Arkadaşlar Biraz Yorum Yazarsak Sevirim. Bir Durum Değerlendirmesi Yapın Ona Göre Bir Değişim Yapacağım.yorumlarinizi Esirgemeyin Burada Hem Bir öykü Okuyup Hem De Bilgi Paylaşıyoruz Her Türlü Paylaşıma Açığız önerilerinizi Ve Yorumlarinizi Bekliyorum...
Öncelike,o taktikle bu kadar galibiyet almana karşılık tebrikle başlıyorum,
M.Utd deplasmanında önerim;bu taktikle çıkmaman,
Farklı bir skorla karşılaşabilirsin.
Bu arada ligde cidden güzel gidiyorsun,
Başarılar.![]()
bn süper kupa maçı göremedim ama...![]()
bu arada süper kupa gözden kaçmış ama aldık 2-1 taktikle ilgili çok yorum geldi diğer taktikleri de basayım zaten her maç aynı taktikle çıkmıyorum rakibe göre yani şimdi MAN.UTD maçı var umarım fark yemeyiz ve size söz veriyorum ALİ SAMİ YEN'de yediğimiz kadar atacağız SS'leri 16.00 gibi basarım.Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim SAOLSUNLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE...
ŞAMPİYONLAR LİGİ C GRUBU 3. MAÇ
BASIN TOPLANTISI
BASIN:’’Hocam iyi başladık ama devam ettiremedik neler düşünüyorsunuz??’’
D.C.ÖZ:’’En az onlar kadar iyiydik ancak olmadı fakat taraftarımızın içi rahat olsun.Bunun Ali Sami Yen’i de var bunu kimse unutmasın.Taraftarımızdan rövanş maçına gelip destek vermelerini istiyorum.
BASIN:’’Mehmet Yıldız hakkındaki görüşleriniz nedir?’’
D.C.ÖZ:’’İyi bir forvet! Zaten olmasaydı burada bir işi olmazdı.’’
BASIN:’’Ali Sami Yen’deki maç için henüz erken ama bu maç için ne diyebilirsiniz?’’
D.C.ÖZ:’’O atmosfere hiçbir rakip dayanamaz. Aksini iddia eden delidir. Buradan tüm Galatasaraylılara ve Türk halkına söz veriyorum 3 gol atacağız.
Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
pogre golleri sıralamış manu yu yenmen süper pogre hat-trick yapmış süper bi forvet gerçekten mehmet yıldızla oynat ikisini koparlar![]()
ASLAN BAKLAVA YEMEYE GİTMİŞ !!
[URL=http://g.imageshack.us/img156/tsl13haftadj3.png/1/][IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Lütfen çekirdekçi Taraftar Olmayalim Her Türlü Yorum Ve Görüşlerinizi Yazin Ara Transfer Dönemine Az Kaldi Bir Kaç öneride Bulunursaniz Sevinirim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SOLDA POGRE SAĞDA M.YILDIZ OYNUYOR MALESEF BAROS SAKAT BÜYÜK İHTİMALLE SEZON SONU YOLLIYACAĞIM BAROS'U![]()
Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KIRMIZI !!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ASLAN’IN ANKARA TAKINTISI !!
[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/7195/tsl15haft**p9.png[/IMG]
[URL=http://g.imageshack.us/img367/tsl15haft**p9.png/1/][
0-0
Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 19:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KEWELL SEZONA FORMSUZ BAŞLADI AMA OYNADIKÇA AÇILDI TEK KÖTÜ YANI YAŞI SEZON SONLARINA DOĞRU OYNASA DA DEĞER KAYBEDİYOR.9.2 DE OYUNCU SATMAK GERÇEKTEN SABIR VE TECRÜBE İŞİ SANIRSAM SORMAK İSTEDİĞİN BUYDU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar Bjk Altyapisindan Bir regen Buldum Ama Pazarlik Yapiyorlar Alabilirsem Ss Basarim Iyi Antrenmanla Coşar...
Last edited by dogancanoz : 06.Ocak.2009 at 19:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İLGİLENEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM SAOLSUNLAR YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN BU GECE TRANSFER DÖNEMİ’Nİ BİTİRİP TSL VE Ş.L. DE YOLA DEVAM EDERİZ FTK DA GRUPLAR BELLİ OLACAK GÖRÜŞMEK ÜZERE…
kariyere göz attım... özellikle pogrepnyak ve marquinhos takıma kesinlikle iyi bir katkı olmuş
Stancu'yu 3-4 sezon oynattıktan sonra sat... yani mutlaka iyi bir oyuncu oluyor fakat şu anki Galatasaray için
yani sen geliştikçe o sana dar gelebilir... marquinhos için aynı şeyi diyemem...onu kariyerinin sonuna kadar bile tutabilirsin
oyuncu ve taktik tercihleri tabiki de sana kalmış ancak hemen hemen her maç gol yiyorsun,bunun da sebebi bence hala aynı taktiği kullanıyorsan ön liberodaki ileri ok
çünkü önliberon sık sık ileri koşu yaparsa hem çabuk yorulur,hem de defansa olan katkısını tam anlamıyla yerine getiremez... yine de kendin bilirsin ama bence o oku kaldır
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bu benim çift forvetli taktiğe benziyorbüyük takımlara karşı özellikle deplasmana giderken forvetin birini orta alana çektiğinde sağlam olur
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 18:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 18:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ASLAN AÇILDI !!
GS İLK YARIDAKİ ÖLÜ TOPRAĞINI ATTI VE KALESİNDE GOL GÖRMEDEN GALİBİYETLERE BAŞLADI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ş.L. DE LİDERLERİ SEÇELİM !!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar şimdilik Benden Bu Kadar ş.l. Kuralari Tur Maçlari Ve Tsl Maçlarini Yarin Basarim Takip Eden Arkadaşlara Teşekkür Ederim Saolsunlar Biraz Daha Yorum Yazarsak Sevinirim Görüşmek üzere...
Last edited by dogancanoz : 07.Ocak.2009 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar malesef bugün bir SS basmayacağım sizlerden fikir alışverişinde bulunmak istedim ruben de la red i alalım mı görüşlerinizi yazın (bu arada real madrid deki)...