Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Türk gençlerinin yüksek bonservis bedelleri!!

Hybrid View

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    david villa nın eto nun 177 ca ya sahip oldugunu dusunursek 150 ca lık bir yaser son derece iyi bir forvet olarak karşımıza cıkıyor sonraki senelerde.Bence cok mantıklı.Yeni oyunda futbolcular arasında cok cok buyuk farklar yok.Eskiden 190 pa lı oyuncuyu 200 euro k ya alıyorduk.simdi 175 pa lı oyuncuyu 2 milyon euro ya falan alıyoruz ki bu da cok normal.Fenerden galatasaraydan bir real madrid uretebilmek için artık paraya ihtiyacımız var.
    evet hemde baya çok paraya ve çoğu zaman şu ikilemde kalıyorum acaba belli bir kariyere sahip takımda minimum 3-4 sene oynayabilecek 26-27 yaşındaki oyunculara 10m+ para mı versem yoksa takımda en az 10 sene geleceği olan fakat ilk 2-3 yıl tam olarak faydalanamayacağım 16-17 yaşındaki oyunculara 2-3m mu versem? uzun vadede baktığımız zaman 2. seçenek daha iyi duruyor fakat fb gs bjk gibi takımlarsanız(tsl için söylüyorum) takımınızda daha gelişmemiş oyuncular çok fazla şans bulamıyor bu sebepten belli bir olgunluğa ulaşmış oyunculara ihtiyaç duyuyorsunuz ama 2. 3. ligde bir takımsanız kadronuzu gençlerle doldurup 2-3 sezon başarıyı erteleyip sonraki sezonlarda coşabilirsiniz

arkadaşlar oyuncuları kiralık yolluycam ama adamlar benden ilerde bu oyuncuları parayla alabliyolar ucuza. ordaki menüde esneklik kısmını görüşülemez yapsam benden bu oyuncuları kaparlarmı?

senin kaldıgın ikilemde ben de kaldım. 170 ca lı biri 19 biri 22yasında iki tane regen DC'm vardı ikisini oynatıorum bir hatalar yaptılar kafayı yedim.Sonra dondum Emre Gungor ve Vermealen'i oynattım ikisi de 30lu yaslardalar Ca olarak 140 150 o civarlardalar ama cok daha iyi oynadılar.Hepsini gectim emre gungor ve vermealenin tackling i marking i concentration ve diger defansif özellikler 15 16yken o iki regenimin bu özellikleri 17 18 19. Yani kısaca dunya yıldızı olsa tecrube onemli.Aynı seylerle forvet mevkiinde de karşılaştım.En sonunda 33luk mehmet yıldızı oynattım gol kralı oldu
    Quote Originally Posted by terrybatu View Post
    evet hemde baya çok paraya ve çoğu zaman şu ikilemde kalıyorum acaba belli bir kariyere sahip takımda minimum 3-4 sene oynayabilecek 26-27 yaşındaki oyunculara 10m+ para mı versem yoksa takımda en az 10 sene geleceği olan fakat ilk 2-3 yıl tam olarak faydalanamayacağım 16-17 yaşındaki oyunculara 2-3m mu versem? uzun vadede baktığımız zaman 2. seçenek daha iyi duruyor fakat fb gs bjk gibi takımlarsanız(tsl için söylüyorum) takımınızda daha gelişmemiş oyuncular çok fazla şans bulamıyor bu sebepten belli bir olgunluğa ulaşmış oyunculara ihtiyaç duyuyorsunuz ama 2. 3. ligde bir takımsanız kadronuzu gençlerle doldurup 2-3 sezon başarıyı erteleyip sonraki sezonlarda coşabilirsiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence oyunda regenlerle ilgili şöyle bir hata var.Türkiye ve Ukraynadan manyak regenler çıkıyor ve dolayısıyla değeride yüksek oluyor.Adam iyiyse değeri yüksek olur buna itirazımız yok.Allah aşkına Türkiyeden ve Ukraynadan yılda kaç tane wonderkid adayı adam çıkar.Bakıyorum oyunda bizim Türkler İspanyollardan,İngilizlerden daha çok ve daha iyi regen çıkarıyorlar.İspanyadan,İngiltereden anlarım iyi adamlar çıkar yani.Bide Afrika futbolu günümüze damga vurmuştur.Fakat benim gözlemlediğim kadarıyla Afrikaya ileriki yıllar adına önem verilmemiş.Karış karış taramama rağmen çok iyi regenler bulamadım açıkçası.Oyunun dengesi adına ileriki yıllarda regen çıkması tabiki doğaldır,onlar olmazsa oyun olmaz ama bence fazla iyi topçular çıkıyor ve buda ekonomik durumu etkiliyor.Mesela Türk ve Ukrayna klupleri ekonomik olarak hiç göremeyeceği rakamlara ulaşıyorlar.

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    Bence oyunda regenlerle ilgili şöyle bir hata var.Türkiye ve Ukraynadan manyak regenler çıkıyor ve dolayısıyla değeride yüksek oluyor.Adam iyiyse değeri yüksek olur buna itirazımız yok.Allah aşkına Türkiyeden ve Ukraynadan yılda kaç tane wonderkid adayı adam çıkar.Bakıyorum oyunda bizim Türkler İspanyollardan,İngilizlerden daha çok ve daha iyi regen çıkarıyorlar.İspanyadan,İngiltereden anlarım iyi adamlar çıkar yani.Bide Afrika futbolu günümüze damga vurmuştur.Fakat benim gözlemlediğim kadarıyla Afrikaya ileriki yıllar adına önem verilmemiş.Karış karış taramama rağmen çok iyi regenler bulamadım açıkçası.Oyunun dengesi adına ileriki yıllarda regen çıkması tabiki doğaldır,onlar olmazsa oyun olmaz ama bence fazla iyi topçular çıkıyor ve buda ekonomik durumu etkiliyor.Mesela Türk ve Ukrayna klupleri ekonomik olarak hiç göremeyeceği rakamlara ulaşıyorlar.
    Ben katılmıyorum. Oyunun ilerleyen bölümlerinde her ülkeden inanılmaz regenler çıkabiliyor. Trinidad, Belize, Kazakistan gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tabiki çıkıyordur ama ben sadece bu rakamın Türkiye ve Ukraynanın kapasitesinin üstünde olduğunu düşünüyorum.Durumumuz ortada ülke olarak.Dünyaca ünlü bir yıldızımız yok.Ama oyunda bizde çıkan regenler maşallah World Class

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar dediğiniz gibi olsaydı zaten GS, FB altyapısını bu oyuncularla doldururdu sizden önce. Fazla heyecanlanmayın

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri