ZAten şimdilerde sıkılalım ki 9.0.3 yaması çıkınca haaaadi bi daha aynı takımları alırız![]()
ZAten şimdilerde sıkılalım ki 9.0.3 yaması çıkınca haaaadi bi daha aynı takımları alırız![]()
Sentugo.
ordusporu aldım fakat taktiği bir türlü oturtamadım. 25. hafta oldu bank asya 1. ligte 17. sıradayım. neden boyle oluyor anlamadım.![]()
İnat ediyorum duzelir belki diye ama sezon sonunda bırakıcam sanırım. yada birakmadan kovucaklar beni![]()
Oyunda birşeyler eksik ama anlayamadım bende ne olduğunu. Sıkılıyorum artık oynarken, halbuki eski oyunlarda öyle değildi. Her yeni açtığım takım biraz daha heyecanlandırırdı beni ama bu sefer sıkılıp kapatıyorum. Yarım yamalak 3D motoru, dengesiz oyuncu özellikleri (özellikle bazı liglerin ve takımların) oyunun zevkini kaçıran özellikler diye düşünüyorum.
En azından 2008 kadar zevkli değil...
ben 2014 senesinde romadayım ama 1 aydır açmıyorum sıkıldım artık yeni oyun açtım bjk yeni transferler faln ama 1hazırlık maçı yaptım sonra kapadım eskisi gibi sarmadı. türkçe yaması çıktıktan sonra tekrardan başlıcam sanırım. fm 2008 de 2032 e kadar gelmiştim son 5 sezon falan sıktı ama oraya kadar gelmiştim 2009 da bukadar gidebileceğimi sanmıyorum