Anket Sonuçlarını Görüntüle: Emre Elmalıdereoğlu Galatasaray'da ne yapar?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Başarılı olur TSL kazanır, Şampiyonlar Liginde bir üst turlara çıkar

14 35.90%
  • TSL kazanır Avrupada basarısız olur

10 25.64%
  • Sadece FTK'yı kazanabilir

1 2.56%
  • Geleceğe sağlam temeller atar

4 10.26%
  • Devre olmadan kovulur

10 25.64%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 92 sonuç

Konu: Saldır Cimbom! OK Let's Go...!

Hybrid View

basarılar bence cardozo yada keirrison dan birini al paran varsa her ikisinide al

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Bombayı Patlattı!

Goran Pandev Galatasaray'da !

Galatasaray uzun ugraslar sonunda taraftarının beklediği bombayı patlattı. Lazio'nun 25 yasındaki Makedon Yıldız Forveti Goran Pandev artık Galatasaray'ın başarısı için ter dökecek.

Dün gece geç saatlerde kulüpten yapılan acıklamada Pandev'in Galatasaray'a transfer olduğu duyuruldu. Pandev için Lazio'ya 16Milyon Euro bonservis ödendiği acıklanırken; Pandev'in yıllığı 1.7Milyondan 4 yıllık sözlesmeye imza attığı acıklandı...

Pandev Galatasaray'da 9 numaralı formayı giyecek. Bu transferin acıklanması taraftarlarca sevincle karsılandı ve Yarın Atatürk Havaalanından istanbul'a ayak basacak yıldız için taraftarlarca görkemli bir karsılama yapılacagı bekleniyor.

Galatasaray bu transfer haricinde baska oyuncu alım-satımı olmayacagını acıkladı...

sakary Ali Misafir

Başarılar liste güzel gibi hangisi gelirse gelsin süper olur..Ama bence bu sefer Cardozayı almassın..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hileci Emo hayırsız olsun

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Pandev Harika Olmuş Başarılar Umarım Galatasarayımızı En Üst Noktalara Taşırsın

sakary Ali Misafir

süper tranfer emre abi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pandev'i begenmedim kusura bakma
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Hileci Emo hayırsız olsun
    Ne hilesi olm. Şaka yapiyorsun ama yanlış anlasılabilir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Pandev Harika Olmuş Başarılar Umarım Galatasarayımızı En Üst Noktalara Taşırsın
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    süper tranfer emre abi...
    Sağolun...

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Pandev'i begenmedim kusura bakma
    Ok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet Transfer işimiz bitti ve kadromuz sekillendi. Gelen ve giden oyuncuların genel görünümü:

3 oyuncumuzu satıp kendimize bütce yarattık ve kadromuzun geniş ve kaliteli oldugunu düşündüğüm için sadece Pandev transferini yaptım.

Bu sezon boyunca kullanmayı planladığım taktiğim ve takımımızın kadrosu:

Kadromuz gayet geniş ve kaliteli. Başarılı olmak için yeterli. Kadroda Aydın ve Yaser gibi gençlerimiz sık sık forma sansı bulacak. Hatta Yaseri Baros, Ümit ikilisinden daha fazla kullanmayı düşünüyrum. Emre Güngör de Meira- Servet ikilisinin arasında bol bol şans bulacak. Volkan ve Hakan dönüşümlü oynayacak. Acıkcası ikisinin de iyi oldugunu düşünüyorum bu yüzden ikisinden de faydalanmak istiyorum... Barış Özbek de Topal-Tobi ikilisinin arasında dönüşümlü olarak sık sık forma bulabilecek...

Hazırlık Dönemi:

Fazla ehemmiyet arz etmeyen hazırlık macları işte

Şampiyonlar Ligi Ön elemedeki rakibimiz:

Schalke 04

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zor rakip umarım geçersin
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Pandev finishing 14, composure14, jumping 11. forvet için iyi bir seçim diyemicem. Lincoln' ün yerinde çok daha iyi oynar bence.
    Neyse bakalım, ilerleyen haftalarda umarım yanıltır beni de başarılı olursun.
    Dişli bi ralip gelmiş, shalke maçında bol şans.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben sitede yayınladığım taktiği kullanıyorum ve forvette pas bekleyen, durgun forvetleri tercih etmiyorum. Taktiğimin anlayısı forvetin de pas dagıtması, top sürmesi, adam gecmesi. O yüzden Pandev'i sectim. He bu tanıma mesela Gignac da olurdu, Lavezzi de olurdu, Cardozo agır olmasına ragmen her türlü taktige olur; ama bu oyuncular ile daha önce de oynadıgım için hep aynı isimleri almak istemedim. O yüzden kendim adına değişiklik olsn diye Pandev'i tercih ettim. Pandev de bu forvetlerden kötü değil elbet FM08 de oyunun kalburüstü forvetlerindendi, 09'da da öyle görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Schalke'yi balınında yardımıyla elersn emo.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Bu oyunda forvet oyuncularının, hele ki bu dizilişi kullanıyorsanız, hız, dripling özelliklerinin daha ön planda olduğu kanısındayım. Özellikle Avrupa maçlarında oyunu kitleyen bir taktik ve dolayısıyla kontraataklar önemli olacaktır ki Pandev de bu oyunun çok önemli bir parçası olabilir. Ben Pandev'i beğendim. Zaten yaşı ve popülaritesi dolayısıyla satış potansiyeli de yüksek. İş yapmazsa güzel bir fiyattan satılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Başarılar. Ligde şampiyonluk bekliyoruz. Pandev transferi de güzel, ama daha iyilerini alabilirdin. Bir de önerim var. Türk bir sağ bek al ya da 6 aylığına kirala Sabri sık sık kart görüyor ve sakatlanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Schalke yi elersin Emre...
    TariboWest

sakary Ali Misafir

Schalke zor takım gelmiş bakalım ne yapacaksın

schalke yi gecicegini tahmin ediyorum.pandev de harika olmus GS mizin adini yine herkes duycak ins.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

akıl vermek gibi olmasın da bi öneride buluncam sana
    --------------Kaleci----------------
    ----defans-defans-defans-dfans

--------------Dmc-----------------
    --------------Mc------------------
    ---AmR-----Amc---------AmL--
    ------------Forvet-------------
    Amr ve Aml'nin çizgilerini ileri doğru çekebilirsin.
    böylece hem defans ile orta saha arasındaki boşluğu kapatıp hemde orta saha ile forvet arasındaki bağı güçlendirebilirsin.
    sadece bi öneri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme Turu İlk Maç:

Schalke 04 : 0-0 : Galatasaray

Macın Yıldızı : Harry Kewell [7.6]

Şampiyonlar Ligi için ilk adımımızı Gelsenkirshen'de attık. Aslında beraberlik iyi sonuç; fakat biz bu sonuca sevinemiyoruz. Çok rahat galibiyet çıkarabilirdik. Mac boyu etkili olan taraftık. Top tamamen bizdeydi; fakat bir türlü glü bulamadık. Macta ve istatistiklerde ezmemize ragmen galibiyeti alamadık. İşi Sami Yen'de bitirecegiz...

Turkiye Ligi Süper Kupası:

Galatasaray: 1-0 :Kayserispor

Macın Yıldızı: Mehmet Topal [7.5]

Maca cok iyi basladık ve henüz 40. saniyede Mehmet Topal'ın golü ile öne gectik. İlk yarı bu skor ile sona erdi. 2. yarının bası sayılabilecek bir zamanda, 53. Dakikada Sabri 2. sarıdan atılıp takımı 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra Kayseri yüklendi fakat gol bulamadı. Bu sefer 88. dakikada sonradan oyuna giren oyuncumuz Aydın sakatlandı ve 3 oyuncu değiştirme hakkımız dolduğu için 9 kişi kaldık. Hakem 90 dakikaya 6 dakika ekledi ve yaklasık 8-9 dakika 9 kişi mücadele ettik ama gol yemedik ve sezona kupa ile basladık.

TSL 1. Hafta:

Galatasaray: 3-1 : Kocaelispor

Macın Adamı: Yaser Yıldız [7.6]

Ligde ilk macta ligin yeni ekibi Kocaeliyi konuk ettik. Sahamızda seyircimizin de destegi ile rahat bir galibiyet aldık ve lige 3 puan ile başladık...

sakary Ali Misafir

güzel sonuçlar keşke Schalkeye gool atsaydın daha iyi olurdu şimdi onlar samiyende gol atarsa işin çok zor olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Goran Pandev çok iyi transfer maçlarada iyi başlamışın kayseri dışında

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Emre Abi öncelikle başarılar ama sen diğer ortak kariyere devam etmicekmisin ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Emre Abi öncelikle başarılar ama sen diğer ortak kariyere devam etmicekmisin ?
    Ediyorum. Ortak Kariyeri genellikle aksamları oynuyoruz. Gündüzleri de bunu oynuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme Turu Rövanş:

Galatasaray : ( p )0-0 : Schalke 04

Macın Yıldızı: Shöber [7.3]

Rövanş macında sahamızda yine bir cok gol pozisynundan yararlanamadık. Shöber inanılmaz kurtarışları ile macın penalttılara gitmesini sagladı. Penaltılarda da inanılmaz cekişme vardı. Tam 11 futbolcu da penaltı kullandı. Bizim kaleci Sanctis penaltıyı golle sonuçlandırırken, macın yıldızı Shöber penaltıyı kacırıp takımını devler liginden etti...

Şampiyonlar Ligi Grubumuz:

M.United
    PSV
    Bordeaux
    Galatasaray

TSL 2. Hafta:

Konyaspor: 0-4 :Galatasaray

Macın Yıldızı: Goran Pandev [8.3]

Ligin 2. haftasında Konyaspor deplasmanından Goran Pandev'in güzel oyunu ile galip gelip 3 puanı hanemize yazdırdık...

TSL 3. Hafta:

Galatasaray: 1-1 :Beşiktaş

Macın Yıldızı: Bobo [7.4]

Derbi macta yine bircok pozisyondan yararlanamadık ve 1 puana razı olduk. Ugur'un golü ile besiktas öne gecti. Daha sonra Pandev'in ceza sahası içinde yere düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Kaptanımız Arda Turan aglara yolladı ve 1-1 esitlikle sona erdi mücadele...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

tebrikler çok iyi gidiyosun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Shalkeyi elemek büyük başarı gerçekten özellikle oyunda çok iyi top oynuyorlar..En azından şl de çeyrek final göreceğine inanıyorum..Belki kadiköyde uefayıda alabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi D Grubu İlk Maçı:
    Galatasaray: 1-2 :M.United

Maçın Yıldızı: Lincoln [7.8]

Şampiyonlar Ligi grubumuzda ilk macımızda sahamızda manchester'a karsı iyi oynamamıza ragmen galibiyet alamadık. 1-0 geriye düştüğümüz macta Linccoln ile esitliği sagladık. 2. yarıda Ronaldo'nun penaltı golü ile mağlup olduk...

TSL 4. Hafta
    Trabzonspor: 2-1 :Galatasaray

Macın Yıldızı: Cale [7.6]

Ligde 3 de 3 giden Trabzon karsısında ligdeki ilk yenilgimizi aldık. Başabas bir mücadeleydi fakat Umut'un golü ile kazanan Trabzon oldu...

TSL 5. Hafta
    Galatasaray: 2-2 :İBB

Macın Yıldızı: Goran Pandev [7.9]

Müthiş bir sanssızlık. 2-0 öne gectigimiz macta önce Bebbe 35 metreden takımının ilk sutunu gol yaptı, daha sonra son dakikalarda Kerim esitlik golünü attı. Tamamen sanssızlık...

Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç:
    Bordeaux : 2-0 : Galatasaray

Macın yııldızı: Jussie [8.0]

Deplasmanda oynadığımız macta ilk yarı iyi olan taraftık; fakat 2. yarı sahada yoktuk ve maglubiyeti aldık. İşimiz artık cok zor...

Puan Durumu:

TSL 6. Hafta
    Bursaspor : 1-2 : Galatasaray

Macın Yıldızı: De Sanctis [7.7]

2. yarının büyük bölümünü 10 kişi oynadığımız macta yıldız oyuncumuz Pandev ile 3 puana ulastık...

TSL 7. Hafta
    Galatasaray: 1-0 :Sivasspor

Macın Yıldızı: Sabri [7.5]

Sahamızda Lincoln, Pandev, Servet gibi oyuncularımızdan eksik cıktığımız macta Sivası yenerek 3 puanı aldık...

TSL 7 Hafta sonunda oluşan Puan Durumu:

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Emre şalke'yi iyi elemişsi.. aynen go..

Pandev transferi'de müthiş olmuş ilerde sağlam fiyata gönderirsin ..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri