Genc oyuncularin alinmasindan yanayim bende. Insallah gerceklesir bu transfer.
Ayrica haber61 de Yattarayi Real Madrid istiyormus diyolar![]()
Genc oyuncularin alinmasindan yanayim bende. Insallah gerceklesir bu transfer.
Ayrica haber61 de Yattarayi Real Madrid istiyormus diyolar![]()
Ohoo haberi bende koyardimdaispanyol gazetenin ismi bile verilmemis.
Bide simdi Barcelonada istiyomus, fiyat kizisiyomus
Benide yaniltilar
Trabzonspor winger Ibrahim Yattara shock Real Madrid target
28.12.08 | tribalfootball.com
Trabzonspor winger Ibrahim Yattara is a shock target for Real Madrid.
Real chiefs are scrambling to find a versatile attacking signing who can play in the Champions League. Guinea international Yattara, who carries an EU passport, is on their shortlist and is rated in the £5 million class by his Turkish club.
Yattara can also play as a striker, which may come in handy if Real choose to register Lassana Diarra for their Champions League campaign ahead of Klaas-Jan Huntelaar.
Bu haber sitesi her ulkenin gazetesini ekliyor, inglizceye cevirmisler
Last edited by Bordo61Mavi : 28.Aralık.2008 at 17:18
yok artık buda yazıldıya vay be
bu sene basindaki Roma olayina benziyor gibi yine menajerler Trabzon'a oyun oynuyordur.
Yattara haberi
http://www.marca.com/edicion/marca/f...o/1194937.html
Yattara niye gitmesin? Baliç zamanında rekor kırarak gitti ve bu rekor hala geçilemedi...(Belki Anelka geçmiş olabilir. )
Haber doğru sanırım dha muhabiri real madirin menejerinin geldiği söylemiişti.
Realde son zamanlarda transfer kalitesi çok düştü yattarıyıda alırlarsa şaşırmam zaten..
Yusuf'ta işlem tamam
Trabzonspor, Yanal´ın istediği başarılı oyuncu için Bursaspor ile anlaştı. Yeşil-Beyazlı ekibin başına geçen Ertuğrul Sağlam´dan onay geldi, resmi imzanın atılması artık an meselesi.
Mutlu sona ulaştıBordo-Mavili ekip uzun bir süreden beri almak istediği Bursasporlu futbolcu Yusuf Şimşek’in transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil-Beyazlı ekibin prensip anlaşmasına vardığı ve bugün sözleşme imzalamasını beklediği teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Yusuf’un Trabzonspor’a transferine onay verdiği öğrenildi. Yanal’ın ısrarla kadrosunda görmek istediği tecrübeli oyuncunun yarın ya da en geç öbür gün Trabzon’a giderek mukavele yapacağı kaydedildi. Genel Sayman Mahmut Aksu da 700 bin Euro’nun yanı sıra Ferhat ya da Ergin Keleş’ten birinin bonservisiyle birlikte Bursa’ya verileceğini söyledi.
Yanal’la yemek yedi
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da, “Benim için para pul önemli değil. Trabzonspor’a gitmek ve şampiyonluk yaşamak istiyorum” dediği için Yeşil-Beyazlı kulüp taraftarlarınca protesto edilen ve aldığı kötü mesajlar yüzünden cep telefonunu kapatan Yusuf’un transferinin yerinde bir karar olacağını söyledi. Ertuğrul Sağlam da gelişmeler nedeniyle Yusuf’un artık Bursa’ya faydalı olamayacağını dile getirdi. Yusuf ise, “Ne olursa olsun, hangi formayı giyersem giyeyim benim o takımın başarılı olması için elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Ne kadar dogru bi transfer olur bilemem. Kimi yedek birakir onu hic bilemem![]()
Ten African Players To Watch In 2009
2009'a damgasını vurabilecek Afrikalı Futbolcular ; Faty Papy 9.sırada
9. Faty Papy (Trabzonspor & Burundi)
Turkish club Trabzonspor got themselves a huge bargain when they signed 18-year-old Burundi international midfielder Faty Papy in December. Papy, who has won six caps for his native country since his debut against Seychelles in June, featured for Inter Star of Bujumbura before his move overseas.
1. Yao Kouassi 'Gervinho' (Le Mans & Ivory Coast)
2. Rabiu Ibrahim (Sporting Clube & Nigeria)
3. Daniel Opare (Real Madrid & Ghana)
4. Macauley Chris****ss (Hamburg & Nigeria)
5. Moussa Maazou (Lokeren & Niger)
6. Bernard Parker (Thanda Royal Zulu & South Africa)
7. Clifford Mulenga (Wits & Zambia)
8. McDonald Mariga (FC Parma & Kenya)
9. Faty Papy (Trabzonspor & Burundi)
10. Mustapha Jarju 'Toubabo' (RAEC Mons & Gambia)
Haberin Linki http://www.goal.com/en/news/89/afric...h-in-2009#Comm
Faty Papy Ne Kadar İyi Transferse Yusufda O Kadar Kötü Transfer Ben Yusufun Trabzona Birşeyler Vereceğini Sanmıyorum Bu Yaşta Bir Adamı Alırsa TS Nasıl Bir Formasyona Dönecek Merak Ediyorum Büyük Olasılıkla Tek Forvet Gökhan Oynarlar Oda Kezman Gibi Olur Sonu
Sanmıyorum tek forvete dönüleceğini Yusuf büyük ihtimal yedek olucak takımda...
ben suan avrupadan bahsetmıyorum cunku yıl sonu fınansal yapı ıyı olursa avrupaya uygun transferler yapılır.Ama lıgde kendı dsahamazıda hıc bır derbıyı kaybetmeyız hem takım onun ıınanclı hemde taraftar en ıyı destegı verıyor.
‘Yusuf’u satmam’
Trabzonspor cephesinden Yusuf Şimşek ile ilgili her gün yeni bir açıklama gelirken, Başkan İbrahim Yazıcı bugünkü mevcut şartlarda Yusuf’u satmayacağını tekrarladı.
03-01-2009
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile henüz Yusuf konusunu görüşmediğini belirten Başkan Yazıcı, “Trabzon’un teklif ettiği para ve takasla Yusuf’u bırakmam. Ben onu alıncaya çok zorluk, sıkıntı çektim. Öyle yıldız oyuncuyu kolay kolay bırakmam. İsteyen istediğini yazsın” dedi.
Kaynak : Olay
Aynen umarım doğrudur diyecem ama hala kesinleşen birşey yok inşallah transfer edilmez.
Çok şey istemiyoruz ; şu takımın bir tane sol kanatı olsun , sol kanattan kesilen 2-3 orta görelim yeter.
Ve Colman'da böylelikle sol kanatta oynatılmaz da asıl mevkisinde izleriz.
Ben Yusufu hic istemiyorum, suanki kadroda kendine yer goremiyorum. Sol acik olsa yer bulunur ama Yusuf gibi bi oyuncu bize fayda saglamaz. Ceyhunu da hatirliyalim, hic bi varlik goremedik. Biz sol tarafa ilac ariyoruz
Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Ocak.2009 at 21:47 Reason: Silinen mesajlardan dolayı..
Ortasahamız zaten Yattara,Selçuk,Hüseyin,Colman dörtlüsünden oluşuyor.Sezon başından beri Ersun hocada 2 forvette ısrar ediyor ve edicek gibide görünüyor.Yani ortasaha dörtlüsünden birini kesip Yusuf'u koymak gerekiyor.Yattara asla kesilmez.Selçuk Ersun hocanın elinde yetişmiş çok fazla güvendiği bir isim kesilmez.Colman yine Ersun hocanın sezon başında özellikle istediği isimlerden biri keseceğini sanmıyorum.Elde Hüseyin kalıyor ben Hüseyin'i begenmesemde onu kesip Yusuf'un oynamasınada karşıyım bu takımda Hüseyin oynamıyorsa onun yerine ya Serkan ya Ceyhun oynar.Aksi taktirde Yusuf,Yattara gibi defansif anlamda takıma katkısı olmayan 2 ortasaha ile kalemizde çok fazla tehlike göreceğimizi düşünüyorum.
Ortada Caner haberleri var umarım doğrudur yönetimin yerinde olsam Yusuf'a verilecek parayıda Caner'in transferine harcar Caner'i getiririm.
Arkadaşlar konumuz Trabzonspor Transfer Haberleri..
So what?
Saike
Kulübümüz, PAF takımı oyuncularımızdan Göksu Alhas ile profesyonel sözleşme imzaladı. Takımımızla birlikte Antalya kampında bulunan Göksu ile 4.5 yıllık mukavele yapıldı.
PAF takımımızın ligin ilk yarısında oynadığı 16 maçın 14’ünde forma giyerek attığı 16 golle gol krallığında ilk sırada yer almayı başaran Göksu, 21.03.1990 yılında dünyaya geldi. 1.66 cm. boyunda ve 64 kilogram ağırlığında olan genç futbolcu özellikle ligin son haftasında Eskişehirspor maçında attığı 4 golle dikkatleri daha da üzerine çekti.
Geçen sene dersanede aramızda maç yaparken Göksu bizim takımdaydı şimdi Trabzonspor'da profesyonel oldu vay be..biraz garip hissediyor insan ..
Yusuf transferi gereksiz olur hadi diyelim aldın saçma olur.Colman fazla koşmuyor Yattara serbest oynuyor bir de yanlarına Yusuf'u koydun ortasahasında kim bascak bu takımın?
Günümüzde 10 numarayla oynayan takım kaldımı onu da bir araştırmak lazım.Bütün takımların ortasahasında oyunu 2 yönlü oynayabilen adamlar var
Zaten Trabzon'un altyapısı yeter bence
Yusuf’da mutlu son
Trabzonspor'da Yusuf sevinci. Dün gece Antalya'ya gelen Yusuf bu günde Trabzonspor başkanı Sadri Şener ve mali Sayman Mahmut Aksu ile görüştü. İki günden beri menajerleri Antalya'da bulunan Yusuf konusunda başkan Sadri Şener Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede başkan İbrahim Yazıcı ile 450 milyar +2 futbolcu karşılığı anlaşmaya varıldı.
Adnan ve Ergin veriliyor
Trabzonspor başkanı Sadri Şener Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelirken Trabzonspor Bursaspor'un istediği iki futbolcu Adnan ve Ergin 'i verirken 750 milyar lira 450 milyar a indirildi. Adnan önce Bursaya gitmek istemezken sonradan ikna edildi.
Transfer için aradaki küçük pürüz giderildiğinde imzalar atılacak.
Spor61
Bilmiyorum ne derece doğru.
Bence gereksiz bir transfer 2.ceyhun vakası olabilir..
Neden bu kulüpler lazım olan yere transfer yapmaz ki?
Trabzonspor solaçık biz sağbek alamadık gitti.
Cok gereksiz bi transfer. Ben ilk 11 de yer bulamiyorum Yusuf'a!
Sol kanada birini alsinlar veya hic almasinlar. Sene sonu Bruls gelecek zaten, Yusufa ihtiyac kalmicak
Bursaspor, Yusuf'a karşılık
1- 1.500000 TL
2- Para + Adnan + Ergin
3- Para + Tayfun Cora'yı istemiş.
YUSUF İÇİN ANLAŞAMADILAR!..
Trabzonspor, Bursaspor ile Yusuf Şimşek'in transferi konusunda yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuç alamadı.
Bordo-mavili kulübün, bu akşam Bursaspor ile Yusuf'un transferi için masaya oturduğu, ancak tarafların anlaşma sağlayamadıkları bildirildi.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, görüşmeye ilişkin olarak, ''Bu transfer olmadı. Olması da mümkün görünmüyor. Transferi dondurduk'' dedi.
Trabzon taraftarı yusufu neden istemiyor anlayamadım vallahi bence colmandan falan çok daha yetenekli bir oyuncu yaşlı ama iş yapacak bir oyuncu