http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Okudum ve kabul ediyorum.

Almanya'nın güney batısında, Baden-Württemberg eyâletine bağlı, Fransız-Alman sınırındaki şehir. Stuttgart'ın 65 km kuzeybatısında yer alan Karlsruhe'nin nüfusu 285.000'dir. 6,5 km'lik bir kanalla batıdaki Ren ırmağına bağlanan iç liman olan kentte, sanayi önemli ölçüde gelişmiştir. Ayrıca Almanya Anayasa Mahkemesi 1933'de Leipzig'den Karlsruhe'ye taşınmıştır.
1715'te kurulan Karlsruhe, II. Dünya Savaşı'nda Müttefiklerin bombardımanlarından büyük zarar görmüş, savaştan sonra aşağı yukarı bütünüyle yeniden yapılmıştır.

Bu şehrin Bundesliga'da boy gösteren takımı Karlsruhe SC 6 Haziran 1894 yılında kuruldu. Maçlarını 32.306 kişilik Wildparkstadion'da yapan Karlsruhe'nin Başkanı ise Hubert H.Reese. Mavi-beyaz renklere sahip olan kulübün yakın geçmişte Avrupa'da hatırı sayılır başarıları var . 2007-2008 sezonunda yeniden Bundesliga'ya yükselen Karlsruhe ; eski günlerine geri dönmek istiyor.

Başarıları :Formamız :

Başkan Hubert H. Reese 2007-2008 sezonunda istenilen başarıyı yakalayamayan Edmund Becker ile yollarını ayırdı ve yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Hazırlık kampı için Antalya'da bulunurken genç ve tecrübesiz teknik adam Koray Uzunhasan'la bir görüşme yapan Reese, bu görüşmeden olumlu sonuç alınca Türk teknik adam kendisini 1 yıllığına Karlsruheli yapan sözleşmeye imza attı.

Taraftarların şiddetle karşı çıkmasına rağmen kararından vazgeçmeyen Reese'in bu tavrı taraftar ile yönetimin arasını açtı. İmza töreninde konuşan Reese ; Koray Uzunhasan'ın her zaman yanında olduklarını , birlikte güzel yerlere geleceklerine inandıklarını söyledi. Kötü Almanca'sıyla Alman Televizyonlarına konuşan Koray Uzunhasan , ilk ciddi deneyimini yaşayacağını söyleyerek taraftarlardan ve kamuoyundan biraz zaman istedi.

** Maalesef kulübün bütçesi doğrultusunda transfer bütçemiz 0 M € . Hayırlı olsun.

Koray Uzunhasan'ın basın toplantısı :

Basın : Karlsruhe'ye gelişinizi nasıl yorumluyorsunuz ?
K.U : İlk deneyim olarak Bundesliga'da teknik direktörlüğe başlamak herkesin hayalidir. Bu hayali gerçekleştirdiğim için mutluyum. Karlsruhe gibi saygın bir geçmişi olan camiaya geldiğim için iki kat mutluyum.

Basın : Karlsruhe ile hedefleriniz neler ?
K.U : Kısa vadede hedefimiz Bundesliga'da kalıcı olmak. Zamanla başarı merdivenlerini bir bir tırmanacağımıza inanıyorum. Bundesliga gibi zorlu bir ligde hemen başarılı olmak kolay değil.

Basın : Dil sorununu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz ?
K.U : Şu an yardımcımla anlaşıyorum. Almanca'yı öğrenmem için girişimlere başladım.