serkan. Ortasaha da oynaması için ya Hüseyin'i yedek bırakmak gerekiyor yada ilerdeki 2 forvetten birini kesip tek forvet oynamamız gerekiyor. Hüseyin şöyle böyle diyoruz ama Hüseyin olmadığı zaman ortasaha da top kapamıyoruz.

Dediğin doru Serkan vuruyor 20 metreden top kaleciden dönüyor , tekrar o topa yetişiyor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

İbo döktürdü yine

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sylva da iyi ali$ti bize. Ben transferi gerceklesirken cok korkmustum ama, beni yanilti kalesinde guven veriyor bugunki golde hatasi birazcik olsa bile.

IBB macinda Huseyinsiz oynamistik gayette iyi oynamistik. Cunki Colman asil pozisyonunda oynamisti, yani ortada. Serkan ve Yattara kanatlari cok iyi kullandilar bence bunu bozmamamiz lazim. Tabi kaptanimiz Huseyin var, ofansa cok katki saglamasada takimin cogu topunu o kapiyor rakipten.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sylva
    Tayfun
    Song
    Egemen
    Cale
    Hüseyin
    Serkan
    Selçuk
    Colman
    Yattara
    Gökhan (Umut)

Böyle bir kadro bana göre daha iyi.

Selçuk - Colman - Serkan lı bir ortahasa ve arkalarında Hüseyin.

Öyle defansif gibi de değil yani. Ziya Doğan'da bu şekil oynatıyordu ama o zaman Hasan,Ayman,Ferhat,Hüseyin gibi adamlara forma verdiği için 7-8 kişi defansif özellikli oluyordu.

Ama Serkan, Colman ve Selçuk İnan oyunu iki yönlüde oynayabilen oyuncular.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bencede emrahın dedıgı tatık ıyı
    ..............sylva......................
    cora.....song...egemen........cale
    .............hüseyin.................
    ......selcuk........colman.........
    yattara.........................serkan.
    ...................gökhan.................

boyle cok ıyı olur hem orta saha mucadele eder

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aman hocam şu Serkan'dan sol açık yapma mevzusunu başlatmadan bitirin bence Serkan'ın her ne kadar son dönemdeki performansını beğensemde

Serkan orta açamaz hele ters ayakla hiç açamaz.
    Serkan rakip sağ beki geçebilecek ne tekniğe nede dripling yeteneğine sahiptir.

Yani kısacası Serkan'dan sol açık falan olmaz olursada anca Kocaeli karşısında olur diğer çoğu takıma karşı sökmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

haklısın olmaz da şimdilik tabk bi sol açık beklyoruz yonetımden.Orda serkan ve colmanda yer değişeblir nasılsa Colmanda sol ayakda var .en olmadı Barış oynasın hem belki onuda kaanmış oluruz.

............................................

Takımımızın Kocaelispor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
    Gol: Trabzonspor:2 - Kocaelispor:1
    Toplam Şut: Trabzonspor:26 - Kocaelispor:11
    İsabetli Şut: Trabzonspor:10 - Kocaelispor:6
    İsabetli Orta: Trabzonspor:8 - Kocaelispor:2
    Faul: Trabzonspor:11 - Kocaelispor:13
    Korner: Trabzonspor:7 - Kocaelispor:7
    Ofsayt: Trabzonspor:2 - Kocaelispor:3
    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Kocaelispor:% 45

26 şut atmışız ama gol sayısı 2 ve Umut o golüde atamıyodu az kalsın.Ersun hoca buna bi çare bulmalı isabetli sut oranımızı arttırmalıyız bu 26 şuttan en kötü 4 gol çıkaracak ve b okadarda tehlike arz eden şutlar olmalı.Antrenmanda şut çalısmıyormu bunlar anlamadım yada çalışıyolarsa daha önem vermeliler.Forvetlerde kendine gelmeli artk.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri