Veee Euro Cup ' ta Hırvatistan'a gidiyoruz..Rakibimiz Hajduk Split
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aybey yaptığı röportajda ''Bence bu taraftarların maçı olacak'' dedi..
Beşiktaş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hajduk Split
![]()
Veee Euro Cup ' ta Hırvatistan'a gidiyoruz..Rakibimiz Hajduk Split
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aybey yaptığı röportajda ''Bence bu taraftarların maçı olacak'' dedi..
Beşiktaş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hajduk Split
![]()
Last edited by emre80 : 12.Ocak.2009 at 06:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarilar Arakdaşim Iyi Oyuncular Almisin Bende Bjk Ye Bunlari Almiştim Ben Yayinlamiştim Kariyerimi Defansa Caicede Ya Bak Derim
Bu zorlu deplasmanda çok çok iyi bi sonuç aldığımı düşünüyorum
M.A.:Uğur Yıldırım 8.4
Bu galibiyet bizi rahatlattı..
M.A.:Rüştü Reçber 7.7 (Rüştüye top gelmedi nasıl m.a. oldu anlamadım )
yeni takip etmeye başladım ama başarılar son iki maç güzel olmuş
Haketmediğim sonuçlar alıyorum.Keirrison atamadı bi türlü
M.A.:Anthony Seric 7.4
gol atma problemin var bence.
iyi bir taktik seni ay çiçeği gibi açar.
kolay gelsin
Last edited by emre80 : 13.Ocak.2009 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bence forvet hattına bi ayar çek.ayrıca uefada başarılar
Last edited by emre80 : 13.Ocak.2009 at 01:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
!!! Veee Rakiplerimiz !!!
BENFİCA
HERTHA BERLİN
WİSLA ****OW
DİNAMO BUCHAREST
![]()
Keirrison ilk sezon formsuz![]()
Evet üst üste ligde 3. beraberlik.Bu maçı kazansaydık çok güzel olacaktı ama kısmet değilmiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Heleşükür güzel günler başlıyo sanırım.
MA:Santana 8.4
Last edited by emre80 : 13.Ocak.2009 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MA:Eduardo Costa 8.5
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vee dünyanın en iyi stadlarından tekine sahip olan Benfice ya gidiyorum.En önemli ve en zorlu maçımız !!
![]()
Last edited by emre80 : 13.Ocak.2009 at 02:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar iyi maçlar çıkartımısın keirrison la holoskoyu yan yana forvette oynat keirrson sag da holosko solda oynasın kardeşim bu iki oyuncunun morellerini yuksek tut![]()
gençlerin formu düşük diye üzülme. 2. sezon bir açılıyorlar. pir açılıyorlar. sonra tutabilene aşk olsun gençleri.
Yahoo taktiğim tek forvetli yaa.keirrison tek forvet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2. sezonu görürsem çok iyi olucam inşallah.Serdar Özkan ve Aydın Karabulut şimdiden çok güzel oynamaya başladılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu günleride gördüm yaa.Daha ne isterim.Bu gruptanda çıkarım artık
MA:Santana 8.2
Last edited by emre80 : 15.Ocak.2009 at 01:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar dilerim inş. ülkemizin bu güzide klubünde bir çok başarıya imza atarsın...
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/2002/bjk10hertha**4.png[/IMG]
Maçı alana kadar geberdik ama değdi.Puan 6.Garanti gibi bişey çıkmamız
Evet takım muhteşem gidiyor..Kendi evimizde zar zor 1 ya da 2 gol atıp galip geliyor,deplasmanda galibiyete hasret kalmıştık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Erick Gerets'in uzun süre istediği Bobo 9 M YTL ye Marsilya ile anlaştı..
Last edited by emre80 : 15.Ocak.2009 at 02:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sabır kardeşim sabır... Ben Bjk tecrübemde ilk yıl tüm oyuncular bana inancını yitirdi. Ama son maçta şampiyonluk gelince hepsinin boyunun ölçüsünü aldım bi güzel. Rüştü'den acilen kurtul. Takımı karıştıran o. Jefferson bedavaya imza atar. 1 sene sonra inter'e satarsın. Özelliklerine aldanma süper oynuyor. Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz...
sonuçlara Bak!!!!!!!!
Tmm kardeş bu dediklerini ciddiye alıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sertan baba sizin gibi olamadık bi yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sorun yaşıyorum arkadaşlar teknik bir problemden dolayı.Mazları görsel olarak değil yazısal olarak koyacam bi kaçını...
Zaten bu sonuçları görseniz ne olur görmeseniz ne olur...![]()
![]()
![]()
Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 09:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Euro Cup'ta Beşiktaş JK Romanya'da!
Dinamo Bucharest 0-0 BJK
Baştan sona sıkıcı bir maçtı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eskişehirspor 1 - 3 Beşiktaş JK
Celso Borges( 2 )
Holosko
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş JK 1 - 0 Trabzonspor
Keirrison
Heleşükür bir derbi kazandık.Azda olsa yüzümüz güldü
Beşiktaş JK 1 - 0 MKE Ankaragücü
Keirrison
Keirrison yavaştan açılıyo sanırım.İlk Yarının son karşılaşmasıydı.Transfer sezonu açılıyo.Bi çok oyuncuyla anlaştım.Bir çok oyuncuyada gönderiyorum.Süprizz.![]()
![]()
Last edited by emre80 : 17.Ocak.2009 at 10:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Polonya temsilcisi Wisla ****ow İstanbul'da!!
Beşiktaş JK 2 - 0 Wisla ****ow
Delgado
İ.Toroman
İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ
Evet ilkyarıyı bitirdik.İstenenleri ligde yerini getiremedik.5 sırada bitirdik ligi.Euro Cup ta çok çok iyidik.1.olarak bitirdik.Gene eleme maçlarına girecem.Fakat güçlü bir rakip beklemiyorum.Türkiye Kupası'nda 2 ' de 2 yaparık ilk sırada bitirdik.Şimdi transfer zamanı xD
Türkiye Kupası Maçı
Gaziantepspor 1 - 0 Beşiktaş JK
Gene yenildik...Hala 1. sıradayız...
3 gün sonra 1 Ocak 2009.Transfer Sezonu açılıyor