Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 354 sonuç

Konu: Gaziantepspor Transfer Haberleri | João Vitor Gaziantepspor'da

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Batuhan ve Özgürcan'ın hiç şansı yok ne olacak sonları çok merak ediyorum.

Ömürlerinin sonuna kadar galiba Kiralık gidecekler
    Batuhan 18'ine gireli daha 4 ay oldu yahu.91 doğumlu...

Eskişehir Youla,Burak,Ü.Karan,M.Yılmaz'dan sonra vazgeçti sanırım Batuhan'dan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Gaziantep'li olarak çok sevindim bu transfere bu sezon hücüm hattımız süper oldu Batu-Beto ikilisi çok canlar yakıcaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Es-Es ve Beşiktaş'tan başka takımda forma giymem sözleri yalan oldu her futbolcuda olduğu gibi.Antep'e hayırlı olsun..(:

Couciero Batuhan'ı Beşiktaş'a geri gönderdiğinde direk ilk 11'de oynayacak düzeye gelecektir diye düşünüyorum.Batuhan için Gaziantep çok doğru bir tercih oldu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Batuhan Antep`e DenizLi nin raporu doğruLtusunda gönderiLdi. DenizLi özeLLikLe Antep e gitmesini istedi Batu nun. DenizLi de mentaL oLarak ta oLgunLaşıp döndüğünde direk takımda oynatabiLeceği bir Batuhan istiyor. DenizLi nin huyudur bu. GençLer iLe fazLa uğraşmaz, direk aLır oynatır. O yüzden Antep ten döndükten sonra Batuhan ın tamamen hazır oLacağına inanıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gaziantepe gitmesi beklenen batuhan dün izmir çeşme de bir klüpte görülmüş arkadaşlarıyla eğleniyormuş.

Burdan yetkili arkadaşlara sesleniyorum acaba batuhanın profiline sevdiği klüplere gece klüpleri eklenebilir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batuhan Lincolnün Türkiye şubesi.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Gaziantepe gitmesi beklenen batuhan dün izmir çeşme de bir klüpte görülmüş arkadaşlarıyla eğleniyormuş.

Burdan yetkili arkadaşlara sesleniyorum acaba batuhanın profiline sevdiği klüplere gece klüpleri eklenebilir mi ?
    Koptum Süpersin

Batuhan bu gidisle gidemeyecek heralde Gaziantepspor`a..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kızıl Radyspor'da Batuhan'ın sakatlığı nedeniye 4 hafta sonra hazır olacağını söyledi.İzinliyken nereye gideceğine biz karar veremeyiz dedi.Basında yönetimin ve Hoca'nın ağzından verilen açıklamalar dpğru değil dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Batuhan'ın FM 2010'da favori klüplerine Gece Klüpleri eklenecekmiş doğru mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayatta inmez sekize...

İftiranın da Bu Kadarı... Yuh Be!!!
    04.08.2009 1400

Beşiktaş'tan Gaziantepspor'a kiralanan milli oyuncu Batuhan Karadeniz'i medya yerden yere vurmaya devam ediyor. Son olarak genç oyuncunun tatilde olduğu yazıldı. Oysa Batuhan, Antep'te ve idmandaydı!

Bugün Hürriyet Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan "Antep onu bekliyor, o Çeşme'de" başlıklı haber, Medyaspor başta olmak üzere bir çok internet sitesine konu oldu.

Hürriyet gibi ulusal yayın yapan ve milyonlar tarafından takip edilen böylesine saygın bir kurumun böylesine bir haberi servis etmesi genç oyuncuyu "karalamaya" yeterince yetti.

İsmi Türk futbolunun "haşarı" çocuğu olarak ön plana çıkartılan Batuhan Karadeniz'in "yine ortalığı karıştırdı" mantalitesiyle sunulan bu haberi doğrulatmak adına Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'a ulaştık.

Medyaspor'a açıklamalarda bulunan Kızıl'a Hürriyet'in haberin doğruluğunu sorduğumuzda şöyle konuştu:

"O haber, geçtiğimiz Cuma günü yönetimimiz aleyhine haberler yapan yerel bir gazetede çıktı...

Biz de Batuhan'ı akşamına zaten şehrimize bekliyorduk. O da beklediğimiz gibi akşamına geldi ve ertesi gün yani Cumartesi idmana çıktı.
    Batuhan, yerli oyuncular arasında Türkiye'nin en iyi santraforlarından birisi. Antrenörümüz oynatır mı oynatmaz mı bilemem. O bizim işimiz değildir.
    O fotoğrafları yayınlamaları çok ayıp. Tatildeyken çekilmiş fotoğraflar, çok da normal... Ama o fotoğraflar en az 10 günlük."

Genç futbolcunun omzundaki sakatlığı hakkında da konuşan Başkan Kızıl, Batuhan'ın Gaziantep'te yapılan kontroller sonucunda durumunun pek iyi olmadığını ve daha kapsamlı bir rapor için bugün İstanbul'a geleceğini söyledi.

Kızıl konuşmalarını şu kelimelerle sonlandırdı:

"Batuhan'ın omzundaki sakatlığını buradaki doktorlara gösterdik fakat sonuç pek de parlak çıkmadı. Daha kapsamlı bir rapor için oyuncumuzu İstanbul'da baktıracağız. 5-6 hafta sahalardan uzak kalacak gibiyse kendisiyle devam ederek Batuhan'ı Türk futboluna kazandırmak için uğraşacağız. Ama 5-6 ay sahalardan uzak kalacak gibi bir durumu olursa yerine oyuncu transfer edeceğiz."

Not: Bakalım yarın hangi gazeteler bu "tatil haberini" son dakika veya flaş ibaresiyle kullanacak, bekleyip göreceğiz...

Medyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Batuhan'a çok yükleniliyor bence. Tamam biraz kendini havalarda görüyor olabilir. Ama o da bizim gibi genç. Biz o kadar parayı, şanı, şöhreti bulsak bu tarz hareketler yaparız belki. (Ki çoğu şeyide yapmadığı halde yaptı gibi gösteriliyor. Yaptığı şeyler abartılıyor.) Sonra diyorlar ki Türkiye'den yıldız oyuncu çıkmıyor hiç. Eee sen biraz sivrilen adamı törpülersen çıkmaz tabi. Serhat Akın, Tarık Daşgün, Yusuf Şimşek... ve daha benzerleri. Bu medya yüzünden yok olmaya yüz tutmadılar mı? Yusuf dışındakilere bir bakın bakalım neredeler şimdi? Medya artık bıraksın bu işleri. Arda,Batuhan,Serdar Özkan, Rıdvan Şimşek, İsmail Köybaşı, Volkan Babacan, Sercan Yıldırım, Barış Memiş, Ceyhun Gülselam... gibi müthiş bir jenerasyon geliyor. Medyanın bu gençlere destek olması lazım, köstek değil!!!
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Batuhan da biraz kendini beğenmişlik olsada kişiliğindede var. Yani konuşması felan biraz havalı geliyor biraz da iddalı geliyor ama sahada yaptıklarıda hiçte küçümsenmemeli. Eskişehirde iyi bir performans gösterdi. Eğerki Kral olursa o zaman ayakta alkışlarız. Bu söylemini gerçekten polemik için felan söylemiyorsa cidden hedefi oysa Helal olsun derim. Zaten bir kaç yetenekli isim çıkarıyor takımlar onlarıda şöyle yaptı böyle dedi diye medya eleştirerek özgüvenlerini alıyor elinden.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kendini beğenmişlik,havalı olma diyoruzya,Batuhan'ın yapısı bu.Yani sonradan parayı görünce,A takıma çıkınca falan böyle olmuş birisi değilki.Kişilik meselsei bu.Beşiktaş alt yapıda beraber oynadığı çocuklarla konuşuyorum iki cihan bir araya gelse değişmez o,onu kendi haline bırakacaksın diyorlar.Ayrıca Batuhan çok neşeli ve esprili birisi,dışarıdan görülenin aksine takım arkadaşları tarafından çok sevilen birisi.Takıma katılalı 2-3 ay olmasına rağmen Eskişehir'de arkadaşlarının ve abilerinin affedilmesinde büyük rol oynamasıda bunu gösteriyor...

Bu kendini beğenmişilik dediğimiz şey ona özgüven getiriyor.Aslında Batuhan'ın diğer gençlerden ayrılan özelliğide bu.Aşırı rahatlık ve özgüven.Bu sayede başarılı oluyor.18 yaşında bir futbolcusunuz en önemli maçtan önce kampı terkedip gece kulübüne gitmişsiniz.Sonra tüm Türkiye tarafından duyulmuş,kadro dışı kalmışsınız.Bütün Eskişehir şehri size tepkili.Affediliyorsunun seyircinin önüne çıktığınız ilk maçta gelebilecek tepkiye aldırmadan,heyecan,stres yapmadan topunuzu oynayıp çok güzel 2 gol atıyorsunuz.Ne kadar önemli birşey bu...

Ve ya 17 yaşındayken Kadıköy deplasmanında daha A takıma ilk çıktığınız sene gerideyken 2-3 kişiyi çalımlayıp daha müsait durumdaki arkadaşına pas vermek yerine kaleye vurma cesaretine sahip olabiliyorsunuz.Bu herkeste kötü bir anı olarak akıllarda kalsada çok önemli bir nokta...

Yani Batuhan bu kadar rahat olmasaydı,kendine bu kadar güvenmeseydi başarılı olamazdı...

Sercan bunu Bursaspor'un kendisine olan aşırı desteği sayesinde başardı.Oda kendisine güveniyor ve yeteneklerini rahatça sergileyebiliyor...

Rahat bırakın Batuhan'ı...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Batuhan G.Antep'ten ayrıldı!

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz, geçtiğimiz sezonun devre arasında Eskişehirspor'a kiralanmış ve sezon sonu siyah beyazlı takıma geri döneceği dile getirilmişti. Ancak yeni sezon öncesi Gaziantapspor'a kiralanan genç futbolcu, Kırmızı-siyahlı kulüpte oynamak istemediğini dile getirdi ve Gaziantepspor'dan ayrıldı.

Oyuncunun menajeri Ahmet Bulut, Batuhan'ın kendi kararı ile Gaziantepspor'dan ayrıldığını ve önümüzdeki sezon hangi kulübün formasını giyeceğinin henüz belli olmadığını söyledi. Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceğinin de netleşmediğini belirten menajer Bulut, önümüzdeki günlerde Batuhan'ın yeni kulübünün netleşeceğini dile getirdi.

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a kiralık olarak verdiği genç futbolcu Batuhan Karadeniz, kırmızı-siyahlı kulüp ile anlaşamadığı için oradan ayrıldığını söyledi. Batuhan, LİG TV'ye yaptığı açıklamada, Gaziantepspor ile anlaşamadığını belirterek, ''Gaziantepspor'dan ayrıldım. Hala Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Bazı kişisel sorunlardan dolayı Gaziantepspor'a gitmedim'' dedi.

Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade eden Batuhan, ''Beşiktaş'ta kalmak isterim. Yurt dışından da teklifler var. Mustafa hoca ile aramızda bazı sorunların olduğu söyleniyor. Böyle bir şeyin olmasına imkan yok. Sonuçta o bizden büyük. Mustafa hoca bana, 'Seni kadroda düşünmüyorum' demedi. Hocamız ve başkanımız karar verecek'' diye konuştu. Teknik direktör Mustafa Denizli herhangi bir sorun yaşamadığını dile getiren genç oyuncu, ''Ben Mustafa hocanın yanında çekinerek oturan bir insanım. Benim Beşiktaş ile hiçbir sorunum yok'' ifadelerini kullandı.

05.08.2009
    Kaynak : DHA ve AA

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

al işte batuhan beyfendi antep te gece klüplerine gidemeyeceğini anladı vazgeçti ya yurtdışına gider yada istanbul çevrelerine yakın takımlarda takılır

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu adam bela ya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tolga Seyhan Antep'te

Gaziantepspor, milli oyuncu stoper Tolga Seyhan ile anlaşırken, Beşiktaş'tan kiralanan forvet oyuncusu Batuhan Karadeniz ile yolları ayırdı.

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, teknik direktör Jose Couceiro'nun isteği doğrultusunda takıma tecrübeli bir stoper aradıklarını ve Gençlerbirliği'nden Tolga Seyhan ile 1 yıl opsiyonlu 2 yıllığına anlaşma sağladıklarını belirtti.

Kızıl, ''Tolga 32 yaşında ve 1.87 boyunda. Tecrübeli oyuncu bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Takımımıza katkı sağlayacağına inanıyorum'' dedi.

Kızıl, Beşiktaş'tan kiralanan Batuhan Karadeniz ile yollarını ayırma kararı aldıklarını da ifade ederek, ''Batuhan, Gaziantep'e geldiğinde doktor kontrolünde, sakatlığının sürdüğü anlaşıldı. İstanbul'da yapılan kontrolde de bu sakatlığı nedeni ile 5 haftadan fazla takımda yer alamayacağı anlaşıldı. Bize şu anda hazır bir forvet oyuncusu gerekli. Bu nedenle Batuhan ile dostça el sıkışarak ayrılmaya karar verdik. Kendisine futbol hayatında başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

Kızıl, söz verdiği golcüyü getireceğini, bunun için çalıştığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İyi bir oyuncu hemen deyince gelmiyor. Şu anda söz verdiğim gibi kaliteli bir golcü ile görüşmelerimiz sürüyor. Ama bu hemen olmaz. Biraz sabır gerekiyor. Kulübün menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Herkes bir kafadan konuşuyor, doğruları konuşmuyorlar. Ben konuşmadığım, açıklamadığım sürece kimse inanmasın. İhtiyacımız olan tüm mevkilere oyuncu alabiliriz. Ama hocamız şu anda bir stoper, bir de santrfor istedi. Kanatta Olcan'a çok güveniyor, bu nedenle bu transferden vazgeçtik.''

Bu arada, Gaziantepspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde, teknik ve taktik çalışmalar yapıldı. Ivan De Souza sahada koşunun ardından salonda çalıştı. Antrenmana, tedavisine devam edilen kaleci Murat Şahin katılmadı. Antrenman yenileme çalışmasıyla tamamlandı. Yeni transfer Tolga Seyhan'da çalışmalara katıldı.
    Kulüp Başkanı Kızıl da, antrenmanı izledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bizim hocanın anlattığına göre eskişehirdeyken topçular birlikde gezmeye gidicekler sadece batuhan eksik telefonla arıyorlar batuhanı soruyor nerdesin bekleyin yarım saate ordayım diyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi biraz saçma gelebilir ama Ronaldo'dada yetenek var ise bir o kadarda artistlik ve kendini beğenmişlik var. yani Batu dada yetenek var ve artistlik var.

Ama Ronaldo'nun Pa ve CA 190 larda orası ayrı Baksana adam 2010 Afrika da aklım karılarda diye açıklama yaptı. Batuhan veya Sercan dese idam ederler.

Default Antep Vaz Te'yi bekliyor

Ankaraspor ile 1-1 berabere kalarak, galibiyet hasretini dindiremeyen Gaziantepspor, forvet takviyesi için arayışlarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlıların hedefie Bolton'ın golcüsü Ricardo Vaz Te.

Gaziantepspor, İngiltere Premier lig takımlarından Bolton Wanderers'ta top koşturan Portekiz asıllı oyuncu Ricardo Vaz Te'yi menajeri ile birlikte Gaziantep'e getirdi. Uzun bir süredir İngiltere'de futbol hayatını sürdüren futbolcunun bir ara Hull City'de kiralık olarak forma giydiği, Portekiz 20 Yaş Altı ve 21 Yaş Altı Milli Takımlarında oynadığı öğrenildi. 1 metre 88 santimetre boyundaki futbolcunun 79 kilo ağırlığında olduğu, bir ara sakatlık da geçirdiği ifade edildi. Vaz Te'nin görüşmenin ardından İngiltere'ye döndüğü, futbolcunun menajeri ile görüşmelerin ise sürdüğü ifade edildi.

Ligtv

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beto - Vaz Te iyi ikili olur ama Batuhan gelseydi Antepe Beto-Batu durdurulamazdı zaten. Hele arkalarında da İvan,Julio Cesar,Tabata,Yozgatlı varken Valla Antep'i çok beğeniyorum ben.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Vaz Te yetenekli bir isim...

J.Cesar,Beto,Tabata + olursa Vaz Te hücum hattı çok iyi olur...

Çok iyi bir kadrosu var Antep'in ama ben Couceiro'nun istenilen teknik adam olduğunu düşünmüyorum.Takımı hiç mi hiç tanımıyor...

Vaz Te menejeriyle birlikte Antep'te ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ricardo Vaz Te bombası

Gaziantepspor'da garip şeyler olmaya devam ediyor. Daha önce transferine karar verilen ancak Başkan İbrahim kızıl tarafından "sakat olduğu için almaktan vazgeçtik" denilen Ricardo Vaz Te dün sürpriz bir şekilde şehrimize getirildi. Gizli tutulan bu teşebbüs 27 objektiflerine takıldı ve Vaz Te Gaziantepspor'un Ankaraspor ile oynadığı maçı Gold Tribün'den izledi. Gaziantepspor'un bu futbolcuyla sakatlığı geçtiği için anlaştığı iddia edilirken bu transferde Teknik direktör Jose Couceiro'nun aşırı şekilde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Antep taraftarı bu transferleri hiç ama hiç haketmiyor..

yinede inşallah gelir..ligimize renk katar..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [B]Couceiro yerine Nurullah Hoca'ya gereken destek verilse takım şuanda daha iyi durumda olabilirdi..Nurullah Hoca bir ara çok iyi toparlamıştı sonra bi düşüş başladı ve sonunda istifa geldi..keşke yönetim arkasında dursaydı..
    bende Couceiro nun doğru isim olduğuna inanmıyorum..
    Last edited by erdemzorer10 : 25.Ağustos.2009 at 06:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Couceiro'nun konuşmasıyla duruşuyla iyi bir antrenör olduğunu düşünüyorum bence takımımızda tek eksik forvet Vaz te iyi bir oyuncu alışırsa Gaziantep'im için bi sorun olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gaziantep kaliteli bir ekip oldu kayseriyle beraber , kaliteli transferler de yaptılar o iki takım ligi üst sıralarda bitirir sivası arkaya atarlar diye düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Gaziantep kaliteli bir ekip oldu kayseriyle beraber , kaliteli transferler de yaptılar o iki takım ligi üst sıralarda bitirir sivası arkaya atarlar diye düşünüyorum
    Her Anadolu Takımının Bizimle Kıyaslanması Bizim Ne Kadar Büyük Bir Takım Olduğumuzu Gösteriyor

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri