Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Müthiş İddia

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bugün Hürriyet bu haberini desteklemek için bi haber daha çıkardı Pembe dizi gibi gerçekten

Ben FB'liyim ve Alex'i hiç sevmem. Bir ara NTV Spor 'da bir Brezilya'lı scout'un röportajını seyrettim. Adam diyor ki Artık futbolun %70’i fizik ama Brezilya’da %70’i teknik oluyor.

Bu nedemek oluyor Alex stilindeki futbolcular hikaye oldu. Bakın Alex ne diyor. "FB ile sözleşme imzalarsam Türkçe dersi alıcam". Valla komedi adam 5 yıl Türkiye'de kalıyor bir kelime öğrenmiyor.Son senelerinde takımla anlaşmak için Türkçe öğreniyor. Alex bile anlaşmış artık tükendiğini...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in arkasındaki bölgede oynayan oyuncular yeteri kalitede olursa Alex'in fizik gücüne hiç ihtiyacımız olmaz. Fakat Alex'in arkasına Josico ve Maldonado'yu koyup Alex'i de onların arasına atarsan Alex'ten verimli olmasını bekleyemezsin.

Alex tipi oyuncular Avrupa'da başarılı olamaz görüşünü Alex geçen sene çeyrek finalde elenmemize rağmen ŞL asist kralı olarak yıkmıştı. Alex 5-6 yıldır istatistikleri alt üst ediyor fakat etkili olamadığı 3-5 maçından sonra bu kadar emeğinin hiçe sayılarak artık devri kapanmalı sözü Alex'e büyük saygısızlıktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Ben FB'liyim ve Alex'i hiç sevmem. Bir ara NTV Spor 'da bir Brezilya'lı scout'un röportajını seyrettim. Adam diyor ki Artık futbolun %70’i fizik ama Brezilya’da %70’i teknik oluyor.

Bu nedemek oluyor Alex stilindeki futbolcular hikaye oldu. Bakın Alex ne diyor. "FB ile sözleşme imzalarsam Türkçe dersi alıcam". Valla komedi adam 5 yıl Türkiye'de kalıyor bir kelime öğrenmiyor.Son senelerinde takımla anlaşmak için Türkçe öğreniyor. Alex bile anlaşmış artık tükendiğini...
    Alex'in en iyi olduğu yıllara bakalım, Arkasında Appiah ve Aurelio fizik olarak çok yüksekler.(Aurelio Brezilya'lı olmasına rağmen çok değişik bir yapıya sahipti teknikden çok fizik vardı.) Solda Tuncay oynuyordu, sağda Anelka bunlar fizik olarak çok yükseti. Alex'de bunlarla beraber tekniğini konuşturup çok güzel oynuyordu. Çünkü; o zaman Alex'in fiziğine ihtiyaç yoktu. Yani eğer takımdaki oyuncular fiziği ne kadar kuvettli olursa Alex o kadar iyi oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri