Fio uzatmalarda kurtarmış..
her ikinizede başarılar iyi olan kazansın![]()
Fio uzatmalarda kurtarmış..
her ikinizede başarılar iyi olan kazansın![]()
Franco Semioli Parma'da
Franco Semioli 5.5 M TL karşılığında Parma'ya satılmıştır. Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
Martin Jorgensen Blackburn'de
Blackburn kulübünden gelen 5 M TL peşin 3.5 M TL ise taksitli olmak şartıyla toplam 8.5 M TL'lik teklifi kabul ettik. Martin Jorgensen'e bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet , Sercan'ı Roma'ya istiyoruz...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ikinizede başarılar dilerim ama fiorentina bi adım önde![]()
hiç birinizi tutmuyorumm benn interi tutuyorum![]()
fiorentina takımında transfer göremedim![]()
İstediğim oyuncuları oyunun ilk senesinde takımları satmadı. Alabilirsem devre arası bir amc, dc ve dr almayı düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ikinizede başarılar dilerim
Süpersiniz
Berabere bitebilir,
İki takımada başarılar.![]()
roma macı alır yalnız bu mac berabere bitsin inter'de puan farkını yukseltsin derim![]()
Vay Mehmedim kariyer açmış kaptanla toprak çeker destekleriz kendi bağrımızdan kopanı![]()
Mormenekseleri destekliyorum.ilk maçı fiorentina alır.
Mehmet Daha İstikrarlı Gidiyor Maç İçin İkinizede Başarılar
İkinizde fazla puan kaybı yaşamışsınız..
Maçta berabere biter
Basarılar beylerdaha yeni gördüm vallahi..
Zlatan Ibrahamı durdurun sampiyon olun![]()
Üst üste 2 hafta aynı kadroyu çıkaramıyorum. Her hafta kadrodan 3 oyuncu sakatlanarak devre dışı kalıyor. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız devre arasında büyük bir revizyon yaparak 2. yarıya bomba gibi bir giriş yapacağız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mario Santana Hoffenheim'da
Son dönemlerde Fiorentina'da çıkan iç huzursuzluğun faturası kesilmeye başlandı. Bugün Fiorentina kulübünden yapılan açıklamada Arjantinli Mario Santana'nın 13 M TL karşılığında Hoffenheim'a satıldığı belirtildi.
Per Kroldrup Nice Yolcusu
Fiorentina'da bileti kesilen 2. oyuncu Per Kroldrup oldu. Satılık listesine konulan Kroldrup için en ciddi teklifi Fransa'nın Nice takımı verdi ve oyuncuyu 6 M TL karşılığında kadrosuna kattı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti