Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 371 sonuç

Konu: Inanç Ve Zafer(9.2.0)(galatasaray-3.sezon)

2’LERE ALIŞTIK!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU 2. MAÇ

Last edited by dogancanoz : 05.Ocak.2009 at 18:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

CİMBOM’DAN AVRUPA SELAMI!!!!!!

CİM BOM GÜLE OYNAYA!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CİM BOM 3’LEDİ!!

Last edited by dogancanoz : 05.Ocak.2009 at 18:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Arkadaşlar Biraz Yorum Yazarsak Sevirim. Bir Durum Değerlendirmesi Yapın Ona Göre Bir Değişim Yapacağım.yorumlarinizi Esirgemeyin Burada Hem Bir öykü Okuyup Hem De Bilgi Paylaşıyoruz Her Türlü Paylaşıma Açığız önerilerinizi Ve Yorumlarinizi Bekliyorum...

SİVAS’IN BELALISI CİMBOM!!

[URL=http://g.imageshack.us/img82/tsl10haftais1.png/1/][IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Öncelike,o taktikle bu kadar galibiyet almana karşılık tebrikle başlıyorum,

M.Utd deplasmanında önerim;bu taktikle çıkmaman,

Farklı bir skorla karşılaşabilirsin.

Bu arada ligde cidden güzel gidiyorsun,

Başarılar.

bn süper kupa maçı göremedim ama...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    Arkadaşlar Biraz Yorum Yazarsak Sevirim. Bir Durum Değerlendirmesi Yapın Ona Göre Bir Değişim Yapacağım.yorumlarinizi Esirgemeyin Burada Hem Bir öykü Okuyup Hem De Bilgi Paylaşıyoruz Her Türlü Paylaşıma Açığız önerilerinizi Ve Yorumlarinizi Bekliyorum...

Kardeşim 3-4 tane Gs kariyeri var.. Hangi birine yetişecek insanlar

Maçlar güzell
    Sentugo.

bu arada süper kupa gözden kaçmış ama aldık 2-1 taktikle ilgili çok yorum geldi diğer taktikleri de basayım zaten her maç aynı taktikle çıkmıyorum rakibe göre yani şimdi MAN.UTD maçı var umarım fark yemeyiz ve size söz veriyorum ALİ SAMİ YEN'de yediğimiz kadar atacağız SS'leri 16.00 gibi basarım.Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim SAOLSUNLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE...

ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU 3. MAÇ

BASIN TOPLANTISI
    BASIN:’’Hocam iyi başladık ama devam ettiremedik neler düşünüyorsunuz??’’
    D.C.ÖZ:’’En az onlar kadar iyiydik ancak olmadı fakat taraftarımızın içi rahat olsun.Bunun Ali Sami Yen’i de var bunu kimse unutmasın.Taraftarımızdan rövanş maçına gelip destek vermelerini istiyorum.
    BASIN:’’Mehmet Yıldız hakkındaki görüşleriniz nedir?’’
    D.C.ÖZ:’’İyi bir forvet! Zaten olmasaydı burada bir işi olmazdı.’’
    BASIN:’’Ali Sami Yen’deki maç için henüz erken ama bu maç için ne diyebilirsiniz?’’
    D.C.ÖZ:’’O atmosfere hiçbir rakip dayanamaz. Aksini iddia eden delidir. Buradan tüm Galatasaraylılara ve Türk halkına söz veriyorum 3 gol atacağız.

CİMBOM STRES ATTI !!

Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 17:30

BASIN TOPLANTISI
    BASIN:’’Hocam tebrik ederiz.Bugün pek de bir şey söylemeye gerek yok yorumlarınız neler?
    D.C.ÖZ:’’İyi oynadık ve aslanlar gibi kazandık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CİMBOM EVİNDEKİ MAÇIN PROVASINI YAPTI !!

Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

BÜYÜK GÜN Ş.L. GRUP C 4. HAFTA
    YER: ALİ SAMİ YEN

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FANATİK:CİMBOM SON ŞAMPİYONU DAĞITTI !!!
    FOTOMAÇ:SÖZÜNDE DURDU!!
    MAÇTAN 2 HAFTA ÖNCE D.C.ÖZ MEDYAYA VERDİĞİ DEMEÇTE ‘’YEDİĞİMİZ KADAR ATACAĞIZ’’DEMİŞTİ SÖZÜNDE DURDU !!!
    Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

pogre golleri sıralamış manu yu yenmen süper pogre hat-trick yapmış süper bi forvet gerçekten mehmet yıldızla oynat ikisini koparlar

ASLAN BAKLAVA YEMEYE GİTMİŞ !!

[URL=http://g.imageshack.us/img156/tsl13haftadj3.png/1/][IMG]

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar Lütfen çekirdekçi Taraftar Olmayalim Her Türlü Yorum Ve Görüşlerinizi Yazin Ara Transfer Dönemine Az Kaldi Bir Kaç öneride Bulunursaniz Sevinirim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    pogre golleri sıralamış manu yu yenmen süper pogre hat-trick yapmış süper bi forvet gerçekten mehmet yıldızla oynat ikisini koparlar
    SOLDA POGRE SAĞDA M.YILDIZ OYNUYOR MALESEF BAROS SAKAT BÜYÜK İHTİMALLE SEZON SONU YOLLIYACAĞIM BAROS'U
    Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

KIRMIZI !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ASLAN’IN ANKARA TAKINTISI !!
    [IMG]http://img367.imageshack.us/img367/7195/tsl15haft**p9.png[/IMG]
    [URL=http://g.imageshack.us/img367/tsl15haft**p9.png/1/][

0-0
    Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

CİMBOM BİLDİĞİNİZ GİBİ !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İLK YARIYI LİDER KAPADIK !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADAŞLAR İLK YARIYI KAPADIK TRANSFER BOMBALARINI PATLATMADAN SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİ ALMAK İSTEDİM ÖNERİLERİNİZİ VE YORUMLARINIZI YAZIN BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR…
    Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

LINCOLN AT.MADRİD’DE !!

[URL=http://g.imageshack.us/img81/lincoln19je8.jpg/1/][IMG]

10.25M€ BONSERVİS BEDELİ İLE GİTMİŞTİR.KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDER BAŞARILAR DİLERİZ.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MARQUINHOS ARTIK ASLAN !!

[URL=http://g.imageshack.us/img371/esporteud5.jpg/1/][IMG]
    Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 19:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by reverdy View Post
    taktik cok ofansif gözüküyor tabiki senin bileceğin iş , bu arada harry kewell ın kondisyonu nasıl 9.2 de ?
    KEWELL SEZONA FORMSUZ BAŞLADI AMA OYNADIKÇA AÇILDI TEK KÖTÜ YANI YAŞI SEZON SONLARINA DOĞRU OYNASA DA DEĞER KAYBEDİYOR.9.2 DE OYUNCU SATMAK GERÇEKTEN SABIR VE TECRÜBE İŞİ SANIRSAM SORMAK İSTEDİĞİN BUYDU
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar Bjk Altyapisindan Bir regen Buldum Ama Pazarlik Yapiyorlar Alabilirsem Ss Basarim Iyi Antrenmanla Coşar...
    Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 19:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM SAOLSUNLAR YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN BU GECE TRANSFER DÖNEMİ’Nİ BİTİRİP TSL VE Ş.L. DE YOLA DEVAM EDERİZ FTK DA GRUPLAR BELLİ OLACAK GÖRÜŞMEK ÜZERE…

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kariyere göz attım... özellikle pogrepnyak ve marquinhos takıma kesinlikle iyi bir katkı olmuş Stancu'yu 3-4 sezon oynattıktan sonra sat... yani mutlaka iyi bir oyuncu oluyor fakat şu anki Galatasaray için yani sen geliştikçe o sana dar gelebilir... marquinhos için aynı şeyi diyemem...onu kariyerinin sonuna kadar bile tutabilirsin oyuncu ve taktik tercihleri tabiki de sana kalmış ancak hemen hemen her maç gol yiyorsun,bunun da sebebi bence hala aynı taktiği kullanıyorsan ön liberodaki ileri ok çünkü önliberon sık sık ileri koşu yaparsa hem çabuk yorulur,hem de defansa olan katkısını tam anlamıyla yerine getiremez... yine de kendin bilirsin ama bence o oku kaldır
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu benim çift forvetli taktiğe benziyor büyük takımlara karşı özellikle deplasmana giderken forvetin birini orta alana çektiğinde sağlam olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Smile

[URL=http://g.imageshack.us/img371/asasasasabg0.png/1/][IMG]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    bu benim çift forvetli taktiğe benziyor büyük takımlara karşı özellikle deplasmana giderken forvetin birini orta alana çektiğinde sağlam olur
    aynen öyle yapıyorum özellikle rakip çok fazla pozisyon ürettiğinde ve orta sahayı rahat geçtiğini gördüğüm anda ona geçiyorum
    Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ASLAN GÖZÜNÜ FTK’YA DİKTİ !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YORUM YOK

Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 17:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

KURALAR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SALLADIK AMA YIKAMADIK !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Pogre Sadece 2 Gün Yok Yani Ciddi Bir Sakatlik Geçirmedi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AYDIN’ LANDIK !!

[URL=http://g.imageshack.us/img218/tsl19haftala1.png/1/][IMG]
    Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 18:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

POGREBNYAK YILDIRIMLARI 3'E BÖLDÜ!!

FRANSIZLARA TÜRK LOKUMU !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İMKANSIZ İSTATİSTİĞİ !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FORVETLERİN UYUMU !!

[URL=http://g.imageshack.us/img235/tsl22haftabf4.png/1/][IMG]
    Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 18:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ASLAN AÇILDI !!
    GS İLK YARIDAKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ATTI VE KALESİNDE GOL GÖRMEDEN GALİBİYETLERE BAŞLADI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ş.L. DE LİDERLERİ SEÇELİM !!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar şimdilik Benden Bu Kadar ş.l. Kuralari Tur Maçlari Ve Tsl Maçlarini Yarin Basarim Takip Eden Arkadaşlara Teşekkür Ederim Saolsunlar Biraz Daha Yorum Yazarsak Sevinirim Görüşmek üzere...
    Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

arkadaşlar malesef bugün bir SS basmayacağım sizlerden fikir alışverişinde bulunmak istedim ruben de la red i alalım mı görüşlerinizi yazın (bu arada real madrid deki)...

Sayfa 2 / 13 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri