Gökhan-Servet ikilisi İspanya maçında delik deşik olurlar.![]()
Gökhan-Servet ikilisi İspanya maçında delik deşik olurlar.![]()
(A) MİLLİ Futbol Takımımızla‚ İzmir´de yarın karşılaşacak Fildişi Sahili´nin yıldız futbolcusu Drogba‚ Fenerbahçe´yle İstanbul´da oynadıkları Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçını unutamadığını söyledi.
Türkiye´den bugüne kadar transfer teklifi alıp almadığı sorusu üzerine konuşan Drogba‚ Teklif almadım. Ancak Türk takımlarından Fenerbahçe´ye karşı oynadığım maç güzel bir deneyimdi dedi.
Premier Lig´de karşılıklı oynadıkları‚ milli takımımızın yıldızlarından Tuncay´dan da övgüyle bahseden Drogba‚ Çok iyi yolda. İşini en iyi yapan futbolculardan biri. Gelecekte çok daha iyi yerlerde olacağından eminim ifadesini kullandı. Chelsea´de sorunlu bir dönem geçiren ünlü futbolcu‚ Londra ekibinin Teknik Direktör Luiz Felipe Scolari´nin görevine son vermesiyle ilgili ise yorum yapmadı.
Kaynak : Hürriyet
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sabri, Gökhan Zan kötüydü. Arda ve Hamit fiziksel olarak kötüydü. Semih isteksizdi. Ama yinede iyiydik.
Fildişi Sahili bu kadar fizik gücüne rağmen çok basit hatalar yaptı. Gökhan Ünal'a helal olsun çok güzel bir gol attı. Mesaj yerine ulaşır umarım
Ancak benim anlam veremediğim bu Drogba olayı. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor. Hakem bile maç başında sarıldı. Maç sonrası onu özellikle röportaja almak. Sanki Kaka, Sheva, Ballack, Gerard, Henry vs. hiç Türkiye'ye gelmemiş, görgüsüzmüşüz gibi davranmamıza üzüldüm.
Ben beğenmedim Alican. Yanındakilerin kademeleri ile hatasız gözüktü. Zaten kadroya alınmamalıydı bence. Gerçi yerine alınacak adam zor görür formayı ama-Egemen-
Ülkemiz'de yabancı hastalıgı var bence. Drogba Türk olsa Tuncay'da Afrika'lı olsa bizim taraftarımız Tuncay'a ilgi gösterirdi. Ayrıca diğer taraftan bakarsak Drogba o saydığın milli futbolcularımızdan daha iyi bir oyuncu bence. Arda hariç tabi![]()
Drogba Chelsea'de diye bu kadar ilgi var kendisine.Yabancı uyruklu olmasıyla alakalı değil bence.
Birde şöyle düşünelim Güiza Fenerbahçe'ye değilde avrupada büyük bir kulübe gitseydi.Ve DİYELİMKİ İspanya ile maçımız var.İzmir'de Güiza'ya ne kadar ilgi olurdu.Adam şu anda Fenerbahçe'de.Ve millet ilgi göstereceğine dalga geçiyor.![]()
İsmail abinin dediği gibi gol atan adam sesini duyurur. Mesela bir bayan Drogba'nın ismini duymuştur elbet ordan burdan. Ama bir Yaya Toure'yi bilmesine futbola çok ilgili değilse imkan yok.
Bide Drogba daha ünlü, Chelsea birden çıkış yakalayınca kendiside yakaladı.Zaten maça herkes hemen hemen bunun için gitti
galatasaray12'nin anlattığını, anlatmaya çalışıyorum.
Pardon, dalmışım birdenMilletlerini bile unuttum.. Anlatmak istediğim konu zaten başka.
Zaten İzmir'de olsam maça, Yaya ve Kolo içinde giderdim![]()
Çevir kazı yanmasın evladım çevir...
ben olsa Yaya Toure - Kolo Toure ve Zokorayla çekilirdimo takımın gerçek yükünü onlar çekiyo çünkü. Eboue yoktu bu akşam olsa oda olurdu tercihlerimde.
Güzel maç oldu ama 2. yarıda biraz sıktı oyun bizi. Oyuncu değişiklikleride çok istenilen düzeye getiremedi oyunu. Gökhan Gönül ve TUncay ikilisi oynarsa kanatta ne kadar etkili olacaklarını gösterdiler. Tuncay - Aurelio - Hamit - Arda ortasahası çok dinamik ve etkili bir ortasaha olmş
Evet, sonuçta tanıdığımız oyuncular.Ama yoğunluk Drogba'ya oldu.
Peki, topu defansdan alıp Yaya Toure ve Kolo'mu forvet hattını oluşturuyor?![]()
Topu , hücum alanına taşıyorlar bu daha zor iş.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Her mevkiinin zorluğu ayrıdır.
Tamam artık, maça dönelim![]()
Hadi G.zan tamamda Servetin ne hatası var?
Can Yasin oynasın dimi taş gibi defans oluruz.?
Bana kalırsa eren güngör oynamalı Servetin yanında..Yavaş yavaş girmeli takıma bu ispanya maçı henüz olmasa bile..
----------------------------------------------------------------------------------------
Maça gelirsek..
Terim işleyen çarka çomak sokmasa 2.yarıda goller bulup farklı kazanabilirdik..Hayır yani ispanya ile oynamak için hazırlanıyoruz sıradan bir hazırlık maçı değil ne diye bu kadar sistemle oyuncuyla oynarsın anlamam ki..2 pas üstüste yapamadık..
Servetede Helal olsun adam Yedi drogbayı resmen..
Drogba kazmasınada gol attırdıkya en çok ona üzülüyorum..![]()
Bir oyunun sadece iyi yanlarını yazmamak lazım, Servet taktik oyuncusudur, açık alanda yakalanmaması gereken bir stoperdir.Elimizde hiç üst seviye kalitede yerli stoper yok, içlerinden lig ortalamasına göre iyileri takımda.
Bana kalırsa Eren Güngör, Emre Güngör, Giray Kaçar gibi isimleri de çağırırım.
Ne Servet, ne de Zan ne de bu diğer isimlerden hiç biri tutamaz Torres'i açık alanda.
World Class bir stoper yetişmediyse bizim suçumuz.Yetişen yerlileri de Almanlara kaptırıyoruz ne güzel.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İspanya - İngiltere maçını izliyorum. Gerek İngiltere gerekse İspanya kalecileri topu en yakın defans oyuncusuna aktararak onlardan başlamak üzere atak oluşturuyorlar. Oysa ki bizim sistemimiz tuttun mu Volkan topu dik ileriye elbet indirir birisi, kontrol ettin mi Servet dik ileriye 11 kişilik takım elbet vardır topu alacak biri, top sende mi Gökhan Zan şişir yahu ileriye şişir o kadar adam boşuna mı var orda. Tabi ki oyuncu kaliteleri arasında fark var fakat onlar yetiştirirken sadece adam tutsun diye değil yeri geldiğinde hücum hattına da elinden geldiğince destek verecek şekilde yetiştiriyorlar. Biz ise sadece adamı tutsun yeter, defans dediğin sadece adam tutar sistemindeyiz. İspanya maçında yüksek konsantrasyon durumu olmazsa işimiz çok zor olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ona bende dikkat ettim kalecileri yerden oynamayı tercih ediyor her zaman için Bizim Volkan hadi Türkiye maçında anladım Semih'e şişiriyorsun Semih indirebilir peki Fenerbahçe maçlarında Guiza'ya şişirmesine ne diyeceksin .. Guiza o topu indirebilir mi şişirdiği her topu defans karşılıyor 2.toplarda yine onlarda kalıyor yani Volkan'ın yaptığı topu ayaktan çıkarmak sadece..