Sana tavsiyem lütfen daha fazla ilerlemebeni bekle hem transferde hem de taktikte yardımcı olabilir akşam msnde konuşuruz transfer dönemi bitmemiştir umarım
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gerçekten düzelmen gerekli.Ama inanıyorum bro başaracaksın![]()
dostum ben ınterle ılk senemde tum kupaları aldım sana yardımcı olmaya calısacagım.ıntere en uygun taktık.ben ılk senemde cambıassoyu satıp o paraya agueroyu aldım.baskan degısınce ek para ıstedım o paraylada moutınhoyu aldım.ayrıca sol beke ıhtıyacın yok bos yere transfer yapma maxwell gayet ıyı.
-----------------------------J.Cesar------------------------------------
Maıcon-------Cordoba(samuel)------Chivu----------Maxwell
---------------------------Muntari---------------------------------
--------------------------Moutinho-------------------------------
Quresma--------------Aguero-------------------Mancini
-----------------------Ibrahımovıc------------------------------
Abicim acil toparlanman lazım.Nedir bu böyle.![]()
Yakında kovulursun.![]()
Bak ben Fener'e Adriano'yu aldım.
http://img230.imageshack.us/img230/8663/adrianorx1.jpg
Aaaa!Kazanmışsın.![]()
Aa hakkaten kazanmışsınTebrikler bro...
Kazanmaya başladık:
Şampiyonlar Ligi H Grubu 1. Maç:
Türkiye'mizi temsil eden temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi maçlarının skorları şöyle:
Villarreal 0-1 Fenerbahçe (Tebrikler Çocuklar!)
Panathinaikos 2-0 Galatasaray (Olmadı)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler. Galibiyetler zinciri yaratmak dileğiyle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sulley Muntari'de artık İtalyan!
![]()
Last edited by alPFM : 22.Aralık.2008 at 22:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sana attığım taktiği kullan
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Kariyerlerde kazanmak herzaman zevk verir. Nağmalup gidersin ve bunu korumaya çalışmak için uğraşırsın. Senin kariyerinde ise farklı bir zevk unsuru ön plana çıkıyor. Tepe taklak giden bir takımı kurtarabilecekmisin ve güzel günleri görebilecekmiyiz. Elindeki kadro iyi ve yerinde bir taktikle herşey yoluna girebilir. Naçizane tavsiyem hazır taktiklerden çok kendi yapacağın bir taktikle takımı düzene sokarsan daha zevk alırsın.
Kariyerini takipteyim ve artık birşeyleri yoluna sokmalısın.![]()
Kariyeri yeni farkettim ve bundan sonra takipteyim. Çok ilginç bu bölümde gelene gidene 5 atan menejerlere alışmışken böyle bir kariyer görmek hoş![]()
Takımı toparlamak adına birşeyler yapman lazım artık. Benim nacizane tavsiyem oyunun kendi taktiklerini ve sitede öne çıkan taktikleri inceleyip bunların ışığında kendi sistemini kurman yönünde![]()
Sezon başı sendromu yaşıyorsunBi aya kalmaz toparlarsın takımı emınım
![]()
Edit: Yanlışlıkla save etmeden oyundan çıktım (5 maç daha oynadım ve 3'ünü kazandım)Bu maçta gitti
![]()
Last edited by alPFM : 23.Aralık.2008 at 22:29
Hehe bir daha oynayacaksın![]()
Futbolcu Bilgileri
Dediğim taktiğe döndün sanıyorum devre arasında taktiğe göre oyuncular alırsan kesin şampiyon olursun![]()
Futbolcu Bilgileri
Bak yenilmeye başladıkça takipçilerin çoğalıyor.![]()
Taraftarların sabrı azalmaya başlamıştır.Dikkatli ol bro![]()
kovulma ihtimalin çok yüksek takımın sistemini ve komutlarının sssini koyarsan sana yardımcı olabilirim.