transfer bütçen ne kadar tarık eğer üstte yazıyorda ben görmedi isem kusura bakma![]()
transfer bütçen ne kadar tarık eğer üstte yazıyorda ben görmedi isem kusura bakma![]()
Lewandowski fırtınası esecek
kalıbımı koyuyorum vazgeçilmezin olacak![]()
Last edited by tarikko : 29.Ocak.2009 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet Büyük maç birazdannn
Bir tarafta;Lincoln,Baros,Arda,Kewell'lı Galatasaray
Diğer tarafta;Costa'lı,Topuzlu,Lewandowskili,A_quino'lu Kayserispor
Bakalım kim kazanacak ??
Kayseri'de Ufuk ve Cangele sakat Gs'de ise Uğur,Serkan Çalık ve Linderoth maç birazdan !!!![]()
2-1 kayseri . .
2-2 biter bence![]()
1-1 biter bence
bence 0-0 biter penaltılarda kayseri alır![]()
sağlık olsun tarık önümüzde ki yıllarda cim bomdan intikam alırsın
Cimbom bu şakaya gelmez
hemen sakatlayıverir adamı
sağlık olsun dostum ya , giden bi kupa olsun sana 1000 kupa feda![]()
saol çağrı ya napalım tecrübesizlik bir de en önemli oyuncularımız sakatlandı forvettede a_quino ve lewa çok kaçırdı ya olsun npalım hayırlısı !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde de ilk maçımız Galatasaraya karşıydı.Ali Sami Yen'de Galatasaray'a karşı başa baş mücadele ettik.Öne de geçtik ama skoru koruyamadık.İki tarafta son dakikalarda kazanabilirdi ama olmadı.İyi bir sonuçla lige başladık.Maçta Borges ve Costa'nın yokluklarını hissettik.
Maçın yıldızı Mehmet Topuz oldu !!!
Last edited by tarikko : 30.Ocak.2009 at 12:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben kayseriyle uefayı almıştım inş. sende alırsın.başarılar dilerim
UEFA ön elemesi 1. turunda rakibimiz Avusturya'nın köklü klübü Austria Wien !!!
Türkiye Kupasın'da gruplara kalma yolunda rakibimiz Körfez Belediyespor oldu !!!
Ligde 2.haftada Antalyasporu A_quino'nun yıldızlaştığı maçta çok rahat yendik !!!
Maçın Yıldzı genç yeteneğimiz A_quino !!!
3.haftada zor bir deplasman olan Bursa'ya gittik.Ama deplasmanda Bursasporu eze eze 2-1 yendik !!!
Maçın Yıldızı son haftalarda performansı iyice artan Bilal Aziz oldu....
Austria Wien'i sahamızda daha farklı yenebilirdik ama 2-0 da iyi sonuç !!!
Maçın yıldızı Bilal Aziz ....
Gerçekten beraberliği zor kurtardık diyebilirim.Kendi sahamızda bizden daha iyi oynadılar ama 82de M.Eren bizi kurtardı....
Ve gruplardayız ..... Rahat bir oyunla kazandık.
Maçın yıldızı M.Eren
Belediye maçının moral bozukluğu ile çıktığımız maçı zor da olsan yendik.Çünkü maçtan önce yedek almayı unuttumve iki oyuncumuz maç içinde hafif sakatlandılar yinede golden sonra kapanarak 3 puanı kaptık....
Maçın yıldızı Eduardo Costa oldu !!!
Deplasmanda Wien karşısında yedek kadroyla çıktık.Yenildik ama turu geçtik !!!
Ve UEFA grubu..Çıkabileceğimiz bir grup ama yinede zor !!!
Türkiye Kupası grubu !!!
Sahamızda Gençlerbirliğini 2-1 mağlup ettik ....
Maçın yıldızı müthiş bir gol atan ve iyi performans gösteren Eduardo Costa oldu...
Çok güzel ve keyifli bir maç oldu !!! Maç ortada geçerken oyuna Lewandowskiyi aldım ve süper bir aşırtma golü atarak bizi öne geçirdi...Ve sonra iyi defans yaparak 3 puanı aldık....
Maçın Yıldızı Durmuş oldu ....
Ligi lider götürüyoruz yenilgimiz yok !!!
Başarılar umarım uzun soluklu olur
Kendi sahamızda Konyasporu çok rahat geçtik.!!!
Maçın yıldızı M.Eren Boyraz !!!
Sahamızda Uefa Kupasında ilk maçımızı oynadık.Kötü bir sonuç aldık.Pozisyonları değerlendiremedik.Gruptan çıkma şansımızı zora soktuk...
Deplasmanda Denizlispor karşısında üstün oynamamıza rağmen berabere kaldık.Savunmamızın hatasıyla iki gol yedik.Üzgünüz !!!
Maçın yıldızı müthiş bir gol atan Borges oldu !!!
Sonraki maçlar ;Kupada Bursaspor(H) ligde,Sivasspor(H), UEFA'da Benfica(A)ligde Eskişehirspor(A), Kupada Beşiktaş(H)
wien e yenilmen kötü olmuş cimbom kalitesini ortaya koymuş almış kupayı![]()
Deplasmanda kupanın ilk maçında Bursaspor'u 2-1 mağlup ettik.
Sahamızda Sivasspor'u rahat bir maçla A_quino'nun golleriyle mağlup ettik !!!
Maçın Yıldızı !!!
UEFA Kupasında 2. maçımızda deplasmanda öne geçtiğimiz maçta Benfca'ya boyun eğdik.Yenildik ama ezilmedik....
Ligde deplasmanda Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ettik... Maçın yıldızı bir çok golü önleyen İvesa oldu
başarılar takipçinim benficayı unut gitsin!
Türkçe'mizi kirletmeyelim.
Grupta Bjk'ye kendi sahamızda yenildik.Üstün oynamamıza rağmen kaçırdığımız sayısız pozisyonlar yüzünden maçı kaybettik!!! Olsun gruptan çıkacağız inş.....
Maçın yıldızı Cangele
Ligde sahamızda Hacettepe ile 1-1 berabere kaldık !!!
Sonraki hafta Fenerbahçe ile berabere kaldık !!! İyi sonuç diye düşünüyorum ...
Maçın yıldızı Bilal Aziz ...
Artık yeter!!!Deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak 3 haftadır kazanamıyoruz ...
Puan Durumu !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla çok istiyorum amaşu an düşüşteyiz çok berabere kalıyoruz ilk yarıda bjk ts maçlarım var kazanırsam ilk yarıyı lider bitirebilirim...Saol yorumun için
Last edited by tarikko : 30.Ocak.2009 at 18:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok iyi başlamışın arkadaşım ilk seneden şampiyonluk gelir mi![]()
TOPARLARSIN TAKIMI![]()
Beraberlikler seriye bağlamış. Yakın zamanda toparlarsın umarım.