Yazik olmus, benimde harika giden kariyerim bahsettigim transfer ambargosu yuzunden mahvolmustu takim gene Leeds'ti
Neyse uzulme saglik olsun.
Yazik olmus, benimde harika giden kariyerim bahsettigim transfer ambargosu yuzunden mahvolmustu takim gene Leeds'ti
Neyse uzulme saglik olsun.
yazık olmuş...ama bekliyoruz düzeltirsin inşallah
Böyle Bir Hata Alıyorum Fm'yi Açmaya Çalışırken.
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\settings\Version 901
Buradaki Last_Saved_Game.xml Dosyası Zarar Görmüş.Ondan Fm'ye Giremiyorum.Acaba Birisi Kendi Bilgisayarındaki Bu Dosyayı Upload Edip(Rapidshare'e Falan) Yollayabilir Mi??
Öyle Girmeyi Deneyeceğim....
deneme tüm kayıtlı oyunları sil yeniden kayıtlı oyun aç yada en son kayıt ettiğin oyunu aç eğer olmassa ilk dediğimi yap
Oyunu Açmayı Başardım.Ama Son Save Gitti Haliyle.Allahtan Böyle Durumlara Karşı Yedekleme Yapıyordum.Ara Ara Farklı İsimde Save Açıyordum.O Sebeple Kaybımız Çok Büyük Değil.Oyun Süresinde 1 Aylık Süre Geri Gitti Sadece.Giden Maçlar Arasında Leicester'la Oynadığımız Johnstone's Paint Trophy Final'ide Vardı.Çok Güzel Bir Maç Olmuştu.5-5 Bitmişti Normal Süresi.Penaltılarla Biz Kazanmıştık.Çok Zevkli Bir Maçtı.Ama Tekrar Oynamak Zorundayız.Birazda Transfer Çalışmalarımız Olmuştu.Doğal Olarak Onlarda Gitti.Ama Olsun.Bunada Şükür Diyoruz Ve Tam Gaz Devam Ediyoruz...
LEEDS TAM GAZ!!!
Sağolsun Başkanımız Bizi Kırmıyor Ve Transfer Bütçesi Veriyor.Bunda Klübün Finansının İyi Gidiyor Olmasının Etkisi Büyük.Maç'larda Stat Dolunca Klübün Kasası Doluyor.Bu Sayede Bizde Transfer Yapabiliyoruz.Gelen Ve Gidenler Yukarıda Arkadaşlar.Vaclav Kadlec Harici Diğer Transferler Regen Oyuncular.Kendilerinden İleride Çok Büyük Başarılar Bekliyoruz...
Victor Pozo
Juilan
Mark Miller
Oynadığımız Maçlar...
Genel Olarak Güzel Bir Dönem Geçirdik.Takımdan Memnunum.
Kupada Bolton'la Karşılaşmamız Tamamen Şanssızlık Oldu.O Kadar L2 Takımı Varken Kura'da Bize Gele Gele Premier League Takımı Bolton Geldi.Hemde Deplasmanda.Kötü Oynamadık Ama Şanssızdık.Büyük Takım Olmanın Verdiği Avantakjı İyi Değerlendiren Bolton Bizi Yenerek Adını Bir Üst Tura Yazdırmayı Başardı.
En Garip Maçlarımdan Birisiydi.Bir İddaa'sı Bulunmayan Leyton Bizi Çok Zorladı.Maç Başa Baş Gitti Gördüşünüz Gibi.Onlarında Kaleyi Bulan 5 Şutu Gol Oldu,Bizimde.Fakat Biz Daha Şanslıydık Kendi Kalelerine Gol Attılar.İki Tarafında Kalecisinin Kesinlikle Unutmak İstediği Bir Maçtı![]()
6-5 liik maç süper olmuış
Elland Road'da Basın Toplantısı...
M:Hocam Coca Cola League-1'de Çok Güzel Bir Performans Sergiliyorsunuz.Büyük Bir Düşüş Yaşamazsanız Sizi Seneye Coca Cola Championship'te İzleyeceğimizi Düşünüyoruz.Bu Konu Hakkındaki Duygu Ve Düşüncelerinizi Öğrenebilirmiyiz Acaba?
Ö.I: Öncelikle Bu Basın Toplantısına Gösterdiğiniz Yoğun İlgi İçin Teşekkür Ederim Basın Mensubu Arkadaşlar.Evet Şu Anda Güzel Gidiyoruz.Bu Bazılarınız İçin Sürpriz Olabilir.Benim Deneyimsiz Olduğum,Bu İşi Başaramayacağım Söyleniyordu.Bana En Geç 2 Ayda Bavulunu Hazırlar Diyenler Bugün En Büyük Destekçilerimmiş Gibi Gazetelerde Yazıp,Çiziyorlar.Kendilerine Buradan Bir Mesaj İletmek İstiyorum.Leeds United'ın Geleceği Emin Ellerde!!!
M:Hocam Güzel Bir Noktaya Parmak Bastınız.Leeds'in Geleceği Emin Ellerde Dediniz Ve Gördüğümüz Kadarıyla Bu Anahtar Söze Göre Takımı Ayarlayıp Geleceğe Yatırım Yaparak İlerliyorsunuz.Bunun En Büyük Göstergeside Devre Arasındaki Transfer Periyodun'da Takımı Gençleştirmeye Başlamanız.Birçok Oyuncu İle Yolları Ayırıp 4 Genç Oyuncu Transfer Ettiniz Ve Onlara Güvenerek Düzenli Forma Şansı Verdiniz.Kimilerine Göre Bu Bir Kumar Olarak Adlandırılıyor.Bu Konu Hakkında Söylemek İstediklerinizi Bizlerle Paylaşırsanız Memnun Oluruz.
Ö.I: Evet Takımı Gençleştirmeye Başladığımız Doğru.Biz Sadece Bu Seneyi Kurtarmak İçin Değil Geleceği Kurmak İçin Buradayız.Ve Transfer Olsun Oyuncu Seçimlerimiz Olsun Hepsi Bu Yöndeki Hedefimize Ulaşmakta Attığımız Bir Adım.
Evet Bazı Oyuncuları Takımdan Bedelsiz Gönderdim.Bunları Sene Başında Bedelsiz Almıştım.Takıma Faydaları Olacağını Düşünmüştüm.Ama Beklediğim Katkıyı Yapamadıklarını Görünce Kendileri İle Konuşarak Karşılıklı Olarak Sözleşmeleri Fesh Ettik.Kendilerine Bundan Sonraki Futbol Hayatlarında Başarılar Diliyoruz.Genç Oyunculara Forma Şansı Vermeme Gelince.Onlar Bizim Gelecek 10-15 Yıldaki Amiral Gemilerimiz Olacak Ve Bu Takımı Başarıya Ulaştıracaklar.Gelişmelerine Katkıda Bulunmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz.Kendilerine Güveniyoruz.Onlarda Bu Güveni Boşa Çıkarmıyorlar.Performansları Ortada.Gittikçe Daha İyi Olacaklar.Transfer Politikamız Bundan Böyle Genç Yeteneklere Yatırım Yapmak Olarak Özetlenebilir.Amacım 10 Sene İçerisinde Yaş Ortalaması 23-24 Olan Bir Takımla Avrupada Final Oynamak.Bu Size Şaka Gibi Gelebilir Fakat Biz Kendimize İnanıyoruz.Bunu Yapacak Gücümüz Var.Dinamik Bir Kadro Oluşturma Yolunda Hızla İlerliyoruz.Gençlerin Başarılarını Gördükçe Bana Hak Vereceğinize İnanıyorum.Toplantı Burada Bitmiştir.Teşekkür Ederim Katıldığınız İçin...
Pardon bi tanesi gec acildi sanirim 2 tane gormustum
Evet bende Pozo'yu cok begendim super olacak gibi geliyor ama Julian'i Miller'dan daha fazla begendim![]()
LEEDS ADA'YI SALLAMAYA DEVAM EDİYOR...
Gündeme Bomba Gibi Düşen Haberlere Göre Frankfurt'un Teklifini Reddeden Leeds Menajeri Özerk Işık'ın Süper Bir Transferi Bitirdiği Konuşuluyor.
Elland Road'dan Bir Açıklama Yapılmazken Bu İsmin Valencia'nın Eski Fenerbahçe Oyuncusu Alex de Souza İle Bedelsiz Kontrat İmzalamasından Sonra Gözden Çıkarılan Juan Manuel Mata Olduğu Söyleniyor...
güzel bir sezon geçirmişsin abisi. Çok fazla transfer yapman takımdaki musuz oyuncu sayısını arttımadımı? Üst ligde başarılar ...
Last edited by vuque : 21.Aralık.2008 at 12:22
tebrikler abisi 115 puan çok iyi. regenlerin de yetenekli. umarım yüce rabbimizin de inayeti ile iki sene içinde premier lige terfi etme muvaffakiyetine kavusursun.yaradan yar ve yardımcın olsun.
ELLAND ROAD'DAN TRANSFER HABERLERİ
J.M.MATA Transferinin Yalan Olduğunu Söyleyen T.D Özerk Işık İskoç'ya Liginde Oynayan Kaliteli Bir Forvet'i Bedelsiz Olarak Takıma Kazandırdıklarını Söylerken İsim Söylemedi...
Leeds United eski günlerine dönüyor demek ki.Çok güzel maçlar olmuş.Gollü maçlar olunca çok zevkli oluyor.Şu anda oyunun en çekişmeli ligi olan Championship'e geçtin.Her takım birbirini yenebilir.Özellikle sahandaki maçlara konsantre olursan buradan çıkabilme şansın artar.
Başarılar.Merak ettim kim o İskoç forvet?Eski Reading'li mi yoksa?
Kim o forvet, Kris Boyd felanmı
Leeds geliyor!!!
iyi transferler ama bencede çok transfer yapmışsın
İskoçya'da Oynayan Bir İngiliz(di)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şuana Kadar Ki Transferlerimiz
DL Bölgesinde Eksiğimiz Var.Oraya Transfer Yapmak İstiyoruz.Görüştüğümüz Oyuncular Var.Tavsiyeniz Olursa Memnun Olurum.Kasamızda Bu Transfer'e Ayırabileceğimiz 19M Var.Tek Eksiğimiz DL Bölgesinde...
Teklif Verdiğimiz Oyuncular
-Ciro Capuano(7.25 M)
-Xabier Castillo(14.4 M)
-Federico Dominguez(Free)
-Gonzalo Garcia(5 M)
-Javier Garrido(2.8 M)
-Steven Hammell(7.5 M)
-Emiliano Insua(12.75 M)[Benim En Çok İstediğim Oyuncu.Geçen Sezon Bizde Kiralık Oynamıştı.Favori Klübü Olarak Leeds Bulunuyor.İnş Bitireceğiz Bu Transferi)
-Armand Traore(14.5 M)
-Willians Santana(13.25M)[DL Değil Ama Özellikleri DL'ye Uygun.Yaşı Genç.DL Çalıştırıp DL Yapmayı Düşünüyorum Bu Transferi Bitirirsek)
Bu Oyunculardan Birisini Renklerimize Bağlamayı Düşünüyoruz.Artık Hangisini Getirebilirsek.Sizinde Önerebileceğiniz Oyuncular Olursa Sevinirim.
Mattock'u Önerecek Olan Çıkacak Biliyorum.Onu Almayı Çok İstedim.Çok Uğraştım Ama Celtic Elimden Aldı![]()
Last edited by vuque : 21.Aralık.2008 at 14:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Klasik olucak biraz ama. Masilela ya bir bak eğer gitmediyse. Gerçi özellikleri random. Razvan Rat ile Jorge Ribeiro yu kısa vadede düşünebilirsin. İnsua yı alırsan harika olur. Diğer transferlerinden Russottoyu çok beğendim. Seninle birlikte Premier Lig seviyesine gelir oda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde Ronny vardı Sporting de oynayan.
Last edited by DaveJones : 21.Aralık.2008 at 15:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu Arada Sizlere Belirtmeyi Unuttum.Yönetim İsteğim Doğrultusunda Stadyumu Ve Genç Tesislerini Geliştirme Kararı Aldı.Stadyumumuz'un Kapasitesi 10.000 Kişi Arttırılacak Ve Toplam Kapasite 50.000'e Çıkarılacaktır.Klüp Bu Gelişmeleri Yapabilmek İçin 25M Banka'dan Kredi Çekmiştir.(Toplam Maliyet 25m)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ronny Fena Değil Gibi.Onunlada Transfer Görüşmelerine Başladık.Diğerleri Uzun Vade Hedeflerimizde Yetersiz Kalacak Gibi Duruyor.(Masilela Kapılmış Stoke Almış.Şu Andaki Ederi 7M)
Sadece DL İçin Harcayabileceğimiz 19m Var.O Sebeple Kaliteli Bir DL Alalım Diyorum.Insua'yı Getirmemiz Zor Olacak.Klübüyle Anlaştım Ama Sözleşme Teklifini Kabul Etmeyecek Gibi :/
Bu Arada Teşekkürler
Transferlerde Dediğin Gibi Russotto Ve Regenlerden Çok Umutluyum...
Last edited by vuque : 21.Aralık.2008 at 15:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Geleceğe Yönelik Takım Kurmanın Öneminden Bahseden Leeds United Patronu Özerk Işık Takımdaki Staff Kadrosunda Revizyona Gidiyor...
Leeds United Bugün İtibariyle Sözleşmesi Biten Staffları İle Sözleşme Yenilemeyeceğini,Bazı Staffları İlede Karşılıklı Olarak Anlaşarak Yollarını Ayırdıklarını Açıkladı.Hiç Bir Takımla Bağlantısı Bulunmayan Yada Ödenecek Tazminata Değecek Staff'ları Klübe Katacaklarını Söyleyen Genç Teknik Adam Staff'ların Takım İçin Çok Önemli Olduğunu,Gençlerin Gelişiminin Onlara Bağlı Olduğunu Belirtti...
Staff olarak Ricardo Moniz e bi bak derim.