WOLFSBURG MAĞLUP !
İlk hafta 3 puanı alan Wolfsburg ligin 2. haftasında Bochum'a deplasmanda tek golle boyun eğdi . Teknik Direktör Otto van Müller , oyundan memnun olduğunu kaydetti . Maçın tek golü kaptan Zdebel'den 36. dakikada geldi ..
WOLFSBURG MAĞLUP !
İlk hafta 3 puanı alan Wolfsburg ligin 2. haftasında Bochum'a deplasmanda tek golle boyun eğdi . Teknik Direktör Otto van Müller , oyundan memnun olduğunu kaydetti . Maçın tek golü kaptan Zdebel'den 36. dakikada geldi ..
Arkadaşlar Crash Dumps hatası aldım şu an üstünde çalışıyorum inşallah oyunu ilerde bi yerde kaydetmişimdir ..
En son Leverkusen maçından sonra kaydedilmiş oyun herkesten Bochum maçı için özür dilerim kaybetmeye çalışıcam o maçıda![]()
Bu arada yorum gelmeden yeni SS yok![]()
Kaybetmeye çalışma kardeş zaten maçın hakkı beraberlikmiş...Ama kazansan da olur :P
iyi başlamışsın.oyun seni sevmiş ki baksana yenildiğin maçı kaydettirmemiş sana
bol şans [ şans faktörü bu oyunda çok önemli ]![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
arkadaşım halledemedin sanırım sorunu ?
Masaüstüne yapıştırma yöntemiyle hallettik şimdilik .
Hasan Hocam teşekkür ederim öyle ayarladım .
Biraz daha sevse de hata vermese
OLAYLI MAÇTAN BERABERLİK ÇIKTI !!!
Hafta içinde oynana ve Bochum'un 1-0 kazandığı müsabaka kural ihlali yüzünden tekrarlandı . Bu maçta da ortada bir oyun sergilendi . Wolfsburg 83. dakikada genç golcü Dzeko'nun ayağından bulduğu golle sahadan 1 puanla ayrılmasını bildi ..
en azından puan almışsın
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Olaylı maçtan 1 puan çıkarabilen Wolfsburg'a 1 puan pahalıya mal oldu ve Brezilyalı golcü Grafite'nin sahalardan 5 ay uzak kalacağı bugün öğleden sonra klüp doktorları tarafından açıklandı . Kendisine acil şifalar diliyoruz (!)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyun beni sevdi mi demiştin ?
Abi yemişim 1 puanını ya adam ölüyodu
Last edited by ergin_gs : 03.Ocak.2009 at 02:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
geçmiş olsun hocam grafite ölmüş![]()
Cardozo'ya senelik 4.5 milyon dolar istiyorlar kiralık vermek için .
Kepa ile Eren Derdiyok teklifi düşünüyor
Cardozo'ya versem mi bi sezon için o kadar para diye düşünüyorum :S
bu sezonu kurtarmaya bak arkadaşım![]()
BİTİRİCİLİK FARKI !
Wolfsburg ligin 3. haftasında evinde Hoffenheim ile karşılaştı . Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip 10. dakikada Per Nilsson'un atılmasıyla temposunu artırınca 18. ve 42. dakikalarda bulduğu 2 golle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı . 2. yarıda oyunu rölantiye alan Wolfsburg 80. dakikada Demba Ba'nın golüne engel olamayınca maçı 2-1 gibi bir skorla bitirdi ..
.
Eren Derdiyok 1 Seneliğine Imzayi Atti !
4 büyüklerin peşinde koştuğu Türk asıllı golcü Derdiyok klübü Basel tarafından 1 seneliğine Alman ekibi Wolfsburg'a kiralandı . Geçen hafta Grafite'nin sakatlanmasıyla forvet arayışına giren yönetim Benficalı Oscar Cardozo'dan olumlu sonuç alamayınca Eren'i kadrosuna kattı . Eren'in Grafite'nin yerini doldurup doldurmayacağı ise kafalarda soru işareti ..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer : İspanyol forvet Kepa'yı 1 seneliğine kadromuza katmış bulunuyoruz .
Last edited by ergin_gs : 03.Ocak.2009 at 03:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞANSSIZLIK PEŞİMİZİ BIRAKMADI !
24 yaşında ki sol bekimiz Marcelo Schafer sabah idmanını sakatlanarak yarım bıraktı . Klüpten yapılan açıklamaya göre Schafer 3 ay sahalardan uzak kalacak !
Çok zewk alarak takip edeceime inanıorum bu wolfsburg serisini
haberleride gercekten beğendm
başarılar dilerim..
artık aranızda birde arjantinli war...![]()
senn takımdakıler cephe almıs sana 3-5 ay sakatlanıp evde yatalım dıorlar![]()
canizares misali ewde ayağını cam la keserek antrenmana çıkmamazlık yapmasınlar
otorite yi sağla hocam![]()
Teşekkürler
O zaman Acosta'yı takibe dewam
Şüphelenmeye başladım zaten tek tek gidiyor herkes ...![]()
Yapmaz benim çoçuklarım öyle şeyler
AZ VE ÖZ ...
Wolfsburg her geçen gün galibiyetlerine bir yenisini eklerken bulduğu pozisyonları değerlendirmesi gözlerden kaçmıyor .
Serinin dewamını beklioruz...
umutluyuz...
Ortak Cardozo'yu kiralayacağına paran varsa 7,5m€'ya satıyolar.Taksitle bile alabilirsin...
Olmadı Brezilya Liginden forvet bak genç forvetlere.Ya da Katar liginde bi forvet vardı Brezilyalı adını unuttum :S ona bak
Yok ki arkadaşım o kadar para![]()
Zaten Cardozo yerine Eren Derdiyok ve Kepa geldi bence yeterliler zaten Keirrison turp gibi maşallah ( dilini ısır) Anca çok zor durumda oynucaklar yoksa 60'dan 70'den sonra giricekler oyuna ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA Kupası elemelerinde Partizan'ın rakibi olan Wolfsburg bu akşam ateşli Sırp seyircisinin karşısına Belgrad'ta çıkıyor . Teknik Direktör Otto von Müller bu kupayı istediklerini ve ilk engel olarak Partizan maçını gördüklerini belirtti .
DISCO DISCO PARTIZANI ..
UEFA Kupasında Partizan ile karşılaşan Alman temsilcisi deplasmanda rahat bir oyunla net bir skor elde etti 0-3 . Konuk takımın golleri Eduardo Costa , Keirrison , Guillermo Giacomazzi'den gelirken rövanş için büyük avantaj elde etti .
Last edited by ergin_gs : 03.Ocak.2009 at 04:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
eren iyi alternatif olur...bu arada arkadaşlar ben de galatasarayla oynuyorum sizce bu kaleci nasıl?
[http://img135.imageshack.us/my.php?image=adszzq4.png
Dengesiz bir kaleciye benziyor açılması filan baya kötüŞahsi kanaatim iş yapmaz . Tabi patron sensin
Neyse arkadaşlar iyi geceler hepinize , Yarın devam ederiz topu topu 5-6 tane takipçim var zaten sizde kaçmayın bi isteğiniz olursa söleyin
Hasan Hüseyin Hocama gidiyorsunuz bi kangal sucuk için gelin buraya iskender bile sölerim ben size
Not:Hasan hocam insallah bozulmuyordur samimiyetine inanarak hafiften takılıp üstünden prim yapıyoruz ama![]()
eyvallah dostum sağolasın iyi geceler bi kokoreçe kalırız burda da![]()