Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: [TKL]Rusya'da Soğuk Macera !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Eyvah! Aykut'ta UEFA almış ben ligin en dibinde olucam heralde

tebrikler kardeşim
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

teşekkürler 1 tek Süper Kupa maçım kaldı Real Madrid ile..onu da oynayıp,istatistikleri koyarım..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Süper Kupa CSKA'NIN!

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bravo maç bile kaybetmemişsin

Tebrikler ama gönül isterdiki hile yapmasaydın

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by southmaster07 View Post
    Tebrikler ama gönül isterdiki hile yapmasaydın
    hıle yaptıgını nerden anladın ?

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    hıle yaptıgını nerden anladın ?

FM gibi bir oyunda ilk sezonu -hangi takım olursa olsun- namağlup bitirmek biraz ütopya bana göre..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Yahu hepimiz oynadık, bu Tkl'deki hemen hemen herkes böyle bitirecekti.CSKA çok güçlü, rakipler kolay

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Yahu hepimiz oynadık, bu Tkl'deki hemen hemen herkes böyle bitirecekti.CSKA çok güçlü, rakipler kolay
    Ben arkadaşa zaten kötü bişey demedim. Zaten hemen hemen herkes ufakta olsa hile yapmıştır. Ama BÖYLE adamlarda var...

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Çok kesin konuşuyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

amacımız eğlenmek ve eğlenmek amaç olması buraya katılamzdım.sen herkesi kendin gibi sanıyorsun sanırım ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar, Ali'nin durumu özel bir durum aslında Ali gerçekten iyi gidiyordu, Zenit ile çekişmesi iyiydi ama yönetime sezon başında şampiyonluk sözü vermişti. Uzun sürede ikincilikte gitti.

Gerek transferlerin uyum sağlamaması, gerekse taktiğe takımın oturmaması yüzünden öyle oldu ama yinede ligi ilk 5 içinde bitirdi. Ama yönetime verdiği hedef yüzünden kovulmak zorunda kaldı.

Eğlence için yaptığımız bu organizasyonda hile olmasına gerek yok çünkü CSKA ligi için çok güçlü bir takım, Avrupa içinde taktiğinize göre gereken mevkilere transferleri yaparsanız şampiyon olmanız imkansız değil.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Helal kardesıme
    hile olduğunu düşenen kişi bilip bilmeden konusmak ne kadar tepki getiriyor dimi...Sen kendi işine bak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hiçbir şey ütopya değil,sadece takımı iyi derecede bilmek ve yerinde transferler yapıp gelen oyuncuların takıma adapte olması önemli.
    Aykut'un herhangi bi şekilde,bir maçta bile,küçük de olsa hile yaptığını sanmıyorum.eğer biri Aykut'un hile yaptığını iddia ediyosa ve elinde kanıt yoksa bunu bu biçimde söylemesi bile garip.
    "
    (...)
    Ben arkadaşa zaten kötü bişey demedim. Zaten hemen hemen herkes ufakta olsa hile yapmıştır. Ama BÖYLE adamlarda var..
    (...)
    Ali'nin yaptığı davranışı hepimiz övüyoruz,fakat Ali böyle yaptı diye takım şampiyon olup da namağlup olamaz diye bir şey yok.

"Ben arkadaşa kötü bir şey demedim" kısmına gelirsek.Kısacası "hileci" ithamında bulundun.Şu an için yapabileceğin en kötü hakareti yaptın diyebilirim.

Ayrıca "herkes ufak da olsa hile yapmıştır" kısmını belki de gereğinden fazla garipsedim bilmiyorum,ama belli bi yaştan sonra oyunları oynarken ve bunu yayınlarken herhangi hileye gerek olmadığını kavramak kolaylaşıyor.kariyer liginde oynayan çoğu kişi de veteran denilebilecek seviyede(deneyimli anlamında kullandım ) ve sadece forumda 1. oldum diyebilmek için hile yapmazlar.Zaten yapsalar da ilerde ne olup ne olmadıkları ilerde anlaşılır.

Bu sadece kariyer ligi için değil,tüm kariyerler için geçerlidir.

Kariyerine gelince,tebrikler Aykut,kaliteni bir kez daha gösterdin

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri