Hocam Cok iyi gidiyorsun Basarilar diliyorum
Hocam Cok iyi gidiyorsun Basarilar diliyorum
sağolasın hocam teşekkürler..
ALTINORDU TATİLE ERKEN GİRDİ
PUAN DURUMU
BASIN TOPLANTISI
Altınordu için rüya gibi geçen bir sezondan sonra başarılı teknik adam SİNAN ÖZBEK, Altınordu'nun bu mükemmel başarısından dolayı sezon sonunda bir basın toplantısı düzenledi.İşte o toplantıdan bazı notlar:
MEDYA:Hocam kimsenin beklemediği bir şekilde Bank Asya'ya çıktınız.Sezon başındaki hedefleriniz arasında bu kadar büyük bir hedef varmıydı?
ÖZBEK:Arkadaşlar sezon başı 2.ligde mücadele eden takımların hepsinin hedefi bir üst lige yükselmektir.Hiçbir takım ligden düşmeme hedefiyle lige başlamaz.Altınordu olarak ta bizim hedefimiz Bank Asya ligine yükselmekti.Medya tarafından lig başlarken tahmini 6.sıra gösterilmemiz bizi favori yapmasa da takımdaki kolej havasının verdiği etkiyle ve mükemmel bir disiplin ve taktik anlayışın meyvesini alarak Bank Asya birinci ligine çıkmış bulunmaktayız.
MEDYA:Peki hocam bu sene 2.ligi birinci bitiren bir takım olarak gelecek seneki hedefleriniz nelerdir?.süper lige çıkma parolasıylamı başlayacaksınız lige?
ÖZBEK:Arkadaşlar daha önceki soruda da belirttiğimiz gibi türkiyede ki her profesyonel klübün hedefi süper ligdir.Ama tabi bu hedefi gerçekleştirmek yetmez ayrıca süper ligde kalıcıda olmak için gerekli altyapı ve kadroyu oturtmanız lazım.Biz yola çıkarken kendimize 5 senelik bir hedef koyduk.İlk senemizde Bank Asyaya çıkarak büyük bir başarı elde ettiğimize inanıyorum.Bundan sonra ki stratejilerimizin hepsi TSL ye göre yapılacaktır ve zaten bu stratejileri gerçekleştirirsek Bank Asyada rahat bir şekilde süper lige yükseleceğimizi düşünüyorum.
MEDYA:Peki kadroda revizyona gitmeyi düşünüyor musunuz?
ÖZBEKArkadaşlar bildiğiniz gibi aramıza sene sonunda bazı arkadaşlar katılacak ve bazı arkadaşlarımız aramızdan ayrılacaktır.Altınordu klubü olarak temel hedefimiz genç ağırlıklı bir kadro kurmaktır ve bu yüzden altyapıya büyük önem veriyoruz.İzmir'in her yanında arama tarama ekiplerimiz var.Malesef bunu Türkiye genelinde yapacak yeterli maddi güce sahip değiliz ama size şunu söyleyebilirim gelecek sezon için kadroda büyük bir revizyon gelebilir.
Evet pek değerli basın mensupları hepinize teşekkür ederim.
Sizde kurt hocaya soru sormak istiyorsanız yazın çekinmeyin![]()
Denizlispor Teknik Direktörü Gökhan Akdenizli'nin Özbek hocaya faksla sorduğu soru..
Peki hocam bu başarının altında yatan esas sır nedir ?
Sevgili Gökhan hocam başarımızın temelinde defansif bir anlayış yatıyor.Oyun felsefemize göre(bak şimdi rakiplere vericez felsefeyi)önce defans önce defans diyerek önce defans bloğunu sağlamlaştırdık ve fazla pozisyona girmeden bulduklarımızı attık.
Yükselme grubunda ise rakiplerimiz daha dişli olduğundan biraz daha ofansif anlayışı tercih ettik ve oyunu rakip sahasına yıkarak oynamaya çalıştık.Çünkü defans bloğunuzun kalitesi ligin çok üstünde değilse kendi sahanda kabul ettiğin oyunda gol yersin diye düşünüyoruz.Ama tabi bir düşünce değişikliğine gitmeninde zamanı geldi.
VE KARŞINIZDA YILIN MANAGERİ
![]()
Tebrik ediyorum hocam anlayış bencede çok uygun bi anlayış turnuvada 3 rakibime karşı 6 maç yaptım 4 mağlubiyet 2 beraberlik aldık felsefem oynamaktı bir takım çekildiği için uefaya gittik uefada 2ci turda TOgii arkadaşımla eşleştim zaragozaydı o bende PSG gol yememeliyim dedim. Neticesinde defansif anlayış uyguladım kontra ataktanda maçlarda 1er gol buldum çeyrek finale çıktım defans sayesinde seninde mantığın çok güzel
sağolasın hocam.yalnız 1.ligde tutarmı tutmazmı daha bilemiyorum.transfer oyuncu arama falan derken bir de scout coach arama derken ilerleyemedik bir türlü.zaten transfer yaptım sayılmaz daha çok oyuncu sattım gelenlerinde neredeyse hepsi kiralık(galatasaraydan)Bu seneyi böyle atlatalımda oyunda iyi gencler cıkıyorlar ama gelmiyorlar bütçeye biraz gelir gelsin artık bundan sonraki sezon asıl transferler başlar..
yalnız sağlam defans yapmak lazım hocam süper ligden gitmiş gaziantep düşmüş yav sanki başka takım yok![]()
SEZON ÖNCESİ HAZIRLIK MAÇLARI
Sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı giren Altınordu mali krizden dolayı aynı hızını devam ettiremedi.
Klupte yaşanan ödeme sıkıntısından dolayı kadrodaki bazı önemli oyuncular ile yollar ayrılırken bazı oyuncuların da kontrotları karşılıklı olarak feshedildi.
Altınordu patronu Sinan ÖZBEK bu gelişmeler neticesinde yönetime kiralık olarak kadroya katılması için oyuncu listesi verdi.
İşte bu oyunculardan bazıları:
Serdar KESÇİ, Emrah YOLLU, Mehmet DÜZ ve Uğur ERDOĞAN GALATASARAYDAN
Necip UYSAL, Can ERDEM ve Emir GÖKÇE BEŞİKTAŞTAN kiralanmıştır.
GELENLER VE GİDENLER
BANK ASYA HEYECANI BAŞLIYOR
Sezonun ilk maçı öncesi gazetelere açıklamada bulunan başarılı teknik adam SİNAN ÖZBEK bu seneki hedeflerinin Bank Asya liginde playofflara kalacak bir derece olduğunu belirtti.
GÜÇLÜ KONYA İLE KAFA KAFAYA
KUPA'YA ERKEN VEDA
Kupaya erkenden veda eden Altınordu'nun teknik direktörü SİNAN ÖZBEK yaptığı açıklamada;
"Güçlü Konyaspor karşısında zaman zaman iyi oynasakta oyunda dengeyi kuramadık ve defansta yaptığımız basit hatalar sonucunda kalemizde 3 gol oldu.
ayrıca maçın başında gelen gol tüm oyun planımızı bozdu ve malesef kupaya erken veda ettik.Bundan sonra yapacağımız şey tüm konsantremizi lige vermektir.
ANTEP'TE SİNİR HARBİ
ALTINORDU'NUN FINDIK KEYFİ
![]()
başarılar kardeş... ama fındıkları hep kendin yiyosun olmuyor böyle![]()
Kardeş fındıkları takıma dağıttım ya enerji alsınlar diye
ALTINORDU HACETTEPE KARŞISINDA TUTUNAMADI.
Maçta öne geçmemize rağmen malesef üstünlüğümüzü koruyamadık.Defansa acil çözüm bulmam lazım bu lig için zayıf kalıyor.
ALTINORDU SON NEFESTE
Kötü oynadığımız maçta beraberliği son dakikada spiker başta olmak üzere kimsenin inanmadığı bir anda aldık.Geçen sezonki golcümüz gökhan yılmaz ipten aldı valla takımı.
ŞEYTANLARDAN KARTAL AVI
Geriye düştüğümüz maçta risk alarak oyunu kendi lehimize çevirdik.Can ERDEM'in formundan çok memnunum.Tek sorun Beşiktaştan hangi parayla alacağım?
CAN ERDEM'DEN ALTIN VURUŞ
Diyarbakırın maçın tamamına hakim olup penaltı kaçırdığı maçta 1 puanı aldığımız için mutluyuz,umutluyuz
![]()
ALTINORDU ADANA'DA KAYIPLARDA
Çok tutuk oynadığımız bir mücadele sonucunda Adanaspor'a yenilerek playoff yarışında büyük yara alıyoruz.
KARŞIYAKA'DAN ALTINORDUYA ÇELME
Maç boyunca yakaladığımız atakları değerlendiremedik.Karşıyakanın tek şutunun gol olması akıllara şu kelimeleri getiriyor.
ADALETİN BU MU FM!!!
HAKEMLER ÇEKİN ELİNİZİ ALTINORDUNUN ÜZERİNDEN
Altınordu teknik direktörü SİNAN ÖZBEK son dakikada verilen penaltı için çok sert konuştu:
"Hakem hatalarından kaybettiğimiz puanlar tahammül sınırlarımızı aştı.Hakemler aklını başına alsın." dedi.
Bu açıklamalar üzerine toplanan PFDK Altınordu teknik direktörü SİNAN ÖZBEK'i uyardı ve olayın bir daha tekrarlanması durumunda hak mahrumiyeti cezası alabileceğini söyledi.
ALTINORDU EVİNDE KAYIP
Son dakikadalarda yediği golden sonra sahadan boynu bükük ayrılan Altınordu'da sular durulmuyor.
Teknik direktör Sinan ÖZBEK takımdaki bazı oyuncuların bu formanın ağırlığını ve önemini anlayamadığı ve taşıyamadığını söyledi.
ALTINORDU DİBE VURDU.
Samsunspor'a tek golle boyun eğen Altınordu'da kötü gidişe çare aranıyor.Özbek ligin ilk yarısını atlatmaktan başka düşüncesi olmadığını söyledi.
FORVETLER ERCİYES DAĞINI AŞAMADI.
Üstün oynadıkları Erciyes maçı sonrası galip gelememenin üzüntüsünü yaşayan Altınordu'da suratlar asık.
ALTINORDU'YA HAYAT ÖPÜCÜĞÜ
Ligde 6 haftadır galibiyet yüzü göremeyerek ateş hattına iyice yaklaşan Altınordu'da gelen galibiyet yüzleri biraz olsun güldürdü.
TRANSFER HAREKATI TAM GAZ
Altınordu'da gençleşme çalışmaları devam ediyor.Bu çalışmalar doğrultusunda geleceğin yıldız adaylarından Ankaragücülü Abdulkadir Kayalı ve genç tangocu rodolfo sanchez takıma kazandırılmıştır.
![]()
Aga Buralara Gelemn Yeterli Yorma Kafanı .Aga malattyaspora baksana bi kümemi düşmüş :P
malatyAdana!
iyi gidiyorsun seneye çıkarsın bence![]()
eyvallah kardeşim..malatyaspor 2.lige düşmüş malesef
sağolasın amacımız zaten bu sene ortalara oynamaktı.hem bu sene cıkıpta ne yapıcam para yok adam yok o yüzden bir iki sene beklemeye aldım TSL'yi.
HEYECAN DEVAM EDİYOR!!!!!!!!
TAT VERMEDİ.
Otoritelerin maçtan önce hiç şans vermemesine rağmen deplasmandan 1 puan çıkaran Altınordu'da kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.
ALTINORDU'NUN PAŞA KEYFİ
Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız Kasımpaşa maçında Can Erdem'in ilk çeyrekte gelen golü sonrası forvetlerimiz alışagelmiş bir biçimde kale direklerinin yerini unuttu ve maç 1-0 üstünlüğümüzle tamamlandı.Maçın son çeyreğindeki kırmızı kartlar ve olaylar ise sahalarda görmek istemediğimiz hareketler.
Altınordu teknik direktörü son çıkan olaylar neticesinde Serdar Kesçiye uyarı cezası vereceklerini söyledi.
ALTAY AFFETMEDİ.
Süper ligin en güçlü adayı İzmir temsilcisi Altay, kendisi gibi İzmir'in köklü kluplerinden olan Altınordu'ya acımadı.Maçın başında öne geçen Altay üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürdü ve 3 puanı alan taraf oldu.
İLK YARI SONUCU PUAN DURUMU
Hedefimiz zaten orta sıralardı.Hedeflerimizi ilk yarı sonucunda ulaştık.Ne dediysek o yani.
TRANSFER PİYASASININ BAŞI DÖNDÜ.
![]()
Regen Ara Bence![]()
O Zaman Kontratlarını Takip Et![]()
Fena oyuncunlar almışsın.. Takıma hepsinin katkısı olur
Sentugo.
MACERA DEVAM EDİYOR!!!
KONYA'DA BOZGUN
Ligin ikinci yarısı Konya deplasmanına konuk olan Altınordu çok kötü bir oyun çıkardı ve rakibi karşısında tutunamadı.
ALSANCAK'TA SESSİZ GECE
Konya bozgunundan sonra kendi sahasında son haftaların formsuz takımı Gaziantep karşısında galibiyet almak isteyen Altınordu rakibinin defansı ve kalecisini geçemeyerek 1 puana razı oldu.
ALTINORDU'YA GİRESUN DOPİNGİ
Boks maçı gibi geçen karşılaşmada Altınordu galibiyeti tek golle almasını bildi.
LİDERİN FIRTINASINA ALTINORDU'DA DAYANAMADI.
Lig lideri Hacettepe karşısında etkisiz bir oyun sergileyen Altınordu sahadan boynu bükük ayrıldı.
![]()
bu sene 1.lig olmaz ama seneye iyi yerlere gelirsin arkadaşım![]()
hard disk göçüp kariyerden uzak kalınca diğer kariyerlere bakma fırsatı buldum... bank asyada orta sıralarda bitirecek sanırım bu sene takım... bank asyada 2 yabacı sınırlandırılması var ama kadroya istediğin kadar adam alıyorsun... yani TSL'ye çıkmadan önce bence kadrona yanabcıları kat... antreman ve hazırlık döneminde takıma alışır onlar... çıktıgında takım hazır olsun...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
2 seneye TSL'de görürüz bence seni. Ama asıl TSL'de asansör olmamak önemli.
Hocam her zaman bekleriz kariyere.yabancı konusuna gelince sözleşmesi elinde olanlara yöneliyorum.birkaç oyuncuyu satabilirsem sezon sonu bazı türkler var kızancık onları takıma katıcam.ama yinede dünya kazan biz kepçe dolaşıyoruz
zaten hedef 5 ti bu seneyi sayma 2 sene gecti kaldı 3. bu üç senede çıkmak ve dediğin gibi asansör olmamak lazım.biz bi çıkalımda asansör kısmını sonra düşünürüz
HEYECAN FIRTINASI TAM GAZ
ORDU'DA HÜZÜNLÜ GECE
Maçın başındaki defans felaketi gole karşılık vermemize rağmen ilk yarının son uzatmalarında yediğimiz gol moralimizi bozdu ve ikinci yarının başındaki kırmızı kart tüm planlarımızı alt üst ederek mağlubiyetle ayrıldık.Peki bunlar bahane mi? TABİKİ EVET
KARTAL UÇAMADI
Temiz bir oyun güzel bir galibiyet.Moral bakımından iyi oldu.
SURLAR YIKILDI ALTINORDU ŞAHLANDI
Güçlü diyarbakırspor karşısında adete futbol dersi veren altınordu bir ara 4-1 öne geçmesine rağmen seyircilerini korkutarak durumu 4-3 e gelmesine engel olamadı ama zorlu deplasmanda galip gelmesini bildi.
ADANA ALTINORDU'NUN GAZINI ALDI:
Ligin iddialı ekiplerinden Adanaspor karşısına moralli çıkan altınordu yedi golü ve oturdu.Kebab keyfi yapalım dedik boğazımıza takıldı.
KARŞIYAKA BU KEZ KURTULAMADI.
Karşıyakaya bu sefer acımadık.
![]()
Bu Sene Takımı Oturt Transferlerle Pekiştirip Seneye Çıkarsın Bence.
inşallah diyelim.
ANTEPLE YENİŞEMEDİK.
Kısır geçen bir maçtı iki takımda girdiği pozisyonlarda biraz daha becerikli olsa çok farklı bir boyutta maç olabilirdi.
BERABERLİKLER DEVAM EDİYOR.
Öne geçtiğimiz maçta güçlü rakibimize karşı iyi oynadık.İkinci yarıda rakip ev sahibi olmanın verdiği avantajla ataklarını sıklaştırdı ve beraberlik golünü buldu.Daha sonra iki takımda galip gelebilirdi ama sakaryada alınan 1 puan iyidir diyoruz.
ALTINORDU MORAL BULDU
Kendi evimizde samsunsporu iki tecrübeli oyuncumuzun golleriyle rahat geçtik.
LİG ARTIK BİTSİN
Ne yükseleceğiz nede düşeceğiz diyen Altınordu oyuncuları tatile erken girdi.
![]()
walla hepsini okudum helal olsun demek geliyo içimden o gökhan yılmaz ne iyi adammış be![]()
teşekkürler mesajın için.gökhan yılmaza da gelince iyiydi ama bank asyayı kaldıramadı vericez yolu kendisine isteyen olursa
SON 4 HAFTANIN SONUÇLARI
VE PUAN DURUMU
Ligi kısaca değerlendirmek gerekirse bu sene için alışma senesi diyebiliriz.Takım olarak Süper lige çıkmak için kadromuzun yetersiz olduğunu biliyorduk ve ilk hedefimiz ligde orta sıralara oynamaktı.Yaptığımız transferler ile gelecek sezon playofflara oynayan bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz.Transferleri zaten mesajlarda gösterdim.Yeni birkaç transferimiz ve aramızdan ayrılanlar olacak.Onlarıda ilerleyen süreçlerde belirteceğiz.
ALTINORDU HEYECANI 3.SEZONUNDA
Ligde geçen sene geçirdiğimiz alışma sezonundan sonra bu seneki hedefimiz süper lig icin ligi playoff oynayabilecek bir noktada bitirmekti.Bu amaçla transfer ekibimiz resmen dünyanın altını üstüne getirdi.Hedeflerimiz için alacağımız oyuncuları ince eleyip sık dokuduk.Ve sonuçta bazı isimlerle anlaştık.
Ayrıca geçen sezon takımımıza hizmette bulunmuş birçok isimle yollarımızı ayırdık.
İşte transferler :
Ve Hazırlık MAÇLARI
![]()
Vallahi hocam 2 sayfada 2 sezon bitirmişsin. Azminden dolayı takdir ederim. Bu vakte kadar takip etmediğim için de özür dilerim. Bundan sonra takipçinim.