Başarılar Dilerim..
Başarılar Dilerim..
İyi iyi Derbiyi almışsın güzel![]()
feneri yenmen çok iyi olmuş fakat baseli deplasmanda yenmeni beklerdim şampiyonlar liginde ilerlemen zor görünüyor baseli samiyende geçip uefa ya gitmeye bakmalısın
resimler kötü görünüyor
FB galibiyeti güzel olmus. Avrupa'da toparlaman dilegiyle...
TSL
FTK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEE ASLAN BOMBAYI PATLATIYORR GELECEĞİN YILDIZLARI ARASINDA GÖSTERİLEN RİVER'LI GENÇ YETENEK BUONANOTTE GALATASARAY'DA!!!!!
TRANSFER'DE TOPLAM 11.00.000.000 M'YE MAL OLDU BUNUN 2.9 M SİNİ PEŞİN KALAN 8 M İSE 24 AYLIK TAKSİTLERLE ÖDENECEKTİR.. BU TRANSFER İÇİN YÖNETİMİMİZİ KUTLUYORUZZ..!!
çaktrmayın ben yaptım transferi
TRANSFERİMİZ 1 OCAK 2009 DA TAKIMIMIZA KATILACAKTIR..!
NONDA İSE 4.8 M YE PEŞİN OLARAK WİGAN'A SATILMIŞTIR..!
Last edited by fifacan : 22.Ocak.2009 at 15:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
VE GALATASARAYDAN 2.TRANSFER BOMBASIDA GELİYORR..!!!
BREZİLYALI GENÇ YETENEK MARQUİNHOS GALATASARAY'DA
YÖNETİM BU OYUNCU İÇİN TOPLAM MALİYETİN 9.25 M OLDUĞUNU VE BU PARA'NIN 2 M Sİ PEŞİN OLARAK KULÜBÜNE ÖDENDİĞİ KALAN 7.5 M NİN İSE 24 AY TAKSİT YAPILDIĞI ÖĞRENİLDİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN..!!!!
BU ARADA MİLAN BAROS'UN SATILIĞA ÇIKARILDIĞI VE LİNDEROT'UN GERİ ÇAĞRILACAĞI ÖĞRENİLDİ..!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ RÖVANŞINDA FRANSA'DA KAYBETTİK
Last edited by fifacan : 22.Ocak.2009 at 16:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar...
VE BİR GENÇ YETENEK DAHA ASLAN OLUYORR..!!
BREZİLYA'NIN CRİTİBA TAKIMININ GENÇ FORVETİ KEİRRİSON(Keirrison de Souza Carneiro) GALATSARAY'DA
TRANSFER TAKIMIMIZA TOPLAM 4.1 M MALİYET OLDU BU PARA'NIN 1 M Sİ PEŞİN KALAN 3.1 M İSE 24 AY TAKSİTLE KULÜBÜNE ÖDENECEKTİR..!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MAÇ MI YOKSA SAVAŞ MI ???
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/cas/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]
SAKATLAR
AYDIN -- 2 AY YOK
EMRE GÜNGÖR - 1 AY YOK
Last edited by fifacan : 22.Ocak.2009 at 16:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarilar Kardeşim Iyi Sonuçlar Almisin Transferlerde Güzel Kardeşim Yeni Kariyerime Beklerim Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Die Beşiktaş Kariyerimed:d
ligde namağlup gidiyorsun çok güzel kardeş başarılar
Last edited by fifacan : 22.Ocak.2009 at 20:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başarılar Kardeşim Ama Ben Bu Futbolcuların Bİr Kariyerde Daha Galatasaray'a Geldiğini Görmüştüm Sanki![]()
Last edited by fifacan : 25.Ocak.2009 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkdaşlar yorum yapmıcaksanız bnde yazmayım boşuna
Last edited by fifacan : 26.Ocak.2009 at 14:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ARKADAŞLAR KARİYERİ KAPATIYORUM ÇÜNKÜ KİMSE YAZMIYO BENDE BOŞUNA ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUM YİNE YAZANLARA TEŞŞEKKÜR EDERİM
Kapadın Mı Şimdi?
Kapamadıysan Taktiğini Görebilir Miyim?
tmm kardeş atarım
ewt kapadım kmse yazmıyodu tek başıma ne uğraşcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİG'DE VE AVRUPA'DAKİ KOLAY RAKİPLERE KARŞI BU TAKTİKLE OYNUYORUM YAZAN OYUNCULAR Ö.DEĞİL ASLINDA DAHA OLMAYANLAR VAR..! ORADA GÖSTERMEK İÇİN KOYDUM AMA (D) OYUNCULARIM ONLAR.
GÜÇLÜ TAKIMLARA KARŞIDA BU TAKTİKLE OYNUYORUM..
SİZLEREDE ÖNERİMDİR GÜÇLÜ TAKIMLARA KARŞI EĞER İYİ BİR ORTASAHANIZ VE FORVETİNİZ VARSA BU TAKTİK ÇOK İŞE YARIYO BOL GOL ATILIYO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Isterseniz Manteliteyide Atabilirim
Last edited by fifacan : 26.Ocak.2009 at 15:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeş Taktiklerini Değiştirmelisin.Ayrıca Ben Orduspor'la Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldum.En Çok 3-4 Kişi OkuyorBen Öliyim O zaman
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Al Bide Bunu Dene.Senin Takımınada Uyabilir.
Taktik
Takım Talimatları
Last edited by LifeYourself : 26.Ocak.2009 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)