transferler güzel ama lincoln ün boşluğunu doldurcak birini bekliyoruz![]()
transferler güzel ama lincoln ün boşluğunu doldurcak birini bekliyoruz![]()
Servet 9 M Dolar Karşılığında Gençlerbirliğinde!!!
Hazırlık maçlarındaki kötü performansı nedeniyle bu hallere düştü...
servetin yerine iyisini bulursun ama bi sezon bekletsen daha iyi bir fiyata satabilirdin vay be ne para varmış gençlerde![]()
gs de o kadar bütçe yok gençlerbirliği maşallah 9m$ ı saymış servete![]()
zaten servet gereksiz.Emre Güngör ondan kat kat daha iyi . .
bu kadar para kazandıktan sonra takımı baştan oluşturman lazım başarılar
Son Hazırlık Maçı...
Diğer maçlara oranla daha iyi oynadık. Bu maçlar bana gereksiz geliyor ve ölçü olmadığını düşünüyorum. Celtic'i 5-0 yensemde aynısını söylerim. Aşağıda kadroma kattıklarımı görebilirsiniz. Gerçekten güzel bir kadro oluşturduk diye düşünüyorum.
[
3. Ön Elemesindeki Rakibimiz: ARSENAL
![]()
Daha iyi transferler yapabilirdin.Makinwa ve gudjonsen yerine cardozo'yu alabilirdin
İlk Kupa !
Galatasaray güçlü Kayseri'yi penaltılarda devirerek kupaya uzandı. Bu kupa teknikdirektörün ilk başarısı...
Sakatlanan Gudjohnsen'in önemli sorunu yok. Sadece Kondisyonu %67 oldu, herhangi bir sakatlığı yok. Önümüzdeki 2 günü dinlenerek geçirecek ve Arsenal maçına sorunu kalmayacak.
Arsenal Maçları geliyor birazdan ; tahminleri alayım !
İlk maç deplasman 2. maç içerde.
ilk maç 1-1 2. maç 3-1 arsenal tur atlar x)
İlk Maç 1-1
İyi oynadık golü kalemizde erken görmemize rağmen yılmadık. Arsenal daha iyi oynadı belki ama bizde kontralarla galibiyete yaklaştık. İkinci maçta golü erken atıp kapanmayı düşünüyorum. Avantajlı bir skor elde ettik.
Maçın Adamı: Barış Özbek (7.6) | Dinamo gibiydi. Orta alanda M.Topal ile iyi oynadı. Ataklara da yardımcı oldu. Bir sürü atağı kesti.
Maçın Kahramanı: Makinwa (7.3) | Sonradan oyuna girdi ve golünü attı. Avantajlı skorda büyük rol oynadı.
Hayal Kırıklığı: Morgan De Sanctis (6.8) | Yediği golde çok hatalıydı. Belki o hatayı yapmasa maç 0-1 biterdi.
![]()
Ligde iyi başlamadık !
2. golde boşa çıkan De SANCTİS bizi yaktı. Maçın hakkı 2-0 dı ama Sabri ve De Sanctis elele bizi yaktı.
yorumları bekliyorum birazdan 2. Arsenal maçı geliyor. Yorumsuz kariyer çok kötü oluyor arkadaşlar
de sanctis bu tür hataları yapıyor fena gitmiyorsun oyuncular tam olarak ısınamamış taktiğine zamanla düzelecektir
de sanctis zaten kabul etmiyo kontratı bitmesine rağmen teklifi ama ocak ayında luis martinez e imzalat bence gelecek sene için kalen güven altında olsn![]()
keşke de sanctis i gönderip vincent enyeama yı alsaydın
Forza Aykut![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
TARİH YAZDIK !!!
Evet arkadaşlar gerçekten hak etmedik belki ama istediğimizi aldık. Kadro olarak bizden kat kat üstün olan Arsenal'i penaltılarlada olsa eledik. Arsenal'e UEFA'da başarılar...
Arkadaşlar yorumlar gelsin kariyer bugün çok büyük hızla devam edicek..
tebriklerarsenal yine GS'den kaçamamış
devamını dilerim....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
CİMBOM KARTALI ELİNDEN KAÇIRDI!
Üstün oynadık kazanabilirdik. Maalesef kazanamadık. Ümit Karan'da önemli bir dakikada fırsatı tepti.
Maçın Adamı: Mosquera (7.6)
CİMBOM ZOR DEPLASMAN DİNLEMEDİ !
Zorlu Antep deplasmanından ilk galibiyetini alan Galatasaray gelecek için umut saçtı. Zor bir maçtı ama kazanmayı bildik. Taktik yavaş yavaş oturuyor. Makinwa'nın gol atması sevindiriciydi.
Maçın Adamı: Hakan Balta (7.8)
![]()
başarılar transferler bence çok iyi değil daha iyileri de olabilirdi ligte durumu düzeltirsin daha çok zaman var son galibiyet bir seri olabilir
Sonuçlar süper.Arsenal'i de elemişsin.Transferler gayet güzel.Birde marcelo'ya bak oda transfer listesinde olması lazım.
ooo avrupa fatihi geri dönüyor arsenal gene nasibini almış![]()
Şampiyonlar Ligi Grubumuz !
Grup zor ama 2. veya 3. bitiririz diye düşünüyorum. Celtic maçları çok önemli. Yaptığım hesaba göre Roma ve Barça dan toplam 6 puan koparsam bu gruptan rahatça çıkarım. Barça maçları zor geçecek. İlk 3 maçı oynadım. Birazdan geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
GOL İÇİN DOĞMUŞ : ÜMİT KARAN
Ümit Karan'ın üstün performansı ve Ankara'nın tek isabetli şuta sahip olması ile maçı rahatça kazandık. Bu maç daha farklı bitebilirdi ama olmadı. Ümit Karan attığı 3 golle göz doldurdu. Arda Turan ve Mata ikilisi yüksek teknikleriyle Ümit'in işini kolaylaştırdı. De Sanctis yine saçma bir gol yedi...
Maçın Adamı: Ümit Karan (9.0)
ŞOK ŞOK ŞOK ! ! !
CİMBOMDA MARTİNEZ SESLERİ !!!
gelişmeler birazdan burada olucak bir yere ayrılmayın. Mesajlarınızı bekliyorum
![]()
Grup çok zor.Martinez ise gerek yok ona.Alacaksan illa ustari'yi al.
UEFA Aşkı Diyorsun CL'de Rakip Dinlemiyorsun![]()
ŞANSSIZ CİMBOM !
Grubun ilk maçında kupanın favorilerinden güçlü Barcelona'yla karşılaştık. Herzaman ki gibi korkak oynamadık ve maçı kazanmak istedik. Bir ara golleri bulduk ve maçı 2-2 ye getirdik. Orda biraz fazla ileri gittik. Skoru korumaya çalışsak belkide istediğimizi alırdık. Ama olmadı. Çokta üzgün değilim çünkü favori karşı taraftı.
Maçın adamı: Messi
GS'ın en iyisi: Arda Turan
![]()
İyi mücadele etmişsin ama olmamış.Olsun iyi başlangıç bence.
AH DE SANCTİS AH !!
Galatasaray rahat bir zafer elde edicekti ki geceyi De Sanctis bozdu. yediği 2 hatalı golle 2 puanı kaybettirdi. Üstün oynayan Galatasaray gerçekten kolay bir maçı verdi. İnşallah ileride bu puanları aramayız...
Maçın Hayal Kırıklığı: De Sanctis (4.9)
CİMBOM'UN AYAK SESLERİ !
Cimbom 2000 yılından sonra Avrupa'da en iyi dönemini yaşıyor. Zorlu roma maçında güzel bir galibiyet aldı. Ümit Karan'ın gollerine devam etmesi önemliydi. Galatasaray eskisi gibi Avrupa'da korkulan bir güç haline geldi. Avrupa yine Galatasaray'ı konuşmaya başladı. Sıradaki Celtic maçından iyi sonuç alınırsa gruptan çıkabilir Galatasaray.
Maçın adamı: Barış Özbek (7.7)
![]()
tebrikler cok onemli bi galibiyet.
Bay Gol Devam Ediyor !
Ümit Karan şova devam ediyor. Eskişehir'i tek başına yıkan Karan taraftarların gözdesi haline geldi. Çok şükür De Sanctis gol yemedi...
Maçın Adamı: Ümit Karan (8.4) | tabii ki de