Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 346 sonuç

Konu: Republic of FENERBAHÇE başka söze ne hacet [2.Sezon]

Hybrid View

ewimizde yine etkiliydik ama son vurusları iyi yapamadık genc yıldızımız keirrisonun golüyle galip gelmeyi bildik

Macın adamı:Keirrison

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

olsun galibiyet güzel

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    olsun galibiyet güzel
    ewet takım alısıo sisteme
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şampiyonlar liginde gruptaki ilkmacımız deplasmanda cluj karsısındaydı bastan sona üstün olarak goturdugumuz macı forvetlerimiz ve beklerimizin bindirmeleri sayesinde 3-0 gibi net bir skorla kazandık..

Macın adamı:Gökhan gönül

Gruptaki dier rakiplerimiz 0-0 berabere kalmıslardır bizim için büyük avantaj ama hedefimiz uefa oldugu için bi yandanda kotu oldu
    Last edited by Fayderin : 27.Ocak.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ligde 4.haftada takım süper bir oyun ortaya koydu ve galip gelmeyi bildik saolsun güiza gol kacırma rekoru kırıo her mac genc yıldızımız keirrison sakatlanarak cıktı yerine ticari amaclı alınan makukula girdi ve bos kaleye bile atamadınese oyundan memnunum.bu arada iyi haber keirrison sakatlanmadı ama orta sahadaki eleman selcuk 1ay sakatlandı..

macın adamı:Alex de souza

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzel galibiyetler

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    güzel galibiyetler
    dewamı gelecek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

alex'e selam seriye devam

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    alex'e selam seriye devam
    güzel yorum teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hem Makukula hem de Keirrison'un alınması anlamsız gibi geldi hemşerim yaw . .
    Zaten Güiza ile Semih var elinde .İlhan da var . .1 forvet yeterliydi . .
    Makukulanın yerine sağ veya sol kanat alabilirdin . . .

ewet dev derbide deplasmanda Besiktasa konuk olduk mac tam bir heyecan abidesiydi bizim için ilk basta alexin penaltı kacırması sonrasında luganonun 2.sarıdan oyundan atılması besiktasın üstümüze dahada gelmesini sagladı ama yaşlı kurt ROBERTO CARLOS kaleci rüştüye müthiş bir şekilde aşırtma golü atarak 10kişi deplasmanda destan yazmamızı sagladı

macın adamı tabiki:Roberto carlos
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Hem Makukula hem de Keirrison'un alınması anlamsız gibi geldi hemşerim yaw . .
    Zaten Güiza ile Semih var elinde .İlhan da var . .1 forvet yeterliydi . .
    Makukulanın yerine sağ veya sol kanat alabilirdin . . .
    İlhanı kiralık olarak gonderdim hemşerim makukula ticari amaclı 700.000dolara aldım cok ucuz yani..kanata leonardoyu aldım bi kanat daha alacam önerin için teşekkürler
    Last edited by Fayderin : 27.Ocak.2009 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Benim kariyeri takip ediyorsan Datolo fırtınası esiyor
    sanada öneririm boşver Leonardo'yu . .
    Datolo ligin altını üstüne getirir

Benim kariyeri takip ediyorsan Datolo fırtınası esiyor
    sanada öneririm boşver Leonardo'yu . .
    Datolo ligin altını üstüne getirir
    ewet takip ediyorum tavsiyen için saol kardes bakacam...
    ya baktımda benim kariyerimde o oyuncu cıkmadı nese yinede onerin için saol

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

önemli değil . .Database large değil heralde . ..
    Bir de ben Arjantin ve Brezilya liglerini açmıştım oyuncu bulabilmek için . . .

önemli değil . .Database large değil heralde . ..
    Bir de ben Arjantin ve Brezilya liglerini açmıştım oyuncu bulabilmek için . . .
    hmm database normal kardes nese ya saglık olsun buluruz oyuncu

Şampiyonlar liginde 2.macımızda ewimizde portoyu agırladık...basa bas gecen macta galip gelmeyi bildik roberto yine show yaptı

Macın adamı:yine ROBERTO CARLOS

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Carlos seneye çok kötü duruma düşecek. Sana tavsiyem Carlos'u devre arasında satıp yerine Masilela, Mathieu ikilisinden birini alman.

antrenman genclerin cok işine yarıo

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Carlos seneye çok kötü duruma düşecek. Sana tavsiyem Carlos'u devre arasında satıp yerine Masilela, Mathieu ikilisinden birini alman.
    yorumunu dikkate alacam teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayın golünde ilk 3sırada 2oyuncumuz bulunmakta..1.sırada carlosun 10kişi deplasmanda tarih yazdıgımız besiktas derbisindeki müthiş aşırtma golü 2.sıradada yakından bildigimiz güiza

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar bişe soracam devre arasında carlosun yerine mathieu yumu alim yoksa transfer listesindeki razvan ratımı alim?cevaplarınızı bekliyorum
    Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 01:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ligin 6.haftasında yine bir derbiden alnımızın akıyla cıkmayı bildik işin ilginc tarafı alex yine bir derbide penaltı kacırdı nasıl kaptansın sen alex

macın adamı:Güiza

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye kupasında grubumuz belli oldu rahat cıkarız bu gruptan

Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 01:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

razvan daha ekonomik olur heralde. ne kadar istiyorlar razvan için?

razvan daha ekonomik olur heralde. ne kadar istiyorlar razvan için?
    4.8m dolar istiyorlar kardesim..mathieu nin normal fiyatı zaten 5.75m dolar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

mathieu sana 8-9'a kadar çıkar. al sen razvan'ı. o da iyidir.

mathieu sana 8-9'a kadar çıkar. al sen razvan'ı. o da iyidir.
    peki kardes 2.devrede idaretende olsa alırım razvanı

7.Haftada Dünyanın en büyük derbileri arasında sayılan Fenerbahce-Galatasaray macında galip gelmeyi bildik

macın adamı:sakatlanana kadar show yapan gökhan gönül oldu

LİVERPOOL fırtınaya dur dedi!!!... şampiyonlar liginde 3.macımızda grubun hatta turnuvanın favorileri arasında gosterilen Liverpoola konuk olduk..böyle bir sonuc bekliyorduk zaten ama yinede ezilmedik zaten gollerin 2side uzaktan geldi neyse önümüzdeki maclara bakacagız

ligin 8.haftasında eskişehire konuk olan Fenerbahçe liverpool yenilgisini unutturmak ve taraftarlarının gönlünü almak için adeta show yaptı

Macın adamı 3 gol atan:Kaptan alex de souza oldu...bu arada alex 2penaltı atarak 'BU ADAMDA PENALTICI OLMAZ'diyenleri utandırdı

Gol Kacırma Rekoru ligin 9.haftasında ewimizde Konyasporu agırladık herşey bizden yanaydı 4.dakidada Konyaspor 10kişi kaldı ama biz yine gol kacırma rekoru kırdık 83.dakikada Keirrison sahneye cıktı ve aradıgımız golü buldu...adamlar kalemize sut dahi atamadılar

Macın adamı:Keirrison

Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 03:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sarı Kanaryalar kaldıgı yerden dewam!!! Gençlerbirligine konuk olan Sarı kanaryalar deplasmanda 2-0 kazanarak 3puanla donduler...ligdeki 10haftada 9galibiyet 1beraberlik alan Kanaryalar adım adım şampiyonluga gidiyor bu arada bu macta alexin yoklugunu cok hissettik neyseki geri takımdaki yerini aldı...

macın adamı:Nöbetçi golcü Semih Şentürk

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ewet arkadaslar bugünlük yeter bu kadar yarın kaldıgımız yerden dewam edecegiz...yorumlarınızı esirgemeyin lütfen
    Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 03:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şampiyonlar liginde 4.macımızda evimizde Dünya devi Liverpoolu agırladık tabiki üstün olan taraf onlardı maca iyi basladık 9.dkda alexin penaltı golü ile öne gectik ama ryan babeli durdurmakta zorlandık ve 70den sonra teslim olduk belki 1-1 bitecekti mac ama 85te gereksiz bir penaltı yaparak 3puanı hediye ettik..nese uefa için daha iyi oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex'e bir laf ettin hemen dizmeye başladı penaltıları.

Alex'e bir laf ettin hemen dizmeye başladı penaltıları.
    bak şimdi ne gostercem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ligin 11.haftasında evimizde büyükşehir belediyesporu agırladık bastan sona üstün olan taraf bizdik ancak forvetlerimizin suskun kalıp son vurusları yapamaması macın 0-0bitmesine neden oldu....bu arada COMRADE ALBERTO kanki alex yine penaltı kacırdı

macın adamı:Büyükşehirin kalecisi Hasagiç
    Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 12:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri