Beşiktaş
Ankaragücü
Beraberlik
O nasıl bir maçtı yahu.
Skoru duyan ite-kaka kazandı der ama maça baksan enaz 6-7 gol kaçırdık.Tabi Ankaragücü'nün de 2-3 gollük posizyonu vardı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Beşiktaş.Umarım haftaya takılırsınız![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başkansız ve hocasız bir takım karşısında nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık evimizde.Pozisyonlara girdik değerlendiremedik.Bu pozisyonları değerlendirememiz maçın 82.dakikasında pahalıya patlayabilirdi;Fakat şans yanımızdaydı.
Bu galibiyet ile kötü gidişe bir dur dedik;Ama gelecek haftaki derbi için çok umut verici bir tablo yok maalesef ortada.Lider ile aradaki fark 3 puan.Belki geçen hafta kaybetmesek 6.bitirmemizin muhtemel olduğu bu haftayı liderde kapatabilirdik.Böylesine hassas bir yarış içerindeyiz..
Dün akşam göze batan isimler Holosko,Nobre ve Ekrem'di.Ekrem'in performansı bir çok Beşiktaş'lı gibi benimde çok hoşuma gidiyor.Umarım bu çizgisini bozmadan devam ettirir..
So what?
Saike
Ankaragücünün penaltısı verilmemiş.Acaba hakemler penaltı nedir unuttularmı.Yanlıs anlamayın geçen haftada beşiktaş ın verilmedi.
Nerden çıktı penaltı konusu 1 kisiden bile duymadım penaltı var diye
Penaltı falan yok, uydurmayın.Öyle kolay penaltı mı olur...?
Sanırım Gökhan Zan rakibini çekiyor yere dogru itiyor net bir penaltı.
Türkiye Liginde 1 maç söylermisin bana öyLe pozisyonlara penaltı veren hakem?
O zaman türkiye liginde vermediklerini biliyosan konuyu acmaya grk varmı sence?
Bu arada 80 lerde kontraya yakalandığımız pozisyonda (direkten dönen) oyuncularımızın çoğunun rakip ceza sahasına gitmesi,gidenlerdende bir tane bile adamın ceza sahası yayının etrafında dönen top için beklememesi Beşiktaş gibi büyük bir takımda yapılmaması gereken acemi bir hatadır.Çok pahalıya patlıyordu.Ucuz yırttık valla.Umarım teknik heyet bu konuda oyuncularımızı uyarır.
So what?
Saike
Biz bu yıL anca böyLe takımLarı yeneriz, eseriz, gürLeriz. Sivas,Ankara ve derbiLerde nerdeydin ey takım ?
Beni tatmin etmiyor bu gaLibiyetLer. Biz bu gaLibiyetLer iLe tatmin oLacak takım oLmamaLıyız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...