çok ii gidiyosun chelsea ye acımamıssın
çok ii gidiyosun chelsea ye acımamıssın
Last edited by tarikko : 28.Ocak.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ayın teknik direktörü oldum !!!
Başkan görevi bırakabileceğini söyledi...Bırakma bizi Gaydamak !!!
Deplasmanda Hull City'i resmen dağıttık...
Maçın yıldızı Lassana Diarra oldu !!!
UEFA 1.tur ilk maçında deplasmanda yedek kadro olarak çıktığımız maçta Legia'yı 3-1 yendik...
Maçın yıldızı 2 gol atıp yıldızlaşan genç yıldızımız A_quino oldu !!!![]()
güzel başlamışsın transferlerde güzel başarılar
taktik ve takım komutlarını gosterirmisin rica etsem?
Liverpool eşleşmesi iyi olmamış yahu.
Last edited by tarikko : 28.Ocak.2009 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Real Madrid'in 17 yaşındaki genç oyuncusu Daniel Opare Portsmouth'da...375.000 dolara geldi..
Sunderland karşısında geriye düşmemize rağmen toparlandık ve skoru eşitledik ama top bir türlü kaleyi tutmadı tam gol bulmaya en yakın olduğumuz zamanlarda 65.dakikada Radu'nun oyundan atılmasıyla beraberliğe razı olduk.
Liverpool karşsısında maçı 2-2 tamamladık..Uzatmalarda ise 2 gol yiyerek elendik.Maçın hakkı bnce penaltılardı ama kaçırdığımız golleri atsak 90 dakikada bitirirdik.Yinede futbolcuları kutluorm
böyle devam et![]()
Canlı yayınım var Tarikko. ŞL finali gelmiyor musun?
Ordayım zaten ilk yarı kötü oldu ya ikinci yarı götür işi!!
Hazırlık maçların ve Man Utd. maçların çok güzel . .
A_quino ise geleceğe yatırım , muhteşem bir oyuncu . .
Kadrona alternatif forvet olarak Lewandowski'yi öneririrm , olası bir sakatlık durumunda İngiltere'de rahatlık oynayabilir ve çok ucuza alabilirsin..Çok çabuk gelişiyor . .Başarılar
Newcastle karşısında galibiyeti 80'de N'zogbianın attığı golle kaybettik...Üzgünüz
Maçın Yıldızı Peter Crouch oldu..
Legia maçında yedek kadro olarak çıktığımız maçta fazla kasmadık beraberlikle turu geçtik.
Maçın Yıldızı Mvuemba oldu...
Son 3 haftada berabere kaldık.Toparlanmalıyız.West Brom karşısında bizi Meite durdurdu.Gole geçit vermedi...
7.hafta sonunda puan durumu fena değiliz !!!
Uefa'da gruplar belli oldu.En zor gruba düştük kesinlikle.Ama çıkacağımıza inancım tam !!!![]()
Arsenal maçını kazanmak üzereyken 86da Denilsonun attığı karambol golünde 1 puan almak zorunda kaldık.Gerçekten futbolcular mücadeleyi bırakmadılar ama kazanamadık !!!
Maçın Yıldızı oyuna girdikten sonra 2 gol atan Ben Sahar oldu.
Osasuna'dan aldığım ve 1 Ocakta takıma katılacak Ordoyo...
UEFA'DA ilk maçımızda sahamızda Ajax'ı zorlanmadan mağlup ettik.
Maçın yıldızı Kranjcar oldu !!!
Yorumlarınızı bekliyorum !!!
konumun Iyi Istikrar Yaklarsan Daha Iyi Olursun.
onun için uğraşıoruz ama yinede yenilmememiz iyi zaten ilk sezzonda hedef ilk 5 emin adımlarla ilerliyoruz
yazmayı unutmusum ajax iyi olmus
Yine son dakikalarda James'in inanılmaz hatası ile frikikten yediğimiz golle 1 puan alıyoruz..Artık kazanmalıyız.
Sonunda !!! Blackburn'u kendi sahamızda rahat geçtik.
Maçın yıldızı yıldızımız Kranjcar oldu !!!
Yönetim transfere ambargo koyduğunu açıkladı başkanlık seçimi var ve yönetim değiştikten sonra transfer yapabileceğim !!!
Gerçekten hak etmedik !!! Anfield Road'da Liverpoola karşı daha iyi oynamamıza rağmen James'in akıl almaz hatası ile geriye düştük.Ama öyle pozisyonlar kaçırdıkki anlatılacak gibi değil.Sonuçta ilk yenilgimizi aldık.!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol Abiİyi başladık Uefa'ya en zor gruba düştük Ama çıkacağımıza yürekten inanıyoruz
![]()
Last edited by tarikko : 29.Ocak.2009 at 16:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
UEFADA BAŞARI BEKLİYORUZ![]()
yenebilirdin ama olmamıs
Grubun o kadar zor değil ya. Yaparsın bir şeyler. Bir de sakın 2. olma. 3.lük çoğu zaman daha iyi UEFA'da.
çıkacak güce sahipsin, rakibi iyi oku ve sonuca git![]()
arkadaşlar çok özür dileyerek kariyeri kapatmak zorunda kalıorm.Liverpool maçından sonra 4maç üst üste kazandım(west ham,wigan,stoke,boro) ama son boro maçı bittiği sırada basın toplantısında crash dumps hatası aldım
oyunun yedeğini almamıştım ligde de 4. sıraya çıkmıştım.Maalesef oyunu tekrar yüklemek zorunda kaldım oyunu yükler yüklemez bir kariyer daha açabilirim.Yorum yazan herkese teşekkürler...Yeni kariyerimde görümek üzere..