Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: Türkiye-Fildişi Sahili [ Hazırlık Maçı ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan-Servet ikilisi İspanya maçında delik deşik olurlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    O degil de Msn den Kerem ile konuşuyordum. gökhan zan bugun iyiydi dedim. 2 dk gecti servet koneyi tutuyo o da ona gitti arkadan, drogbayı unuttu hatasından golü yedik

Golümüze kadar iyiydik ama 1-0 dan sonra kötüydük. Hazırlık macı cok önemli değil.
    Golü , Sabri'nin hatasından yedik.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

(A) MİLLİ Futbol Takımımızla‚ İzmir´de yarın karşılaşacak Fildişi Sahili´nin yıldız futbolcusu Drogba‚ Fenerbahçe´yle İstanbul´da oynadıkları Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçını unutamadığını söyledi.

Türkiye´den bugüne kadar transfer teklifi alıp almadığı sorusu üzerine konuşan Drogba‚ Teklif almadım. Ancak Türk takımlarından Fenerbahçe´ye karşı oynadığım maç güzel bir deneyimdi dedi.

Premier Lig´de karşılıklı oynadıkları‚ milli takımımızın yıldızlarından Tuncay´dan da övgüyle bahseden Drogba‚ Çok iyi yolda. İşini en iyi yapan futbolculardan biri. Gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağından eminim ifadesini kullandı. Chelsea´de sorunlu bir dönem geçiren ünlü futbolcu‚ Londra ekibinin Teknik Direktör Luiz Felipe Scolari´nin görevine son vermesiyle ilgili ise yorum yapmadı.

Kaynak : Hürriyet
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sabri, Gökhan Zan kötüydü. Arda ve Hamit fiziksel olarak kötüydü. Semih isteksizdi. Ama yinede iyiydik.

Fildişi Sahili bu kadar fizik gücüne rağmen çok basit hatalar yaptı. Gökhan Ünal'a helal olsun çok güzel bir gol attı. Mesaj yerine ulaşır umarım

Ancak benim anlam veremediğim bu Drogba olayı. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Hakem bile maç başında sarıldı. Maç sonrası onu özellikle röportaja almak. Sanki Kaka, Sheva, Ballack, Gerard, Henry vs. hiç Türkiye'ye gelmemiş, görgüsüzmüşüz gibi davranmamıza üzüldüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Sabri, Gökhan Zan kötüydü. Arda ve Hamit fiziksel olarak kötüydü. Semih isteksizdi. Ama yinede iyiydik.

Fildişi Sahili bu kadar fizik gücüne rağmen çok basit hatalar yaptı. Gökhan Ünal'a helal olsun çok güzel bir gol attı. Mesaj yerine ulaşır umarım

Ancak benim anlam veremediğim bu Drogba olayı. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Hakem bile maç başında sarıldı. Maç sonrası onu özellikle röportaja almak. Sanki Kaka, Sheva, Ballack, Gerard, Henry vs. hiç Türkiye'ye gelmemiş, görgüsüzmüşüz gibi davranmamıza üzüldüm.
    Yazık , Gökhan Zan'a yazık adam daha ne yapsın Oğulcan elinden geleni yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben beğenmedim Alican. Yanındakilerin kademeleri ile hatasız gözüktü. Zaten kadroya alınmamalıydı bence. Gerçi yerine alınacak adam zor görür formayı ama -Egemen-

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Türkiye'ye gelmiş olabilir ama İzmir'e geldiklerini sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Türkiye'ye gelmiş olabilir ama İzmir'e geldiklerini sanmıyorum
    Evet, haklısın Peki bu görgüsüzlük olmasını değiştirir mi sence? Orada Arda, Tuncay, Hamit varken. Hamit yada Tuncay kaç kere gitmiştir İzmir'e?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ülkemiz'de yabancı hastalıgı var bence. Drogba Türk olsa Tuncay'da Afrika'lı olsa bizim taraftarımız Tuncay'a ilgi gösterirdi. Ayrıca diğer taraftan bakarsak Drogba o saydığın milli futbolcularımızdan daha iyi bir oyuncu bence. Arda hariç tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok yanlış düşünüyosun Eralp. Tuncay - Hamit mi Drogramı dersen ben Tuncay - Hamitten birini alırım. Çünkü takımın yükünü onlar çeker. Görev adamları. Tabi herkese göre gol atan adam yıldız adam oluyo.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Drogba Chelsea'de diye bu kadar ilgi var kendisine.Yabancı uyruklu olmasıyla alakalı değil bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Drogba Chelsea'de diye bu kadar ilgi var kendisine.Yabancı uyruklu olmasıyla alakalı değil bence.
    Yaya Toure , yada Kolo Toure daha iyi takımdalar ama onları neredeyse hiç ilgi yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birde şöyle düşünelim Güiza Fenerbahçe'ye değilde avrupada büyük bir kulübe gitseydi.Ve DİYELİMKİ İspanya ile maçımız var.İzmir'de Güiza'ya ne kadar ilgi olurdu.Adam şu anda Fenerbahçe'de.Ve millet ilgi göstereceğine dalga geçiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsmail abinin dediği gibi gol atan adam sesini duyurur. Mesela bir bayan Drogba'nın ismini duymuştur elbet ordan burdan. Ama bir Yaya Toure'yi bilmesine futbola çok ilgili değilse imkan yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bide Drogba daha ünlü, Chelsea birden çıkış yakalayınca kendiside yakaladı.Zaten maça herkes hemen hemen bunun için gitti

galatasaray12'nin anlattığını, anlatmaya çalışıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Onlar geldilermi Türkiye'ye, tam bilmiyorum ben?

Bide Drogba daha ünlü, Chelsea birden çıkış yakalayınca kendiside yakaladı.Zaten maça herkes hemen hemen bunun için gitti
    Yuh Deniz. Kolo ile Yaya bugün ilk 11'de yer aldılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Pardon, dalmışım birden Milletlerini bile unuttum.. Anlatmak istediğim konu zaten başka.

Zaten İzmir'de olsam maça, Yaya ve Kolo içinde giderdim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çevir kazı yanmasın evladım çevir...

ben olsa Yaya Toure - Kolo Toure ve Zokorayla çekilirdim o takımın gerçek yükünü onlar çekiyo çünkü. Eboue yoktu bu akşam olsa oda olurdu tercihlerimde.

Güzel maç oldu ama 2. yarıda biraz sıktı oyun bizi. Oyuncu değişiklikleride çok istenilen düzeye getiremedi oyunu. Gökhan Gönül ve TUncay ikilisi oynarsa kanatta ne kadar etkili olacaklarını gösterdiler. Tuncay - Aurelio - Hamit - Arda ortasahası çok dinamik ve etkili bir ortasaha olmş

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Evet, sonuçta tanıdığımız oyuncular.Ama yoğunluk Drogba'ya oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Çevir kazı yanmasın evladım çevir...

ben olsa Yaya Toure - Kolo Toure ve Zokorayla çekilirdim o takımın gerçek yükünü onlar çekiyo çünkü. Eboue yoktu bu akşam olsa oda olurdu tercihlerimde.
    Sende taktın yük olayına . Drogba'da gol yükünü çekiyor yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Sende taktın yük olayına . Drogba'da gol yükünü çekiyor yahu
    Eralp topu defanstan alıp ileriye Drogbamı götürüyo ?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Peki, topu defansdan alıp Yaya Toure ve Kolo'mu forvet hattını oluşturuyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Topu , hücum alanına taşıyorlar bu daha zor iş.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Her mevkiinin zorluğu ayrıdır.

Tamam artık, maça dönelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Gökhan-Servet ikilisi İspanya maçında delik deşik olurlar.
    Hadi G.zan tamamda Servetin ne hatası var?
    Can Yasin oynasın dimi taş gibi defans oluruz.?

Bana kalırsa eren güngör oynamalı Servetin yanında..Yavaş yavaş girmeli takıma bu ispanya maçı henüz olmasa bile..

----------------------------------------------------------------------------------------
    Maça gelirsek..

Terim işleyen çarka çomak sokmasa 2.yarıda goller bulup farklı kazanabilirdik..Hayır yani ispanya ile oynamak için hazırlanıyoruz sıradan bir hazırlık maçı değil ne diye bu kadar sistemle oyuncuyla oynarsın anlamam ki..2 pas üstüste yapamadık..

Servetede Helal olsun adam Yedi drogbayı resmen..

Drogba kazmasınada gol attırdıkya en çok ona üzülüyorum..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Hadi G.zan tamamda Servetin ne hatası var?
    Can Yasin oynasın dimi taş gibi defans oluruz.?

Bana kalırsa eren güngör oynamalı Servetin yanında..Yavaş yavaş girmeli takıma bu ispanya maçı henüz olmasa bile..

----------------------------------------------------------------------------------------
    Maça gelirsek..

Terim işleyen çarka çomak sokmasa 2.yarıda goller bulup farklı kazanabilirdik..Hayır yani ispanya ile oynamak için hazırlanıyoruz sıradan bir hazırlık maçı değil ne diye bu kadar sistemle oyuncuyla oynarsın anlamam ki..2 pas üstüste yapamadık..

Bir oyunun sadece iyi yanlarını yazmamak lazım, Servet taktik oyuncusudur, açık alanda yakalanmaması gereken bir stoperdir.Elimizde hiç üst seviye kalitede yerli stoper yok, içlerinden lig ortalamasına göre iyileri takımda.

Bana kalırsa Eren Güngör, Emre Güngör, Giray Kaçar gibi isimleri de çağırırım.

Ne Servet, ne de Zan ne de bu diğer isimlerden hiç biri tutamaz Torres'i açık alanda.

World Class bir stoper yetişmediyse bizim suçumuz.Yetişen yerlileri de Almanlara kaptırıyoruz ne güzel.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post

Yahu Drogba kazmamı O zaman bizim Ümit Karan Sucu Çocuk falan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir oyunun sadece iyi yanlarını yazmamak lazım, Servet taktik oyuncusudur, açık alanda yakalanmaması gereken bir stoperdir.Elimizde hiç üst seviye kalitede yerli stoper yok, içlerinden lig ortalamasına göre iyileri takımda.

Bana kalırsa Eren Güngör, Emre Güngör, Giray Kaçar gibi isimleri de çağırırım.

Ne Servet, ne de Zan ne de bu diğer isimlerden hiç biri tutamaz Torres'i açık alanda.

World Class bir stoper yetişmediyse bizim suçumuz.Yetişen yerlileri de Almanlara kaptırıyoruz ne güzel.
    Bana , açık alanda Torres'i durdurabilecek bir stoper söyler misin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İspanya - İngiltere maçını izliyorum. Gerek İngiltere gerekse İspanya kalecileri topu en yakın defans oyuncusuna aktararak onlardan başlamak üzere atak oluşturuyorlar. Oysa ki bizim sistemimiz tuttun mu Volkan topu dik ileriye elbet indirir birisi, kontrol ettin mi Servet dik ileriye 11 kişilik takım elbet vardır topu alacak biri, top sende mi Gökhan Zan şişir yahu ileriye şişir o kadar adam boşuna mı var orda. Tabi ki oyuncu kaliteleri arasında fark var fakat onlar yetiştirirken sadece adam tutsun diye değil yeri geldiğinde hücum hattına da elinden geldiğince destek verecek şekilde yetiştiriyorlar. Biz ise sadece adamı tutsun yeter, defans dediğin sadece adam tutar sistemindeyiz. İspanya maçında yüksek konsantrasyon durumu olmazsa işimiz çok zor olacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    İspanya - İngiltere maçını izliyorum. Gerek İngiltere gerekse İspanya kalecileri topu en yakın defans oyuncusuna aktararak onlardan başlamak üzere atak oluşturuyorlar. Oysa ki bizim sistemimiz tuttun mu Volkan topu dik ileriye elbet indirir birisi, kontrol ettin mi Servet dik ileriye 11 kişilik takım elbet vardır topu alacak biri, top sende mi Gökhan Zan şişir yahu ileriye şişir o kadar adam boşuna mı var orda. Tabi ki oyuncu kaliteleri arasında fark var fakat onlar yetiştirirken sadece adam tutsun diye değil yeri geldiğinde hücum hattına da elinden geldiğince destek verecek şekilde yetiştiriyorlar. Biz ise sadece adamı tutsun yeter, defans dediğin sadece adam tutar sistemindeyiz. İspanya maçında yüksek konsantrasyon durumu olmazsa işimiz çok zor olacak.
    Ona bende dikkat ettim kalecileri yerden oynamayı tercih ediyor her zaman için Bizim Volkan hadi Türkiye maçında anladım Semih'e şişiriyorsun Semih indirebilir peki Fenerbahçe maçlarında Guiza'ya şişirmesine ne diyeceksin .. Guiza o topu indirebilir mi şişirdiği her topu defans karşılıyor 2.toplarda yine onlarda kalıyor yani Volkan'ın yaptığı topu ayaktan çıkarmak sadece..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri