Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 91 sonuç

Konu: Ve aday kadro açıklandı !..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre 18 maçın 12'sinde oynadı. Son haftalarda yükselen performansının görmemek için ligimizi takip etmemek gerekir. Bir-iki eksiklik-fazlalık dışında güzel kadro olmuş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam yahu haklısınız...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Şu Kadroda Abdurrahman Derelinin Olması Gerekirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Haklısınız. Eren Güngör'ün yerine Egemen alınmalıydı bence.
    Kazım kazım gereksiz olmuş. Ama Fatih hoca onu mutemelen ilk 11 oynatacaktır.
    Bunu neye göre söyledin anlamadım bu oyuncuyu takip etmediğin belli Eren Güngör son zmaanlarda Türkiyedeki en formda defans oyuncusundan biri şuanda kayserispor ligin en az gol yiyen takımıtsa bunda en büyük pay erenin bu sene bence artık banko oynaması gerek elimizdeki tüm defanslardan daha istikrarlı

Kazım Kazımın ise hala nasıl çağrıldığuını anlamıyorum yuh artık bunun yerine mehmet topuz veya musa aydın çok daha fazla hakediyor

Ayrıca Semihn yerine ise sercan yıldırım çağrılabilirdi kanımca sabri yine kadroda gökhan gönül veya abdurrahman dereli çok daha iyi oyuncular sabriden

Sercan o kadar da iyi forvet değil BENCE.
    Ayrıca hemen defansa geçme Deniz. Sadece fikirlerimi söylüyorum. Eren seçlidi artık.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Erenin Olması Gayet İyi Egemene Göre Çok Daha Dengeli Bir Stoper

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Egemen'in kaç maçını izledinde böyle söylüyosun ? Tamam Eren geleceği olan etkili bir defans oyuncusu ama birini yükseltirken diğerini alçaltmak hiç hoş değil.

Abdurrahman alınsın demişsiniz. Kimin yerine ? Gökhan Gönülü kesecek kadar iyi olduğunu düşünüyomusun Abdurrahmanın.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sercan o kadar da iyi forvet değil BENCE.
    Ayrıca hemen defansa geçme Deniz. Sadece fikirlerimi söylüyorum. Eren seçlidi artık.
    Benb birşey demiyorum bende fikrimi söylüyorum nedenleriyle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Egemen'in kaç maçını izledinde böyle söylüyosun ? Tamam Eren geleceği olan etkili bir defans oyuncusu ama birini yükseltirken diğerini alçaltmak hiç hoş değil.

Abdurrahman alınsın demişsiniz. Kimin yerine ? Gökhan Gönülü kesecek kadar iyi olduğunu düşünüyomusun Abdurrahmanın.
    Trabzonun her maçına bakıyorum Egemen fana demedim zaten neden eren çıkıp egemen girsin diyosunuz dedim

Ayrıca Abdurrahmanı ise Gökhan Gönülü görmedim başta kadroda neden Gökhan Gönül veya Abdurrahman yok sabrinin yerine dedim ki onu gördüm zaten Gökhan Gönülle Abdurrahmanı karışıtrmadım yazımı birhaha okursan görürsün

Özer Hurmacı nasıl yok harbi kadroda haysert ediyorum ya Kazımdandamı kötü bu adam en azından formda
    Last edited by deniz.91 : 06.Şubat.2009 at 19:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Hani Egemen ??? Fatih Terimin halen niye sans vermedigini anlamiyorum
    Fatih terimin bi açıklaması vardı defanstan top çıkaramıyor gibi bişey sanırım o yüzden almadı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fatih Terim öyle demiş ama Gökhan Zan çokmu iyi snaki bahane bulmuş Gökhan Zana kadar dolu oyuncu var bu ülkede o formayı hakeden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Jesus haklı. Özer nasıl olmaz bu kadroda? 17lik Batu yu alıyorsun eyvallah da Özeri de al.

2 hafta iyi oynadı diye Özer veya bir başkasını milli takıma almazlar. O zaman Hürriyet'i de alsaymış.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

2 hafta iyi oynadı diye Özer veya bir başkasını milli takıma almazlar. O zaman Hürriyet'i de alsaymış.
    Kazım Hiç oynamıyor ona ne diyeceksin

Özer hem 2 haftadır iyi değilki sürekli iyiydi zaten özellikle son haftalarda dahada iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Trabzonun her maçına bakıyorum Egemen fana demedim zaten neden eren çıkıp egemen girsin diyosunuz dedim

Ayrıca Abdurrahmanı ise Gökhan Gönülü görmedim başta kadroda neden Gökhan Gönül veya Abdurrahman yok sabrinin yerine dedim ki onu gördüm zaten Gökhan Gönülle Abdurrahmanı karışıtrmadım yazımı birhaha okursan görürsün

Özer Hurmacı nasıl yok harbi kadroda haysert ediyorum ya Kazımdandamı kötü bu adam en azından formda

1 mesaj altına bakarsan sana demediğimi anlarsın Deniz.

Kazım Fenerbahçede en çok forma giyen oyunculardan 1 tanesi. Yanlışınız var. Deivid geldikten sonra sonradn girmeye başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

1 mesaj altına bakarsan sana demediğimi anlarsın Deniz.

Kazım Fenerbahçede en çok forma giyen oyunculardan 1 tanesi. Yanlışınız var. Deivid geldikten sonra sonradn girmeye başladı.
    Erenle ilgili ben konuştuğumdan bana dedin sandım

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abdurrahmanı Hiç İzledinizmi Adam Her Maçta Üstüne Koyuyor Şuanki Kadroda Banko Oynaması Gerekir Gökhanı Formu İle 2ye Katlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rüştü yü neden almamış yahu.

sizlere kalsa 100 kişilik kadro çıksa yine kabul görmüyeceksiniz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizim kaleci için Sinan Bolatı çağırma ihtimalimiz varmı bilen birisi var mı?

Kazım Hiç oynamıyor ona ne diyeceksin

Özer hem 2 haftadır iyi değilki sürekli iyiydi zaten özellikle son haftalarda dahada iyi
    Kazım'dan daha önce bahsetmiştim. Sanki Kazım'ı savunuyormuşum gibi En sevmediğim adam kazım Kazım'dır belki de Türkiye liglerinde

Benim milli takım ve seçilecek oyuncularla ilgili görüşüm ve düşüncelerim biraz farklı sanırım diğer arkadaşlardan ve senden.

Yine de şunu söylemeliyim:
    Sonuçta bu oyuncular çağırıldı ve şimdi onları desteklemek düşer bizlere de. İnşallah Fildişi S. maçı iyi bir hazırlık olur ve İspanya karşısında da hazır bir milli takım izleriz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bizim kaleci için Sinan Bolatı çağırma ihtimalimiz varmı bilen birisi var mı?
    Sinan, Ümit Davala tarafından Ümit Milliye alınıyordu. Davala'nın Ümit Milli takıma en büyük katkısı buydu belkide. Gurbetçileri oynatıyordu hep. Onların Türkiye'yi seçmeleriiçin çok çalıştı.
    Last edited by Hugo : 06.Şubat.2009 at 19:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@Hugo
    Super Lig'i takip ettigine emin misin ? Hangi 2 haftadan bahsediyorsun Özer için ? Bu sezon Lincoln Galatasaray için ne yaptıysa, Özer de Ankaraspor için onları yaptı. En çok hakedenlerdendi kuşkusuz. Alınmamasının başka bir nedeni varsa bilemem.

Özer konusunda biraz saçma konuşmuş olabilirim. Ama istikrarsız geliyor bana. Özer konusunda haksız olabilirim sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu caner savunma mı ki burda savunma oyuncusu olarak yazıyo.. Bayılıyoruz böyle hücumcuları savunmacı yapmaya

Caner Ümit Milli takımda zaman zaman - Ferhat yokken sanırım- sol bek oynuyordu. CSKA'da da adam yokluğuna oynamışlığı vardı galiba. FM'de de sol bek oynayabiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kimin sayesinde sol bek yazıyo sanki Biz yaptık onu

HeHe
    Tamam işte abi sen yapmışsın bi de karşı çıkıyon

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Zaten hiçbir zaman as mevkisinde adamımız olmadı bu yüzden çok meraklı bir teknik ekbimiz var değişik mevkilerde oync oynatan sol beke başka adam yokmu hiç türkiyede

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rüştü yü neden almamış yahu.
    Rüştü milli takımı bıraktı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Rüştü milli takımı bıraktı..
    ben onu öylesine yazdım..

o alınmadı bu alınmadı diye herkes yazdı bir söylenmedik bunu bıraktınız der gibilerinden.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri