Ok. O zaman Dene Önce
hazırlık maclarında
Bak Her Takımda Kısa Sürede Bi Taktik İŞşe Yaramaz
ok.
İStersen Benim Kendi mac Taktigimi Sana atayım Msnden
küçük takımlarda tek forvet kesinlikle önermemçift forvet oynada gerisine sen karar ver.... yani benim giriş taktiği işe yaramayabilir...
"Sen Afyon'da kullandım ama" diyenler olabilir, ben Afyon'dayken Afyonkarahisar artık küçük bir takım değildişaka bir yana da cidden takımda adam gibi bir forvetiniz olana kadar 2 forvet tercih edin....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
aynen lig takımları bos değil hani pazarspor eyüp beykoz felan atağa biraz ufalt be amca
![]()
Başarılar dilerim akdron iyi kanımca birde aktikte atağı iki üç bölme azalt kanımca
Başarılar dilerimUrfaspor gibi bi kariyer olması dileğimle
![]()
basarilar... sertan
Sercan , MEHMET ARKASINDA CEM BENCE YARARLI OLURLAR.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ANLAMADIM SENİDE
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TEŞEKKÜRLER
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TEŞEKKÜR EDERİM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
::::::::::HAZIRLIK KAMPI BİTTİ:::::::::::
Last edited by sertanbaba : 17.Şubat.2009 at 15:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hazırlık maçları güzel bakalım ligde neler olacak![]()
Beylerbeyi FERDİ İLE ANLAŞTI..
Beylerbeyi Gs'nin yeni transferi Ferdi Elmas'ı pilot kulübüne kiraladı.Galatasaray.org tan yapılan açıklamaya göre Ferdi elmas sezon sonuna kadar Beylerbeyi forması giyecek ve tüm masraflarını Galatasaray üstleneceğini yazdı.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fener maçı eksik tabi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GELENLER & GİDENLER
Last edited by sertanbaba : 17.Şubat.2009 at 15:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KOMBİNE BİLETLERDE SON DURUM.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu sezon bu kadro yeterlimi ? Yardımcının kadrosuda aşağıda.KİM LERİ ALAYIM KİMLERİ YOLLAYAYIM?.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YARDIMCI ANTRÖNÖRÜN ÖNERİSİ:
Last edited by sertanbaba : 17.Şubat.2009 at 16:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ferdi elmasın sana gelmesi cok iyi olmuş ilk başlarda aksaklık yapsada onu oynatmaya devam et sertan bide defansa garanti olsun diye alpayı alabilirsin sagbek yada dc ye 40 50k varsa suat ustayı alabilirsin st ye ali cansun u alabilirsin birde kiralık gelirmi bilmem ama ali helvacı yi dene bencebirde beykozda mustafa diye dmc var 35 yaslarında bu sezon senin işini görür tahminimce
Takımın Süper İlk Yıl Firs Divisiona Cıkman İçin Kadron Yeterli Basarılar Sertan
Bence birazda kiralık değilde bonservisi ile oyuncu kat kadrona. Öbür sezon bu kadar çok kiralayacak adam bulamayabilirsin belki. Baksana kadron tamamen kiralık![]()
transfer sezonu bitti açılınca bakıcam dediklerine alpay istanbulspora gittiteşekkür ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SANA BİR SORU SORUCAM ? PARA NERDEN BULUCAM?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beylerbeyinde transfer bitmedi
TANER TAKTAK
Selahhattin saraçoğlu önceki gece Sertan Kılıç'ın hesabına 75bin ytl para yatırdığı ve bu parayla futbolcu satın alabileceğini söyledi.Ve Sertan Kılıç uzun süredir takip ettiği TANER TAKTAK'I 35 BİN YTL karşılığında kadrosuna kattı.
MUHAMMET HANİFİ YOLDAŞ
Selahattin saraçoğlu taner transferinden sonra 50 binytl daha verdi Ve SERTAN KILIÇ defansa Ankaradan Muhammet Hanifi Yoldaş 'ı ile 50 bin ytl karşılığında imza attırdı.
VE PROFİLLERİ
Last edited by sertanbaba : 19.Şubat.2009 at 15:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
.
FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA EŞLEŞMELER:
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1.HAFTA KÖRFEZ BLD.1-0BEYLERBEYİ
BEYLERBEYİ KAÇIRDIĞI ŞANSLARA YANIYOR!
Last edited by sertanbaba : 19.Şubat.2009 at 15:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sertan valla alt liglerde oluyo hep böyle ama sevkin kırılmasın. devam![]()