Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Beşiktaş Nasıl Kurtulur? (Efsanenin Uyanışı)

Ligin 11. haftasında rakip Ankaraspor. Başkent ekibini İnönü'de ağırlıyoruz.
    Maalesef özellikle forvet hattında oynayan oyuncularımın konsatrasyon problemleri var. Ailevi midir, maddi midir nedir kendileriyle konuşacağım.

Türkiye Kupası'nda 2. hafta grup maçlarındayız. Rakip Denizlispor. Rahat geçmesini beklediğim bir maç.

Açıkçası bu kadar rahat olmasını beklemiyordum. Krımızı kartlarda hakem haklıydı. Tarihi farkı kaçırdık.

Türkiye Kupasında Gruplarda durum nasıl bir bakalım:

Ligde 12. hafta Hacettepe deplasmanındayım. Bir önceki talihsiz kupa maçının rövanşı sayılır.

Erken yesiğimiz bir gol sonrası daha şoku atlatamadan bir de kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Forvetten Nobre'yi çıkarıp orta sahaya Uğur İnceman'ı aldım. Orta sahadaki Sivok'u ise defansa çektim. Neyseki imdadımıza Tello yetişti. Bravo Tello!!!

Gençlerbirliği fırtınası biraz duruldu gibi. Yine de rakiplerimin nefeslerini endemde hissediyorum.

İstatistikler de benim için önemli:

Ligin 13. Haftasında Rakip Bursaspor. Stad İnönü. Güçlü Bursa'ya karşı Gökhan Zan, Holosko ve Tello gibi önemli eksiklerimiz var.

Eksikliklerimize rağmen maça açık ara hükmettik ama son vuruşlarda hala beceriksizliği devam eden forvetin sıkıntısını çekiyoruz.

Uefa Grup maçı var sırada. Partizan'a konuk oluyoruz. Rahat almamız gerek bir maç.

Partizan galibiyeti hak eden taraftı. Daha oyunun ilk dakikalarında oyunu bizim yarısahamıza yıkmayı başardılar. Benim uyuşuk orta saham ve defansım da golleri seyretti.

İşte şimdi gruptan çıkmam çok zor. Çünkü kalan 2 maçımın ilki Milan ile diğeri Racing ile? Sizce lazım olan 3 puanı hangisinden alabilirim?

14. Hafta Konya deplasmanı var. Oyuncularımdan Partizan yenilgisini unutmalarını istedim.

İlk yarısı benim için zor geçti doğrusu. Takım 2. yarı açıldı ve 3 puanı 3 golle almayı başardık. Emin adımlarla devam ediyoruz yolumuza.
    Ayrıca Sakat olan Matias Delgado'nun yerine Ruben Ramos'a görev verdim ve inanın çok iyi bir maç çıkardı.

Uefa Kupası grup maçlarında en korktuğum maç geldi çattı. Milan'ı misafir ediyorum. Umarım yaramız büyük olmaz. Gerçekçi olmak gerek. Futboluna hayran olduğum Milan ile oynuyorum.

Milan maçın hakimi oldu ama yine de çok bariz bir üstünlük kuramadı. Hatta maçın ilk bölümlerinde organize ataklarımızla Milan kalesine kadar gidebilmeyi başardık. Onların da tehlikeli oyuncularını ceza sahamızdan uzak tutmaya gayret ettik. Yine de Flamini'nin golüne engel olamadık. Umarım Racing maçından puan çıkarmayı başarabiliriz ya da Milan Slavia'yı yener.

Grubumuzda son maçlar itibariyle puan durumu:

Ligin 15. Haftası kolay bir maçımız var. Eskişehir ile oynuyoruz. Bu maçta Nobre yerine genç Ruben Ramos'a görev veriyorum.

Maçın nerdeyse tamamı Eskişehir'in yarı sahasında oynandı. 2 kontra atak golüne engel olamadık. Çocuklar beni gerçekten çok sinirlendirdi. İyi bir azarı hakettiler!

16. Hafta İnönü'de Ankaragücü'nü konuk ediyorum. Eskişehir maçındaki hataların tekrarlanmaması için oyuncularımı uyarıyorum.

Maçtaki iyi futbolumuzu maalesef skora yansıtamadık. Sayısız gol pozisyonuna girdik am bunları değerlendiremedik.
    Umarım bu son iki maç kötü bir düşüşün başlangıcı değildir.

Uefa'da önemli bir maçımız var. Racing'in konuğu oluyoruz. Kazanmamız gerekiyor. Kazanamazsak o zaman işimiz Milan'ın Slavia karşısında alacağı bir galibiyetine kalıyor.

İyi oynayıp kazanamadığımız maçlardan sonra kötü oynayıp puan alabildiğimiz bir maç çıkarıyoruz. Serdar Özkan'ın son dakikada Racing kalecisinin hatasını değerlendirip pozisyonu gole çevirmesi bize 1 puan kazandırıyor. Gerçi sonradan mağlubiyet halinde bile gruptan çıkabileceğimizi öğreniyoruz. Zira Milan:1 - Slavia Prague:0
    Gerçekten çok ilginç bir grup oldu. 1 galibiyet 1 beraberlikle gruptan çıkmayı başardık. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.

Kendi grubumla birlikte diğer gruplardan bir üst tura çıkmayı başaran takımların da puan tablolarını veriyorum. Çünkü onlar aynı zamanda benim bir üst turdaki muhtemel rakiplerim olacaklar.

Şimdi önümüzde bütün taraftarların merakla beklediği Fenerbahçe maçı var. İnönü'de oynanacak maç için heyecan dorukta.

Şimdi bu iki ezeli rakibi yakından inceleyelim.

Beşiktaş'ın son 5 maçı:

Fenerbahçe'nin son 5 maçı:

Takımların sakatlık tabloları:

Beşiktaş'ın durumu gerçekten vahim.

Fenerbahçe bu konuda çok şanslı.

Şimdi de iki takımın bu maçta kilit olacak isimlerine bir göz atalım.

Fenerbahçe'nin en büyük kozu Alex olacak:

Beşiktaş'ın derby için en büyük silahı Mert Nobre:

Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi:
    Klüp doktorlarından yapılan açıklamada Tello ve Delgado'nun sakatlıklarında bir iyiye gidişin sözkonusu olduğu ve teknik direktörün istemesi durumunda Fenerbahçe maçında 45 dakika oynayabilecekleri belirtildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve sonunda beklenen gün geldi... İki takım da büyük tezahüratlarla İnönü çimlerine ayak bastılar. Birçok eksiğim var. Yine de eldeki futbolcularım artık bu maçın önemini kavramış bulunmaktalar. Bugün herbiri birer Mesii, Ronaldinho olacaklar..

Belki skora yansıtamadık ama bu gece sahayı Fenerbahçe'ye dar ettik. Potansiyellerini aşan bir hırs ve onur ile mücadele eden oyuncularımı kutluyorum.
    Last edited by mangax05 : 02.Şubat.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Lige verilen arada tekrar Türkiye Kupası maçlarına döndük. Gruptaki rakiplerimizden G.Antep'le deplasmanda oynayacağız.

Oyuncularım hala Fener maçının yorgunluğunu üzerlerinden atamamışlardı. Yine de bol pozisyonlu bir maç çıktı. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Sonuçta gülen taraf Beşiktaş oldu.

Gruptaki 3. maçımızdan sonra puan durumu:

Gruptaki son maçımız ise İnönü'de Ankaraspor ile:

1 puanı bile zorla aldığımızı itiraf etmeliyim. Takımın toparlanması için zamana ihtiyacı var. Gruptaki diğer maçlara bakılırsa buna rağmen gruptan çıkma şansımız yüksek.

Gruptaki kalan maçlar da bizim istediğimiz gibi bitiyor ve bir üst tura çıkıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar çok iyi gidiyorsun.kislyak profili alabilir miyim?

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar çok iyi gidiyorsun.kislyak profili alabilir miyim?
    Aslında durum pek iyi görünmüyor ama zaten hedef bu sezon için iyi bir konumda bitirmek. Geleceğin takımı seneye ortaya çıkacak.
    İstediğin profili yayınlıyorum:

Gruptan çıktıktan sonra Türkiye Kupsaı çeyrek finalinde Bursa ile eşleştik. İlk maç bizim sahamızda.

Yine zorlandık ama en azından ikinci maç için avantaj sağladık. 1-0 oldu bizim oldu

Rövanş için Bursa'nın yolunu tuttuk. Mutlu dönebilmek için dua ediyorum.

Yine zor bir maç oldu ama neyseki turu atlayan taraf biz olduk.

Tekrar lige döndük ve Gençlerbirliği maçına odaklandık. Takımda form düşüklüğü beni endişelendiriyor.

Orta sahada zayıf bir görüntü vermesine rağmen 3 puan almayı başaran takımı kutluyorum.

Zirveyi şekillendirecek maçların ilki Galatasaray maçı. Hem de deplasmanda:

Maç öyle bir maç oldu ki.. İnanamazsınız. Sahadan kemik sesleri geldi. Zor bir galibiyet aldık. Nobre maçın yıldızıydı.

Kendi sahamızda Kayseri maçına çıkıyoruz.

Bu maçta Kayserili oyuncular resmen kontrollerini kaybettiler ve gerginlikleri onlara pahalıya mal oldu.

Anadolu'nun en zor deplasmanına gidiyoruz. Sivas'tayız. Allah yardımcımız olsun.

Eksiklerle çıktığımız maçta maalesef istemediğimiz bir sonuç aldık ve Sivas'tan elimiz boş döndük. Uçakta kimsenin ağzını bıçak açmıyordu.

Zirvede müthiş bir mücadele yaşanıyor.

Avrupa'da yola devam etmek için önümüzdeki engel Ajax. Gerçek bir engel!

Sivas yenilgisinden sonra evimizde de aradığımız morali bulamadık. Galiba bu sezon için Avrupa'ya veda etmenin zamanı geldi.

Süperligde sahamızda Kocaelisporla maçımız var. Bakalım yüzümüzde tebessüm oluşturabilecek bir galibiyet sevinci yaşayabilecek miyiz?

Moral artık bizim şehrimize uğramıyor.

Sırada Avrupa'ya veda maçımız var

Deplasman olmasına rağmen iyi bir maç çıkardık ama maalesef Avrupa maceramız sona erdi.

Gaziantep deplasmanına 3 puan için gidiyoruz.

Taraftarların homurtuları yükselmeye başladı. Kötü gidişe dur diyecek bir heyecan gerekiyor.

Türkiye Kupası'nda yarıfinal maçı oynuyoruz. İlk maç deplasmanda Galatasaray'la. Bu kötü zmaanımızda hiç iyi denk gelmedi bence. Zaten düşüşte olan formumuz dururken üstüne bir de ezeli rakibten alacağımız ağır bir yenilgi işleri baya zora sokar.

Kıran kırana geçen maçı destansı bir galibiyetle süsledik. Genç Batuhan bu maçta kendini aştı. Servet Çetin ataklarımızı durdurabilmek için ikinci sarı kartı görmeyi göze aldı.

Artık belalımız olan Büyükşehir Belediye ile bu kez İnönü'de kapışacağız:

Topa çok fazla sahip olamadık ama yine de pozisyonları değerlendirip sonuca gittik. 3 puan Beşiktaş'ın oldu.

Uzun bir ara var ve bu arada Dinamo'dan gelen hazırlık maçı teklifine hayır demiyoruz.

Şans verdiğim gençler göz doldurdu.

Ligde Denizli deplasmanındayız.

Tello yine takımı sırtladı ve hak ettiğimiz bir 3 puan aldık.

İki zor maç var üst üste oynayacağımız. İlki Trabzon ikincisi Fenerbahçe maçı. İkisi de ölüm kalım savaşı vereceğimiz maçlar. Şimdi Trabzon İnönü'de.

Son dakikada Bobo'nun müthiş golüyle resmen hayat buluyoruz. Artık önümüzde Fenerbahçe maçı var.

Fenerbahçe ile yapacağımız maç zirveyi baya karıştıracak gibi duruyor. Deplasman maçı zor geçeceğe benziyor.

İlk yarı Fener'in 2-1 üstünlüğü ile sonra erdi. Futbolcularıma devre arasında zor bir deplasman maçı oynadılarının farkında olduğumu söyledim. Ama eğer üstünüzdeki bu formanın kutsallığının kendiniz farkında mısın bundan şüpheliyim diye bağırdım. Sonra da eğer bu sahadan başımızı öne eğdirecek bir sonuçla ayrılırlarsa kendilerini taraftarlara teslim edeceğimi söyledim Sonuçta yüreklerini ortaya koyan oyuncularım 2. yarı müthiş bir mücadele ortaya koydular. Sahada ayak basmadık yer bırakmadılar. Fener'e göz açtırmadılar. Aldıkları hemen hemen her topu Fener kalesine kadar götürdüler. Süperdiler!

Puan durumuna bir göz atalım. Zirvede depremler oluyor:

Sonunda ilk sezonum bitti. Fenerbahçe maçından sonra sezon sonuna kadar yaptığım maçların sonuçlarını toplu halde veriyorum.

Galatsaray'ı yarı finalde, Fener'i ise finalde devirerek Türkiye Kupası'nın adresinin değişmesine izin vermedim. Kupa için müzede yer açılması gerektiğini final maçından önce söylemiştim zaten.

Ligde ise rakiplerim Fenerbahçe ve Galatasaray aynı hafta mağlup olup 3'er puan kaybettiler. Ben ise bu şansı değerlendiremedim ve aynı hafta Bursa'ya yenilerek çok büyük bir avantajı kaçırmış oldum.

Sezon sonunda puan durumu:

Eldeki kadroyla bence çok iyi bir sezon çıkardık. Eğer Bursa maçında berabere kalsaydık şampiyon olacaktık ama maalesef ayağımıza kadar gelen şansı değerlendiremedik.
    Artık önümüzdeki yıl hedef mazeretsiz şampiyonluk.

Şu an takım futbolcusundan çaycısına tatile çıkmış durumda. Hepsini tek tek arayıp önümüzdeki sezonun çok çetin geçeceğini ve kendilerinin de pestillerini çıkaracağımı söyledim. Bu yüzden tatillerini iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirttim.
    SS'ler yakında gelecek.
    Gidenler ve gelenler var..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iisin iyi keşke şampiyon olsaydın arka planı nerden buldun?

şampiyonluk olsa bi teselli olurdu olsun eldeki kadroyla bu da güzel seneye nokta transferlerle bu işi götürürsün...

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Bu Sezon İçin İyi İşler Çıkarmışsın Renkdaşım Artık Gelecek Sezona İyi ve Güzel Transferlerle Şampiyonluk Gelecektir Umarım...

Yeni sezona yeni bir havada girmek için üzerimizdeki ağırlıkları atıp yerlerine takıma faydalı olabilecek isimler aldım. Bunların bir kısmı geleceğin yıldız adayları oldu.

Elimde bir tek Seric kaldı. O'nun da sözleşmesi bittiğinde bir daha tesislerden içeri giremeyeceğini söyleyip göndericem
    Mustafa Topal ve Semih Çelik henüz 15-16 yaşında kaleciler. İkisini de süper bir gelecek bekliyor. Yüksel ise bir defans oyuncusu. O da henüz 17 yaşında. Potansiyeli müthiş. Takıma yer bulabilmesi için çalışması gerekiyor. Forvet hattına da yine geleceğe yatırım olarak transfer ettiğimiz Yakup'u düşündüm. O'nun da adı dillerden dillere dolaşacak.
    William Matheus ise emekliliği geldiği için takımdan gönderdiğim İbrahim Üzülmez'in yerine aldığım yetenekli bir sol bek.
    Mehmet Topuz'u anlatmama gerek yok galiba.

Sezonun ilk bölümünde yaptığım bir dizi maçı toplu halde vermek istiyorum:

Altay ve Boluspor ile kendi evimizde yaptığımız iki hazırlık maçı var. futbolcularım yeni sezon için hazır olduklarını ispatladılar.
    Sonra Celtic ile Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynadık. Zor geçen iki maçtan sonra gülen taraf Beşiktaş oldu.
    Elim titreye titreye diğer rakip için çekilen kuaraları izledim. Bi baktım Juventus. Takımın ismi bile yetiyor Şampiyonlar Ligi'nde oynamaları için JUVENTUS!!! İlk maç O'nların sahasında oynandı. Güçlü bir rakibe karşı nasıl oynanacağını defalarca anlattım takımıma. Zor da olsa 1-1 gibi kabul edilebilir bir skorla geri döndük. Kendi evimizdeki maç için ise 12. adamımız olan taraftara çok şey borçluyum. Uzun zaman hafızalardan silinmeyecek bir destan izledik. 3-0...
    Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı devirdik ve Süper Kupa'ya koyduğumuz ambargonun delinmesine izin vermedik.
    Türkcell Süperlig'de ilk rakibimiz Denizlispor oldu. Deplasmanda yaptığımız maçta yeni bir taktik denemek istedim. Çok gol attık ama attığımız kadar da yedik. Sezona 1 puan ile başladık.
    Ligde 2. maçımız ligin yeni ekibi Giresunspor ile oldu. Bu maçta yeni transferlerimiz de bir lig maçında taraftar ile buluştu. Güzel bir geceydi.

Sezonun 3. lig maçında rakip İstanbul Büyükşehir Belediyespor.
    Sezon başında bu takım sırasıyla Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan sonra şampiyonluğun 5. büyük adayı olarak gösterildi. Dikkatli olmamız gerekiyor.

Sakın skora aldanmayın. Bu 3 puanı alabilmek için neler çektik bir bilseniz. Topa doğru dürüst sahip olamadık. Çok pas hatası yaptık. Tello'nun golü de serbest vuruştan geldi.
    Skora rağmen takımımın furbolunu pek beğenmedim doğrusu.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki rakiplerimiz belli oldu. B Grubu'nda mücadele edecek olan Beşiktaş'ın rakipleri Arsenal, Rangers ve Levski. Arsenal dışında diğer rakipler tam dişimize göre diye düşünüyorum.

Evimizdeki diğer bir maç Şampiyonlar Ligi grubundan bir takımla: Levski!
    Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Grupta içerde ve dışarda 3'er puan alabileceğimiz bir takım var karşımızda. Hataya tahammülüm yok!

Adamlara topun yüzünü bile göstermedik. Çok iyi bir maç çıkardık. Açılışı yeni transferimiz Mehmet Topuz yaptı. Nobre formundaydı. Bobo çok güzel bir gole imzasına attı. Tello'nun golü yine serbest vuruştan geldi. Gerçekten usta bir ayak.

Süperlige dönüyoruz. Bu sefer rakip Çaykur Rize. Ligin yeni ekiplerinden.

Takımda bir sorun var ama henüz çözemedim. Yeni taktiğe uyum sağlamada güçlük çekiyoruz. İlk 12 dakikada işi bitirdik ama yine de çok zorlandık. Tello yine klasını konuşturdu ve serbest vuruştan bir gol daha attı.

Zor bir maç daha bekliyor bizi. Geçen sezonun flaş takımı Gençlerbirliği'ni konuk ediyoruz.

Bu maçta da zorlandık ama skor benim için bu sezon daha önemli.

Şampiyonlar Ligi'nde rakip ARSENAL. Allah'ım sana sığınıyorum!!!

Böyle güçlü bir takıma karşı zaten fazla dayanamazdık. Adamlar Şampiyonlar Ligi için favori takımlar arasında.

Sıradaki rakip Kocaeli:

Takıma yeni taktik adapte ederken yaşadığım problemi halledebilmiş değilim. Halledilmemiş problemle sahaya çıkınca olacağı buydu. Eski Beşiktaşlı2dan golü yedik.

Şimdi kendi evimizde oynayacağımız Manisa maçına dönüyoruz.

Morallerin yerine gelmesi için iyi bir zamanlama oldu.
    Maçtaki kırmızı kartlar ile galibiyetimizin pek alakası yok. Çünkü maçın sonlarında oldu olaylar.

Türkiye Kupası'nda grubumuz ve rakiplerimiz belli oldu:

Umarım bi sakatlık olmadan gruptan çıkarız.

Sıradaki Lig maçımız bir derby maçı. Fener-Bjk:

Tello'nun serbest vuruşu olmasaydı maçı zor bitirirdik doğrusu. Tello'yu ayakta alkışlıyorum Adam takımı sırtlıyor valla. Bu maçta Delgado'yu 6-7 aylığına kaybettik. Çok kötü sakatlandı. Şimdi işimiz daha zor.

Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir 3 puan için bütün hesapları yapılmış bir maça çıkıyoruz. Rakip Rangers !!!

Bobo'nun müthiş futbolu bize galibiyeti getirdi. Sevinçten tam 4 kez havlara uçtuk. 3 kere goller için, 1 kere de hakemin bitiş düdüğü için

Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçlardan sonra oluşan puan tablosu şu şekilde gelişti:

Tekrar Süper Lig'deyiz ve Konya'yı konuk ediyoruz:

Taraftar desteği ile farklı bir galibiyet aldık. Tello'nun 2 golü serbest vuruştan geldi. Bu adam süper yaa. Şu an ligde en çok gol atan futbolcu olarak ilk sırada.

Bir maç eksiğimiz var ve 10. hafta sonunda ligde puan tablosu şu şekilde oluştu:

Size şu ana kadar yaptığım maçların toplu olarak sonuçlarını veriyim.

Kıran kırana geçen bir şampiyonluk mücadelesi var inanın. Yakında SS'ler geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok başarılı gidiyorsun bu sene şampiyon olacağına inanıyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Genelde takımın yükselen bir performansı var. Kendi sahamızda oynadığımız Porto maçı gerçek bir destan gibiydi. Deplasmandaki rövanşta ise yüreğim ağzıma geldi. Yine de turu geçen taraf biz olduk.
    Last edited by mangax05 : 14.Şubat.2009 at 22:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şampiyonlar Ligi'nde R. Madrid ile rövanş maçı için İnönü'deyiz:

Real'i kötü bir gününde yakalıdık galiba. Rüştü maçın yıldızı oldu, kahramanımız ise Mehmet Topuz.
    Tüm Türkiye Beşiktaş'ın başarısından bahsediyor. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde !!!

Tekrar lige dönüyoruz. Karşımızda Kayseri var.
    Her ne kadar kendi sahamızda da oynasak takımım gerçekten çok yorgundu. Şampiyonlar liginde başarı için çok mücadele ettiler ve bu yüzden yurda geri dönüşümüzde Kayseri karşısında etikili olamadık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yorgun Kartal Türkiye Kupası'nda Ankaraspor ile rövanş maçına çıkıyor.

Bu maçta da istediğimiz futbolu ortaya koyamadık ve yenildik. İlk maçtaki avantajlı skorumuz sonucu turu geçen yine de biz olduk.

Ligde açık ara önde gidiyoruz. Şimdiki rakip Sivas:

1-0 olsun bizim olsun
    Last edited by mangax05 : 14.Şubat.2009 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok başarılısın ama artık süperstar transferi vakti geldi diye düşünüyorum sadece gelecek vaadeden oyuncular bu kadroyu tam anlamıyla taşıyamaz diye düşünüyorum

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri