Tamam kardeşim sen haklısınolayı büyütmeyelim , yetkililer kızmasın sonra..
Benim oynadığım topu topu bir oyun var ve senede bir 100-150 ytl'nin hesabını yapmam![]()
İnsan kendi zevki için de bişiler yapmalı
Tamam kardeşim sen haklısınolayı büyütmeyelim , yetkililer kızmasın sonra..
Benim oynadığım topu topu bir oyun var ve senede bir 100-150 ytl'nin hesabını yapmam![]()
İnsan kendi zevki için de bişiler yapmalı
arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum.oyunun orjinalini aldım acaba oyunu yüklerken ekstra bi program istiyormu birde oyunu nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
arkadaşlar oyunu ilk aldığımda steam i kurup oyunu yükleyebilmiştim ancak bilgisayarım format yedi şimdi steam i kuruyorum ama oyunu açamıyorum setup bile olmuyor ne yapabilirim bilgilemdirirseniz sevinirm..
arkadaşlar oyunu sorunsuz yükledim.gerek kalmadı.şimdi oyun zamanı![]()
herkese bol fm li günler...
Arkadaşlar oyunu bir kere indirmeden aktivasyonu göremiyoruz sanırım. Şimdi diğer başlıkta da sormuştum ama yeri burası sanırım. Benim internet kotalı olduğundan oyunu internet kafeden indiricem. Şimdi bazı arkadaşlar backup falan var demişlerdi, benim nasıl indirmem gerekiyor steam kullanarak internet kafede?
- keylerinizin 5 kez kullanım hakkı dolup dolmadığını kontrol edin.
- steam üzerinden zaten bir hesaba sahipseniz, ikinci bir hesapta kullanıcı açarak oyunu yükleyemezsiniz.
- http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/ bu adrese girerek bir aktivasyonunuzu boşa çıkartıp öyle deneyin.
Steam PC'nin alt yapısında çalışıyordur. O yüzden Görev Yönetici'sinden steam'i kapatıp tekrar çalıştırmayı deneyebilirsiniz.![]()
I'm back...
beyler bı sorum olcak sımdı bende fm setup var onu yukleyıp dırek aktıvasyon koduyla calıstırsam oyunda bı hata verır mı? ve su guncelleme oldugunda fm exe sı nasıl olcak? her seferınde yenıden mı kod yazıcaz?
orjinal aktivasyon koduyla girdiğinizde bir hata almazsınız.
her seferinde bir kod girdiğinizde bir hakkınız azalacaktır. konuyu tamamen okursanız seriali deaktif etme linkini bulacaksınız.
Bu De Aktivasyon ne işe yarar biraz bilgi verirmisiniz...........
merhaba , benim bir sorum olacaktı; arkadaşta fm 09'un orjinali var kendisi kurmuş yamaları falan ve oynuyor , aynı dvd yi kullanarak bende sorunsuz yamaları yükleyip oynayabilir miyim ?
arkadaşlar oyunu yükledim keyifle oynuyordum 9.2 yamasını yüklledikten sonra oyuna girmeye çalıştığımda aktivasyon işlemi çıkıor bi türlü oyuna giremiorum yardımcı olursanız sewnirim
aktivasyon sorunu ceken arkadaslar, SI Games'in yayinladigi Fix diye bir dosya var. Onu indirip kodunuzu oraya yazarsaniz steam'e falan baglanmaya gerek kalmadan aktivasyonu gerceklestiriyor. Ben steam'den satin aldim oyunu fakat I ve O karakteri sorunu nedeniyle steam aktivasyonu yapamadim. fix dosyasi sayesinde hallettim, gayet guzel calisiyor simdi sorun olmadan.
Last edited by HooijDonk07 : 14.Ocak.2009 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Merhaba,
Bugün ben ve bir arkadaşımla orjinal FM 2009 aldık. Dvd onda kaldı. Key'i 5 kişinin kullanabildiğini bildiğimiz için öyle yaptık.
Key'i başarıyla aktive ettim, ancak DVD elimde olmadığı için korsan DVD üzerinden oyunu kurmam gerekti. Oyunu kurduktan sonra sırasıyla 9.1 ve 9.2 yamalarını yükledim. Oyunu açmak için çift tıkladığımda ise hiçbirşey olmuyor. Kum saati çıkıyor, biraz bekliyor ve kayboluyor. Ancak görev yöneticisinden işlemlere baktığımda FM çalışıyor gözüküyor.
Oyunu kurmadan önce;Fm ile ilgili herşeyi silmiştim,(Application Data'da ki lisans dosyası dahil)
Şimdi aktive edilmiş bir key'le birlikte sap gibi ortada kalmış durumdayım. Arkadaşımdan 9.2 'nin exe'sini de istedim, yapıştırdım ancak işe yaramadı. Ne yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.
korsan oyundan kaynaklı bir durum olabilir. daha önce karşılaşılmadığı için böyle bir durumla çözüm sunamayacağım.
orjinal dvd yi arkadaşınızdan alma durumunuz varsa iyi olur. bir de öyle deneyin.
YA arkdaşlar aktive kodu bende var anca oyunu oynayamıyorum. De active olmuyor oyun. Unable to lookup devices diye bi şey çıkıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? ACİLLLL
turksportal...
ya ben bu cd keyi nasıl alıcam dvd sini aldım steama üyelik aldım daha ne yapmam lazım
Oyunu mac os x 10.5.6 kurdum activasyon kodu falan istemedi9.3.0 update yaptım babalar gibi oynuyorum.
birşey sorucam ben fm 2009u 1 kere yükledim ve kardeşimde oynamak istedi onun bilgisayarına kurup yüklicektim ama aktivasyon kodunu girdiğimde kodu kabul etmiyor neden olabilir sizce?
kendi bilgisayarımda yüklü olan steamdeki kullancı adıyla deilde başka kullanıcı adıyla kayıt oldum ondan olmuş olabilirmi?
ben deaktivasyon bağlantısından deaktive ettim fm yi fakat şu an hala oyuna girebiliyorum ve activated görünüyor.bu şekilde oynarsam bir hata alır mıyım? ya da oyunu kaldırıp tekrar mı kurmam gerek.nedir yani.
Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,
Şimdi benim 5 yükleme hakkım dolmadı ve passwordu deaktif etmeyi denediğimde başarılı olmadı bu. ( bunu yapabilmek için illa 5 hakkı doldurmak mı gerekiyor? )