Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 118 sonuç

Konu: Yeşil sarı renkleri ,şampiyon Darıca Gençlerbirliği

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Kurtarmışşın aga Böle Devam Çıkarsın Bank Asya ya.aga Malatyasporun ss sini koyarmısn kadrosunu ..
    malatyAdana!

Mutlu ve Yenal in sol kanattan etkili bindirmeleriyle iki golüde sol kanattan gelen hücumlarla bulduk bu üç puan la maç fazlamla son maça 2.ci olarak girdik Dardaneli yenip Körfezin puan kaybetmesini bekliyecez artık .

Çok pozisyon var ama gol yok 0 - 0 Korfez Belediyede eksik maçında mağlup olunca averaj la Yükselme grubuna kaldık.Bundan sonrası zor olucak devre arasında kiralıya bilirsem bir kaç oyuncu alıcam kulüp hiç transfer bütçesi ayırmadı

Last edited by sebofanmemo : 04.Ocak.2009 at 21:58

Şaban Özdoğan la sezon sonu için anlaştık .Böylece Berkay Samancı , Ali Helvacı , Serdar Aziz ve İbrahim Kemendi den sonra gelecek sene için anlaştığımız beşinci oyuncu oldu en büyüğü 21 yaşında bu isimlerin.

tebrik ederim play offlara kalmışsın

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    tebrik ederim play offlara kalmışsın
    teşekkür ederim zor oldu ama oldu . Playoff lar daha zor olucak oyuncu kiralayamaz sam işim zor yada satıp para bulamassam .

Süper Lig te son sırada bulunan Hacettepe Halil için kapımı çaldı 200 k şimdi 150 k 12 ay sonraya sattım iyi bir fiyat elde ettik ama kulüp sadece 17 k yı transfer bütçesine ekledi . Gökhan Günayı da Ş.Urfa Belediye 60 k y aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

başarılar ilk sezon iyi işler çıkartmışsın.

ben şuan darıca ile 3. sezondayım 2 sezondur play off'larda eleniyorum inşALLAH ilk 2de bitirisin..

Halil Tosun'u forvet mi oynatıyordun?

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    başarılar ilk sezon iyi işler çıkartmışsın.

ben şuan darıca ile 3. sezondayım 2 sezondur play off'larda eleniyorum inşALLAH ilk 2de bitirisin..

Halil Tosun'u forvet mi oynatıyordun?
    Evet başlarda yedekti Ahmet Dursun sakatlanınca 2. maçta oynatmaya başladım forvette inşallah bitiririm.

İlk maçta gümledik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Almanyanın Horn kulübünden gurbetçi futbolcu Mesut Doğan 5 k ya Darıca da.
    Last edited by sebofanmemo : 04.Ocak.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Burak Yuvacı serbest transferden kadromuza katılmıştır kendisine başarılı bir sezon diliyoruz.

Maçın başlarında yeni iki oyuncuyla çıktığımız için 2 3 atak verdik sonra oyunu yönlerinden taraf bizdik ikinci yarı hiç pozisyon vermedik ve Telekom tam anlamıyla patladık özellikle Yılmaz müthiş oynadı yeni transfer Mesut ta ona ayak uydurunca önemli bir üç puan aldık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hocam play off larda ilk ikide yer alamıyorsan diğer a b c d e den gelecek takımlarla eşleşmeye bak derim zorlama orada dahada şanslı olabilirsin..

umarım galibiyet serisi devam eder.

Elazığ da kara saplandık 2-0

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hocam play off larda ilk ikide yer alamıyorsan diğer a b c d e den gelecek takımlarla eşleşmeye bak derim zorlama orada dahada şanslı olabilirsin..

umarım galibiyet serisi devam eder.
    Valla ilk altıda bile bitiremiyecez böyle gidersek (:

Gençlerbirliğin den 18 yaşındaki sol bek Serhat Arslanı altı aylığına kiraladık ve Cenk İşler 1 k ya satılık listesinde onu almaya çalışıyorum 34 yaşında ama en azından bu sene takımı sırtlaya bilir.
    Last edited by sebofanmemo : 04.Ocak.2009 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Zor oldu ama başardık son dakikalarda bulduğumuz golle 1 0 kazandık bu Faruk Temiz in ilk golü oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gençlere yönelik bakarsan daha iyi olur ya da 25 yaş üstü çünkü genelde 30 yaş üstü pek artık kaldırmıyor bu ligi mesela benim sana önerim alt takımdan iyi oyuncular çıka biliyor, forvete fazla değilde Salim Ayan ve Gökmen 'i kullana bilirsin özellikleri üst seviyede olmasada takımı tatmin etme konusunda iş yapa bilirler.

Darıca , tecrübeli golcü Cenk le iki senelik sözleşme imzaladı Darıca teknik direktörü Mehmet Bahçeci ; ''Cenk le anlaştığımız için çok mutluyum onun gollerinden ve tecrübesinden faydalanmak için transfer ettik Cenk gerçekten çok iyi bir futbolcu kulüp ve Cenk için hayırlısı olsun '' diye konuştu
    Cenk İşler ise '' Ben artık kendimi Darıcalı olarak görüyorum Darıca için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve bu takımı Bank Asya ya çıkaracağım Darıca lılar gollerime hazır olsun futbolu da burda noktalamayı planlıyorum ve taraftara da ayrı bir parantez beni Sabiha Gökçen havalimanında çok güzel karşıladılar hepsine teşekkür ediyorum '' dedi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    gençlere yönelik bakarsan daha iyi olur ya da 25 yaş üstü çünkü genelde 30 yaş üstü pek artık kaldırmıyor bu ligi mesela benim sana önerim alt takımdan iyi oyuncular çıka biliyor, forvete fazla değilde Salim Ayan ve Gökmen 'i kullana bilirsin özellikleri üst seviyede olmasada takımı tatmin etme konusunda iş yapa bilirler.
    Değeri 1 k dı ondan aldım yoksa almazdım (: beş tane genç futbolcuyla anlaştım ama sezon sonu gelecekler.
    Last edited by sebofanmemo : 04.Ocak.2009 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

şu ana kadar iyi gidiyorsun böyle devam edersen playofflara gidersin

Cenk ve Yenal sov yapınca kazanmasını bildik.

Transfer açıklaması ; Sakaryaspor dan Bora Körk ve Erhan Yılmaz , Pendikspor dan Ömer Can Sokullu , Beşiktaş tan Sezer Sezgin , D.Bakır dan Engin Öztonga ve Kasımpaşa dan Erhan Küçük klübümüz le sezon sonu için anlaşmıştır sezon sonu kontratları bittiği için. herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecektir

Demiri büktük

Çok iyi oyun ve sonuçla çıktık bu maçtan nerdeyse tek kaleyli Birand ın korner kafa golü ve Cenk kullandığı serbest atışta yaptığı ortada kafaya vuran Yılmaz ın golleriyle kilidi açtık kazandık mutluyuz 3.sıradayız deplasman maçlarına da bir çare bulursak çok iyi olucak.

Darıca da telefonlar kesik
    Deplasman fobisi devam ediyor sezon başı iyiydik ama sonraları bozuldu dur diyebilirsek lig çıkmamak için bir sorun kalmaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ve deplasman da kazandık sonunda iki maç üst üste evimizde yapıcaz alırsak o iki maçı çok önemli puanlar almış olucağız

Last edited by sebofanmemo : 05.Ocak.2009 at 20:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Özgür Çetiner teknik direktörüne sahip çıktı.

Tecrübeli kanat oyuncusu Bahçeci nin kulüpte kısıtlı imkanlarla iyi bir iş çıkardığını söyledi .Özgür hocamız şimdiye kadar yaptıklarıyla yeni bir sözleşmeyi hak etti yeni bir sözleşme imzalanmalı bu klüp için en hayırlısı hoca yı tutmak için klübün tüm imkanları seferber etmesi lazım.

Yeni Paşa Darıca

Çok iyi bir performans gösterdik Cenk in penaltısı ardında Zaferin degajında kaleciyle karşı karşı ya kalıp kafayla golü atması ve Yenal ın müthiş golü ceza sahası yla altı pas sol köşesi arasında bir mesafeden önünde adam varken attığı müthiş bir şut ve sağ kanattan Yılmaz ın güzel ortası F.Temiz in kafası farkı getirdi Burak ve Fatih i diğer maç için kaybettik ikiside cezalı .Yenalın sakatlığı hafif önümüzdeki maçta oynuyabilecek.1 puan farkla lideriz (:
    Last edited by sebofanmemo : 05.Ocak.2009 at 20:15

Darıca İşler

Darıca evinde kazanmaya kazanırken de şov yapmaya devam ediyor tarihinde ilk kez Bank Asya ya yükselmek için artık gün sayıyor Cenk te 3 gol daha atarsa kariyerindeki 150 golüne ulaşıcak.Cenk şu anda 8 maçta 8 gollük performansıyla parmak ısırtıyor.

Arkamızdaki rakiple deplasmanda oynadık ve beraberlik iyi bir sonuç oldu.

Darıca nın Cenk i var .
    Cenk ve Darıca şov kaldığı yerden Darıca rakiplere cehennem olmaya devam ediyor Cenk de Zebani (:

Darica sampiyona grubunda evindeki performansıyla dikkat çekiyor evindeki 7 maçıda kazanan darıca 22 gol atarken sadece ağlarında iki gol gördü.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Cenk 150. golüne ulaştı

Transfer Haberi : Darıca dan Rahmi Şen 60 k ya Altay a satılması için anlaşılmıştır.Baktık Altay izliyor bizde Altaya önerdik ve teklifimizi kabul ettiler satış için el sıkıştık.
    Last edited by sebofanmemo : 05.Ocak.2009 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Son 4 Hafta

Klüpten duyuru : Teknik direktörümüzle sözleşmeyi 1 sene uzatmış bulunuyoruz hoca ve takım için hayırlısı olsun

3-0 dan 3-3 hemde 10 kişiyle müthiş bir geri dönüş aslanlara tebrikler tek hedef Bank Asya Ligi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Babacım inşallah istediğin yere gelirsin..
    Sentugo.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri