emre bu dediklerini unutma bir bir hatirlaricam sana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sadece parejo yu oynatiyorum saydiklarindan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hakikaten dedigin gibi avrupadaki bi cok kulupten daha fazla transfer butcesi var
emre bu dediklerini unutma bir bir hatirlaricam sana
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sadece parejo yu oynatiyorum saydiklarindan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hakikaten dedigin gibi avrupadaki bi cok kulupten daha fazla transfer butcesi var
Last edited by izmer96 : 21.Ocak.2009 at 08:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
11. HAFTA
CHARLTON (evimde)
Tek kale oynadigimiz rakibe sahayi dar ettigimiz macda futbolun adaleti olmadigi bir kez daha goruldu son vurus etkisizligimiz 2 puanimiza neden olsu ama saglik olsu bu taktik ve bu genc cocuklara guveniyorum ben
MACIN ADAMI FORVETLERIMIZIM BECERISIZLIGI rating 10
12.HAFTA
SWANSEA (deplasman)
iste bu !!! mukemmel oynadik ortha saha surekli bizdeydi kontr ile ciktilar cezayi kesik !!
MACIN ADAMI 1 gol 1 asist PAREJO 8.0
13.HAFTA
CRYSTAL PALACE (evimde)
yine tek kale yine top bizde yine parejo sov fakat son vuruslarda yine direkleri ve kaleciyi dovduk ama bu sefer guilherme sahneye cikti ve istedigimizi aldik taktik oturdu oyuncular oturmaya basladi en onemlisi evimizde pozisyon vermiyoruz rakibe bekle bizi premier lig !!
MACIN ADAMI GUILHERME
14.HAFTA
COVENTRY (deplasman)
cok zevkli bir macti adeta gol duellosuna dondu ama son sozu biz soyledik bu arada guilherme yine sovunu yapti ve 3 gol atti 2 haftada 5 gol hicde fena degil
15.HAFTA
BRISTOL CITY (evimde)
takim oluyoruz olma yolundayiz orta saha hakimiyeti bizdeydi iyi oynadik buldugumuz net pozisyonlari degerlendirdik ve 4 de 4 geliyoruz premier lig
MACIN ADAMI DIOUF
AYIN MENEJERI !!!
taktigime inanmayanlar oldu asansor takimi olruz dediler ama yilmadik burdayiz iste kaniti
15 HAFTA SONUNDA OLUSAN PUAN TABLOSU ve kisa bir degerlendirme
bence bu takim sampiyon olucak oturmaya basladi taktik takim olduk diyebilirim ozellikle orta sahada 5 kisiyle (guilhermede dahil) atak yapiyoruz defans yapiyoruz takim oyunu oynuyoruz 15 hafta sonunda bu kadar genc bir takimla bu sonuc bence gayet guzel daha da iyi olucaz orasi kesin
ewet simdilik benden bu kadar bugun kalan maclarla devam ederiz premier lig yolunda benimle paylastiginiz yorumlariniz icin tesekkurler...
Ben Q.P.R. kariyeri açmıştım ne güzel tek Q.P.R. kariyeri oydu![]()
Şaka bir yana başarılar dilerim. Ama Lee Cook, Parejo ve Ledesma'yı ne yapıp edip oynatman lazım. Q.P.R.'yi iyi tanıyorum![]()
q.p.r nin transfer bütçesi neymiş öyle blackburnde bile yok![]()
merhaba arkadaslar vaktim olmadigi icin yazamadim maalesef pc ye format atmak zorunda kaldigim icin oyunum gitti kariyerin sonlandirilmasini rica ediyorum takip eden herkese tesekkurler...
Anladın sonunu bastın formatı değil mi?![]()
Fake bunlar fake.
Tebrikler ama iyi bitirmişsin sezonu. Ama fena olmuş oyunun gittiği.