Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 113 sonuç

Konu: Borussia Mönchengladbach ile Bunglesliga Mücadelesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    ŞOK! ŞOK! ŞOK!

Ünlü menejer Hasan Hüseyin Coşkun stadda taraftara dağıtılan sucukların eşek etinden olduğunu Almanya ziyaretinde itiraf etti

Buna Taraftarın nasıl tepki vereceği şimdiden merak konusu
    kem ..küm ... öhhöö..öhööö... Dilim sürçmüştür sanırım eşek değil, halis mulis dana etidir Cumhuriyet sucuklarının en kalitelisinden
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Önce takım maskotundan başlayayım o zaman
    olabilir bak o fikir
    Last edited by nannar : 24.Aralık.2008 at 15:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

baba hamdii işin çok zor benden söylemesiii hocam almanyada domuz kesmek varken eşeklerle uğrasmayın onlar hasan hocamın tek geçim kaynagı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

İlk önce hazırlık maçları gelen gidenler ve merak edebileceğiniz bazı oyuncular :

Heidenheim ile yaptığımız kupa maçında kendimizi yormadık:

Ligin ilk maçında beklediğimizden iyi oynadık.En azından 3 ihtimalli bir skor olmadı

Hoffenheim maçında maçın özeti: Kalecimiz tuttu Kallon attı

HSV maçına umutsuz çıkmıştık ama takım geçen haftaya göre daha iyi oynadı sadece bitiricilikte HSV kadar iyi değildi buna forvet hattı ve orta sahada toplam 5 eksik oldugunu da eklersek.

Frankfurt maçında nerdeyse ideale yakın bir kadromuz vardı.Son 10 dakikayı saymazsak ki 3 puan için biraz koruma yaptım ters tepebilirdi ama yinede bir umut ışığı belirdi. 4 maç 6 puan kesemize bereket

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi sen bu Eduardo denen adamı nası 1.9M€'ya aldın 8.5trilyona anca alabildim ben aha bu da belgesi

bak bana sakın deme ki 1.9M€ 8.5trilyona denk gelio

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok abisi.diyeceğim o dur ki ,avatarı görüyo musun benim.O Eduardo'nun kolu .O yüzden ucuza geldi Valla abisi ben iki kariyerde de aldım en fazla bu kadar verdim.Senin takım biraz daha büyük diye sana naz yapmış olabilirler.Büyük ihtimalle sende potansiyel alıcılar var yazısı cıkmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

potansiyel alıcı he ulenn heryerde ihale bize patlıo kadere bak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Görmüşler seni abisi 69 milyonluk satış yapmışın ağızları sulanmış tabi,bu kadar istesek verir demişlerdir Biz tüm takım oyuncularını satıp üzerine kulubu satsak belki denkleştiririz o kadar parayı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler güzel.İnşl. ilk 5te bitirirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlk 5 ikinci sene abisi.Şu an kadro olarak buna müsait değiliz fakat iç sahada boş geçmiyoruz

zımba gibi kadro kurmussun hala 2. sene diyorsun. senden seri galbiyetler bekliyoruz babacan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biraz reputasyon ve takımın sezon başı beklentisi ile de alakalı abisi.Hayatımın en rahat kariyerimi yapıyorum orta sıralarda bitiririz dememe rağmen çünkü Başkan 1. ligin keyfini çıkar dedi Yenilsek bile taraftar beğeniyor,rahatız yani. Eğer bu süre içerisinde iç saha maçlarımızdan iyi puanlar çıkarıp, dış sahada kendimize yakın takımlara karşı galibiyetle dönersek 2. yarıdan itibaren takımın güveni gelir,2. sene ise daha bir güvenli oynarlar.Ben sistematik çalışıyorum abisi , gönderilecek gibi olanları da arada oynatıp piyasaya çıkarıyorum.Ocak ayında sezon sonu beleşlerine saldıracağız çünkü.Seneye de iyi bir forvet getirebilirsek tutulmayız büyük ihtimalle

Şu anki ideal 11:

Enyeama

Eduardo Gohouri Roni Ndjeng

Lima Marin Appiah

Friend Colautti Kallon

Michael Bradley sakat.Stuttgart deplasmanından sonra takımdaki yerini alacak.Değişeceği kişi ya Lima olabilir ya da Marin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Başarılar tekrar abi guzel transferler olmus o eduardo ne ya oyle adam heryerde oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet abisi.Maçın durumuna göre dilediğim yere koyuyorum Şu an ortasahamızda yeterli oyuncu olduğu için ya defansın göbeğinde ya da sol bek oynuyor,rakip sertlik yaparsa adam dövmek için Marin'i çıkarıp onu göbeğe yerleştiriyorum Marin'e tekme atan sen miydin diye kovalıyor

Takım ideal 11'inde Bradley de geldiği zaman Avrupa'dan sadece bir oyuncu olacak
    Last edited by Melekovic : 25.Aralık.2008 at 14:21

ilerideki üçlünün hepsi st mi yoksa ikisi winger olarak mı oynuyor hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım Almanya sana hafif gelir sen bu ligi duman edersin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    ilerideki üçlünün hepsi st mi yoksa ikisi winger olarak mı oynuyor hocam.
    Gökhancım maçın durumuna göre AML AMR ya da FL FR oluyor.Ama FL FR ile biraz eski zamanların Hollanda sistemini yaşatayım dedim, aynı çalışmaları 2007 ve 2008'de de yapmıştım.Rakibin kanatlarını oyalayıp bize çabuk gelmelerini mümkün olduğunca engelliyoruz böylece eğer bireysel hata yapmazsak beleş koş koş at pozisyonu vermiyoruz.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım Almanya sana hafif gelir sen bu ligi duman edersin
    2. sene.Bu sene hedef 9. lık ile 14. luk arası kankacım.acelemiz yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi Marin'in randımanı artınca görürüm seni 9.luk kesiomu insan deil o yaa bence avrupa kupalarına kalırsın başarılar
    Last edited by iLkeRisT : 26.Aralık.2008 at 00:33

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

başarilar Arkadaşim Inş Uzun Soluklu Bi Kariyer Olur Transferlerin Iyi Tebrik Ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Abi Marin'in randımanı artınca görürüm seni 9.luk kesiomu insan deil o yaa bence avrupa kupalarına kalırsın başarılar
    Bakalım özellikle aşağıdaki maçların üçünde sahneye çıktı abisi.Diger ikisinde yapacağı bir şey yoktu.Yinede zorlu 9 maçlık maratonu tahmininizden de iyi tamamladık.Son 8 maçta sadece zor rakip Werder Bremen kaldı.İyi bir çıkış yakalayabilirsek belki 9. luk kesmeyebilir.Ama sonra yine bu 9 maçlık keşmekeşin içine gireceğiz yine ayrı konu

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    başarilar Arkadaşim Inş Uzun Soluklu Bi Kariyer Olur Transferlerin Iyi Tebrik Ederim
    Sağolasın,galiba hiç tanımadığım oyuncularla bir yere varabileceğiz.Şimdi aşağıya son 5 maç,maç özetleri ve puan durumunu ekliyorum.

İlk maçta Stuttgart deplasmanındaydık.Fark yemek için çıktığımız maçta takım direnci ve Marin'in birdenbire 3 kişiyi geçip düzgün bir vuruşla topu ağlara bırakması sayesinde 3 puanın sahibi olduk. Tüm takım ve taraftarlar hesaplanmayan 3 puanın coşkusunu günlerce yaşadı

Kupa maçında 2. turda Furth takımıyla karşılaştık.Takımımızın yeterince güçlü görülmediğinin göstergesi maç oranlarının Furth lehine olmasıydı. Haftasonundaki Leverkusen maçını düşünerek 8 kişi eksik çıktığımız maçta galip gelmesini bildik .

Ve haftasonu gelmiş çatmıştı.Sahamızda güçlü Leverkusen vardı ama bizimde sahamızda mümkün olduğu kadar puan toplamaya ihtiyacımız vardı.Bu yönde maça çıktık ve ummadığımız bir farkla karşılaştık

Sırada Schalke deplasmanı vardı.Yenileceğimizi bilerek çıktık,bir yandan da Stuttgart maçında olan olur mu diyoduk ama olmadı.2-0'dan sonra Marin'i yerine giren Bradley'in takımı ateşlemesi bizi Marin mi Bradley mi ikilemine düşürdü. Appiah da ne şeref golü attı yahu kale sallandı

Sahamızda Bayern ile karşılaşıyorduk. Beraberlik için ümitliydik ama Milli takıma her giden oyuncum milli takımda sakatlandı.Appiah,Bradley,Kallon,Daems.Eduardo da kart cezalısı olunca Bayern için kolay lokma olduk.Maçon büyük bir bölümünde Toni ve Klose'yi durdurabilmek için iki uzun verdim .Onların rahat şut çekebilmelerini engelledim ama son dakikalarda oyuna giren Kroos tüm planlarımızı alt üst etti.Hem yendiler,hem de dövdüler.Sağ bekim ve yerine giren sağ bekim sakatlandı,2'er hafta yoklar,yani Appiah Kallon ve Bradley ile bir iyileşecekler.Neyseki 3. bir sağ bekim var

Cottbuss deplasmanı ilk kez bu oyunda denk görüldüğümüz bir mücadeleydi.Kallon'un yerine görev verdiğim Serhat takıma giderek alıştığını bu maçlar gösterdi.Marin 8.5 ile maçın yıldızıydı.2-0'dan sonra 3. sağ bekimin de yeşillenmesiyle rakip de 10 kişi kalınca üzerime gelsinler diye sahayı onlara bıraktım.Neticede bizim bir sonraki maça da adama ihtiyacımız var.Aşırı sert oynadılar.Kartlar havada uçuştu.İlerleyen dakikalarda baskı artınca iyicene takımı bir anda ileri çıkardım 3'u bulduk ve maç sona erdi. Maç sonundaki 3. sağ bekimizin bir şeyi olmadığı haberi sevindiriciydi.

Ve 9 maç sonunda puan durumu :

Maçların sonuna kadar takımdan manevi desteklerini esirgemeyen moruk kankacıma teşekkür ederiz, dün farklı kariyerler yapıp konuşma bağlantısına geçtik

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ılk yıl ıcın cok kotu sayılmayan bır tablo stutgart ve leverkusen maçları guzel olmus abı tebrıkler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok narin oynuyoruz.5 maçta sadece 7 sarı gördük,rakiplerimize ise toplamda 21 sarı 2 kırmızı gördürdük.Rinus Michels felsefesini oturtmaya çabalıyoruz ve günden güne oluyor.Tahminimce biraz daha iyi bir takım bu taktikle oynasa dağıtır.Biz şu an için 2 lig kalitesinde görünen bir takımız.Eğer Ocak'ta 3-4 iyi oyuncu yakalayabilirsem sezon sonu için,bazı parlattığım oyuncular oldu,iyi fiyata yollayabilirim.Şu an için acele etmiyorum.

Mustafacım ilk yarı için bakacağız artık.Bizim üzerimizdeki tüm takımlarla maç yaptık bir ltımızdaki ve HSV de dahil Geri kalan 8 maç 6 galibiyeti alabilieceğimiz bir seri.Werder Bremen'e şu an için bir surpriz yapamayız diye düşünüyorum

Üstad selamlar nasılsın iyisin inşallah... yahu benim tahmin ettiğimden de iyi gidiyorsuz demekki benden iyisin bu konuda ki bu zoruma gitmez zaten
    neyse eğer ihtiyaç duyarsan oyuncu tavsiyem olabilir.mesela sağ bek için grasshopper'dan rolf diye bir genci alabilirsin.ya da sol bek için bochumdan 'Fuchs' olabilir. ne bilim maksat bilgi alışverişi olsun. çünkü ben de senden taktiğin ssini istiyorum ayrıca takım komutlarını da

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu akşam ekleyeceğim abisi eğer bir aksilik olmazsa.Sağ bek konusunda sağolsun altyapıdan bir wonderkid çıktı o da sağbek çıktı Ama sol bek konusunda önerilerine açığım Philip Daems ve Jures di galiba onla götürüyoruz.Eduardo'yu sol bekte kullanmak istemiyorum doğrusu.

kendi evinde çok iyi maclar çıkarmışın bayern maçı zaten saylanmaz..
    sol bek için şimdi oyununda nasıl bilmiyorumda liverpool fabio aurelioyu satılığa çıkarıyordu makul bir fiyata yada kiralama yoluylada geliyordu..eğer oyununda durumu müsaitse sol bek sorununu çözecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın abisi.Bakalım Ocak ayına 2 ay kaldı.O zamanki durumuma göre konuyu değerlendireceğim.Eğer konum itibariyle ortalarda yer alacak gibi gözüküyorsak senden gelecek sene için tavsiye isterim.Çünkü cepte beş kuruş yok Parayı da kendim yarattım yönetim başlangıçta 0 verdi.Sonradan transferin son günü baktılar gelir gider dengesi yerine oturdu 4 milyon euro verdiler onla da Lima'yı aldım çünkü ihtiyaç olan bir yerdi.

Bakalım belki Ocak piyangosu vurur çünkü bir iki oyuncuyu göndermeye çalışıyorum

bu seneki performansına göre yönetim elini cebine atar artık...
    fm 2008 de bu takımla oynamıstım almanyada aslında sağlam takım ikinci ligden idi tabi gecen sene ama hemen cıkıyordu orta sahalarında polanski vardı bu oyunda takımda olmayışı kötü oldu.
    yinede hep destek tam destek baba hamdi..forza gladbach

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Sağolasın abisi.Bakalım Ocak ayına 2 ay kaldı.O zamanki durumuma göre konuyu değerlendireceğim.Eğer konum itibariyle ortalarda yer alacak gibi gözüküyorsak senden gelecek sene için tavsiye isterim.

Sen Neler basarmadin ki baba bununda hakkindan gelirsin :PP Basarilar abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Fenada gitmiyorsun abi bişiler olacak bu sene inşl.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

takimin basina gelir gelmez 2.ligden cikan bir takimi bu seviyeye getirmenden dolayi

boyle devam edersen herkes gladbach li olacak, bu seneki hoffenheim gibi...

fazla simartmayalim da seni bozmayalim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    bu seneki performansına göre yönetim elini cebine atar artık...
    fm 2008 de bu takımla oynamıstım almanyada aslında sağlam takım ikinci ligden idi tabi gecen sene ama hemen cıkıyordu orta sahalarında polanski vardı bu oyunda takımda olmayışı kötü oldu.
    yinede hep destek tam destek baba hamdi..forza gladbach
    Çok teşekkür ederim abisi.Gerçekten onun olmaması kötü oldu.Sevindiğim yan ortasaha kurgusunun birbirleriyle çok iyi anlaştığı ve yedek kalınca sorun çıkarmadıkları.Appiah,Bradley,Lima,Roni,Alberman ilie iyi basıyoruz ortasahada,genç Marin ise yaratıcılığını konuşturuyor.Mascio bazı maçlarda çok iyi işler yaptı.Lima da Marin'in olmadığı 3 maçta görevini çok iyi yerine getirdi.En sağlam yerimiz bu mevki.Ayrıca bu mevkideki bazı oyuncuların ayrıca kanatlarda,bek olarak,gerekirse defans bile olarak oynayacak olmaları ki Eduardo'yu yazmayı unuttum bana maç içinde değişik varyasyonlar yapmama izin veriyor.

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Sen Neler basarmadin ki baba bununda hakkindan gelirsin :PP Basarilar abi
    Sağolasın abisi.Son 8 maç öngördüğüm şekilde geçti ama Hertha'yı parçalayıp elimizden kaçıracağımızı Bremen'i yenebileceğimizi tahmin etmiyordum.Beraberlik hakkını Köln'den yana kullandık maksat Daum'a kıyak olsun.

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Fenada gitmiyorsun abi bişiler olacak bu sene inşl.
    İlk yarı sonunda suni olabiliecek bir sıralama elde ettik abisi.Yine 8 maçlık zorlu haftalara giriyoruz.Eğer burdan 9-10 puan çıkarabilirsek 5. 6. lığı gözüme kesitrmeye başladım

Quote Originally Posted by abasatli View Post
    takimin basina gelir gelmez 2.ligden cikan bir takimi bu seviyeye getirmenden dolayi

boyle devam edersen herkes gladbach li olacak, bu seneki hoffenheim gibi...

fazla simartmayalim da seni bozmayalim
    Takım fazla yükseldi kankacım herkes havalara uçuyor.Oyunculara teklifler başladı,en kısa sürede bir Bayern maçı bekliyoruz ki biraz oyuncuların ayakları yere bassın

Son 8 maç ve İlk Devre Puan Durumu :

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri