Fazla fark yok aslında tek yapacağın maçlarını kazanmakGerisi gelir
![]()
Fazla fark yok aslında tek yapacağın maçlarını kazanmakGerisi gelir
![]()
İspanya ligi çok acımasız bir lig.Gidip Real Madrid,Barcelona gibi takımlara deplasmanda yeniyorsun ama lig sonuncusuna yeniliyorsun.Fm 08'deki A.Madrid-Valencia Ortak kariyerinde çok başıma gelmişti.
![]()
Almeria 38 maçta 2 galibiyetinden 1 ini berkay'a karşı almıştı,sevilla 2 maçta 4-5 şut çekip 4 gol atmıştı yine berkay'a,Real Madrid i bi maçta 3-1 yenmiştim,Süper Kupada (belki kondüsyon sorunundan ama olsun) yine Real Madrid'e 4-1 yenilmiştim.
Kısaca,sürprizlerle dolu bir lig.Önerim hangi takım olduğu farketmez,Kontra,mantalite olarak ortalarda bir oyun sergilemeye çalış.tempoyu aşırı yükseltme.
Son olarak başarılar.
Bayağı yavaş gidiyorum ancak, bayağı maç birikti ilk devre bitti, bir sürü transfer oldu az ve yorumlardan SONRA!![]()
Öncelikle Ara Transfer Dönemi :
GİDENLER :
I.Camacho : 5.000.000 Sterlin Bordeaux
Luis Garcia : 5.000.000 Sterlin Rennes
L.Perea : 5.000.000 Sterlin Sunderland
M.Rodriguez : 14.000.000 Sterlin Inter
Pablo : 300.000 Sterlin + H.Viana Valencia
Sezon Sonu Gidecekler :
Simao : 10.000.000 Sterlin Valencia
D.Forlan : 15.000.000 Sterlin R.Madrid
Gelenler:
Hugo Viana : Ücretsiz
Alessandro Rosina : 13.000.000 Sterlin
R.Palacio : 12.500.000 Sterlin
Simon Vukcevic : 11.250.000 Sterlin
Bunlar devre arası transferler. Devre arası önce ve sonrası maçlar AZ-BİRAZ YORUMDAN SONRA...
çok iyi para yapmışsın transferden doğru kullanırsan kimse tutamaz senii
transferler güzel..
forlanı satman bence kotu olmus ama genel olarak iyi gidiyosun..
başarılar dilerm sana..
Kendi kariyerine yetişemeyen adam birde ortak kariyer istiyor.(hıh)![]()
camacho'yu ucuza satmışsın bence biraz hiç fena oynamıyor hele 1 2 sezon sonra kadronun umarım harmony'si bozulmaz maxi ve forlanın satışıyla bence esas sorun defansına daha kaliteli oyuncular almalısın bilmiyorum oynarken performanslarından memnunmusun ama ben ispanya liginde oynarken atl. madridin en büyük derdinin savunma olduğunu görmüştüm rosina güzel transfer kesinlikle ama palacio veya vukcevic'ten birini kesmen gerekicek sanırım aguero varken başarılar bekliyoruz ss'leri zevkli bir kariyer olucaktır bence
Arkadaşlar, kariyere hiç mesaj gelmemesinden bu kariyeri kapatıyorum... Ancak, isterseniz yeni bir kariyer açabilirim...
kardesim ck iyi para gelio ara transfer döneminde o parayı ye öle bırak bari kariyeri![]()
Yedim paraları yahu.Hoffenheim düşünüyorum ne dersiniz ?
at. madrid'ten hoffenhime'e he ?
sen bilirsin de bence illa takip edilmektense oyundan zevk almana bak...illa birilerinin seni takip etmesi mi lazım oynaman için yahu?
ben afyonkarahisarspor'la 7 sezon nasıl devam ettim sanıyorsun?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yok abi, günde 1-2 yorum gelse bile yeter ama, 2 Ocak'tan beri gelmiyor. Ayrıca Hoffenheim'da da kararlı değilim.![]()
camacho yu neden sattın ki???O benim oyunda 40 milyon € barcaya gitti..
yine aynı ligde bu sefer villareal ile bir kariyer başlattım... siteye koyayım mı ?