Ara transfer dönemi açıldı.
Sezon öncesi transfer döneminde hızlı olan takım Werder Bremen'di.Werder bu hızını düşürmeyerek ara dönemde de devam ettirdi.İşte Werder'in transfer raporu.
Naldo Sporting'de
Klübümüzün 26 yaşındaki defans oyuncusu 7.5M£ karşılığında Sporting Lizbon'a satıldı.Satılmasındaki etkenin ise Naldo'nun forma şansı bulamaması sonucunda Emir Atıcı'yla tartışması oldu.Bu olaydan sonra Atıcı Naldo'nun biletini kesti ve yönetime satılması yönünde rapor sundu.
Hugo Almeida Middlesbrough'a
Tecrübeli forvet oyuncusu da Emir Atıcı tarafından gözden çıkarılarak satılık listesine konuldu.5M£ karşılığında Middlesbrough'a transfer olan Hugo "Karışılıklı anlaştık ve ayrıldım.Werder'den ayrıldığım için üzgünüm ancak adada oynayacak olmamdan dolayı da inanılmaz sevinçliyim."
Dusko Tosic Hoffenheim'da
Arka kanat oyuncusu Tosic de gözden çıkarılarak 2M£ karşılığında Hoffenheim'e gönderildi.
Daniel Jensen Sunderland'de
Werder ortasahasının kilit ismi olan Jensen 5M£ karşılığında Sunderland'a satıldı.Jensen'in neden bu kadar ucuz bir fiyata satıldığı ise merak konusuydu. Ancak beklenen açıklama Emir Atıcı'dan geldi:"5 aylık sakatlıktan çıkan Jensen ara dönemde istediğim verimi bana veremedi.Açıkçası kolay sakatlanan bir oyuncu ve ben takımımda her konuda devamlılığı olan oyuncu istiyorum.Bunun için uygun bir fiyata gitmesine izin verdim."
Eduardo Werder Bremen'de
Botafogo'nun genç oyuncusu 2.3M£ karşılığında Werder'e transfer oldu. Eduardo'nun transferini Atıcı'nın bizzat istemesi ve Werder gibi bir takımda oynatmak istemesi merak konusuydu.Ancak Eduardo'nun sol kanatın tamamını kullanabilmesi ve devamlılığı Atıcı'nın bu transferi neden bu kadar çok istediğini açıklar nitelikte.
Celso Borges Bremenli
Genç yeteneği özellikle isteyen Atıcı "Celso benim bir numaralı oyuncum olucak kendini geliştirmesinde ona yardımcı olacağım ve geleceğin Zidane'ı olacak bundan eminim."Werder bu transfer için 350K£ bonservis bedeli ödedi.
Bomba Patladı Cardozo Werder'de
Benfica'nın inanılmaz golcüsü artık Werder için ter dökecek.Emir Atıcı'nın yönetime sunduğu listede ilk sırada olduğu bilinen Cardozo için iki klup arasında sıkı pazarlıklar geçtiği söyleniyor.Benficanın 15M£ istediği Werder'in 8M£'de direttiği pazarlıkta orta nokta bulunarak 11M£'e anlaşma sağlandı.
Son Mızıkacı Felipe
Werder bu sene defansını Udinese'den alıyor.Sezon başında Zapata'yı renklerine bağlayan Werder ara dönemde de Felipe'yi kadrosuna kattı.Felipe için kulübüne 9.5M£ ücret ödendi.
Transfer döneminde transferlerin peşinde koşarken bu dönemi boş geçirmemek için bir kaç hazırlık maçı yaptık. İşte kamptaki durum
Ve lig heycanı kaldığı yerden devam ediyor.
Wolfsburg maçıyla ilk dönem heycanı bitmişti.Alabildiğim son görüntü ve galip gelmek güzeldi.
Güzel formumuz devam ediyor şampiyonluğa adım adım.
Şampiyonluk seslerini duymaya başlıyorum
Avrupa'da kötü gidişimiz devam ediyor.Şampiyonlar liginde UEFA'ya kaldıktan sonra yaptığım uefa mücadelesinde yenik düştük.Yine şansımız tutmadı
Ama ligde durum yine aynı yenilmeyi unuttuk
Bu kadar şanslı bir takımı hayatım boyunca görmedim
böyle bir şey yok bu maçı izlerken azıma ne geldiyse saydım. attıkları 2 golde sıfırdan direk kaleye yok böyle birşey yokkkk :@