Emre 18 maçın 12'sinde oynadı. Son haftalarda yükselen performansının görmemek için ligimizi takip etmemek gerekir. Bir-iki eksiklik-fazlalık dışında güzel kadro olmuş.
Emre 18 maçın 12'sinde oynadı. Son haftalarda yükselen performansının görmemek için ligimizi takip etmemek gerekir. Bir-iki eksiklik-fazlalık dışında güzel kadro olmuş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tamam yahu haklısınız...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şu Kadroda Abdurrahman Derelinin Olması Gerekirdi
Bunu neye göre söyledin anlamadım bu oyuncuyu takip etmediğin belli Eren Güngör son zmaanlarda Türkiyedeki en formda defans oyuncusundan biri şuanda kayserispor ligin en az gol yiyen takımıtsa bunda en büyük pay erenin bu sene bence artık banko oynaması gerek elimizdeki tüm defanslardan daha istikrarlı
Kazım Kazımın ise hala nasıl çağrıldığuını anlamıyorum yuh artık bunun yerine mehmet topuz veya musa aydın çok daha fazla hakediyor
Ayrıca Semihn yerine ise sercan yıldırım çağrılabilirdi kanımca sabri yine kadroda gökhan gönül veya abdurrahman dereli çok daha iyi oyuncular sabriden
Sercan o kadar da iyi forvet değil BENCE.
Ayrıca hemen defansa geçme Deniz. Sadece fikirlerimi söylüyorum. Eren seçlidi artık.
Erenin Olması Gayet İyi Egemene Göre Çok Daha Dengeli Bir Stoper
Egemenin kadroda olmasi icin illaha birinin yerine secilmesi sart degil ki
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Egemen'in kaç maçını izledinde böyle söylüyosun ? Tamam Eren geleceği olan etkili bir defans oyuncusu ama birini yükseltirken diğerini alçaltmak hiç hoş değil.
Abdurrahman alınsın demişsiniz. Kimin yerine ? Gökhan Gönülü kesecek kadar iyi olduğunu düşünüyomusun Abdurrahmanın.
Asil Ozer niye yok!
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Benb birşey demiyorum bende fikrimi söylüyorum nedenleriyle
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzonun her maçına bakıyorum Egemen fana demedim zaten neden eren çıkıp egemen girsin diyosunuz dedim
Ayrıca Abdurrahmanı ise Gökhan Gönülü görmedim başta kadroda neden Gökhan Gönül veya Abdurrahman yok sabrinin yerine dedim ki onu gördüm zaten Gökhan Gönülle Abdurrahmanı karışıtrmadım yazımı birhaha okursan görürsün
Özer Hurmacı nasıl yok harbi kadroda haysert ediyorum ya Kazımdandamı kötü bu adam en azından formda
Last edited by deniz.91 : 06.Şubat.2009 at 19:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fatih Terim öyle demiş ama Gökhan Zan çokmu iyi snaki bahane bulmuş Gökhan Zana kadar dolu oyuncu var bu ülkede o formayı hakeden
Jesus haklı. Özer nasıl olmaz bu kadroda? 17lik Batu yu alıyorsun eyvallah da Özeri de al.
2 hafta iyi oynadı diye Özer veya bir başkasını milli takıma almazlar. O zaman Hürriyet'i de alsaymış.
Abdurrahmanı Hiç İzledinizmi Adam Her Maçta Üstüne Koyuyor Şuanki Kadroda Banko Oynaması Gerekir Gökhanı Formu İle 2ye Katlar
Rüştü yü neden almamış yahu.
sizlere kalsa 100 kişilik kadro çıksa yine kabul görmüyeceksiniz..![]()
Bizim kaleci için Sinan Bolatı çağırma ihtimalimiz varmı bilen birisi var mı?
Kazım'dan daha önce bahsetmiştim. Sanki Kazım'ı savunuyormuşum gibiEn sevmediğim adam kazım Kazım'dır belki de Türkiye liglerinde
Benim milli takım ve seçilecek oyuncularla ilgili görüşüm ve düşüncelerim biraz farklı sanırım diğer arkadaşlardan ve senden.
Yine de şunu söylemeliyim:
Sonuçta bu oyuncular çağırıldı ve şimdi onları desteklemek düşer bizlere de. İnşallah Fildişi S. maçı iyi bir hazırlık olur ve İspanya karşısında da hazır bir milli takım izleriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sinan, Ümit Davala tarafından Ümit Milliye alınıyordu. Davala'nın Ümit Milli takıma en büyük katkısı buydu belkide. Gurbetçileri oynatıyordu hep. Onların Türkiye'yi seçmeleriiçin çok çalıştı.
Last edited by Hugo : 06.Şubat.2009 at 19:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
@Hugo
Super Lig'i takip ettigine emin misin ?Hangi 2 haftadan bahsediyorsun Özer için ? Bu sezon Lincoln Galatasaray için ne yaptıysa, Özer de Ankaraspor için onları yaptı. En çok hakedenlerdendi kuşkusuz. Alınmamasının başka bir nedeni varsa bilemem.
Özer konusunda biraz saçma konuşmuş olabilirim. Ama istikrarsız geliyor bana. Özer konusunda haksız olabilirim sanırım![]()
Yahu caner savunma mı ki burda savunma oyuncusu olarak yazıyo.. Bayılıyoruz böyle hücumcuları savunmacı yapmaya
Caner Ümit Milli takımda zaman zaman - Ferhat yokken sanırım- sol bek oynuyordu. CSKA'da da adam yokluğuna oynamışlığı vardı galiba. FM'de de sol bek oynayabiliyor![]()
Kimin sayesinde sol bek yazıyo sankiBiz yaptık onu
![]()
HeHe
Tamam işte abi sen yapmışsın bi de karşı çıkıyon![]()
Zaten hiçbir zaman as mevkisinde adamımız olmadı bu yüzden çok meraklı bir teknik ekbimiz var değişik mevkilerde oync oynatan sol beke başka adam yokmu hiç türkiyede
Rüştü milli takımı bıraktı..Rüştü yü neden almamış yahu.
So what?
Saike