Hocam zaten çok üst düzey bi takım sadece genç oyuncu transferi için uğrasacaksın başarılar diliyorum takipimde olacak bi kariyerinteri'i severim ama hiç almam
![]()
Hocam zaten çok üst düzey bi takım sadece genç oyuncu transferi için uğrasacaksın başarılar diliyorum takipimde olacak bi kariyerinteri'i severim ama hiç almam
![]()
tahminim tutmadı ama tebrikler Seria 'ya güzel skorla başlamıssın
Merakla Bekliyoruz![]()
basarilar süper baslamissin ..
başarılar dilerim..
Heyecan Başlıyor...
İşte ilk maç
Güzel oyunumuzu 3 golle süsledik kazandık
Üstünlüğümz oraya da yansıdı fakat bir türlü galibiyet golünü atamadık.
Serie A'da Inter Fırtınası...
Güzel oynadık kazandık diyelim
Üstündük rakip 10 kişi kalında daha da saldırdık.Kazandık
İki takımda güzel mücadele etti.Gol sesi çıkmadı
Sakatlıktan çıktıktan sonraki ilk maçında Ibrahimovic estirdi.15 dakikada işi bitirdik.
Serie A Tablosu
Şampiyonlar Ligi Grup Tablosu
Gençlerin performansından memnun olduğunu belirten Tolunay Akyürek ligin daha başındayız herşey değişebilir biz bunun bilincindeyiz dedi ve tüm kupalara talip olduklarını belirtti.Ayrıca yeni transfer Montolivo müthiş oyunuyla dikkat çekmeyi başardı.
hiç mi yorum yok![]()
iyi görünüyorsun
Şampiyonlar Ligi 3&4 maç...
2 maçta da üstün taraf doğal olarak bizdik kalite farkı sonucu ortaya çıkardı.
İşte şampiyonlar ligi puan durumu /G grubu
Gruptan çıkmayı garantiledik fakat lider olmak bizim için önem taşıyor.Diğer grup liderleri ilk turda karşılaşmak istemediğimiz takımlar
Serie A Inter'i Konuşuyor!
Rakibimiz karşısında 90 dakika boyunca baskı kurduk.3 puanı 3 golle almak güzel oldu
veee puan durumu..
Ligde güzel gidiyoruz fakat Fiorentina'nın soluğu ensemizde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kirada olan Suazo için 17.500 mn ytl'lik teklif Lyon'dan geldi.
Last edited by Soundofsilence : 10.Ocak.2009 at 18:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Juventus maçı müthiş bir maç oldu ilk 10 dakikada bulduğumuz 2 golle Juventus'a kabus yaşattık.Her fırsatı değerlendirerek farklı galibiyete ulaştık.
Napoli maçında kırmız kartı görene kadar müthiş baskılı oynuyorduk.Kart dengemizi bozdu atak yapamadık fakat savunmamızı iyi yaptık.
iki maçında yıldızı aynıydı...
Genç Yıldızımız Mario Balotelli
Fiorentina'nın palermo yenilgisi işimize yaradı.Inter şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.
Transfer dönemine az kaldı önerebileceğiniz isimler varsa paylaşmanız beni mutlu eder![]()
yorum yok mu :S
yarın yeni ss'leri ekliyeceğim
Küçük bir zaman sıkıntısından dolayı oynadığım maçları böyle eklemek zorunda kaldım.Özellikle merak ettiğiniz maç varsa ss'sini eklerim.
Şampiyonlar Ligi Rakibimiz
Deplasmandaki İlk Maçımız
İyi bir oyun çıkardık.Kendi sahamıza baya avantajlı çıkıcağız
Serie A Puan Durumu
İtalya Kupasında Finaldeyiz!
Ligdeki büyük rakibimizi kupada da ezdik geçtik...
Transferler....
Chivu Real Madrid'te
İlk dönem sadece 6 maç oynayan Chivu 24 mn ytl bonservis bedeli ile Real Madrid yolunu tuttu.
Veloso Inter'de
Chivu'dan gelen para ile alınmaya çalışan Veloso sıkı bir pazarlık sonucu 37 mn ytl'ye Inter takımına getirildi
Viera Yuvaya Dönüyor!
İlk dönem çok az forma şansı bulan Viera 8.5 mn ytl'ye Arsenal'a geri döndü
Mancini Kirada!
Forma şansı bulamamaktan yakınan Mancini Atletico Madrid'e 5.75 mn YTL karşılığı kiraya verildi
BASIN TOPLANTISI
Başarılı sonuçların ardından Inter teknik direktörü Sir Tolunay''Kadromuzu yavaş yavaş gençleştireceğiz ve bu yönde transferler yapacağız'' dedi.
Tolunay Akyürek'in Listesinde
Agüero-Keirrison-Cardozo-Kolarov-Rafinha gibi isimler bulunuyor.
Bu isimlerin alınması halinde Maxwell-Maicon-Adriano gibi isimlerle yolların ayrılacağı belirtildi.
Real Madrid,Chelsea Maxwelli, Barcelona ve Chelsea ise Maicon'a talip...
güzel gidiyorsun kardeşim başarılar dilerim.
sezon ortasında değilde genelde sezon sonu oyuncu takviyesi yaparsan senın yararına olur.
teşekkür ederim zaten basın toplantısında açıkladığım kişileri sezon sonu takıma katmayı planlıyorum.
İşte Yeni SS'ler
27. Hafta Serie A
Veloso'nun muhteşem golleriyle açılışı yaptık son 5 dakikada ne yaptık anlamadım
Maçın ardından çiğ köfte partisi yapan Inter'li futbolcular çiğ köfteyi çok sevdiklerini belirtti
Şampiyonlar Ligi-FC Bayern [Rövanş]
İlk maçın verdiği rahatlıkla maça asılmadık ve 1-0 kaybettik ama kazandık
Şampiyonlar Ligi Rakibimiz
Diğer Eşleşmeler
Chelsea-Arsenal
Man Utd-Liverpool
Lyon-Porto
Rakiplerinin zor olduğunu belirten genç teknik adam onları da eleyecek güce sahip olduklarını ve bu sene final oynayacaklarını iddaa etti.
kardeşim BARÇA kötü olmuş ama inancımız tam geçersin maçların gayet güzel gidiyor transferlerin süper paranı iyi kullanmışsın şu anda mourinho'yu aratmıyorsan hatta daha iyisin diyebilirm bence takımla sezon sonuna kadar oynama yani transfer yapma ilk sene Ş.L. kaldırmana yetecek bir kadron var başarılar dilerim...
Sakın Rivas'ı satma
+ Laurito'yu al =)
başarılar
çok güzel gidiyorsun barçayı elersin sana güveniyoruz
inşallah ilk maç evimde onların ofansif oyununa karşılık kontra ataklarla avantaj yakalacağım
laurito'nun profiline bakarım ama rivas o kadar iyi değil gibi
109 m harcadım 109 m kazandım bugünkü transferlere kadar dediğini yapıcağım sezon sonuna kadar başka transfer yapmıcam.sezon sonu gençleştireceğim takımı..
Bu arada Inter-Barcelona maç biletiniz özel olarak ayrıldı![]()
Sen benim kariyerimde karşılaştığım sorunu geçtin mi? Geçtiysen bana nasıl yaptığını PM ile yollar mısın?
takipçilerimden özür diliyorum barcelona maçını oynadım fakat ekleyemiyorum.ss'leri eklediğim sitede bir problem var![]()
SERİE A 28. HAFTA
SERİE A 29. HAFTA
SERİE A 30. HAFTA
veee işte beklenen büyük maç
İki takımda çok iddialıydı...
İki takımda bu kupayı istiyordu...
Fakat biri elenicekti...
Avantajı yakalayan taraf hangi taraf olacaktı?
Çok çekişmeli bir maç oldu diyebiliriz.Bir Inter geldi bir Barcelona geldi fakat Inter daha iyi bir mücadele ile belki de turu garantiledi.
Maçın Adamı
Riccardo Montolivo
Güzel oyununu 2 golle süsleyen yıldız oyuncu müthiş bir performans sergiledi
yorumlaaar...
BASIN TOPLANTISI
Maça iyi başladık ve iyi bitirdik rakibimize atak şansı verdik fakat kalecimiz gole izin vermedi ileride çok güzel bir oyun sergiledik.Orta sahada Veloso topu çok iyi kullandı Montolivo'ya da gol attırdı.
Genel olarak baktığımızda ligde 2. ile aramızda 11 puan fark var ligde de liginde de süper gidiyoruz.Tempomuz düşmücektir.Sezon sonu kadronun yaş ortalamasını aşağılara çekiceğim.
Teknik direktör Tolunay Akyürek bu demeçleri verdi ve oyuncularının yanına gitti galibiyeti kokoreç yiyerek kutlayan Inter'li oyunculardan kokoreçi en çok seven isim Zlatan Ibrahimovic oldu
Yarın barcelona maçı rövanşı ve daha fazlası ss'lerle koyucağım![]()
SERİE A 31. HAFTA
BARÇA'NIN GÜCÜ YETMEDİ!
SERİE A PUAN DURUMU
INTER'İN YENİ RAKİBİ
Diğer Eşleşme
Man Utd-Chelsea
BASIN TOPLANTISI
Barcelona maçına savunmak için çıktıklarını belirten teknik adam yediğimiz goller bireysel hataların eseriydi kötü oynadık fakat avantaj bizden yanaydı ilk maçta işi bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Yeni rakibimiz Porto yılın sürprizi olarak değerlendiriliyor.Rakibimizi küçümsemiyoruz.Onları da yenip finalde karşımıza çıkacak İngilizi bekleyeceğiz. dedi
Yorumsuz kariyer,susuz deniz olmaz Haydi Yorumlar!
portoyu da elersin bu sene şampiyonlar ligi senin inş.